|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi menzes poslije poroda
7.7.2012 12:25:04   
bejbibi
ma nista nije rano....ja kad sam se porodila i nakon 40 dana kad je prestaalo krvarenje otisla kod ginekologa na kontrolu i kaze zena:pazi se lijevi jajnik ti se probudio mozes ostat trudna:) a dojila..jos uvijek dojim...al prvi menzes sam dobila nakon 4 mjeseca..i kratko trajalo..onda jedno dva puta svaki drugi mjesec dobivala a evo sad je redovno sa zakasnjenjem od par dana.....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 351
8.7.2012 18:05:07   
yasemin
tačno 28 dan kao kad sam imala redovne cikluse , a lohinj su mi se izbistrile 20 dan tako da sam sigurna da nisu one , trajala je 5 dana naravno nije obilna kao inače , uobičajeni moj menses je 28 dan 5 dana 2 i 3 obimnije od ostalih dan

yasemin

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 352
27.7.2012 16:15:41   
lana32
Ja sam dobila menzes nakon 2,5 mjeseca, a opet zatrudnila nakon 4,5 mjeseca od poroda (imala sam CR).

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 353
4.9.2012 11:28:46   
nutellica
porodila sam se 31 jula, prirodno krvarila sam nekih 10-ak dana i poslije toga sve do juce,imala onaj neki zućkasti iscjedak!
Medjutim maloprije isli na prvu vakcinu, ja na wc kad ono imama sta vidjeti, ja dobilauser posted image user posted image , inace imam jako jako bolne menstruacije a ovu nisam ni osjetila, da li je moguce da sam doila odmah nakon mjesec i 4 dana, i jos da napomenem da mi dojimouser posted image

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

(odgovor članu lana32)
Neposredna veza do poruke: 354
4.9.2012 11:30:25   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Bebica11

jos nisam dobila 7,5mj od poroda ima, dojimo intenzivnouser posted image

9,5 mj skoro a jos nista

nutellice moguce je da nastupi 40-ti dan od poroda pa nadalje

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 355
4.9.2012 11:32:34   
nutellica
Ja napisah da sam se porodila prije mjesec i 4 dana, sigurna sam da ovo nije neko produzeno krvarenje jer mi ne izgleda kao takouser posted image

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 356
4.9.2012 11:38:03   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: nutellica

Ja napisah da sam se porodila prije mjesec i 4 dana, sigurna sam da ovo nije neko produzeno krvarenje jer mi ne izgleda kao takouser posted image

jesul ti ispali svi konci? moguce je neko krvarenje iz rane. ja sam imala neki polip na rezu krvario i 60 danauser posted image al on se lahko ukloni i nije se jos nista javilo

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu nutellica)
Neposredna veza do poruke: 357
4.9.2012 11:41:44   
lost
Ja dobila 11 mjeseci nakon poroda, dojila 15 mjeseci, prirodan porod. E jesam bila rahat user posted image

Don''t be sad because of people. They will all die!!

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 358
4.9.2012 11:42:03   
nutellica
meni je doktor povadio konce 10-ti dan od poroda, otisla na kontrolu i tako...Veze nemam sad da li da se zabrinem imam skroz blagi bol u predjelu ledjauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 359
15.9.2012 21:55:50   
sweet

IZVORNA PORUKA: lana32

Ja sam dobila menzes nakon 2,5 mjeseca, a opet zatrudnila nakon 4,5 mjeseca od poroda (imala sam CR).

Da li sam te shvatila dobro. Prvi porod bio na carski, a zatrudnila 4,5 mjeseca poslije?

(odgovor članu lana32)
Neposredna veza do poruke: 360
16.9.2012 23:53:01   
Candy
Sa prvom bebom menstruaciju sam dobila odmah sljedeci dan po prestanku krvarenja, a sa drugom bebom 15 dana po prestanku krvarenja... nisam bas nesto bila rahatuser posted image

(odgovor članu sweet)
Neposredna veza do poruke: 361
21.9.2012 11:02:25   
AHAEM
user posted image user posted image ja sam se porodila prije 2 mjeseca i 5 dana pa sam zabrinuta uzasno muzu ba izolovala u drugu sobu user posted image user posted image jer se plasim da nebi bilo opet jos jednauser posted image iako se pazim a sad kad citam vase muke ondaa se user posted image jos nenadam jer mali doji a kad stigneuser posted image nadam se da nece biti bolna je prije mi nisu bile bolne i bile su redovne user posted image lijep pozdrav

Uzivaj u zivotu....

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 362
1.10.2012 20:09:20   
Bebica11
dobila evo nakon tacno 10mjuser posted image

(odgovor članu AHAEM)
Neposredna veza do poruke: 363
1.10.2012 23:26:34   
Selminja

IZVORNA PORUKA: Bebica11

dobila evo nakon tacno 10mjuser posted image

I ja danas dobila napokon nakon 11 mjeseci user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 364
1.10.2012 23:31:14   
Crnkica
evo mog izvještaja:rodila sam prije 4 mjeseci i kusur dana,menge još ni na vidiku nema,
dojim za sada,a nadam se kad dođe da neće biti poplave,jer sam uvjek imala obilne
menstruacije.prvim porodom dobila sam 28 dana poslije krvarenja koje je trajalo punih
40 dana.dojila sam samo 2 mjeseca.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 365
2.10.2012 18:00:14   
gerberka
jucwer nakon 7 i po mj user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Crnkica)
Neposredna veza do poruke: 366
2.10.2012 18:17:53   
felix

IZVORNA PORUKA: gerberka

jucwer nakon 7 i po mj user posted image

uh jest ti bilo ruznouser posted image ja sam odma posle 40-esnice dobila.

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 367
9.10.2012 22:56:21   
Volim Te!
Imam i ja pitanjce user posted image porodila sam se 12. avgusta,posle 6 nedelja sam pocela sa tabletama protiv trudnoce,naravno one koje ne ometaju dojenje i ne stkode bebi posle 7-8 dana od uzimanja tableta ja sam pocela da krvarim pomalo i krvarim jos pa ne znam zar je moguce da toliko krvarim ako je od tableta a ako je menstruacija sto ne prestaje? Molim iskustva.Hvala unaprijed user posted image user posted image

Prije nego sto si se rodila nosila sam te ispod svog srca...Od trenutka kada si dosla na ovaj svijet,do trenutka kad ja odem sa njega,zauvijek cu te nositi u srcu...

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 368
9.10.2012 23:15:02   
Teddy Bear
Volim te zar imaju takve tablete, de mi napisi njiihovo ime, trebat ce i meni neka zastita jos malo user posted image , a to za krvarenje ti ne znam, koliko dana vec traje?

(odgovor članu Volim Te!)
Neposredna veza do poruke: 369
10.10.2012 12:08:29   
Volim Te!
Teddy ja koristim jubrele to ovde u Njemackoj preporucuju majkama dojiljama...Zovu ih mini pille user posted image traje evo osmi dan al cini mi se smanjuje se...

Prije nego sto si se rodila nosila sam te ispod svog srca...Od trenutka kada si dosla na ovaj svijet,do trenutka kad ja odem sa njega,zauvijek cu te nositi u srcu...

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 370
10.10.2012 23:19:44   
ljubicica5
Ja imam jedno pitanje... Porodila sam se 29.8. Nakon nekih 10 dana konci su mi ispali, a krvarenje (klasicno je prestalo), od tad jos uvijek "krvarim" ali je to sada smede boje i kvantitativno- jako malo. Oprostite na detaljnom opisu... znaci tako je stanje i nakon 43 dana. Zakazala sam pregled kod ginekologa, ali bih voljela cuti i vasa misljenja.

Neposredna veza do poruke: 371
11.10.2012 7:35:57   
Volim Te!
ljubicice ja mislim da je to normalno jer meni je moja babica rekla prvo krvaris pa imas kafeni iscjedak pa zuti i gotovo. Al doktor ce ti detaljnije reci ja mislim da nemas razloga za brigu,sretno.

(odgovor članu ljubicica5)
Neposredna veza do poruke: 372
11.10.2012 9:41:17   
Pretty mamma
Nakon točno 9,5 mjeseci!
Vidjet ćemo nakon ove trudnoće :)

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 373
11.10.2012 9:54:00   
ciciban26
Ljubicice i ja mislim da je to normalno jer je i kod mene slicno bilo. Samo prvih dana nakon poroda sam obilno krvarila,poslije sasvim malo ali se oduzilo na 50 danauser posted image . Na kontroli je bilo sve ok.

Samo sto ja jos nikad nisam dobila a mojoj curi je 12,5mj...osjecam se kao balon.. user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 374
11.10.2012 13:39:10   
ljubicica5
Joj, hvala vam, lakse mi je. A ja ne bi imala nista protiv da ne dobijem 12 mjeseci :)

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *