|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Blizanci
7.10.2012 18:49:38   
sretna sam jako
bas mi je drago da je sve se zavrsilo kako treba. sada odmaraj i uzivaj u ostatku trudnoce, a drzim ti fige da se ne vrati i da ne trosis zivce na takve stvari.
veliki zagrljaj za tebe :)

Hvala...ne znam jel radi hormona ili cega al tvoj user posted image me evo rasplakao!user posted image

(odgovor članu AminaZana)
Neposredna veza do poruke: 451
8.10.2012 8:57:33   
juli2012
sretna sam jako user posted image   user posted image   user posted image   user posted image , baš mi je drago
sad se opusti i polako  user posted image

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 452
10.10.2012 15:58:20   
AminaZana

IZVORNA PORUKA: sretna sam jako

bas mi je drago da je sve se zavrsilo kako treba. sada odmaraj i uzivaj u ostatku trudnoce, a drzim ti fige da se ne vrati i da ne trosis zivce na takve stvari.
veliki zagrljaj za tebe :)

Hvala...ne znam jel radi hormona ili cega al tvoj user posted image me evo rasplakao!user posted image

hehe, dusa draga...

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

Neposredna veza do poruke: 453
12.10.2012 13:21:40   
enića
Amina, kapi su spas za dušu, vjeruj, ja svoje dohranjujem s Nanom1, jucer su trebali primiti vakcine, međutim, nisu, jer su im nosici začepljeni, pravo sam se bila rastužila, dobili su po 1200 grama, Afan sad teži 4220, a Alim 3660. Nadam se da su ostale mame dobro, pusa za sveuser posted image

10. januar 2012.
"Pazi šta želiš, možda ti se ostvari"
10. 9. 2012., 9:25- Afan
10. 9. 2012., 9:26- Alim

Neposredna veza do poruke: 454
12.10.2012 17:21:16   
AminaZana

IZVORNA PORUKA: enića

Amina, kapi su spas za dušu, vjeruj, ja svoje dohranjujem s Nanom1, jucer su trebali primiti vakcine, međutim, nisu, jer su im nosici začepljeni, pravo sam se bila rastužila, dobili su po 1200 grama, Afan sad teži 4220, a Alim 3660. Nadam se da su ostale mame dobro, pusa za sveuser posted image

mashalla, koliko su dobili... to je bas rijetkost. ja sam jutros vagala svoje i Daris ima 4,5kg a Danin ima 3,6kg. sada ili je vaga pokvarena ili dobro napreduju. ne mogu da vjerujem. vidjecu svakako u utorak, jer tada idemo na vakcinaciju...
kapi su narucene :) mada oni ne pate od grceva, jer ih masiram svako presvlacenje. nekad skroz rijetko se malo unervoze, ali su super...

BTW: ja sam vam kod mame i jutros ih je ona uzela iz sobe, a ja ostala da spavam i vjerujte da sam se probudila u 12,30!!!! hahahahah mama je ZAKON

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 455
12.10.2012 18:40:38   
sretna sam jako
Drage moje ja sam danas opet bila na kontroli i previjanju, sad sam tjedan dana opet slobodna kad rana zacjeli idem na uzv pa opet na kontrolu kirurgu- al sve je to dobro... samo mi dojku ranili silnim flasterima i zakrpama gore mi je to nego rez.user posted image user posted image
Kod ginekologa idem u drugi utorak sad smo 15+3 al ja jos bebace ne osjetim valjda je to normalno!user posted image

Bas mi je drago da vam bebice napreduju i da je sve ok, aBd da i kod mene i svih nas tako bude...pa da nekad i do podne odspavamo!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 456
12.10.2012 19:23:41   
ivanai
zene moje kod mene sve po starom osjecam se dobro stim sto malo vise mirujem pa mi dani sporo prolaze. uz mi tek 2 novembra pa mi to nesto dugo cekati al doktorica kaze nema potrebe prije. sretna sam jako drago mi je sto si dobro guramo i ja i ti polakouser posted image . aminazana i enica obozavam da procitam vase4 postove jel mi ulijevati neku snagu dace sve da bude ok kao i kod vas. meni doktorica rekla da bih na kontroli trebala da radim tripl test al kao on nije pouzdan na blizancima pa vidjece dali ce ga raditi. zene jeste li ga vi radile? pusa velika svima a najveca malim momcima od enice i aminazane user posted image .

Neposredna veza do poruke: 457
13.10.2012 15:15:56   
AminaZana
sretna sam jako - bitno je da je sve proslo i da se nikad ne vrati vise... normalno je da ih jos ne osjetis. mali su oni jos. ali za koju sedmicu ce ti se javiti i milovati te iznutra ;)

ivanai - ja sam radila tripl test i jeste pouzdan, ne znam ko je tebi rekao da nije... ja bih uvijek ga radila i ako vec imas sansu, uradi ga :) moj savjet... a sto se tice mirovanja... pa imam ti ja jedan savjet user posted image uci da heklas hahahahahah (to je meni doktor rekao i ja sam mu pala od smijeha) heheheh

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 458
13.10.2012 16:34:41   
sretna sam jako
moj savjet... a sto se tice mirovanja... pa imam ti ja jedan savjet user posted image uci da heklas hahahahahah (to je meni doktor rekao i ja sam mu pala od smijeha) heheheh

user posted image user posted image user posted image ta je dobra...ja sam prva 3 mjeseca bas dosta lezala i mirovala i bas bas dosta toga nisam mogla, bilo je dana kad se nisam ni o sebi mogla brinuti...al sad kad su mucnine prosle bas se lijepo osjecam i nemam potrebu da mirujem- ni doktor mi nije rekao da moram...ja to nekako po sebi gledam valjda nece bit problema...

Neposredna veza do poruke: 459
13.10.2012 23:08:10   
AminaZana
ma nece. ako se ti dobro osjecas, onda su i bebe dobro i nemas potrebe da se sada po cio dan izlezavas, naravno, neces trcati maraton i setati cio dan po gradu. moja drugarica ima super teoriju. zena je u trudnoci blazena i tako treba i da se ponasa. samo mirno i spokojno :) i jeste tako...
uzivajte drage moje, jer kada se banda rodi imacete trckarati oko njih.

ja vam imam jednu tuznu vijest. izgleda da ce mi nestati mlijeka. sike skrooooz prazne :( user posted image
bas bi mi bilo krivo. ali sta cu...

No1. Zana - 30. 05. 2007

Neposredna veza do poruke: 460
15.10.2012 11:20:00   
juli2012

ja vam imam jednu tuznu vijest. izgleda da ce mi nestati mlijeka. sike skrooooz prazne :( user posted image
bas bi mi bilo krivo. ali sta cu...
[/quote]

a jooj.....ja ti jedino mogu reći bori se koliko možeš i držim fige da maminog mlijekca ipak bude dovoljno....eto nešto kažu kao kompot je dobar ...e sad koliko je tačno ne znam....vrijedi pokušati......ako ne pa Bože moj ima i za to hvala Bogu rješenje.....al ja i dalje fige držim user posted image

mogu ti reći i mene malo to dojenje brine, valja dvije bebe nahraniti....vidjećemo kako ću ja to izdurat......29 sam sedmica....grabim polako ali sigurno ka porodu user posted image

pozz tebi, a pusica bebicama user posted image

Neposredna veza do poruke: 461
16.10.2012 16:16:21   
AminaZana
mi smo danas bili na kontroli...

doktorica je ostala bez teksta i ne moze da vjeruje da su mi momci u tako dobrom "stanju"....
Daanin je dobio 1,6kg a Daris je dobio okruglo 2kg.
primili smo boce i plakali svi heheheh sta cu...

ipak ima mlijeka, mada ne dovoljno, ali daj sta das :P

ljubimo vas sve...

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu juli2012)
Neposredna veza do poruke: 462
17.10.2012 8:36:09   
juli2012
IZVORNA PORUKA: AminaZana

mi smo danas bili na kontroli...

doktorica je ostala bez teksta i ne moze da vjeruje da su mi momci u tako dobrom "stanju"....
Daanin je dobio 1,6kg a Daris je dobio okruglo 2kg.
primili smo boce i plakali svi heheheh sta cu...

ipak ima mlijeka, mada ne dovoljno, ali daj sta das :P

ljubimo vas sve...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   super....

Neposredna veza do poruke: 463
17.10.2012 13:44:36   
juli2012
eh drage moje evo mi došli s kontrole
sedmica 28+4, sve ok, bebice super napreduju, jedna 1100g, druga 1186g (mamini pilići sve fino bratski dijele user posted image ), izgleda da je kod mene jedan user posted image  i jedna user posted image , ali gin. opet nije siguran, ne može da vidi, kaže gužva u šesnaestercu user posted image . ma nek su oni meni dobro i zdravo....

ja jučer malo problema sa pritiskom i glavoboljom ali sad sam bolje. inače imam nizak ali jučer malo skočio, kaže gin. nije ništa za terapije, pa eto valjda on zna....

eto nek se zna user posted image
pozz od nas 3

(odgovor članu juli2012)
Neposredna veza do poruke: 464
18.10.2012 9:59:00   
entinte
imam jedno pitanje, koje su mogucnosti da imam dvojke ako je moja majka rodila blizance (mene i brata) i jos jednu neuspjelu blizanacku trudnocu i dajdža moj također je imao blizance. Koliko sam cula sa zenske strane tj majčine ide pa me interesuje je li neka od vas koja ima blizance ili je sad trudna ima u porodici isto.

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu juli2012)
Neposredna veza do poruke: 465
18.10.2012 18:57:39   
SREĆNA
Ja imam sestre blizanke, sad nosim blizance, a mama i muževa mama su u porodici imale blizance tako da imaš šanse.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 466
18.10.2012 19:01:47   
SREĆNA

IZVORNA PORUKA: juli2012

eh drage moje evo mi došli s kontrole
sedmica 28+4, sve ok, bebice super napreduju, jedna 1100g, druga 1186g (mamini pilići sve fino bratski dijele user posted image ), izgleda da je kod mene jedan user posted image  i jedna user posted image , ali gin. opet nije siguran, ne može da vidi, kaže gužva u šesnaestercu user posted image . ma nek su oni meni dobro i zdravo....

ja jučer malo problema sa pritiskom i glavoboljom ali sad sam bolje. inače imam nizak ali jučer malo skočio, kaže gin. nije ništa za terapije, pa eto valjda on zna....

eto nek se zna user posted image
pozz od nas 3

Juli super za bebice , neka su oni zdravi i neka rastu pa bili dječaci ili djevojčice,a čudi me vala da dr. dosad nije uspio vidjeti pol, al eto nema veze.
Moji isto napreduju fala Bogu, svaka beba ima svoju sobu, izvode akrobacije, mi nismo mogli prestat gledat predstavu na uzv, prekrasan osjećaj, a tek kad se počnu vrtiti kad legnem ili sjedem , aman, ma prekrasno.

(odgovor članu juli2012)
Neposredna veza do poruke: 467
18.10.2012 19:03:39   
SREĆNA
ja jučer malo problema sa pritiskom i glavoboljom ali sad sam bolje. inače imam nizak ali jučer malo skočio, kaže gin. nije ništa za terapije, pa eto valjda on zna....

E ai meni je isto nizak pritisak , ali nije strašno, a glavobolje nemam kako sam počela pit magnezij, zaboli rijetko ali jako, ne može prestat bez paracetamola, ali mg definitivno pomaže.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 468
19.10.2012 17:12:06   
AminaZana
drago mi je da ste sve zdrave i da se dobro osjecate i da su bebice kako treba.

puno vas pozdravljam.

nisam bas tako aktivna, jer su sada maleni vise budni i moram ih zabavljati i 'igrati' se s njima. prave momcine mamine.

i meni je bio pritisak stalno nizak i stalno sam imala glavobolje i pored magnezija, ali paracetamol pomaze i nije stetan ukoliko se ne uzima tako cesto. pokusajte sa 'tigrovom masti'. izmasiraju se sljepocnice i nekad pomogne, ali samo malo stavite, jer je dosta jaka kremica. kupi se u apoteci i oko 5,-KM je ;) inace pomaze kod svih bolova ;)

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 469
19.10.2012 20:01:07   
ivanai
pozdrav zenice moje kako ste mi,ja danas bila na kontroli hvala bogu sve uredu doktorica kaze da su dva djecaka user posted image .

Neposredna veza do poruke: 470
19.10.2012 20:03:31   
SREĆNA
Ivanai super, neka su zdravi i živi.A šta bi za tripl test?

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 471
19.10.2012 20:29:14   
ivanai
idem ponovo 2 novembra pa tad ce vidjeti dal da radimo tripl test.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 472
19.10.2012 20:36:08   
SREĆNA
Ma čuj, pitam jer ga nisam radila, dr. mi rekla da nema potrebe, pa sad ne znam, zbog godina kao nije potrebno, a nema ni nekih drugih razloga, ma nemam pojma više, ovi doktori nikako da se usaglase.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 473
19.10.2012 21:08:53   
ivanai
srecna koliko ti imas godina ja imam 29 i isto zbog godina kao nema potrebe al posto je vantjelesna onda kao bi trebalo ma neznam iskreno bih volila da ga neradim jel moze kod blizanaca dati lazni rezultat pa samo da se traumiram al opet uradicu kao doktorica odluci pa kako god.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 474
19.10.2012 21:29:43   
SREĆNA

IZVORNA PORUKA: ivanai

srecna koliko ti imas godina ja imam 29 i isto zbog godina kao nema potrebe al posto je vantjelesna onda kao bi trebalo ma neznam iskreno bih volila da ga neradim jel moze kod blizanaca dati lazni rezultat pa samo da se traumiram al opet uradicu kao doktorica odluci pa kako god.

Ja imam 32, ne znam šta da ti kažem Bogami nisam pametna, ne bi ja imala baš snage čekat rezultate iskreno, a šta i kad ih dobijem, ako nešto nedajBože nije u redu šta onda, ugasit dva života, ne ne bih ja to mogla definitivno.Bog ih je dao pa kako god, molim GA samo da se rode živi i zdravi da ih zagrlim konačno, previše je sikiracije u životu.A ne znam kod tebe sad kako je razmišljanje, ako smatraš da ćeš biti mirnija , ako kaže da uradiš test, pa uradi onda, mada sve je ok i sve će biti dobro, treba se opustiti i uživati u ovim prelijepim danima.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *