Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 28.9.2012 20:45:40
nedzla.
IZVORNA PORUKA: nesa
Samo da pozdravim sve na ovoj temi, i da prijavim pozitivnu betu...
masaAllah, čestitam od i da sve bude hairli aBd
čekamo još pozitivnih beta za koji dan aBd naša mersudina naša lejlan aBd a i ženice koje su radile postupke u drugim klinikama će nas aBd sve obradovati
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 29.9.2012 16:24:49
nesa
hvala svima na cestitkama ...nadam se da je ovo sretan mjesec i da ce sve cure docekati trocifrenu betu....na simptome ne obracajte paznju, zaista nema pravila...vec sam rekla mersudini, ja sam 7dnt imala menstrualne bolove, 9dnt pozitivan test popodne, 10 dnt ponovo menstrualni bolovi i malo krvarenje(mislila sam gotovo je) ali i ponovo pozitivan test,,,,,11dnt pozitivan test i spoting svijetlo crveno do braon, a onda je prestalo....13 dnt pozitivna beta ......grudi me pocele boljeti na dodir od 9dnt.....eto mala hronologija nakon et
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 30.9.2012 19:34:54
kokouli
Ja stvarno ne bih to komentarisala iz te emisije ,ja to vidim samo kao pohlepnog nadri voditelja koji je zapravo i los zubar ,a ne kamoli voditelj ,svaka cast Bahceci klinici .
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 2.10.2012 19:51:20
mersudina 27
Hvala vam moje suborke danas sam najsretinija zena na svijetu. Moja beta je pozitivna i beskrajno sam sretna,to od srca zelim svim djevojkama koje se bore za to.
Nastavljamo ovaj prekrasni niz pozitivnih beta sa Bahceci klinike
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 3.10.2012 9:27:38
ena0002
IZVORNA PORUKA: luna77
IZVORNA PORUKA: ena0002
Ma kome nije problem da javno istupi to je super....svi dobiju...da se zanemari kakv je ko. Nesa to su divne vjesti...iskrene cestitke
Iskeno nama nije ni najmanji problem samo ne bih uzimala mjesto nekome ome je potrebnije jar mi imamo curicu iz ICSI
Ja se nadam da ce neko iskoristiti tu priliku....a sta znam, sacekaj malo da vidis hoce li se ko od cura javiti, pa ako ipak niko ne bude zelio onda ne vidim razlog zasto ne bi vi probali Ja nisam spremna
< Poruku je uredio ena0002 -- 3.10.2012 9:28:13 >
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 3.10.2012 16:38:42
lejlan34
Moja beta nula,ali bez obzira na sve, ja još jednom od srca svima preporučujem Bahčeči tim na čelu sa dr. Enverom Kad se aBd malo oporavimo i psihički i finansijski od ovog postupka, sve daljnje pretrage i aBd idući ICSI ćemo raditi ponovo samo na toj klinici, oni imaju moje bezgranično povjerenje