|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
9.10.2012 23:21:35   
mishkica
Animagical, ne pricaj o probavi, ja cijeli zivot s tim muku mucim, i sad mi se place kad se sjetim kako nisam smjela bez mame u wc, morala me drzati za ruke, sve me bolilo kad sam trebala na polje izaci....i dan danas jedva nekako, taman me jedno vrijeme popusti, pa opet isti film. zato se i debljam lahko, ja sam danas sarala, sve nsto u letu jela, sutra malo ozbiljnije, ne volim ove obroke bezvezne, ali sta cu mora se i to nekad, kad se nije imalo vremena skuhatiuser posted image user posted image hajmo zene moje u borbu s kg, taman do nove da se dovedemo u reduser posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3351
9.10.2012 23:23:16   
jasmin
Ova tema je kriva zato sto do bajrama zelim izgubiti 2 kg da bi mi haljina `bolje legla`.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 3352
9.10.2012 23:29:02   
animagical
ma canim, ja bih ovu kilu izgubila odmah,samo da mi je otici u wcuser posted image e, posto to ne mogu da realiziram....idem na dijetuuser posted image ovoliku hranu moj stomak ne moze da podnese

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3353
9.10.2012 23:31:01   
reallove
Animagical,Jasmin,dobro nam dosleuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3354
9.10.2012 23:34:45   
jasmin

IZVORNA PORUKA: reallove

Hvala user posted image ...
Ti si kriva user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3355
9.10.2012 23:38:24   
reallove

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: reallove

Hvala user posted image ...
Ti si kriva user posted image .

I tebi sam nabila kompleks,cccuser posted image ....

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3356
9.10.2012 23:41:32   
animagical
hvala, mrsave vas naslauser posted image da se odmah pozalim, jedva disem...stomak mi je napuhan ko balon

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3357
9.10.2012 23:43:58   
reallove

IZVORNA PORUKA: animagical

hvala, mrsave vas nasla[sm=smiley36.gif] da se odmah pozalim, jedva disem...stomak mi je napuhan ko balon

user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 3358
9.10.2012 23:51:53   
canim

ma canim, ja bih ovu kilu izgubila odmah,samo da mi je otici u wcuser posted image e, posto to ne mogu da realiziram....idem na dijetuuser posted image ovoliku hranu moj stomak ne moze da podnese

Znaci ti nam dodjes samo kad imas problem s probavom user posted image user posted image

Nego idi potopi suhih sljiva u casu vode i ujutro na taste to popij i pojedi i ima da te proCera i eto toliko od naseg druzenja user posted image

Neposredna veza do poruke: 3359
9.10.2012 23:59:05   
animagical
uh canim, ne pomazu sljive...ni jogurt, bar ne trenutno,moram ga dugo piti..probala sam i lan, i kruske, i sljive svjeze,puru...uzasno sam se napuhala, a nista rijesila nisam...da vam ne pricam da odem wc jednom sedmicnouser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3360
10.10.2012 0:01:28   
canim

uh canim, ne pomazu sljive...ni jogurt, bar ne trenutno,moram ga dugo piti..probala sam i lan, i kruske, i sljive svjeze,puru...uzasno sam se napuhala, a nista rijesila nisam...da vam ne pricam da odem wc jednom sedmicnouser posted image

Pa kombinuj, svaki dan po nesto koristi, jesi jela kima ? On je dobar za gasove, da ti bar malo ublazi napuhanost.

Neposredna veza do poruke: 3361
10.10.2012 0:03:02   
animagical
ma sve sam probala, nista ne pomaze, ali zato bebac kaki po 5-6 puta na danuser posted image jadno dijeteuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3362
10.10.2012 0:05:52   
Medić*

ma sve sam probala, nista ne pomaze, ali zato bebac kaki po 5-6 puta na danuser posted image jadno dijeteuser posted image

U tim situcijama ja kasiku ulja drmnem a nekad i vise i eto rijesen problem i plus kilograi gore user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 3363
10.10.2012 0:11:56   
canim

Jeli pijes dovoljno vode? Ne mislim na sokove već bas vode?

Neposredna veza do poruke: 3364
10.10.2012 10:30:01   
Dinasa
animagical jel ti taj poremecaj od djetinjstva ili poslije poroda?
kod mene djecaci imaju problem sa stolicom ,dok stariji djecak od kako je beba muku mucimo sa njim,sve sam probala da mu dajem ali nista nepomaze
mozda treba ispitati u cemu je problem

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3365
10.10.2012 10:34:37   
animagical
nije iz djetinjstva, od prve trudnoce, mozda zato jer od tada imam hipotireozu pa mi dodatno usporava metabolizam
canim, ja pijem vodu iz bokala od litar a ne iz caseuser posted image da ti ne objasnjavam dalje, ko kamila se tankujemuser posted image

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3366
10.10.2012 11:15:46   
Bebica11
hej zenice

evo i mene

animagical probaj malo vodeniju kahvu, mene kafa i najjaca procepi....ja samo ujutro pijem kahvu i odmah letim u wcuser posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3367
10.10.2012 11:16:37   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Bebica11

hej zenice

evo i mene

animagical probaj malo vodeniju kahvu, mene kafa i najjaca procepi....ja samo ujutro pijem kahvu i odmah letim u wcuser posted image user posted image

isti post kahva-kafa user posted image sad ce me neke napasti kako pisemuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3368
10.10.2012 11:18:52   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinasa

animagical jel ti taj poremecaj od djetinjstva ili poslije poroda?
kod mene djecaci imaju problem sa stolicom ,dok stariji djecak od kako je beba muku mucimo sa njim,sve sam probala da mu dajem ali nista nepomaze
mozda treba ispitati u cemu je problem

ne sekiraj se, i ja sam kao dijete mucila tvrdu stolicu al regulisalo se hB i moja cura isto muci

sad sam presretna kad ide jednom dnevno van, inace je ispocetka znalo biti u 12danauser posted image

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3369
10.10.2012 11:26:03   
Dinasa
e daj boze bas tesko gledati dijete kako se muci,ma bice bolje,i ja sam poslije svakog poroda imala probleme ali nakon nekog vremena proslo i sve je ok sad

bebica kako predevera noc posle jedenja pizzeuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3370
10.10.2012 11:28:11   
Dinasa
oj to je bilo tek preksinoc,ja kad jedem tako kasno po cijelu noc se prevrcem od muke

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3371
10.10.2012 11:28:19   
animagical
bebice, kafa mi je cini mi se pomogla!user posted image ali sam popila dvije velike solje, kao za caj, skoro pola litra kafeuser posted image hvala ti

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3372
10.10.2012 12:24:39   
cosmo
Vidi sto smo se raspisali opd jutros user posted image  Kod mene jucerasnji meni:

D: kriska i po farmer hljeba sa pavlakom i ajvarom
U: crno grozdje i solja zelenog caja
R: piletina, pire i spinat i kriska farmer hljeba
V: pilece snicle preostale od rucka.

Mogu se pozaliti da sam kolicinski puno pojela, nesto me kriza uhvatilajuce sta god pojedem jos sam gladna user posted image

nadam se da ce danas ici bolje user posted image

Neposredna veza do poruke: 3373
10.10.2012 12:57:39   
reallove
Samo da vam mahnem,drage mojeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3374
10.10.2012 13:10:37   
canim
I mi masemo, jesi li vjezbala danas user posted image

Kod mene danas dorucak, farmer + dukatela light i jogurt s mljevenim lanom to me podsjetilo da sam dosta puta dok sam radila za dorucak kupovala onaj razev hljeb na kriske i mazala dukatelu light i pila jogurt ili sensiu uz tu, pa eto ideja za one sto rade user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *