|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
7.10.2012 22:14:44   
Dinasa
graziela,daje meni na tvoje kile ja nisam kao brdo nego kao dva brda

odlicno onda canim to je jako povoljna cijena

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3301
7.10.2012 22:27:09   
canim
Sta tugujete za 80tak kila, ja nakon poroda, na koji sam otisla sa 98 kg kad sam spala na osamdeset i nesto osjecala sam se mrsavom user posted image .
Moja idealna kilaza koju sam godinama imala je 53-58, sjecam se da sam jedne zime udebljala se na cak 60 kg, uh kako sam se tad osjecala debelom user posted image

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3302
7.10.2012 22:31:37   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Sta tugujete za 80tak kila, ja nakon poroda, na koji sam otisla sa 98 kg kad sam spala na osamdeset i nesto osjecala sam se mrsavom user posted image .
Moja idealna kilaza koju sam godinama imala je 53-58, sjecam se da sam jedne zime udebljala se na cak 60 kg, uh kako sam se tad osjecala debelom user posted image

i meni nesto kaze,pa ja imam 62,znaci ja sam ko neki manji ormaruser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3303
7.10.2012 22:35:35   
bambi7
Ja ne smijem ni da se javim, odrzavam na 61, al ne mičemuser posted image
kako mi prodje lubenica tako i ja stadoh sa mrsanjem. Moram naci novu vocku da mi zamijeni lubenicu a i jabuke su mi dodijale.
Ako smanjim voce odmah mi se probava stumba i vracaju mi se kile, uzasss

Ne upratih, stize li me canim?

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3304
7.10.2012 22:40:06   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

i meni nesto kaze,pa ja imam 62,znaci ja sam ko neki manji ormaruser posted image

Joj suti, sta ti je psiha, ali tad moja kilaza nikad nije u zivotu bila preko 60 kg tako da mi je to 60 kg izgledalo uzas user posted image user posted image a sad poslije trudnoce, sve mi ravno do mora....velim ti ja meni i ono osamdesetak kila nije smetalo nego nisam imala sta kupiti da obucem tj ono sto mi se svidja nema broja....i tako moradoh smrsati user posted image nista lijepo ne prave za debele zene, ehhh nije im lako, ja ih sad potpuno razumijem user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3305
7.10.2012 22:42:33   
canim

IZVORNA PORUKA: bambi7

kako mi prodje lubenica tako i ja stadoh sa mrsanjem. Moram naci novu vocku da mi zamijeni lubenicu a i jabuke su mi dodijale.

Jok bona ja usporila, ne znam sta mi je, uzas zivi, bas nemam nikako motivacije user posted image morat cu se malo uozbiljiti.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 3306
7.10.2012 22:43:03   
reallove
Joj ovdje imas butike za debele hahaahah,da vidis one lutke u izlogu sto su smijesne,debele,ja tamo htjela ici poslije poroda,al stid me nesto da udjemuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3307
7.10.2012 22:45:17   
canim
Eh nek si mi rekla, da ako se opet kanim debljati svratim kod tebe na shopping user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3308
7.10.2012 22:49:09   
reallove

Eh nek si mi rekla, da ako se opet kanim debljati svratim kod tebe na shopping user posted image

user posted image user posted image hajde ne sekiraj se ici cemo zajednouser posted image user posted image

ne znam kako se zove,ima jedan blizu caffea gdje mm i ja uvijek sjedimo,ja sam ozbiljno pomisljala da udjem i nadjem sebi stauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3309
7.10.2012 23:11:36   
animagical

IZVORNA PORUKA: bambi7

Jok bona ja usporila, ne znam sta mi je, uzas zivi, bas nemam nikako motivacije user posted image morat cu se malo uozbiljiti.

sad ce kivi,on ako ti ne sredi probavu,nece nistauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3310
7.10.2012 23:19:54   
canim
Ja ne jedem ni lubenicu ni kivi user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3311
7.10.2012 23:20:05   
bambi7
Joj dobro si, kivi me najbolje prodzara!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3312
7.10.2012 23:53:04   
minie
Da se i ja javim, ali jedino mogu user posted image

Sreca jos uvijek sam na 67, otkako je MM dosao ne gledam sta jedem, nesto smo radili po kuci pa nemam vremena ni da kuham user posted image . Probava mi je u zadnje vrijeme katastrofa.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 3313
8.10.2012 8:05:36   
cosmo
Evo i mene poslje vikenda, hvala Bogu pa prodje, sada se valja uozbiljiti. I juce u gostima se malo brljalo user posted image
Evo mog jelovnika od juce:

D: virsle, mladi sir i pola kriske farmer hljeba
U: jabuka
R: pita u gostima
V: solja jogurta (za kaznu sto sam jela pitu za rucak)

Vode, vode, vode i par kafa sa mlijekom.

Reallove svaka ti cast za vjezbanje da se meni nakaniti. Da je maolo potrcati gdje bi mi kraj bio user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3314
8.10.2012 13:04:26   
reallove
Cosmo i meni je tesko da se nakanim,sve danas cu,sutra cu i eto jucer pocnemuser posted image ...

kod mene je jutros ness 2 u 1,ono moje cudo sa borovnicama i pojela sam 4 kockice cokoladeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3315
8.10.2012 17:15:02   
Bebica11
hello zenice

evo i mene, vikend je bio, brljavilo se vceralo pofino ugl N je zuta stolica kao dukatuser posted image a ja ako sta skinem dobro i jeste aBduser posted image

dinasauser posted image spasces ti, kako cu ja izgledati poslije jos kojeg poroda kad me prvi ovako rasirio, hajde ti si haman pa zavrsila svoje, sad imas vremena da mrsasuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3316
8.10.2012 21:12:31   
Dinasa
ma nek sam ja zavrsila svoje to je najbitnije ha ha bome troje nije lahko

a ja te bebica pamtim uvijek kao mrsavicu,otkud ti u ovom timu?

evo i danas izgura dan,nabavila sam vagu strasno!user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3317
8.10.2012 21:15:17   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinasa

ma nek sam ja zavrsila svoje to je najbitnije ha ha bome troje nije lahko

a ja te bebica pamtim uvijek kao mrsavicu,otkud ti u ovom timu?

evo i danas izgura dan,nabavila sam vagu strasno!user posted image

tad sam imala 72kguser posted image

ujutro se izvagaj prije dorucka i u necem laganom na sebi, pa nek ti to bude orijentir i prijavi kile, ja sam prije 3 sedmice imala 85,5user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3318
8.10.2012 21:30:44   
mishkica
Dorucak: argeta mala sa kriskom crng hljeba, kafa 3 u 1, poslije 2 mandarine i kocka cokolade, rucak: pileca juha i svastaras povrtni s telecim odrescima, sa malo hljeba, onda grozd grozdja, i vode nekolike case....dosta za danas

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3319
8.10.2012 21:39:26   
canim
Kod mene danas

D: przeno jaje, sir, farmer hljeb i med
U: kafa
R: Malo krompiruse i sirnice user posted image
V: Nekakav vocni mix iz badem butika user posted image
U: Kafica i jos malo vocnog mix-a user posted image

i vode.....

Mislila sam vecerati nesto normalnije ali ne stigoh kuci na vrijeme, sad mi je kasno da jedem pa sam samo brzinski kupila taj vocni mix.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 3320
8.10.2012 21:45:29   
reallove
kako ste mi mrsavice,ja sada vjezbala,45 min,dosta od mene,umorila sam seuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3321
8.10.2012 21:58:01   
Dinasa
ocigledno da moram prijaviti kile,suociti se sa istinom jer necu nikada ni smrsati

ja ne vjezbam ali sa bebom u kolicima trcim haman pa svaki dan po par krugova

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3322
8.10.2012 22:05:36   
Graziella
ja sam jednom,poslije prvog poroda,smršala 15 kg za pola godine,a ne znam ni kako,nisam se ustručavala da jedem jer sam dojila bebu,znaci jelo se ono bas,ali znam da nisam nista slatko htjela,jednostavno nije mi se tad ni trazilo...ne znam sto sad kile nece sa mene...vole meuser posted image

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3323
8.10.2012 22:06:35   
Graziella
IZVORNA PORUKA: Dinasa

ocigledno da moram prijaviti kile,suociti se sa istinom jer necu nikada ni smrsati

ja ne vjezbam ali sa bebom u kolicima trcim haman pa svaki dan po par krugova
Dinasa,haj sad fino reci kol'ko imas kila,da zajedno placemouser posted image

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3324
8.10.2012 22:43:58   
Bebica11
dajte ne zezajte

ko ima vise kila vise moze smrsati, tako sam ja sebi reklauser posted image

hej ja sam 2 sedmice ovdje na temi bila bar za 10kg teza od ostalih al me to nije demotivisalo....sad mi je draze da ima vise raje s 80kg lakse se razumijemouser posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *