|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
9.10.2012 8:08:54   
Dinasa
ma daj,pa bruka da sam najteza user posted image evo vaga jutros pokaza 93 jos malo pa stokilas aaaaaaajj

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3326
9.10.2012 8:12:15   
cosmo
Dinasa procitaj moju kilazu pa ce ti odmah biti lakse user posted image  Ja sam na obadva poroda stigla sa oko 110 kg user posted image  Poslje prvog nisam se uspjela vratiti na staro, a i kako bih kada sam se udebljala 40 kg, ostalo 10 kg viska kada sam zatrudnila drugi put. Znaci drugi put sam bila primjerna i udebljala se samo 30 kg user posted image . Najmanja kilaza koju sam imala u odrasloj dobi bilo je 60 kg ali mislim da sam tada premrsava. Jedno 65-68 kg bi bilo ideala. Ali da mi je 70 kg bila bih najsretnija na svjetu! I sada kada sam prestala sa dojenjem (nazalost prerano, sa sinovih 8 mjeseci) evo krecem u borbu sa kg!!!! Evo jucerasnji meni:

D:jaja,sir,kriska farmer hljeba i solja zelenog caja
U: jabuka
R: sataras, fasirane snicle i pola kriske farmer hljeba
V: grozdje i solja zelenog caja

Vodeeeeeeeeeeeeee i par kafa sa mlijekom.

Ove porcije koje ja jedem nisu bas male, ali kontam ih smanjivati iz sedmice u sedmicu. Da mi je jos pocet vjezbati gdje bi mi kraj bio user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3327
9.10.2012 8:52:12   
Bebica11
zene jucer mi mama dolazila i pretjerala sam

pojela sam skoro pola kg nekog marmor kolaca, joj bjezite od njega u prodavnici, kolac je beeeeeeeeeeeeetonuser posted image nisam odustala dok ga nisam pojela

a vecerala sam krompir peceni s piletinom

i danas samuser posted image jer ako ne bude plus ove sedmice bicu zadovoljna....potrudicu se ostatak sedmice da pazim

al krivo mi je sto sam jucer toliko jela, pretjerala samuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3328
9.10.2012 9:58:56   
senjorita
oj sta je ovo neki virus vlada sigurno, cim svi toliko jedu :-)
ja se pohasila :-) kako sam smrsala kilu ipo, pa jedem ne znam sta mi je, cini mi se sve sto dosad nisamjela , juce i prekjuce sam nadoknadila.alinod danas opet na staro.kontam sta cu jest za dorucak, sve mi dozlogrdilo... jogurt sa lanenim sjemenkama, to znam...ali dalje... :-( htjela bih da ne jedem hljebjer nemam crnog...
hajde tek je utorak,mimamo roka do petka da popravimo situaciju.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3329
9.10.2012 10:09:52   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: senjorita

oj sta je ovo neki virus vlada sigurno, cim svi toliko jedu :-)
ja se pohasila :-) kako sam smrsala kilu ipo, pa jedem ne znam sta mi je, cini mi se sve sto dosad nisamjela , juce i prekjuce sam nadoknadila.alinod danas opet na staro.kontam sta cu jest za dorucak, sve mi dozlogrdilo... jogurt sa lanenim sjemenkama, to znam...ali dalje... :-( htjela bih da ne jedem hljebjer nemam crnog...
hajde tek je utorak,mimamo roka do petka da popravimo situaciju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mladi sir je dobar, kuhani krompir je isto niskokalorican(ili ti pire kako volis),

spinat je izvrstan ima onaj ledov za 5min gotov s 1 jajetom eto ruckauser posted image

ja sam prije kontala da nikad necu uspjeti MANJE JESTI, al fazon je da istrpis 3 dana valjda dok kriza prodje, kasnije ti postane normalno manje porcije jestiuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3330
9.10.2012 11:11:25   
canim
Sto ste vrijedne od jutros, bas ste se raspisale. user posted image

Danas planiram ovakav meni

D: Palenta s light jogurtom
U: Kafa + voce
R: Grasak s mesom + pire
U: Vocni mix iz badema
V: Jogurt.

Vec sam popila oko 1L vode, jos 2 L .

Ja definitivno moram meni praviti ranije, jer ako ne planiram sta cu jesti onda jedem puno UH ili slatko ubacim i slicno, ovako cu bar nekako pratiti svoj meni.
Nisam nikako zadovoljna svojom disciplinom,moram malo vise paziti na obroke user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3331
9.10.2012 12:12:09   
Dinasa
cosmo i ja sam ti tako sa porodima slicno prosla,ma hajde sad smo tu skupa(zajedno smo jaci)
kod mene je uvijek bio problem prejedanje,mah nema tu nekih uzitaka u hrani bezveze,jednostavno emocioanlni stres a zatim ide stres eater a posle toga bure

u svakom slucaju drago mi je da sam se probudila po ko zna koji put,samo ovaj put nadam se da cu izgurati
pozz.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3332
9.10.2012 12:34:40   
reallove
Pozdrav zenice,ja jos nista nisam jelauser posted image ..Ustala,presvukla dijete,napravila mu dorucak,nahranila ga,onda pocela raditi kucu i evo sve do sada..Klanjala i sjelauser posted image ..Idem se sada okupati,pa vidim sta cu za rucak

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3333
9.10.2012 12:50:14   
Tajno moja
Htjedoh na Un dijetu,ali odustadoh,jer na poslu ne mogu fercerati ako za doručak pojedem samo dvije voćke i ručati tek kad stignem kući :( Žao mi je,jer sam UN-ovkom zaista super skidala kilice,pa mi sad ništa drugo ne preostaje nego da pazim šta jedem....Sviđa mi se režim od canim,pa ju molim da "nabaci" par prijedloga šta da ručkamo za doručak kada smo na poslu?Koliko nam je dozvoljeno orašastih plodova kao užina kada ogladnimo?

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3334
9.10.2012 13:02:38   
Lejla Ka
Samo da znate, ne smijem se ni javljati user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 3335
9.10.2012 13:07:33   
djoisa
evo ko uz mrsanje zeli i da vjezba:

http://bootcamp.b-t-c.ba/?page_id=169

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 3336
9.10.2012 19:26:09   
reallove
Zeniceee.hocemo li da vjezbamouser posted image ..Idem ja polakouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 3337
9.10.2012 20:30:38   
reallove
Joj jeste se uspavale,ja evo zavrsila sa vjezbama,malo traka,trbusnjaci i konopac,dosta za danas.moram poceti i pilates malo,dok dohvatim loptu sa ormarauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3338
9.10.2012 20:46:50   
MicoTico
Joj reallove, svima ćeš nam kompleks nabiti.
Ja ove sedmice radim od jutra do sutra, malo prije sam se vratila sa posla.Naravno, frižider je nagrebusio.I bila sam baš dobra ovih dana, ali čuveni kvartalni izvještaji će mi doći glave.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3339
9.10.2012 20:55:54   
canim
Ja sam danas bila fina, jela sam sve sto sam planirala, doduše tamo negdje oko 14h pojela sam malo cokolina od male sto je ostalo ali to ćemo zanemariti user posted image
Reallove user posted image za vježbe.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3340
9.10.2012 21:00:10   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Ja sam danas bila fina, jela sam sve sto sam planirala, doduše tamo negdje oko 14h pojela sam malo cokolina od male sto je ostalo ali to ćemo zanemariti user posted image
Reallove user posted image za vježbe.

user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3341
9.10.2012 21:08:38   
reallove

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Joj reallove, svima ćeš nam kompleks nabiti.
Ja ove sedmice radim od jutra do sutra, malo prije sam se vratila sa posla.Naravno, frižider je nagrebusio.I bila sam baš dobra ovih dana, ali čuveni kvartalni izvještaji će mi doći glave.

A zasto kompleksuser posted image ..Ja pisem,javljam se,navijam...I ja sam pocela isto,citam kako cure rade i kazem sebi,a sto ne bih i ja...i eto me sa 79 kg na 62...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3342
9.10.2012 21:50:23   
Graziella
i eto me sa 79 kg na 62...
user posted image svaka cast curo!user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3343
9.10.2012 21:52:55   
Graziella
nemam vremena da se javljam,pripremam zimnicuuser posted image ,a super da je neko spomenuo palentu,ja tu namirnicu totalno zaboravila,a tako je volim...

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3344
9.10.2012 22:24:02   
canim

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Samo da znate, ne smijem se ni javljati user posted image

Jesi to u plusu user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 3345
9.10.2012 22:27:16   
canim
Ako nas reallove ne razdrma neće niko user posted image hajmo cure mrsati, vakat je, sad će praznici , treba nešto lijepo obuci.... user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3346
9.10.2012 22:40:18   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Ako nas reallove ne razdrma neće niko user posted image hajmo cure mrsati, vakat je, sad će praznici , treba nešto lijepo obuci.... user posted image

Canim,jesam li i tebi nabila kompleksuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3347
9.10.2012 22:50:20   
animagical
ja se vracam na temuuser posted image dobila sam kilu, tj sad imam 66kg,po nekoj racunici visina minus 110 imam dva kg viska, ali me probava muci, pretrpavam se...tako da idem na rezim od canim priej svega zbog napunaosti i lose, uzasne,spore probaveuser posted image

danas sam jela (nemojte me u top strpati) ujutru dva medenjaka, one kekse, znate, na faxu sendvic sir, salama, saso mange, kafa s mlijekom, kuci opet kafu, pljeskavicu s kriskom hljeba, zatim tanjir pire krompira i cufte i taman kad sam mislila da je dan gotov odemo kod mojih, kad ono vreo domaci hljeb i ja namazem krisku kajmaka i drugu bestilja, pa mi izvade zdelu sladoleda, otvore cokoladu, naspu kolu... sad mi je muka... a nije ni cudo sto mi je muka, trebala sam znati da je svako pretjerivanje lose... meni je probava inace problematicna, spora, znala sam mjesecima piti jogurt stalno da je regulisem i sad sam to opet zanemarila... od sutra biljezim sta jedem, vagacu se kad i vi, iako mi stvarno nije u kilama problem.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3348
9.10.2012 23:10:26   
Bebica11
bila kod seke

vecerala 3kom pizze, malo pomfrita i casu kole(kod seke) i kolacicuser posted image

user posted image user posted image user posted image nepopravljivauser posted image a danas me dan lijepo krenuo a ovo kod seke neplaniranouser posted image

neccu vise ni u goste ici user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3349
9.10.2012 23:16:55   
canim
Reallove ja samo pokusavam da se motivisem da i se i ja pokrenem ali slabo mi to ide user posted image najbolje da kupim onu spravicu iz topshopa lezis a trbusni misici se sami formiraju user posted image

animagical dobro nam dosla nazad, zelim ti dugo druzenje s nama i da jos zadugo ne provaris tu 1 (slovima - JEDNUuser posted image ) kilu user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *