|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
28.10.2008 15:08:40   
Enni
nikita, ja bih te demantirala ako smijem, u vezi čekanja na novi pokušaj.Mislim da je premalo vremena 2 ciklusa. Evo meni će četvrta user posted image  pa me strah. Kad sam bila 2 tjedan poslje spontanog ko sad ti, razmišljala sam i ja , 2 eventualno 3user posted image  i akcija. Sad razmišljam da pustim čak i peta user posted image  da prođe. Možda se osjećam fizički i psihički dobro, ali doza straha i prisjećanja postoji. Sad se navikla da tijelo nije trudno, aopet kad zatrudnim, moram se navići. Malo je vremena za te promjene. Ne kažu uzalud 6 mjeseci da se čeka, a naminimalnije 3.
Malaja, ja sam u fazi prestanka pušenja, šta ću, idući mjesec ako zatrudnim, moram. A opet s druge strane kad me uhvati kriza , zapalit ću, ponekad, ali se nervirat , više , neću. Niti mislim, niti misliti unazad. To odavno ne radim. Vrijeme prolazi, sad sve brže i brže,najgore je prošlo. Sad samo polako , kad bude biće user posted image , ali samo da ne bude više komplikacija, samo to ne, a zatrudnila idući ili za 2 mjeseca, svejedno.
Pozdravljam vas sve!
Neposredna veza do poruke: 426
28.10.2008 15:33:43   
Sladjusna
Enni, drago mi je da si se malo "rasteretila" razmisljanja o trudnoci (mislim da pozuris sa novim pokušajem), meni su tri doktora rekla tri razlicita misljenja.
Ipak cu sacekati tri user posted image da prodju, pa cu onda u akciju. Jer ne bih da pozurujem, nemam razloga, samo bi se opteretila a to mi ne treba...Sada sam fokusirana na nalaze koje cu vaditi, a sve ostalo lagano polako.
Pozdrav

Neposredna veza do poruke: 427
28.10.2008 16:01:00   
nikita
hey,
gin mi je rekao da mogu pokusati nakon  druge user posted image al i ja mislim da necu biti spremna.MM kaze da se ne zurim i ne sekiram oko toga i da cemo pukusati kad ja budem spremna.Mislim da nijedan gin ne moze reci kad cemo pokusati ,to samo svaka zena individualno moze osjetiti.

Pozdrav iuser posted image

(odgovor članu Enni)
Neposredna veza do poruke: 428
28.10.2008 16:14:09   
Mika
Ma da se na ovoj temi zaključiti da većina doktora kaže ženama nakon druge user posted image , samo rijetki nakon 6 mjeseci, a žene najčešće odluče da malo "poravne" i sačekaju da se sve smiri pa onda u nove pobjede
Tako će i biti ABD sa početkom sljedeće godine očekujemo prve user posted image  (njih dvije možda i ranije user posted image ) a poslije ih bude sve više dok se sve ne izredamo na trudničkoj listi user posted image

Borba je počela!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 429
28.10.2008 16:32:42   
Happy
Ja tek čekam prvu user posted image , pa tek onda kod doktora... Sada mislim da čim dr kaže da mogu  odmah idem u nove pohode...
mada sumnjam da će to biti tako... Mislim da je psiha jako bitna i da će kod nas uvijke postojati taj strah... Sada kad pomislim na user posted image , odmah mi je slika kako mi je pupčanik dole ispao i kako sama ga 18 sati gledala...
Ja idem kod homeopate i sa njom sam pričala i što ona kaže kad osjetiš da ćeš moći ući u kadu a da ti ta scena nije pred očima tek onda možeš u nove pohode aBd... (mada ne znam da li će to ikada bitiuser posted image )...
Valjda će i to ako Bog da sve da prođe... Hoće... Sve što ima svoj početak, ima i kraj...
Eh sada koliko se čeka... Neka je spremna nakon dva ciklusa, neka nakon šest, neka nakon 12... neka se nikada ne usudi... Mislim da je to sve individualno....
Ne mogu da razmišljam sad za sada o novoj user posted image , kada budemo spremni biće aBd...

Pusa

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 430
28.10.2008 17:00:22   
Almira86
Pozdrav,kad pročitam da morate čekati 2-3 ili 6 mjeseci pomislim u sebi blago vama to će proći nekako brzo a meni doktori mislim većina preporučuju da sačekam 1,5-2 godine za novu trudnoću,pošto je bio carski,mada ima žena čekaju 6 mjeseci nakon car.reza,ali šta mogu tako mi je.user posted image

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 431
28.10.2008 19:47:03   
nensy
Draga Almira 86 drago mi je da si se javila. Nemoj tugovati znam da se preporučuje 1-2godine  al user posted image  će biti kad bog dragi bude htio.                            Drage moje i ja se na posao vraćam od 1.11. znači od petka pa se psihićki spremam na sva moguća pitanja. Al spremna sam jer će i vrijeme brže prolaziti a sada je potrebno uraditi i te silne testove pa user posted image  će biti. Ja se bolje osjećam a sve to zahvaljujući Vama drage žene . Pa se ovim putem posebno zahvaljujem Miki.
Neposredna veza do poruke: 432
28.10.2008 20:19:29   
mamabb
E moje ženice...nemojte križati dane. Ne želi da me neko pogrešno shvati ali to vam dođe forsiranje same sebe. Svaki dr kaže koliko da čekate iz razloga što on zna u kakvom Vam je stanju ostavio matericu i koliko joj treba da se oporavi.
Moj slučaj:
dr kazao da pokušam odmah poslije prve koju sam imala negdje u februaru; pet sedmica nakon spontanog, međutim ja se nisam osjećala spremno. I same znate kako je strah, šta ako opet...mene je bilo strah da vodimo ljubav kamo li šta drugo i odlučila da čekam da mi prođu tri.
Drugu menstruaciju imala 11. marta a mužeku rođendan bio 22. i tad smo vodili ljubav. Ja čekam treću menstruaciju s nestrpljenjem jer se osjećam spremnom da krenem u pohode i da budem trudna i puštam Bogu na volju da odluči kad će to biti...kasni...rekoh ma sigurno neki poremećaj ili sam se zaračunala. Deset dana poslije uradim test +, ja i dalje nisam vjerovala i prepustila se vremenu i pravila se kao da se ništa ne događa - bilo me strah.
Bilo me strah da ovdje napišem, da odem doktoru (otišla tek u 12-toj sedmici) da kažem kome...čudna je ta psiha.
Tek kad je prošlo vrijeme kad sam trebala da dobije drugu menstruaciju sam sebi rekla - trudna si i budi zahvalna Bogu što ti je dao drugu priliku.
I tako vam ja, drage moje, neplanski ostah trudna...
Već sam ovdje pisala da to optimalno vrijeme zavisi od osobe do osobve kad se ona osjeća spremnom a onda kad se mi same osjećamo spremnima tad je i naš organizam spreman - bar tako mislim...jer psiha je čudo bez obzira na silne komentare , savjete i priče žena. Moj savjet je osluškujte sebe i svoje tijelo...
Sorry na dugom postu ali morala sam...
Svima Vam želim ubrzo user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu nensy)
Neposredna veza do poruke: 433
28.10.2008 22:55:48   
Aquarius
Super priča. Vraća nadu u svakom slučaju.
Meni doktor nije rekao ništa konkretno, a da vam pravo kažem, ni meni se ne žuri. Rekao je da moram smršati i ono što sam ja skontala, jer vjerovatno nije bio siguran kako ću reagovati pa je sve okolišao, moram čekati 5-6 mjeseci.  Sad imam dva cilja, smanjiti kilažu i prestati pušiti. Samo teško ide, posebno zajedno.user posted image

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 434
28.10.2008 23:16:59   
nensy
Drage moje i meni je dr.rekao da moram smršati a evo sad će i 2 mjeseca od poroda a ja jedva skinula 2 kg. al sam zato počela pušiti i tako nemože zajedno barem ne kod mene. a kad skontam da moram skinuti barem jos 10kg nije mi do života. al MMmi je kupio traku za trčanje pa se evo 2 dana ubijam na njoj a izgleda ima učinka user posted image  ma javim vam već

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 435
29.10.2008 9:16:46   
Malaja
Dobro jutro darge moje ženice user posted image

Vidim da ste juče bile baš aktivne a mene nigdjeuser posted image
U potpunosti se slažem sa mamabb, sve je to individualno. Neko se osjeća spremnom prije neko kasnije. Ja znam da se ja osjećam sasvim ok i spremno user posted image
I ja tako razmišljam Enni aBd kada ostanem user posted image prestat ću pušiti, mada bi trebale i ranije. Ali vidim da smo obje slabog karakterauser posted image

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 436
29.10.2008 9:30:31   
Mika
Dobro jutro buduće moje user posted image !

Ja sam imala želju ostati trudna odmah nakon gubitka trudnoće i nekako me obradovalo kad mi je dr rekla da mogu raditi na tome nakon druge user posted image . Silno sam željela ponovo biti trudna i nekako svoj gubitak zamijeniti novom trdnoćom. Onda sam malo "stala na loptu" i skontala, zašto da opterećujem svoje novo čedo svojom tugom i žalosti i povremeno bijesom user posted image  Skontala sam da prvo trebam preboliti prvi gubitak, pa onda uraditi sve moguće nalaze i dovesti svoj organizam u stabilno stanje, dovesti svoju psihu u stabilno stanje i NARAVNO napiti se krvi doktorima koji su me doveli u takvo stanje user posted image ! Eh, privikla sam se na činjenicu da nisam trudna i u pojedinim situacijama mi je bilo drago što nisam trudna jer se nisam morala paziti i čuvati od stresa i sl. Sad sam već okrenuta novoj user posted image  ali još uvijek mi treba dva - tri mjeseca da postavim neke stvari na njihovo mjesto i da rahat "pustim mozak na pašu" i poradim na novoj trudnoći. Tačno je da same osjetimo kad smo spremne za to, neke prije a neke kasnije.

Što se tiče tebe nensy "nema na čemu", primijetila sam da te nije bilo na forumu ovih dana. Prvih par dana na poslu će ti biti malo škakljivo ali to brzo prođe. Računaj na to da će ljudi prije izbjegavati da te pitaju išta o tome nego što će započinjati tu temu i ponašaće se u većini slučajeva kao da se ništa nije desilo.

I još da kažem nešto o vašim bolnim tačkama mršanju i pušenju. Ja sam kile zbacila na sljedeći način, prve dvije pazeći šta jedem ali ne pretjerano, svaka od vas zna šta joj najviše nabija kilažu. Ostatak kila tako što sam pokupila nekakav gadan stomačni virus ili bakteriju te jedan vikend sam preležala u krevetu na čajevima i vodi user posted image  Ja sam imala 5 - 6 kila viška od trudnoće i eto riješih ih se i sad pazim, donekle, šta jedem jer vidim da ih lako vraćam nazad user posted image

Cigare su druga priča. Ja sam taj porok bacila prije puno godina a pušila sam mašala i dovela se predinfraktnog stanja user posted image  Meni je recimo u nizu savjeta kako prestati pušiti bila interesantna knjiga koju sam dobila od jednog od šefova, i iako mi se u početku činila glupa (naravno jer je napisao Amerikanac user posted image ), ipak je skorz ok za pročitati. Pomogla je i nekolicini mojih prijatelja koji su imali problem teške ovisnosti o pušenju. Moja knjiga je bila na engleskom ali sam je prošlo ljeto našla prevedenu na naš jezik i to na uličnom štandu niže Vječne vatre u Maršala Tita. Koštala je 12 ili 15 KM, ne sjećam se više, i ja je kupila kumi koja ne puši nego jede cigare user posted image ! Knjiga se zove "Easy Way to Stop Smoking" od Allena Carr-a i najviše obrađuje psihičku ovisnost o nikotinu koja je u stvari i najveća. Eto ja prestala pušiti  uz pomoć te knjige i nisam imala velikih kriza, još uvijek uživam u kafi i dernecima bez cigara, a ni ova posljednja, najveća kriza u mom životu nije poljuljala moj stav da ne pušim. Pokušajte, možda i vama pomogne user posted image

I napisah se ja haman za cijelu sedmicu user posted image . Pusa vam svima i ugodan i uspješan dan vam želim. user posted image

Borba je počela!

(odgovor članu nensy)
Neposredna veza do poruke: 437
29.10.2008 11:19:01   
Aquarius
Ja još uvijek imam običaj da provirim na Trudničku listu. user posted image Valjda je to neki vid samomučenja. Lista raste, svaki dan nove trudnice i onda se javlja ljubomora. Sama sebe naružim, ali poslije par dana opet provirim i tako u krug.

Zašto je tako teško ostaviti prošlost iza sebe, bez okretanja, bez velikog mudrovanja?
Čovjek je sam sebi najveći neprijatelj, reče jednom neki mudar čovjek.

Stendal
"Misli rađaju patnju."

Herman Hesse
"...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."

K.G.Jung
"Za potpuno osvešćenje je neophodan bol."

Eddi Rickenbacker
"Hrabrost je kada činite ono čega se bojite. Ne može biti hrabrosti ako se ne bojite!"
Neposredna veza do poruke: 438
29.10.2008 11:22:02   
Malaja

Stendal
"Misli rađaju patnju."

Eddi Rickenbacker
"Hrabrost je kada činite ono čega se bojite. Ne može biti hrabrosti ako se ne bojite!"

user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 439
29.10.2008 11:24:12   
mamabb
E o tome Vam pričam -pozitivno razmišljanje i realno sagledanje činjenica.
Nije isto osjećati se spremnom i silno željeti ostati trudan - ovo treba razlučiti!
Meni je ovo bio problem s prvom trudnoćom, koja je završila kako je završila, nisam znala da li želim bebu zato što me već svi pitaju kad će,iako smo tad bili samo 1,5 god. u braku, i od silne euforije jer su oko mene tada sve bile trudnice ili sam se osjećala spremnom. Bilo je sve drugo nego sam se ja osjećala spremnom. Kad smo se uzeli  rekli smo dvije godine želimo samo za sebe,odluka je bila jednoglasna ali od gore navedenog sam dobila želju i mi probali i upalilo. Presretna jesam ali da li sam shvatala šta me čeka-NE.
Doduše, ni sad ja ne znam šta me čeka ali sam spremna na svaki izazov.

A što se tiče cigara, kad sam ponovo ostala trudna jednostavno nisam imala potrebu za njima -bilo mi muka od njih i tako prestala. Prvog puta sam samo ostavila bez pogovora.
Ne stvarajte sebi dodatnu nervozu ni krizama za cigaretom, pokušajte smanjiti pa polako.
Odredite sebi koliko ih danas mislite popušiti i toliko ih imajte uz sebe i ne dozvolite sebi ni jednu više. Meni je ovo pomagalo kad sam bila počela povećavati količinu cigara.

A kile...činjenica jeste, makar tako piše u svim literaturama, da malo punije žene teže ostaju trudne ali opet kad je njemu suđeno da se rodi biće pa makar i vi i ja bile ko tenk. Prva ja sam imala 5 kg viška kad sam ostala trudna (mislim sada na ovu trudnoću a nakupila ih poslije spontanog) i eto hvala dragom Bogu ništa nam ne fali imamo 94 kg i super smo i kažemo sebi visoki smo 179 pa se rasporedilo, doduše ima dana i kad smeta ali i to je normalno.

Poenta svega ovog (opet ja i na dugo i na široko) jeste ne opterećujte se nepotrebnim stvarima,mada vjerujem to i same znate, ne tražite izgovore za okriviti sebe (kile, cigare i ostalo). Komentari bole i mene su boljeli, pokušajte se oglušiti na njih nije lako ali probajte.
Prepričavajte makar ovdje ako nemate kome dok ne oguglate na svoje riječi i bol - meni je ovo takođe pomoglo. Pričala sam dok nisam otupila na sve.

Pozz svima i što prije user posted image  vam svima želim od srca!

04.12.2008.
Neposredna veza do poruke: 440
29.10.2008 11:26:33   
Mika
Ma vidi vidi što smo poetični danas user posted image

Ma nije grijeh biti ljubomoran, pa i mi smo živa bića! A to što virneš na trudničku listu pa ti onda bude muka user posted image  hajde bona i sama sam ti tak'a user posted image ! Samo ja virnem na onu dvojke, trojke, četvorke...

Sve je to normalno i mi samo tražimo mjesto gdje ćemo se opet folirati sa svojim stomacima user posted image

Borba je počela!

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 441
29.10.2008 12:06:55   
Sladjusna
Dobar dan zenice,

Draga Aquarius, proci ce i ta "mrznja" prema ostalim trudnicama.
Takva sam i ja bila, iritirale me trudnice kao i bebe...mislila sam da me nikada nece proci taj osjecaj.
Međutim, nestalo je, odjednom kao rukom odnešeno.

Puno pozdrva user posted image

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 442
29.10.2008 12:31:21   
mamy Sabina
Ja sam samo jednom osjetila ljubomoru,ako se tako može nazvati
taj moj osjećaj tada!
Kada sam izlazila iz bolnice,nakon spontanog,istovremeno su otpuštene i
dvije novopečene mamice!
Izlazomo zajedno,one sa svojim slatkim smotuljcima,a ja nosim kesu sa ljekovima.
U tom momentu sam mislila da će mi srce pući od tuge!
Meni je trudnička lista motivacija,uživam gledati kako se spisak produžuje!

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu Sladjusna)
Neposredna veza do poruke: 443
29.10.2008 12:42:13   
Private
Pa gdje ste vi moje drage zene.Da vas pozz,kako ste?Ja sam vam jutros bila na kontroli,doktorica u d.zdravlja kaze sve je OK,ali da trebam uraditi jos UZ,jer mi je jedam doktor rekao da imam pregradu na materici,a doktorica Purkovic kod koje sam isla privatno kaze da je uopste nemam,nego da je to zavaljena materica,koja je blago savijena prema kicmi i da to stvara sliku pregrade.Elem ni oni izgleda nemaju pojma sta je.Jos mi doktorica jutros kaze,i sta sad vi hocete.Pa reko dosla sam na kontrolu,tako mi je rekao doktor,jeli trebam piti neke tablete.Ona mene samo pregleda ginekoloski i kaze sve je u redu i uradi taj UZ.Da izvinete na izrazu seru i oni,a ja sam izgleda trebala sama reci sta mi trebaju raditi na kontroli poslije sponatnog.A da me je bolilo jeste,nedao Bog nikom.

A sad cu o malo ljepsim stvarima.Meni niko nije ni rekao kada mogu ponovo pokusati sa novom trudnocom,citam malo na ovom forumu.Pokusavat cu od drugeuser posted image ,upalit ce nekad.Kad je ovo jednom za koje sam 100% sigurna da je bila trudnoca i drugi ce put.
Neke hoce da smrsaju,neka im je sa srecom.Ja sam nabacila par kila,sad imam idealnu tezinu naspram visine 175 cm,64 kg.sad me covjek ima za sta ufatiti,a muz mi kaze da su mi sise sad i porasle.
Neki dan odem ja u prodavnicu,pocastim sebe sa jednim boli glava crnim korzetom,a za dragog kupim durex,sto je sigurno,sigurno.Dolazi u nedjelju,i ja odoh u akciju.
E,ako neka skonta kako ostaviti cigare,nek javi.Ja navecer kazem,ma sto ce to meni,necu vise i dam kutiju sestri,a sutradan ma daj mi je da zapalim koju. 

(odgovor članu Sladjusna)
Neposredna veza do poruke: 444
29.10.2008 16:25:18   
Mika
Uf uf opet me stiže ona ista goropad... ne treba ništa da te čudi moja Private, ja sam profesorici Dizdarević uvijek govorila koje će mi nalaze raditi user posted image  Kad sam vidjela da je odnio vrag šalu i da će me nestati ako se njima prepustim, ja sam se informisala i onda joj izbiflala nalaze koje hoću da mi uradi. I tako dva puta do sada a biće i treći ABD prije planiranja nove trudnoće.

Borba je počela!

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 445
30.10.2008 14:43:47   
zani
pozdrav svima!Tek neki dan sam otkrila ovu stranicu i pošto sam prije godinu prošla strahotu spontanog (u dvanaestom tjednu) učinilo mi se prikladno društvo za podijeliti i tugu i radost.Poslije spontanog i čekanja tri ciklusa bilo je pokušaja ali ništa. To je bila moja prva trudnoća. Što je najgore pojavili se u zadnje vrijeme i problemi između mene i muža (on vjerovatno ima i ljubavnicu) a ja sam jednostavno slomljena.

(odgovor članu mozda)
Neposredna veza do poruke: 446
30.10.2008 15:42:44   
mamy Sabina
Zani dobrodošlica!
Tu smo jedne za druge,zato sve što mi možemo pomoći
samo nam piši,olakšaj dušu!

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu zani)
Neposredna veza do poruke: 447
30.10.2008 15:45:44   
Mika
Dobro došla zani i jako mi je žao što si nam se morala priključiti iz razloga spontanog pobačaja. Mislim da ti treba malo pozitivne energije koju ćeš dobiti ovdje. Čitala si vjerovatno da nas ima sa svakakvim pričama ali ne odustajemo. Dakle nebi trebala ni ti! Nemogućnost zatrudnjenja može biti zbog mnogo razloga. Da li si radila pretrage (listu imaš na ovoj temi jer smo nekad tabirile i o tome)? Drugi razlog bi mogla biti tvoja psiha. Imaš problema koje trebaš riješiti. Razgovaraj sa TM otvoreno. Pisala sam Enni o ovome na ovoj temi pa pročitaj. Muški ne čitaju misli. Njima moraš sve nacrtati user posted image  Samo se tako možemo razumjeti sa svojim muževima, ako im otvoreno kažemo šta mislimo, šta nam treba, šta očekujemo od njih i šta nas boli. Žene često prave kardinalnu grešku misleći da im muški trebaju čitati misli. Nagledale smo se previše romantičnih filmova izgleda user posted image  Pogode oni trenutak nekad ali nemojmo ih mučiti nego budimo otvorene i direktne. Da li imaš dokaze da te TM vara ili je to samo nekakav osjećaj? Ovo ti je postala terapija poslije spontanog gdje jedna drugu gurano naprijed! A sljedeće godine idemo u user posted image ! Pridruži nam se i glavu gore, nije sve tako crno!

Borba je počela!

(odgovor članu zani)
Neposredna veza do poruke: 448
30.10.2008 16:42:43   
Malaja
Dobro nam došla zani user posted image

Kao što su ti već mamy2 i Mika rekle ima nas ovde dosta koje smo preživjele istu bol-nažalost! Ali smo tu jedna za drugu u svakoj situaciji. Mnoge od nas su se otvorile samo ovde, podjelile stvari sa nama a ne sa svojim najbližim.
Kao što ti je i Mika već rekla da porazgovaraš sa TM otvoreno-ako već nisi. Piši ovde, otvori dušu kao i sve mi, možda će ti biti lakše. A mi smo ovde da pružimo pomoć, pa makar ona bila u vidu savjeta ili razgovora.

Strpljen-spašen!

(odgovor članu zani)
Neposredna veza do poruke: 449
30.10.2008 18:59:54   
Private
Da vas pozz,ako me nebude narednih par dana da znate da sam ziva,imam nekih obaveza.Mika nisam znaci jedina koja kuburi sa doktorima,a tako hvale dr.Dizdarevic.Ma ima da mi sve ovo izguramo,neko prije neko kasnije.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *