|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Blizanci
29.9.2012 15:18:16   
AminaZana
sretna sam jako u kom gradu ti zivis? na Jezeru su nenormalne guzve i ono se stvarno mora nekako rjesavati. hajde, dok je ljeto bilo, mogla su se otvoriti vrata i nije bilo gripe, ali sta ce sada biti kada dodje zima.
srecom sam ja zavrsila sa Jezerom. nece me vise vidjeti (ne smijem reci NIKAD) hahaha

sto se tice davanja i cascenja, niko na Jezeru ne ocekuje da dobije i fening, po mom misljenju. mene su bas gotivili i ostale u sobi. ljubazni su bili pravo. ali ja sam veliki salabajzer i saljivdzija, pa je mozda i to razlog :P

ja mislim da mostarka ima i starije dijete, li je izgleda bas zauzeta oko njih. znam da nesto nije bila OK i sa zdravljem...

moja ekipa... hmmm... ma super su... porasli su dosta... nevjerovatno kojom brzinom rastu. u odnosu na moju kcerku, bas su stali na gas sa debljanjem :). samo ovo cekanje tih 40 dana me izludjuje. ja bih njih dvojicu sad u kolica i malu na biciklo i gas do vrela bosne. ali mi jos rano da ih iznosim vani. maleni su jos nekako. uvecer ustajem cesto, pa me to malo nervira, ali hajd, proci ce i to za koji mjesec, valjda...

ivanai meni su govorili da mirujem, staaaaaaaaalno, ali ja do zadnjeg dana nisam mirovala. odnosno, kad osjetim da ne mogu vise, malo legnem i opet ustanem cim bude mi bolje... mislim da je to normalno, jer su dvije bebe. a da sam odmarala, ne bih imala velike otoke pred porod. bas sam kompletna otecena bila.
za mucnine.. ja sam imala povremene prvih 5 mjeseci, poslije su prestale, ali su pocele glavobolje...

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 426
29.9.2012 15:24:53   
sretna sam jako
Ja cu se poroditi u Mostaru aBd, al na preglede idem u manji gradic u lokalni dom zdravlja. I tu imas posebnu prostoriju odnosno dio doma zdravlja gdje je ginekolog tako da uopce nismo blizu doktora opce prakse i ljudi koji su bolesni- u biti ne moramo ni proci kraj njih sto je super!

Aj super da je ekipa zdrava i da rastu...user posted image
Ja sam sad negdje oko 14og tjedna al stomak mi je bas poceo rasti i sve manje stvari mogu. Kad je tebi stomak poceo bas da raste??

(odgovor članu AminaZana)
Neposredna veza do poruke: 427
29.9.2012 23:00:35   
AminaZana
eh pa to je vec druga prica. ja sam inace iz manjeg grada, udala se u Sarajevo, pa znam kako je i da je bolje ici u dom zdravlja nego privatniku.
ali na Jezeru su ogromne guzve. kada sam isla na komisiju, bilo je, ne pretjerujuci, jedno 30 trudnica u cekaonici, plus muzevi!!!

kod mene je stomak tek poceo bas rasti oko 4-5mj. a sada mi se vide strije iznad pupka. i to mnogo njih i bas je ruzno. stomak mi je spao, skoro skroz, ali te strije me vec izludise... a hajd, sta cu. neka meni nije nista :Puser posted image

No1. Zana - 30. 05. 2007

Neposredna veza do poruke: 428
30.9.2012 11:47:38   
sretna sam jako
kod mene je stomak tek poceo bas rasti oko 4-5mj. a sada mi se vide strije iznad pupka. i to mnogo njih i bas je ruzno. stomak mi je spao, skoro skroz, ali te strije me vec izludise... a hajd, sta cu. neka meni nije nista :Puser posted image

A jesi mazala icim stomak??

Neposredna veza do poruke: 429
30.9.2012 15:49:25   
AminaZana
ja nema s cim nisam mazala, ali nije pomoglo :( valjda je bio previse rastegnut stomak...

No1. Zana - 30. 05. 2007

Neposredna veza do poruke: 430
30.9.2012 18:05:05   
sretna sam jako

IZVORNA PORUKA: AminaZana

ja nema s cim nisam mazala, ali nije pomoglo :( valjda je bio previse rastegnut stomak...

Ja sam u prvoj trudnoci mazala nekom kremom al samo njom i to ne svaki dan i nista mi se ne vidi na stomaku, ni po nogama...al za ovu sam trudnocu sigurna da ce stomak "nastradat"...mislila sam se mazat maslinovim uljem al mu miris ne mogu podnijeti tako da nista od toga.user posted image

Neposredna veza do poruke: 431
1.10.2012 17:47:33   
AminaZana
ma ja sa kcerkom nisam imala ni S od strija, ali sadaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuu... i dzabe sve sto sam mazala i maslinovim i nevenovim i kremama iz apoteke i bademovom, ispucao mi iznad pupka bas bas. sta cu. boli me briga. valjda se povuce vremenom... a kad nabacim opet trbusne misice, mozda se ne budu vidjele vise hahahahahahahah

No1. Zana - 30. 05. 2007

Neposredna veza do poruke: 432
2.10.2012 9:20:20   
juli2012
a joooj AminaZana nemoj nas prepadati...hahahah  user posted image .....ni ja u prvoj trudnoći nisam imale strije, al sad hmmm....vidjeću...daj Bože da me zaobiđu. stomak je već ogroman, a imam još da rastem user posted image .....vidjeću.....to ako će se desiti desit će se, džaba kreme džaba sve..

Neposredna veza do poruke: 433
2.10.2012 9:52:55   
AminaZana
ma nisam se prepala. nije meni to neki bauk, ne patim od kompleksa, hvala Bogu.
jutros sam gledala te strije, a nije nesto strasno. kao da se povlace. je li moguce to?

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu juli2012)
Neposredna veza do poruke: 434
2.10.2012 9:59:55   
juli2012
moguće moguće....postoje one kao bijele i crvene...e sad nisam sigurna koje vremenom prođu....mislim te crvene...al kao što rekoh nisam baš sigurna...

kako su bebice? slušaju li mamu? user posted image

Neposredna veza do poruke: 435
2.10.2012 10:37:52   
AminaZana
ma kod mene su tamne, kao smedjkaste, jer imam tamniji ten...
proslo ne proslo, tu je trenutno :P

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu juli2012)
Neposredna veza do poruke: 436
2.10.2012 13:52:43   
enića
-evo dobra krema za strije- ELANCYL PARIS, premda meni nista ne moze pomoci:) stomak mi izgleda k'o naborana baba, kilažu sam svela na 55kg, a imala sam 73 pred porod, doduše, mislim da i to nisu bili kilogrami nego voda i ostalo uz trudnoću, voljela bih da mi ostane koji kilogram. Ima li koja od vas da će se ubrzo poroditi :)

10. januar 2012.
"Pazi šta želiš, možda ti se ostvari"
10. 9. 2012., 9:25- Afan
10. 9. 2012., 9:26- Alim

Neposredna veza do poruke: 437
2.10.2012 14:19:54   
juli2012
ja neću brzo ali polako grabim prema kraju user posted image .....28-nedjelja....al pupa raste li raste.....ogromna.....
samo da te pozdravim...nadam se da se snalaziš sa bebicama.....

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 438
2.10.2012 14:20:04   
SREĆNA
D dan ženice, da se i ja pridružim temi i diskusiji o strijama ali prvo da čestitam mamicama koje su se skoro porodile a ovima što još nisu da naravno dočekaju termin i da sve prođe hairli i kako treba inshAllah.
Ja sam u trudnoći (ne blizanačkoj) mazala stomak jonson baby uljem , a bila sam ogromna, stomak mi je bio ooogroman sve kile su njemu bile, dobro bilo je malo i još ponegdje , ali billa sam ogromna, vjerujte da ništa nije ostalo po stomaku, nijedna strija.Ovo ulje je jako masno a preporučuje se mazati na malčice vlažnu kožu.Pa eto toplo preporučujem.Sad nosim blizance a trudna sam 18 tj. i kusur.Nadam se lijepom druženju user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 439
2.10.2012 15:08:20   
enića
-hvala vam, moji dječaci slušaju, juli, prezadovoljna sam s njima. Da mi ostanu ovakvi, bila bih sretna:)

10. januar 2012.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 440
3.10.2012 19:20:40   
sretna sam jako
Drage moje da vam se i ja javim...bas mi je drago da bebice slusaju i da su trudnice sve dobro...

Ja danas bila na kontroli- punih smo 14 tjedana. Sve je ok hB. Samo sutra opet idem na operaciju- opet mi se vratio cir u dojci...

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 441
3.10.2012 20:07:59   
SREĆNA
Sretna žao mi je što sad kroz to prolaziš ti čirevi i moraš se s tim nositi u trudnoći.Ja ti želim da to prođe što brže i bezbolnije, fala Bogu pa su bebice dobro.Sretno!

Neposredna veza do poruke: 442
4.10.2012 8:31:32   
juli2012
sretna sam jako samo polako, biće to sve ok aBd...SRETNO! 

< Poruku je uredio juli2012 -- 4.10.2012 8:32:28 >

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 443
4.10.2012 15:54:10   
AminaZana
sretna sam jako
bas mi je zao zbog tebe da prolazis u ovako lijepom periodu zivota kroz takve stvari... drzim ti fige da sada sve bude ok i da se vise nikad ne vrati... javi nam kako si kada budes u stanju...

kod mene je ove sedmice pocela da radi dadilja, tako da ja imam dooooosta vremena za sebe, pa idem u setnju sa svojom curom, dok njih dvojica pajke.
mali pravi nasoj teti velike probleme, kao da zna da sam ja otisla i odmah pocne da kmeci. sega prava. a cim ja dodjem, fino pajki. lopuzica malena...

poceli su mi se vec smjeskati :)

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu juli2012)
Neposredna veza do poruke: 444
5.10.2012 11:21:49   
enića
Bit ce sve ok, sretna sam jako, drzimo fige, misli na bebe :)
Amina, i moj Alim je razmažen, kelji se često, ali dok uđem u sobu, prestaje. Jučer sam ih sama kupala, banjica sa mrežom je prava stvar. Ako budu momci imali grčiće, obavezno im kupi kapi BioGaia, ja sam sad rahat, ne znam ima li ih kod nas, ali u HR ima i koštaju oko 95kn.

10. januar 2012.

Neposredna veza do poruke: 445
7.10.2012 15:12:17   
sretna sam jako
Drage moje hvala vam na podrsci...evo da javim u petak sam operirana kuci sam i dobro smo svi troje...svi nalazi su ok.

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 446
7.10.2012 15:15:01   
SREĆNA
sretna sam jako user posted image user posted image user posted image
Fala Bogu da ste svi dobro , valda se taj čir neće više ponavljati
Uživajte

Neposredna veza do poruke: 447
7.10.2012 15:20:23   
sretna sam jako
SREĆNA hvala...ovo je vec drugi put u toku trudnoce...a rekli su mi da nece utjecat na trudnocu onda necu da se plasim...

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 448
7.10.2012 18:45:38   
AminaZana

IZVORNA PORUKA: enića

Bit ce sve ok, sretna sam jako, drzimo fige, misli na bebe :)
Amina, i moj Alim je razmažen, kelji se često, ali dok uđem u sobu, prestaje. Jučer sam ih sama kupala, banjica sa mrežom je prava stvar. Ako budu momci imali grčiće, obavezno im kupi kapi BioGaia, ja sam sad rahat, ne znam ima li ih kod nas, ali u HR ima i koštaju oko 95kn.

presli smo bili sa Humane na Aptamil, pa sada koristim, po preporuci patronazne Hipp Combiotic. ne znam da li su im grcevi, ali su sinoc svaki sat se budli i imali vjetrove. imamo kontrolu 16. pa cu vidjeti i sa doktoricom. cime ti svoje dohranjujes?
te kapi cu potraziti, a ako ne bude, lako mi je tetki reci da mi ih u HR kupi...

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu enića)
Neposredna veza do poruke: 449
7.10.2012 18:47:33   
AminaZana
bas mi je drago da je sve se zavrsilo kako treba. sada odmaraj i uzivaj u ostatku trudnoce, a drzim ti fige da se ne vrati i da ne trosis zivce na takve stvari.
veliki zagrljaj za tebe :)

No1. Zana - 30. 05. 2007

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *