|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi menzes poslije poroda
19.5.2011 8:33:33   
isabella

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja jos nisam dobila,sad ce 11 mjesci.zadnji dana me bas stomak zaboli,muka mi jembas mi dode da povratim.mozel to biti znak da user posted image dolazi.da naglasim trudna nisam sigurnouser posted image user posted image

blago tebi user posted image user posted image user posted image ja dobila odmah nakon 2 mjeseca i odmah mi mlijeko utanjilo a uspjela sam dojiti samo 3,5 mjeseca i jedan dan samo nema ko da nikad nije ni bilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 326
19.5.2011 8:35:39   
bebacha
mi jos punoo dojimo,kontam mozda je i zbog toga.al bas se osjecan napuhano,volila bi dobit

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 327
22.5.2011 22:28:26   
BBubica
Eh, mene je iznenadilo dok smo bili u bolnici..Dakle kad je bebac napunio 5 mjeseci.. A bas sam se nadala da nece jos dugo dugo ... Dojim ga jos uvijek, nisam primijetila razliku u kolicini mlijeka, nervozi bebe i sl

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 328
2.7.2011 14:21:59   
balasgirl
Evo i mene na ovovj temi, dođe moja nakon 7,5 mjeseci....uh neka jeuser posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 329
13.7.2011 10:42:59   
entinte
ja sam se porodila 8. aprila i prvi put nakon toga sam dobila 17. juna, bilo je jaaaako obilno, i sad cekam slijedecu tetku user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 330
1.9.2011 22:30:37   
jenny_z
Ja kao dobila prosli mjesec prvu mecu, i trebala drugu dobiti prije 20 dana ali jos nista. Test ne smijem ni pomisliti da kupim user posted image Dojim bebu jos uvijek. Utjesite me drage moje slicnim iskustvima user posted image

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 331
1.9.2011 23:15:11   
bina87
Pozzz drage moje... evo ja nova(mada vec 9 mjeseci vas citam s moba, nisam mogla pisat :( ) pa prvo o meci speci, al haj..."stas" :) Prva nakon 6 mjeseci, druga kasnila dva mjeseca nakon prve...Jenny_z znam kako ti je, al nis se ne brini :)

Mamino malo zlato Ammar 09.12.2010
3.850 kg
52 cm

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 332
2.9.2011 9:27:51   
Emmy
Sa prvom bebom dobila nakon 8,5 mjeseci i onda imala redovno.
Sa drugom sada dobila nakon 9 mjeseci, pa onda 2 mjeseca pauze pa opet dobila i sad cekam kada ce sljedecauser posted image .  Uglavnom mame koje doje, ne brinite se, menzes moze biti neredovan, jer je nivo prolaktina povisen.  Svakako, dojenje nije vid kontracepcije kao sto to mnogi znaju tvrditiuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu bina87)
Neposredna veza do poruke: 333
2.9.2011 13:50:11   
jenny_z
IZVORNA PORUKA: bina87

Jenny_z znam kako ti je, al nis se ne brini :)

Za mustuluka si mi draga moja user posted image

(odgovor članu bina87)
Neposredna veza do poruke: 334
3.9.2011 1:21:01   
bina87
Moze moze, sladoled od cokolade :) U mene su svi mustuluci iskljucivo na zahtjev, i to sladoledi :) Heh, al i vidi se na meni user posted image

Mamino malo zlato Ammar 09.12.2010
3.850 kg
52 cm

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 335
5.9.2011 10:57:42   
jenny_z
Stigla meca nakon 20 dana kasnjenja user posted image Koliko me obradovala, toliko i nije user posted image
bina87, kupicu ti cijeli Ledo frizider sladoleda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bina87)
Neposredna veza do poruke: 336
14.10.2011 21:24:14   
La Alma
user posted image utjesile ste me :) ja dobila prosli mjesec prvu poslije poroda, a sad mi kasni vec 9 dana, a test na trudnocu negativan :) znaci do dojenja je ipak ili da ja ponovim test user posted image

Pile moje malo 18.4.2012.

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 337
20.2.2012 17:23:30   
pipi_duga_capara
pomagajte neko ce stradati user posted image mojoj T je 16. mj. a gospodjice mece ni na vidiku user posted image vec sam pocela da se brinem sta se desava, nakon prvog poroda dobila sam 8-9 mj. ali ga ova sad preCera da prostite user posted image user posted image

(odgovor članu La Alma)
Neposredna veza do poruke: 338
20.2.2012 17:51:32   
Selminja

IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara

pomagajte neko ce stradati user posted image mojoj T je 16. mj. a gospodjice mece ni na vidiku user posted image vec sam pocela da se brinem sta se desava, nakon prvog poroda dobila sam 8-9 mj. ali ga ova sad preCera da prostite user posted image user posted image

Kupi ti test pa budi rahat user posted image

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 339
20.2.2012 18:01:26   
pipi_duga_capara
bas ti hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 340
7.3.2012 11:54:33   
maja_86
Pozdrav svima,imam jedno pitanjce:
Jel se nekome desilo da mu se ciklus skratio nakon poroda?!
Naime,dobila sam 40-tak dana nakon poroda,potom sam bila na kontroli,i sve je bilo ok.
Sada men dobijam svakih 22-23 dana,a i dojim?!
Hvala!

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 341
7.3.2012 17:43:45   
Ombra
dobila cim sam prestala krvarit od poroda...evo sad cekam drugu da dodje ali nema je jos hahaha....bila u ginekologa, ovulaciju vec imala cccc...uglavnom jos je to neredovno valjda...dok se materica ne vrati itd...nemam pojma...ja ne dojim

(odgovor članu maja_86)
Neposredna veza do poruke: 342
10.3.2012 20:01:48   
glavobolja
maja, pozdrav. Poslije poroda sam dobila nakon neka tri mjeseca. Međutim, ciklus mi se totalno pobrkao. Prije trudnoće je bio svakih 27dana, a sada svako 20 do 24 dana. Nekako imam osjećaj da svako malo imam menzes. Vjerujem da će se i to ustaliti i vratiti u normalu. Ipak su nam hormoni predugo divljali, sad im, ipak, treba vremena da se smire

Zahra

(odgovor članu maja_86)
Neposredna veza do poruke: 343
24.4.2012 13:46:31   
smajli80
Evo lagano gazim u 4.mj poslije poroda a user posted image još nema.Isključivo dojim.
Nakon prvog poroda dobila sam mjesec dana nakon prestanka dojenja tj kad je user posted image imala 7mj.

Čitala sam vaše postove ali nikako ne mogu naći odgovor-zbog čega neke žene(koje doje)prvi ciklus dobiju odmah a neke i po 10mj poslije poroda.user posted image Koliko sam mogla da zaključim radi se o nivou prolaktina-ali me buni činjenica kako je moguće da je meni nivo prolaktina viši od neke tamo druge žene koja takođe samo dojiuser posted image user posted image .
Zna li iko odgovor na ovo pitanjeuser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu glavobolja)
Neposredna veza do poruke: 344
23.5.2012 14:14:58   
zanaema
sa prvom bebom sam dobila poslije 7 mjeseci,sad sam se porodila prije dva i po mjeseca i dobila sam poslije 40 dana.nisam tacno sigurna ai kasni mi....dojim bebu i ne znam da sam trudna da li bi imala mlijeka jer nemam mucnine ni nikakve simptome

(odgovor članu Amer)
Neposredna veza do poruke: 345
4.6.2012 11:51:26   
Hanady RR
smjali ja nisma sigurna u medicinski odgovor na ovo pitanje...al ono što znam d aje vrlo idnividulano kada s eodbije iza poroda...

ja sma s aprvim djetetom dobila odmah mjesec dana kasnije i snatvila dobivati regularno...
dok s amlađom sam tek u 5 mjesecu...a dojila sma je 15 mjeseci...

moja je zaova s aprvimdjettom dobila nakon dva mjeseca, pa dlaje nije dobivala sve dok ga nije sprestala dojiti nekad sa 7 mjeseci...a
s amlađom je dobila nakon tri mjeseca i nastavila dobijati a i dojiti...

ne znam koliko ti može pomoći ovakav odgovor...no na ovoj tmei obulje je sitacijama i sikustvima o sitom možda d aiščitaš pa ''neltiš'' na sličlno tvomeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu zanaema)
Neposredna veza do poruke: 346
4.6.2012 12:03:41   
smajli80
Vidim da je kritika djelovalauser posted image user posted image

Uspjela sam da dešifrujem odgovoruser posted image user posted image
U svakom slučaju hvala na odgovoru,pročešljaću temu možda i naletim na odgovor

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 347
5.7.2012 18:45:39   
yasemin
ja se carskim porodila 06.06. dobila prekjučer 03.07 jel to rano ?

yasemin

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 348
7.7.2012 11:43:00   
Dz3ni
Pa nije ni mjesec prošao, jesi sigurna da si dobila, možda su lohije još uvijek? I ja došla na ovu temu da vidim da nisam prerano dobila, vještica došla 47 dana od poroda user posted image i trajala samo jedan dan user posted image Svašta...inače mi traje 5-6 dana i poprilično je obilno. Dojim pa možda zato user posted image

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 349
7.7.2012 11:48:53   
Bebica11
jos nisam dobila 7,5mj od poroda ima, dojimo intenzivnouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *