Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:20:53
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
kako bi reagirale da vas partner odbije??? ja bi odmah našla drugog
Nudim ti se ja nudim a ti me odbijas pa ako bih se to ponavljalo onda bih se zapitala inace nista svako ima los dan
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:21:13
Hanady RR
bananice ne uzrpiraj temu... ne možeš tako neozbiljna biti u tako ozbiljnim stavrima..
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:27:28
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lady26
kako bi reagirale da vas partner odbije???
Kako? Bez ikakve frke, ocito ima dobar razlog za to i ne bih mu uzela za zlo....isto kao sto se on ne ljuti kad ja njega odbijem....al jaaaaaaako njezno uz objasnjenje
nikad me mm nije odbio nikad ga nisam odbila u čemu griješim?
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:29:00
bananica
IZVORNA PORUKA: Lady26
kako bi reagirale da vas partner odbije???
Kako? Bez ikakve frke, ocito ima dobar razlog za to i ne bih mu uzela za zlo....isto kao sto se on ne ljuti kad ja njega odbijem....al jaaaaaaako njezno uz objasnjenje
nikad me mm nije odbio nikad ga nisam odbila u čemu griješim?
ne grijesis, to je extra
ja stvarno jesam , vise puta, a mm nije bas nikada, on je vazda za sex
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:31:32
veeseelaa
vjerovatno ćete misliti da maslam al tako je zaista ja ne bi mogla spavati da ga odbijem eto kad bi htjela i iz fola.... i nikako se danima na njega ne mogu duriti zbog sexa a nekad bi voljela da ga par dana držim ko fol na distanci al ne ide... za sve ove godine...
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:35:50
veeseelaa
ako u vezi sve ostalo dobro funkcionise zasto bi jedno odbijanja trebalo da naslucuje krajuser posted image
zato što mislim da muškarac nikada ne odbija ženu koju želi.... mislila bi da nešto ne štima.... da se brod ljulja.... da možda ima neku drugu.... hiljadu misli
Šta ima da mi funkcionišu finansije, zajednička druženja ako mi sex ne funkcioniše??? to mi je sve nula....
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:36:29
bejbibi
vjerovatno ćete misliti da maslam al tako je zaista ja ne bi mogla spavati da ga odbijem eto kad bi htjela i iz fola.... i nikako se danima na njega ne mogu duriti zbog sexa a nekad bi voljela da ga par dana držim ko fol na distanci al ne ide... za sve ove godine...
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:37:08
pocahontas
ako u vezi sve ostalo dobro funkcionise zasto bi jedno odbijanja trebalo da naslucuje krajuser posted image
zato što mislim da muškarac nikada ne odbija ženu koju želi.... mislila bi da nešto ne štima.... da se brod ljulja.... da možda ima neku drugu.... hiljadu misli
Šta ima da mi funkcionišu finansije, zajednička druženja ako mi sex ne funkcioniše??? to mi je sve nula....
ja opet kažem, sex bez ljubavi može, ali ljubav bez sexa ne može!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:37:41
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pocahontas
OMG
sad bez zeze, mislila bi da me ne želi i da mu više nisam privlačna i da je to početak kraja našeg braka....
a šta ako je fizički premoren čovjek i kaže ti de bona samo malo da ohanem, da ispružim papke pa ćemo poslije
možda ja tako mislim jer mm ne smeta ni temp 39 da bi se sexao.... možda jer ga ja takvom poznajem, nikada nije umoran toliko da bi odbio sex i uvijek mi kaže ja bi se s tobom sexao i kad sam bolestan i nenaspavan i ljut, i sad odjednom da me odbije?
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:39:05
bananica
OMG
sad bez zeze, mislila bi da me ne želi i da mu više nisam privlačna i da je to početak kraja našeg braka....
a šta ako je fizički premoren čovjek i kaže ti de bona samo malo da ohanem, da ispružim papke pa ćemo poslije
možda ja tako mislim jer mm ne smeta ni temp 39 da bi se sexao.... možda jer ga ja takvom poznajem, nikada nije umoran toliko da bi odbio sex i uvijek mi kaže ja bi se s tobom sexao i kad sam bolestan i nenaspavan i ljut, i sad odjednom da me odbije?
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 12:39:12
pocahontas
OMG
a sta ce te pod stare dane aBd? kad ne bude bio tako potentan