Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 13:31:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
da naravno al želim se buditi pored njega i roditi njegovu djecu
eh budila si s ei bez papira... a djecu ne rpaviš svaki put...
mislim ako statistički iz svakoga odnosa čekam dijete... daleko smo dogurali
ma nebitno... poenat je da meni sex nije osnov braka... bitan jeste...to nema govora...al ne us smilu da se zadovolje apetiti nekoga od partnera već da si priuštimo ljubav jedno drugom među svoja 4 zida dlakeo do drugih smao ja i on na način kako nikada niko vidio nije do nas i kakvi van našega kreveta nismo...
al ... poštovanje nas, našega braka, veze, života koji smo podredili bralku i oebvezama...to to mi je ključno... sve moje ljubavne igre i sve moje potrebe kreću od trenutka u kome on kaže '' ti si moja najbolja prijateljica smao tebi mogu leći na rame o reći sve što mi na duši stoji, pred tobom zaplakati a da se ne stidim, jer ti si moj najbolji životni saputnik'' nemamo tajne, ne krijemo kretanja, ne isputujemo i ne plašimo se izmjena na sebi i u sebi ...sada ne... nadam se ni u bduućnosti... moj krevete je samo moj...a on nju semo moj...o poštovanje koje mi je pružio za ovih 7 godina vrlo mi plastično pokazuje da tako će i ostati. Niti jednim svojim gestom nije me doveo u poziciju da pomislim, smao pomislim da nekada biće drugačije... i hvala mu na tome, meni više ne treba
pa dobro, niko ti nije ništa ni rekao nisam se tako često budila sa mm dok smo se zabavljali to mi je falilo u vezi, brak je baš zaokružio naš odnos Koji merak kad ne moraš ići kući nego se možeš izležavati pored partnera sa njim jesti, piti, pričati, tuširati se, gledati tv u neograničenim količinama i kao krunu vašeg odnosa dobiti dijete, jedno, drugo, treće kako kome Bog da
Inače ovo je tema o sexu, odosmo mi OT
pa nema sexa- kod mene bez poštovanja... kako zaslužiš tako i dobiješ
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 13:46:36
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26
kako bi reagirale da vas partner odbije???
Kako? Bez ikakve frke, ocito ima dobar razlog za to i ne bih mu uzela za zlo....isto kao sto se on ne ljuti kad ja njega odbijem....al jaaaaaaako njezno uz objasnjenje
potpisujem, nekad je jedno odmorno naspavano a drugo ko da je kopalo, ili jedno ima neke brige koje ga muce a ovom drugom to smijesno, konta sta se zamara bezveze, hajmo se malo opusitti, a ovom nije do toga nikako
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 9:25:23
veeseelaa
Retro seks Pokušavati nove stvari u krevetu je zabavno, ali pokušavati nove stvari izvan kreveta vrhunac je zabave, tvrdi Lou Paget, seksolog i autor knjige ‘Great Lover Playbook’. Ako želite malo začiniti svoj seksualni život, savjetuje Paget, vratite se u prošlost. Umjesto seksa u liftu, počastite se seksom na stubištu. To je retro seks koji će sasvim sigurno donijeti dodatno uzbuđenje u vaš seksualni život.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 9:28:13
Alma_27
Retro seks Pokušavati nove stvari u krevetu je zabavno, ali pokušavati nove stvari izvan kreveta vrhunac je zabave, tvrdi Lou Paget, seksolog i autor knjige ‘Great Lover Playbook’. Ako želite malo začiniti svoj seksualni život, savjetuje Paget, vratite se u prošlost. Umjesto seksa u liftu, počastite se seksom na stubištu. To je retro seks koji će sasvim sigurno donijeti dodatno uzbuđenje u vaš seksualni život.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 9:42:40
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75
kako bi reagirale da vas partner odbije???
Kako? Bez ikakve frke, ocito ima dobar razlog za to i ne bih mu uzela za zlo....isto kao sto se on ne ljuti kad ja njega odbijem....al jaaaaaaako njezno uz objasnjenje
potpisujem, nekad je jedno odmorno naspavano a drugo ko da je kopalo, ili jedno ima neke brige koje ga muce a ovom drugom to smijesno, konta sta se zamara bezveze, hajmo se malo opusitti, a ovom nije do toga nikako
GROZNO. Dozivjela sam to sada prvi put u zivotu, jer inace imam prilicno "gladnog" muza. Medjutim izgleda da je godina dana bez keksa + dolazak bebe i manjak prostora "samo za nas" ucinio svoje. Ja nisam mogla vjerovati da cu se ja tako grozno osjecati zbog toga, medjutim jesam, uzasno me je povrijedilo i trebalo je jako puno razgovora izmedju nas dvoje da bih shvatila da nije do mene, nego do njega - on se nacisto ne moze opustiti sa velikim djetetom u jednoj sobi a bebom u drugoj. Valja nam poraditi na tome, a kako, kada sam ja tako uzasno uvrijedljiva po tom pitanju?!
(je li vazi i dalje ona...ko prizna pola mu se prasta?!)
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 9:47:52
Lulu_08
tiki ja sam zamalo kod psihica zavrsila zbog toga sada kada je muz bio kod kuce ako mi vjerujes. Priznajem da je sebicno sto sam burno reagovala na njegovu "suzdrzanost" dok je on to od mene dozivio kada se starija rodila, i to je trajalo par mjeseci, ali ne mogu si pomoci bas mi je uzasno bilo.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 10:03:49
Lady26
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 GROZNO. Dozivjela sam to sada prvi put u zivotu, jer inace imam prilicno "gladnog" muza. Medjutim izgleda da je godina dana bez keksa + dolazak bebe i manjak prostora "samo za nas" ucinio svoje. Ja nisam mogla vjerovati da cu se ja tako grozno osjecati zbog toga, medjutim jesam, uzasno me je povrijedilo i trebalo je jako puno razgovora izmedju nas dvoje da bih shvatila da nije do mene, nego do njega - on se nacisto ne moze opustiti sa velikim djetetom u jednoj sobi a bebom u drugoj. Valja nam poraditi na tome, a kako, kada sam ja tako uzasno uvrijedljiva po tom pitanju?!
Lana evo spava skoro 3 godine, 20cm od nas (naravno u svom krevetu)...bez problema imamo odnose, cak ni ne pazim da budem totalno tiha i sl. Eh....kako li ce biti kad ona bude jos starija, zrelija, svjesnija svega, ne znam ....zasad ima prilicno cvrst san, hB
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 10:04:21
Lady26
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
tiki ja sam zamalo kod psihica zavrsila zbog toga sada kada je muz bio kod kuce ako mi vjerujes. Priznajem da je sebicno sto sam burno reagovala na njegovu "suzdrzanost" dok je on to od mene dozivio kada se starija rodila, i to je trajalo par mjeseci, ali ne mogu si pomoci bas mi je uzasno bilo.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 10:05:11
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 GROZNO. Dozivjela sam to sada prvi put u zivotu, jer inace imam prilicno "gladnog" muza. Medjutim izgleda da je godina dana bez keksa + dolazak bebe i manjak prostora "samo za nas" ucinio svoje. Ja nisam mogla vjerovati da cu se ja tako grozno osjecati zbog toga, medjutim jesam, uzasno me je povrijedilo i trebalo je jako puno razgovora izmedju nas dvoje da bih shvatila da nije do mene, nego do njega - on se nacisto ne moze opustiti sa velikim djetetom u jednoj sobi a bebom u drugoj. Valja nam poraditi na tome, a kako, kada sam ja tako uzasno uvrijedljiva po tom pitanju?!
Lana evo spava skoro 3 godine, 20cm od nas (naravno u svom krevetu)...bez problema imamo odnose, cak ni ne pazim da budem totalno tiha i sl. Eh....kako li ce biti kad ona bude jos starija, zrelija, svjesnija svega, ne znam ....zasad ima prilicno cvrst san, hB
Ni mi, tj. on, nismo imali problem prije kada je starija bila beba, ali sada je iz nekih razloga drugacije, tako da ne mogu ulaziti u to da covjeka na silu oslobodim nekog stida koji mu se stvorio. Ali sta drugo raditi?!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 10:05:59
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
To se desilo jednom ili vise puta?
Jednom sto je unistilo nas odnos za ostatak vremena...Kazem uzasno sam povrijedjeno reagovala bas me to nekako pih...
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 10:06:26
felix
al ja eto nisam nikad i A snama spava u sobi al ja nebi mogla nemogu a ni mm isto nemoze se kaze opustiti jer je djete tik do nas u krevetcu nemogu i Bog tak da sreca ima drugi soba
nisam ni kad je baba bio , pa ni sad kad je veci ....
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 10:07:26
emy24
joj evo i nas na ovoj temi,otkako smo dobili bebu ,skroz slabo imamo vremena za sebe,doduse doprinosi tome i manjak prostora jer oboje djece spava sa nama u sobi...ni sama neznam do kad ce to trajati,ali neobicno mi je jer je moj muz po tom pitanju manijak...eh sad jedino nam preostaje da uputimo negdje djecu
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 10:09:27
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: emy24
joj evo i nas na ovoj temi,otkako smo dobili bebu ,skroz slabo imamo vremena za sebe,doduse doprinosi tome i manjak prostora jer oboje djece spava sa nama u sobi...ni sama neznam do kad ce to trajati,ali neobicno mi je jer je moj muz po tom pitanju manijak...eh sad jedino nam preostaje da uputimo negdje djecu
Pa to je ono sto je i meni neobicno jer kazem bas ranije za njega stid nije postojao...bilo gdje bilo kada...biraj: auto, napolju ma bilo gdje bilo kada...A sada ne moze u dnevnoj jer je na balkonu starija (koja doduse nekada ustane u po noci haha) a u spavacoj malena...Kupatilo nam je malo tijesno..probali smo haha...