|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
8.11.2012 21:55:58   
Nunny
znas sta pojela bih ja cokoladu al onda bi ispalo da bas nisam karakter kad vec jedem sve normalno pijem po 2l soka i sad da uzmem i slatkise bas nebi bilo fer... zato odoh sad da pojedem nar user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3826
8.11.2012 21:56:04   
canim
Mjenjajte temu pod hitno user posted image jer je ujutro vaganje pa sutra poslije vaganja možemo pričati o nutelli, bounty cokoladama, crnim cokoladama, i slično user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3827
8.11.2012 22:05:34   
lani
Od muke pojedoh mandarinu! Uffff zivote sto me mucis!!!user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3828
8.11.2012 22:08:04   
canim

IZVORNA PORUKA: lani

Od muke pojedoh mandarinu! Uffff zivote sto me mucis!!!user posted image

Sve je dobro dok god nije "cokoladna" mandarina user posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 3829
8.11.2012 22:10:21   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nunny

hahahaha canim bas si slatka user posted image ...mmm cokolada ...fontana od cokolade...crna gorka cokolada...lijepa mljecna cokolada...cokoladne praline....aaa patim za cokoladooooom

aaaaaa rajuser posted image

eto nesto za eurokremom nemam zelju,cak ni nutellu

al zato cokoladno mlijeko,neskvik mi je br1 nikad ga se nisam odrekla cak ni u dijeti hahaha

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3830
8.11.2012 22:24:07   
lani
Rekla sam sebi da kada skinem 20 kg, e onda cu da se castim! Jedan dan cu jesti sve sto mi je sada zabranjeno! Pa cu da nastavim sa dijetom dok ne budem na kilazi od pre trudnoce!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3831
8.11.2012 22:29:17   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: lani

Rekla sam sebi da kada skinem 20 kg, e onda cu da se castim! Jedan dan cu jesti sve sto mi je sada zabranjeno! Pa cu da nastavim sa dijetom dok ne budem na kilazi od pre trudnoce!

casti se po jedan dan nakon svakih skinutih 5kg biti ce ti veci motiv i brze ces postici cilj

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 3832
8.11.2012 22:33:22   
Nunny
i kako sad ide to vaganje bas nisam upatila...vagamo se svakog petka??i prijavljujemo koliko smo smrsali u odnosu na predhodni jel tako..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3833
8.11.2012 22:34:27   
lani
U pravu si!
Treba sebe ponekad i pocas_titi.
Bas mi nedostaju slatkisi!

< Poruku je uredio lani -- 8.11.2012 22:36:07 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3834
8.11.2012 23:06:41   
Selma Kikoebu
canim, pritefteri i mene na taj svoj spisak.
Sad sam se vagala, 75 ( tacnije 74,7) al hajd ti zaokruzi, pa se vagam sljedeci petak.

Ja nisam bila kod nutricioniste, jednostavno sam zadnja dva dana izbacila slatkise i sokove, pijem 2 l vode dnevno, ne jedem grickalice, i umanjila obroke, znaci jedem svu hranu, kako kad sta naidje, al manje kolicine. Vidjecemo kako ce ici. Dojim naravno, i to ce pomoci :-)

Moja Mrvica, zivot moj sa tatinim okicama uljepsala nas zivot 27.04.2012. Moj zivot je dobio pravi smisao

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 3835
8.11.2012 23:12:46   
minie
Da i ja prijavim da sam danas bila super, nisam puno jela, a puno vode sam pila. SInoc sve zeznuh kolacem u gostima kod prijatelja, nafurali me da sam smrsala pravo i mene ponijelo user posted image , ali bio je neki lagani, bez tijesta, samo neke kreme i bio je super,

Ja idem sutra aBd napokon kupiti sebi vagu

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 3836
8.11.2012 23:36:27   
canim
Vaganje petkom ujutro, cim ustanete, prije obroka najbolje user posted image

Eto javljajte sutra minuse i pluse user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3837
9.11.2012 6:22:16   
MicoTico
Dobro jutro mršavice!
Nisam se dugo javljala jer sam baš bila u nekoj frci na poslu, radila od jutra do sutra. Jutros rano ustala, nisam mogla spavati, pa da malo virnem šta se radi na forumu i da li se uspješno mršavi.
user posted image za sve minuse, vidim da nas je više, a uz veću podršku neće ni rezultati izostati.
Pohvaliti se nemam baš čimuser posted image , čak sam se udebljala malo, ali uz ovaj junk food što jedem ovih dana, nije ni čudo.Doduše, išla sam na posao pješke, malo sam vozila sobni bicikl. Da nije bilo tako, vjerovatno bi i plus bio veći (to se ja kao tješimuser posted image

Canim, pritefteri meni 58 kg.

Možda jesam među lakšim na tabeli, ali sam , čini mi se, jedina u plusuuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3838
9.11.2012 7:07:20   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nunny

i kako sad ide to vaganje bas nisam upatila...vagamo se svakog petka??i prijavljujemo koliko smo smrsali u odnosu na predhodni jel tako..

Da, bas tako i prikaze se tabela s plusevima i minusimauser posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3839
9.11.2012 7:12:19   
Bebica11
hello zene

PRESLA JA U 70-to kilasice Barekallahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

79,6 kg

prezadovoljna sam Barekallah, divno je opet vidjeti SEDMICU kao prvi bruser posted image dosadila mi je osmicauser posted image

al i nastavljam dalje, cilj do NG 77kg, a do ljeta da se vratim na svoju idelanu tezinu 73-75kg aBduser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3840
9.11.2012 7:15:04   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Vaganje petkom ujutro, cim ustanete, prije obroka najbolje user posted image

Eto javljajte sutra minuse i pluse user posted image

canim ne zaboravi tabelu ovaj put hocu da mi se pritefteri da sam usla u laksu kategorijuuser posted image ,user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3841
9.11.2012 7:56:41   
canim

Vaganje petkom !

Datum ; 7.09/14.09/21.09/28.09.....

1. Canim ; 65,5/65,0/65,0/64,1/63,8/63,5/+1,5/63,6/
2. Boombar; 73,2/72,7/73,0/73,0/72,5/72,1/
3. Reallove; 62,5 /62,5/62,0/63,0
4. Narin3; 76,0 /75,0/75,0/-/-/75,0/
5. MicoTico; 59,5/59,1/58,5/58,4/57,7/58/
6. bambi7; - /61,0/-/-/-/-/-/
7. Mjeseceva pratilja; -/-/77,0/75,1/75,6/75,0/
8. Anidla; 74,5/ 73,9/-/-/-/-/
9. Galicia; -/66,2/67,1/65,3/
10.mama2884; -/70,50/ 68,8/68,5/
11.Bebica11;-/85,5/84,2/83,9/82,7/82,2/81,4/80,4/79,6/
12.mayra;-/73,0/-
13.Lejla Ka; -/-/68,7/ 67,0/
14.mishkica;-/-/75,0/74,6/73,2/73,0/
15.senjorita;-/-/77,0/74,5/73,1/73,1/71,8/
16.Amyla;-/-/68,9/
17.minie;-/-/67,0/+1,5/
18.cosmo;-/-/-/-/-/88,4/87,2/86,3/85,5/
19.Graziella;-/-/-/-/84.0/84,4/83,7/83,3/
20.Dinasa;-/-/-/-/-/-/92,5/91,5.
21Selma Kikoebu-------------75,0/

user posted image user posted image user posted image

Evo odmah na sabahu tabele user posted image pa cu je opet azurirati kad svi prijavite kilazu

Ja sam skoro uspjela popraviti plus od Bajrama, uh sta mi uradise baklave, kolaci i ostalo user posted image user posted image

< Poruku je uredio canim -- 9.11.2012 7:58:26 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3842
9.11.2012 8:17:34   
cosmo
Bebice sve cestitke user posted image Svaka cast!!!!! Jedva cekam dan da i ja ugledam 7 kao prvi broj na vagi. Al i moj trud je urosio plodom, 84,3 Kg!!!!!! user posted image Kakva motivacija za dalje, sad cu biti jos bolja nadam se! Malo mi je falilo da poljubim vagu kako sam sretna bila user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3843
9.11.2012 8:27:22   
Graziella
user posted image za minuse,ja okruglo 83!al' dok doruckujem bice 85,crkoh od gladi,sinoc me spopalo u krevetu,nesto kontam jedva cekam da ustanem ujutro da jedem.canim,iduci Bajram tek za 10 mjeseci aBd,imamo vremena dotad da skinemo dosta.Nunny,ne pijem ni ja colu,ne bih je okusila nema tih para,savjest me grize kad je samo pogledam.ma dzaba ti sve,odricem se ja svasta nesto,al kile vrlo tesko spadaju,mislim da je D_K pisala da ima problem sa anemijom te da ne smije neke dijete sprovoditi,tako i ja,jednostavno namirnice koje su dobre za zeljezo debljaju,stacu,ja pokusavam eto da nađem neki balans,da se ne napusem ko lopta,sreca imam visinu(172cm).Bebica 11 poletila prva da prijavi da je u 70-kilsicama,neka,cestitam,drago mi je zbog tebe.ostvarujes svoj cilj,mada meščini krupnim koracima,valjda to kod tebe dosao taj period kad se tope kg nakon poroda
user posted image bravo za sve

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3844
9.11.2012 8:30:34   
Dinasa
oooo masAllah bebica ,bas si me prijatno izneenadila svaka cast!

ja sam zablokirala ove zadnje 2-3 sedmice,bolesna mi djeca bila pa i ja sa njima sve se zaredalo,a da nepricam za goste ,dobro je kad ima svako svoju kucuuser posted image

evo vaga jutros pokazuje 91

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3845
9.11.2012 8:36:25   
Bebica11
canim thnxuser posted image

cosmo bravo draga, odlicno, a vjerujem da se osjecas puno bolje, ja kad sam skinula 4kg osjecala sam se 10kg laksom a jos ljudi oko mene poceli primjecivati a meni srce do nebauser posted image user posted image user posted image user posted image

graziella eto vjeruj mi, meni cak nekad stid pisati sta jedem sve, mislim zao mi zena koje se moraju vise potruditi nego ja, jer npr proslu sedmicu sam dva put vecerala lazanju, jednom rizoto ledov s vrhnjem a ostalo sam pazila....doduse za mene je ovo velika promjena jer ja poredjenja radi dok sam imala 85-87 kg sam vecerala svaku noc obilno da mi ono stane u grlu koliko bi se najela i onda uz kolu, sveps, il neki sok pojedem pola kutijice klasovih ruzica, il tulumbice il pola kutije sladoleda...valjda se umorim po danu s N i onda kad ona zaspi ja sam bukvalno uzivala u hraniuser posted image

eh meni dosta pomaze N, ona doji vise od 10 puta na dan, i po svu noc Barekallah, pelena joj bude bas teska, ja ustanem po noci da se napijem vode koliko mi usta budu suha od dojenja, valjda zato i mrsam brzo, JA LICNO MISLIM DA JE TOuser posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3846
9.11.2012 8:44:43   
Graziella
Moguce da je do dojenja,ne znam,ma uostalom nije bitno koji je razlog(samo nek' nije bolest,nedaj Boze)nek spadaju kile samo,ne trebaju nam,ljepse se covjek,tj.zena,osjeca,jel tako?ma do ljeta ces ti da letis u 60-kilasicemeščini.user posted image .meni bude najdraze kad navucem neki stari komad odjece,tad budem bas sretna.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3847
9.11.2012 8:45:22   
canim
Bebice ja mislim da ti imaš brz metabolizam i zato uz malo discipline lako možeš dovesti liniju u red, dok je kod nekoga spor pa treba malo vise truda. Meni dojenje nije imalo ama bas nikakvog efekta na mrsanja, nisam mrsala sve dok nisam uvela red u obroke.

Graziella draga pa neću valjda ovih 5 kg skidati 10 mjeseci user posted image ja se iskreno nadam da ću do januara završiti s mrsanjem user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3848
9.11.2012 8:45:24   
Nunny
Jutrooo...user posted image user posted image user posted image user posted image
ja jutros mislim joooj ja cu jedina biti koja ce upisat + mislim bas niceg se nisam odrekla osim cokolade i nisam birala kad i sto jedem...ali vaga kaze -1kg u odnosu na prosli petak user posted image user posted image user posted image
E sad prvo sto mi je palo na pamet je da mi je pomogao nar posto sam ga svaki dan jela ali..
bebica11 mozda si u pravu i dojenje dosta izvuce kalorija..ali ja nesto kontam kako oni uzmu samo vitamine a nama ostave salo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3849
9.11.2012 8:47:53   
Nunny
canim i meni je tako bilo sa prvim djetetom

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Razlika mejđu djecom
jocajaca

Koja je po vama najidealnija razlika između djece?

manje od godinu (6%)

godinu dana (12%)

dvije godine (29%)

tri godine (29%)

četiri godine (6%)

pet ili više (18%)

Broj svih glasova: 17

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *