Private
|
Pa gdje ste vi moje drage zene.Da vas pozz,kako ste?Ja sam vam jutros bila na kontroli,doktorica u d.zdravlja kaze sve je OK,ali da trebam uraditi jos UZ,jer mi je jedam doktor rekao da imam pregradu na materici,a doktorica Purkovic kod koje sam isla privatno kaze da je uopste nemam,nego da je to zavaljena materica,koja je blago savijena prema kicmi i da to stvara sliku pregrade.Elem ni oni izgleda nemaju pojma sta je.Jos mi doktorica jutros kaze,i sta sad vi hocete.Pa reko dosla sam na kontrolu,tako mi je rekao doktor,jeli trebam piti neke tablete.Ona mene samo pregleda ginekoloski i kaze sve je u redu i uradi taj UZ.Da izvinete na izrazu seru i oni,a ja sam izgleda trebala sama reci sta mi trebaju raditi na kontroli poslije sponatnog.A da me je bolilo jeste,nedao Bog nikom. A sad cu o malo ljepsim stvarima.Meni niko nije ni rekao kada mogu ponovo pokusati sa novom trudnocom,citam malo na ovom forumu.Pokusavat cu od druge ,upalit ce nekad.Kad je ovo jednom za koje sam 100% sigurna da je bila trudnoca i drugi ce put. Neke hoce da smrsaju,neka im je sa srecom.Ja sam nabacila par kila,sad imam idealnu tezinu naspram visine 175 cm,64 kg.sad me covjek ima za sta ufatiti,a muz mi kaze da su mi sise sad i porasle. Neki dan odem ja u prodavnicu,pocastim sebe sa jednim boli glava crnim korzetom,a za dragog kupim durex,sto je sigurno,sigurno.Dolazi u nedjelju,i ja odoh u akciju. E,ako neka skonta kako ostaviti cigare,nek javi.Ja navecer kazem,ma sto ce to meni,necu vise i dam kutiju sestri,a sutradan ma daj mi je da zapalim koju.
|