|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Blizanci
20.10.2012 16:35:25   
sretna sam jako
Drage moje evo i mene nakon dugo vremena....
Moj se apsces opet vratio. Dojka nikako da se smiri. U utorak opet idem na punkciju pa na daljnje pretrage i analize. Jos me i prehlada skrpila...
E sad sto se tice tog tripl testa. Ja to nikad ne bih radila. I sad mi svaki dan pada na pamet hoce li mi djeca biti zdrava posto sam vec imala dvije operacije dojke i treca je izgleda na putu...al ja nekako imam osjecaj da cu ih roditi i da ce mi biti snazni i zdravi bez obzira na ove "komplikacije"! Ne dam sama sebi da potonem...svak se nadje u nekim iskusenjima u zivotu....a ni jedna majka ne moze svoje dijete "odbaciti" bez obrzira kakvi rezultati tog testa budu...ja sam sama sebi zacrtala i rekla da cu rodit svoje anđele makar imala i rak (dok jos nisu znali sta mi je s dojkom)...tako da user posted image za zivot.
Drago mi je da ste sve zdravo i dobro, a one koje su rodile da im djecica napreduju i da su svi zdravo i mame i bebe.
Ja u ponedjeljak idem kod ginekologa na kontrolu.
Ljubim vas sve user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 476
20.10.2012 22:46:55   
AminaZana
a joooooooooooooj, nemas pojma kako mi je zao draga moja. iskreno, najiskrenije se nadam da ce to sve ipak biti u redu i da neces morati ponovo na operaciju.
drago mi je da se tako dobro drzis, jer rijetko ko bi to tako podnio kako ti podnosis. zelim ti od srca puno snage i da aBd rodis te bebice zdrave i jake...bez obzira na sve sto ti se tokom trudnoce desava....

a sada za tripl test... pa ja sam ga radila... sada, svako neka ocijeni sta ce da radi. cim sam saznala da su blizanci, odmah sam se pocela raspitivati o tim testovima i kako saznati (pored aminocinteze) da je sve ok sa bebama. meni je taj nacin super. ipak, ne znam sta bi da je bilo nekih neocekivanih rezultata. necu reci ja bih ovo ili ono, ali iz ove perspektive, kada bih saznala da nesto nije OK sa bebicom (iako sam totalno protiv prisilnog prekida trudnoce) ja bih dobro ispitala da li je to zaista tako i mislim da bih bolje sprijecila takvo nesto. ne zbog sebe, ja bih se nosila s tim, ne daj Boze nikom, ali to dijete bi u nasoj zajednici bilo totalno izolovano.
koliko god sada da ovo zvuci okrutno, ili grozno i ne znam ti ja sta, znam o cemu govorim. u njemackoj sam radila sa djecicom koja imaju downov sindrom i znam kako ih gore (a kamo li kod nas) druga djeca gledaju i kako se kao boje njih.
opet kazem, ne znam sta bih ucinila da je moj test pokazao neke anomalije. srecom moja oba nalaza su bila OK i zaista su moje momcine prave debeljuce postali. danas smo cak isli na suncanje na vikendicu i to sama sa troje djece, autom, bas sam ponosna na sebe i super sam se odmorila, njih troje su zaspali sa rumenim obrascicima. pa ima li ista ljepse na ovom svijetu...
odoh ih sada gnjaviti malkice hehehehe

(jesam se ja raspisala) zato, odoh...

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 477
21.10.2012 17:44:51   
juli2012
IZVORNA PORUKA: entinte

imam jedno pitanje, koje su mogucnosti da imam dvojke ako je moja majka rodila blizance (mene i brata) i jos jednu neuspjelu blizanacku trudnocu i dajdža moj također je imao blizance. Koliko sam cula sa zenske strane tj majčine ide pa me interesuje je li neka od vas koja ima blizance ili je sad trudna ima u porodici isto.

moja mama nije imala blizance, niti bilo ko od žena sa njene strane, ALI zato daidža jeste, ....i sada ja nosim blizance user posted image ...hmmm...pa sad ti vidi....mislim da imaš fine šanse zauser posted image  user posted image
pozz user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 478
21.10.2012 17:48:39   
juli2012
IZVORNA PORUKA: SREĆNA

IZVORNA PORUKA: juli2012

eh drage moje evo mi došli s kontrole
sedmica 28+4, sve ok, bebice super napreduju, jedna 1100g, druga 1186g (mamini pilići sve fino bratski dijele user posted image ), izgleda da je kod mene jedan user posted image  i jedna user posted image , ali gin. opet nije siguran, ne može da vidi, kaže gužva u šesnaestercu user posted image . ma nek su oni meni dobro i zdravo....

ja jučer malo problema sa pritiskom i glavoboljom ali sad sam bolje. inače imam nizak ali jučer malo skočio, kaže gin. nije ništa za terapije, pa eto valjda on zna....

eto nek se zna user posted image
pozz od nas 3

Juli super za bebice , neka su oni zdravi i neka rastu pa bili dječaci ili djevojčice,a čudi me vala da dr. dosad nije uspio vidjeti pol, al eto nema veze.
Moji isto napreduju fala Bogu, svaka beba ima svoju sobu, izvode akrobacije, mi nismo mogli prestat gledat predstavu na uzv, prekrasan osjećaj, a tek kad se počnu vrtiti kad legnem ili sjedem , aman, ma prekrasno.

hvala ti puno...ma i meni je više postalo čudno kako više ne vidi, ali nema veze kao što kažeš nek je sve ok....bila sam ja i na 4D ali i tamo ništa sigurno...kod mene izgleda baš gužva u pupi....user posted image  

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 479
21.10.2012 17:52:05   
Ajmica
Drage moje evo i mene poslije duzeg vremena. Bebe su se rodile u 38 sedmici 14.10. prvo curica 3200 Adna, pa djecak 2950 Faris, prirodan porod zahvaljujuci plemenitom dr Bašiću koji me je porodio za 10 min i sve je super proslo. Gore su se svi cudili sto sam isla prirodnim putem jer su bebači dosta veliki za blizance, Ljubim vas sve i čuvajte sebe i svoje bebice. Laptop nas opet nesto zeza pa se tesko konektujem.

(odgovor članu juli2012)
Neposredna veza do poruke: 480
21.10.2012 17:56:52   
juli2012
IZVORNA PORUKA: sretna sam jako

Drage moje evo i mene nakon dugo vremena....
Moj se apsces opet vratio. Dojka nikako da se smiri. U utorak opet idem na punkciju pa na daljnje pretrage i analize. Jos me i prehlada skrpila...
E sad sto se tice tog tripl testa. Ja to nikad ne bih radila. I sad mi svaki dan pada na pamet hoce li mi djeca biti zdrava posto sam vec imala dvije operacije dojke i treca je izgleda na putu...al ja nekako imam osjecaj da cu ih roditi i da ce mi biti snazni i zdravi bez obzira na ove "komplikacije"! Ne dam sama sebi da potonem...svak se nadje u nekim iskusenjima u zivotu....a ni jedna majka ne moze svoje dijete "odbaciti" bez obrzira kakvi rezultati tog testa budu...ja sam sama sebi zacrtala i rekla da cu rodit svoje anđele makar imala i rak (dok jos nisu znali sta mi je s dojkom)...tako da user posted image za zivot.
Drago mi je da ste sve zdravo i dobro, a one koje su rodile da im djecica napreduju i da su svi zdravo i mame i bebe.
Ja u ponedjeljak idem kod ginekologa na kontrolu.
Ljubim vas sve user posted image

e miša mu....baš te spopalo...ne daj se i bori se....misli pozitivno i biće to sve ok...

ti i ja baš u ovoj trudnoći ne možemo ono fino uživati......kod mene je mama teško bolesna, šta bolesna.....ni ljekari ne mogu više ništa učiniti...ona se pati, mi udovoljavamo koliko možemo i to je to user posted image ....i čekamo...pa šta dragi Bog da....tako da i ja deveram malo je reći ....ali ne dam se moram radi bebica....šta ću....
pa tako i ti draga BORBA...šta ćemo......
pusa od mene i čuvaj se

Neposredna veza do poruke: 481
21.10.2012 18:02:36   
juli2012
IZVORNA PORUKA: Ajmica

Drage moje evo i mene poslije duzeg vremena. Bebe su se rodile u 38 sedmici 14.10. prvo curica 3200 Adna, pa djecak 2950 Faris, prirodan porod zahvaljujuci plemenitom dr Bašiću koji me je porodio za 10 min i sve je super proslo. Gore su se svi cudili sto sam isla prirodnim putem jer su bebači dosta veliki za blizance, Ljubim vas sve i čuvajte sebe i svoje bebice. Laptop nas opet nesto zeza pa se tesko konektujem.

a joooj super user posted image  user posted image  čestitam nek su ti živi i zdravi
ja sam 30 nedjelja i ne znam gdje na porod...jezero ili vojna....mislila sam jezero i to baš kod BAšića...ali nešto nisam sigurna....pa kad uhvatiš malo vremena napiši nešto više...ono kako je to sve gore...i ja sa iskreno nadam da ću prirodno....Boga molim.....prva bebica je na glavicu a druga poprečno....pa sad vidjećemo još..
čestitam još jednom

(odgovor članu Ajmica)
Neposredna veza do poruke: 482
22.10.2012 12:07:04   
Ajmica
Ja sam isla po preporuci i nisam se pokajala dr je prva liga, niko me nije pregledao osim njega i obavio je pravi posao. Gore su uslovi super jer sam ja lezala par dana pa znam. Ja sam prvo dijete rodila u vojnoj al sad sam se odlucila za jezero posto je to ipak klinika a u vojnoj trenutno imas tri dr, pošto su otisli masic i jos jedan ne znam mu ime. Mene je dr licno odusevio.

(odgovor članu juli2012)
Neposredna veza do poruke: 483
22.10.2012 15:42:02   
AminaZana
cestitam Ajmica... puno zdravlja, srece i rahatluka tebi i tvojoj djecici. drago mi je da su krupne bebe, lakse ce ti biti, a i sto su musko i zensko. bas cool. da budu samo zdravi i da ne budu imali nikakve problemcice koje imaju bebe inace :)
de mi reci jesi li dobila cestitku u porodilistu, od beby centra? njom imas 15% popusta u njihovim radnjama. trebala si dobiti dvije...
Dr Basic je prva liga, ja sam prije kod njega isla na papa testove itd.
svaka cast pa si se usudila prirodno da rodis. bas si hrabra. :)

cestitam od srca :)

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu Ajmica)
Neposredna veza do poruke: 484
23.10.2012 8:53:49   
juli2012
IZVORNA PORUKA: Ajmica

Ja sam isla po preporuci i nisam se pokajala dr je prva liga, niko me nije pregledao osim njega i obavio je pravi posao. Gore su uslovi super jer sam ja lezala par dana pa znam. Ja sam prvo dijete rodila u vojnoj al sad sam se odlucila za jezero posto je to ipak klinika a u vojnoj trenutno imas tri dr, pošto su otisli masic i jos jedan ne znam mu ime. Mene je dr licno odusevio.

hvala ti puno
i ja sam prvo dijete rodila u vojnoj, porodio me i dio trudnoće vodio dr.Drljević (to je taj drugi što je otišao iz vojne...), on mi sad vodi trudnoću, doduše privatno....zato i razmišljam o jezeru i dr.Bašiću, naravno preporukom......ma da budem iskrena mene najviše plaši ta nesretrna MRSA, živa ne znam šta ću....u svakom slučaju tebi hvala za info
pozz tebi i bebicama user posted image

(odgovor članu Ajmica)
Neposredna veza do poruke: 485
23.10.2012 12:30:53   
SREĆNA
<Sretna sam jako stvarno nemam riječi , žao mi je što se to konačno ne smiri, pa da uživaš u trudnoći, ne kontam kako se tako vraća poslije operacije.Ja ti želim što više sabura-strpljenja i da se napokon riešiš tih problema.Držim ti fige.

Juli ma samo neka gužve, baš je super kad unutra zagužvaju , ma prekrasan osjećaj samo neka su zdravi i živi user posted image

Ajmice draga čestitam ti od srca i želim vam svako dobro da vas Allah čuva, tako ti zavidim pozitivno naravno, ja jedva čekam svoje male mediće da zagrlim INSHALLAH.

Ja akoBogda imam namjeru ali Allah najbolje zna, porodit se na Jezeru carskim rezom , jer prva je trudnoća završena CR tako da je automatski indikacija, a i nije bilo tako davno, a još blizanci pa se dr. boji pucanja maternice, nedajBože.U vojnoj sam rodila prvi put, ma iskreno tamo je osoblje ljubaznije , ali šta ja imam od ljubaznosti kaad nemaju ono što je napotrebnije kad nešto krene naopako, šalju na Jezero, al opet kako je suđeno tako će biti.Sve je u Božijim rukama.Samo da se svi naši mali medeni rode živi i zdravi i da mi budemo dobro pa gdje god.

(odgovor članu juli2012)
Neposredna veza do poruke: 486
27.10.2012 17:10:51   
sretna sam jako
Drage moje evo mene napokon...
Ajmice cestitam ti i sve najbolje vam zelim!user posted image user posted image user posted image
Ja radila trecu punkciju dojke nalaz je isti kao i prije sto nije lose...sad odmaram- antibiotike necu piti tako sam odlucila, kad i ako opet naraste idem na "ciscenje" nek me malo recnu i ociste taj gnoj onda kad rodim nek rade sta god zele ili lijekove ili pravi operativni zahvat....
Kao trudnica osjecam se tako sretno i zadovoljno i nemam nikakvih poteskoca vise...
Ljubim vas sve!user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 487
28.10.2012 1:07:03   
enića
Ajmice, čestitke, da ti budu živi, zdravi te da im dragi Allah da oblnu nafaku. Nadam se da su ostale dobro i da privode uspješno trudnoću.
Sretana sam jako- najbitnije je da su bebice uredu, malo se strpi i misli pozitivno.
Moji su dječaci za mašallah, napreduju iz dana u dan. Tužni smo jer nam je tatica otišao za Abu Dhabi i neće ga biti duži period. Ostala sam sama sa dečkima. Večeras s njima spavam sama po prvi put. Sve će to proći, moram biti jaka zbog njih. Danas sam preplakala, a i oni se odmah unervozili i k'o nikad nisu spavali cijeli dan. Sve to oni osjete kako se mi osjećamo i djeca se osjećaju. Ljubim vas sve.

10. januar 2012.
"Pazi šta želiš, možda ti se ostvari"
10. 9. 2012., 9:25- Afan
10. 9. 2012., 9:26- Alim

Neposredna veza do poruke: 488
28.10.2012 7:12:41   
Almadj
Evo da se i ja javim nakon dugog citanja.. I mi ocekujemo blizance,10 sedmica,jednojajcani. Druga trudnoca,imam decka od tri godine. Dali je neko od vas ima s jednojajcanim duplicima? Nesto me strah na zadnjem pregledu dr reakcije kao to je rozicnije nego dvojajcani..lp

Neposredna veza do poruke: 489
28.10.2012 7:32:26   
ivanai
almadj cestitm od srca. kod mene su dvojajcani blizanci al moja zaova ima jednojajcane blizance koji sad imaju tri godine i preslatki su trudnoca joj prosla super porodila se u 36 nedelji carskim rezom sve se dobro zavrsilo tako da draga moja samo hrabro sve ce to super da prodje. sretna sam jako nasa hrabra zeno samo ostani tako pozitivna i jaka znam da ti nije lako al procice i to. jesi saznala pol bebica? pusa za sve .

(odgovor članu Almadj)
Neposredna veza do poruke: 490
28.10.2012 8:09:55   
sretna sam jako
Hvala vam svima na lijepim rijecima.user posted image
Ivanai nisam jos saznala kaze doktor najljepse bi bilo kad bi bili cura i decko i smjeska mi se, a kao jos se ne vidi. Jesi ti saznala??

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 491
28.10.2012 8:30:03   
ivanai
jesam neki dan kod mene su dva djecaka user posted image

Neposredna veza do poruke: 492
28.10.2012 8:31:57   
sretna sam jako

user posted image user posted image user posted image user posted image
Super, cestitam.user posted image
To znaci da se i kod mene vidi al on sigur nije siguran pa me folira. Samo nek su nam zdravi.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 493
28.10.2012 8:37:43   
sretna sam jako
Evo da se i ja javim nakon dugog citanja.. I mi ocekujemo blizance,10 sedmica,jednojajcani. Druga trudnoca,imam decka od tri godine. Dali je neko od vas ima s jednojajcanim duplicima? Nesto me strah na zadnjem pregledu dr reakcije kao to je rozicnije nego dvojajcani..lp

Cestitke draga i dobro nam dosla...user posted image user posted image user posted image
Nista nam se ne sekiraj. Ja znam par mama koje su rodile jednojajcane blizance i svi zivi i zdravi. Samo je kod jedne bio problem jer je jedna beba krala hranu drugoj, pa se jedna rodila sa vecom kilazom, a druga sa manjom. Al oba momka su ziva, zdrava i pametna i sad imaju 3 godine.user posted image

(odgovor članu Almadj)
Neposredna veza do poruke: 494
28.10.2012 15:05:35   
Almadj
Hvala vam, odmah mi je lakse. Nadam se da ce moje bebe dobijati priblizno jednako i da ce sve biti ok. Dali su vama prestale mucnine i kada? Zgaravica? Ja se ne sjecam takvih tegoba u prvoj trudnoci uopce... A sad za poluditi, ne mogu se ni radovati kako treba, stalno mi je lose :( jos me u ovom nasem malom gradu tretiraju kao cudo , odmah na lezanje nista posao vise. Dali ste vi morali se paziti na pocetku ili je moj dr samo jako oprezan. Trebam i da koristim utrogestan.
Uh ja bas hrpu pitanja imam. Pozdrav svima

Neposredna veza do poruke: 495
28.10.2012 15:54:22   
SREĆNA
Almadj pa čestitam draga, dobro došla u klub, želim ti što bezbrižnijih ,ako je to moguće, devet mjeseci.
Moji sui blizanci dvojajčani isto, ali nedaj Bože može ze zakomplikovati kao i koj jednojajčanih, ne treba mislit na to.Moja je mama rdila blizanke , nije znala ni šta su ni kakvi su dok nije rodila, tada je tako bilo, pa eno ih mashAllah, sad će magistrirat.Znači ne sikiraj se unaprijed, znam da je nemoguće, ali isto tako znam da nema ama baš nikavog efekta od sikiracije, po sebi znam.I ja ludim vjeruj mi, kad počnem razmišljati o svemu, a još sam prvu bebu izgubila, mrtvarođena, 4 ana poslije termina, sve bilo savršeno uredu do tada, ja sam bila najsretnija trudnica čini mi se, ali eto Bog je imao drugačiji plan, sad nosim dva mala života i uživam u njihovim pokretima i živim od kontrole do kontrole.

(odgovor članu Almadj)
Neposredna veza do poruke: 496
28.10.2012 16:01:25   
SREĆNA
Ja mučnine nisam imala ni sad ni prvi put , tako da o tome ne znam ništa, a utrogestan sam prvi put koristila na preporuku dr. , a sad su mi od prvog dana uveli dabroston, mirovanje, stalne kontrole u početku itd. sve to zbog ishoda prve trudnoće.Mada nema potrebe za svim tim, ja sam 22 nedelja, idem jednom mjesečno na kontrolu, dabroston sam prestala piti ovaj mjesec, ne znam da li ću nastavlčjati jer sad pijem antibiotike zbog urinarne infekcije, pa je dr. rekla da stanem sa dabrostonom za vrijeme ove terapije, pa dalje ne znam.A to što te smatraju čudom u malom mjestu , ma vjeruj doktori se ograđuju , pa te šalju na bolovanje i mirovanje, ako je sve ok nema razloga da budeš na mirovanju, a sad ako ima ikakva indicija za nedaj Bože nekakve komplikacije onda je naravno bolje da miruješ.Blizančka se trudnoća sm,atra rizičnom , ali eto fala Bogu dobro je sve , evo Amina, enića, ajmica i još puno njih rodile su živu i zdravu dječicu, sve je u Božijim rukama.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 497
28.10.2012 16:07:07   
SREĆNA

IZVORNA PORUKA: sretna sam jako

Drage moje evo mene napokon...
Ajmice cestitam ti i sve najbolje vam zelim!user posted image user posted image user posted image
Ja radila trecu punkciju dojke nalaz je isti kao i prije sto nije lose...sad odmaram- antibiotike necu piti tako sam odlucila, kad i ako opet naraste idem na "ciscenje" nek me malo recnu i ociste taj gnoj onda kad rodim nek rade sta god zele ili lijekove ili pravi operativni zahvat....
Kao trudnica osjecam se tako sretno i zadovoljno i nemam nikakvih poteskoca vise...
Ljubim vas sve!user posted image

Drži se draga user posted image

Moji su dječaci za mašallah, napreduju iz dana u dan. Tužni smo jer nam je tatica otišao za Abu Dhabi i neće ga biti duži period. Ostala sam sama sa dečkima. Večeras s njima spavam sama po prvi put. Sve će to proći, moram biti jaka zbog njih. Danas sam preplakala, a i oni se odmah unervozili i k'o nikad nisu spavali cijeli dan. Sve to oni osjete kako se mi osjećamo i djeca se osjećaju. Ljubim vas sve.
MashAllah enića , neka vas dragi Allah čuva i samo tako nastavite

ivanai

user posted image

user posted image user posted image čestitam neka su živi i zdravi

Neposredna veza do poruke: 498
28.10.2012 21:44:44   
AminaZana

IZVORNA PORUKA: enića

Ajmice, čestitke, da ti budu živi, zdravi te da im dragi Allah da oblnu nafaku. Nadam se da su ostale dobro i da privode uspješno trudnoću.
Sretana sam jako- najbitnije je da su bebice uredu, malo se strpi i misli pozitivno.

ej cici, drzi se. doci ce muz, pa cete opet biti svi na okupu.
a sto se tice deckica, znam ja da ti to mozes sama. najbolje sama sebe organizujes. ne moras ih ni kupati svaki dan. kada se osjecas dobro kupaj ih, kada si umorna nemoj.
dojis li ih jos?
ljubac od nas

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 499
28.10.2012 21:55:35   
AminaZana
Almadj

nista se ti ne sekiraj. meni su cijelu trudnocu govorili kako moj manji deckic (700g laksi) nece prezivjeti mozda, a eno ga sada stize brata kao lud. i puno je jaci od veceg. tako, sve je individualno. cuvaj se i cuvacete i Bog. samo se ne sekiraj. sto se mucnine tice, meni je trajalo sve do 5tog mjeseca. bas mi je bilo vise preko glave. a zgaravicu sam lijecila donat-om :) i ja sam prvih 3 mjeseca se jako pazila i pila sam dosta dugo utrogestan. samo slusaj doktora. oprez nije na odmet. znas kako se kaze, bolje sprijeciti nego lijeciti. a odakle si, ako smijem znati?

ivanai

dobro dosla u klub mama duplih deckica ;)

ja sam sa svojom trojkom ovih praznicnih dana kod mame i tate. tako sam se odmorila i uzivala sa njima. deckici super slusaju. prave su mede debele postali. nekad ih se ne mogu nagledati. sada se stalno smjeskaju, sta god im kazes ;) mlijeka imam takoder za obojicu, ali ih dosta i dohranjujem, da im ne zafali :)

pusa za sve moje hrabre i snazne duplerice :)

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu Almadj)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *