Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pijemo kafu, mm, ja i njegovi...stoji na stolu mlijeko i na njemu nacrtana kornjaca, pita mene Lana : mama sta je ovo? Rekoh kornjaca. U tom se mm ubacuje : nije kornjaca nego krokodil...a Lana uzima mlijeko (ne gledajuci mm), okrene se svekrvi, pokazuje na sliku i sasvim ozbiljno : bako, znaci, rekli smo da je ovo kornjaca
Pita Lana nesto dedu kad smo se vozili u autu i sad ja odgovaram umjesto njega a ona ce meni : nemoj mi ti nista govoriti, ja pitam dedu...pa opet njemu ponovi pitanje deda ............. ? Ja ostala
Pita Lana nesto dedu kad smo se vozili u autu i sad ja odgovaram umjesto njega a ona ce meni : nemoj mi ti nista govoriti, ja pitam dedu...pa opet njemu ponovi pitanje deda ............. ? Ja ostala
Draga ovo ti nije porvala djeteta...nego tvoja...fino ti je rekla ovo ti na temu moj blam
Pijemo kafu, mm, ja i njegovi...stoji na stolu mlijeko i na njemu nacrtana kornjaca, pita mene Lana : mama sta je ovo? Rekoh kornjaca. U tom se mm ubacuje : nije kornjaca nego krokodil...a Lana uzima mlijeko (ne gledajuci mm), okrene se svekrvi, pokazuje na sliku i sasvim ozbiljno : bako, znaci, rekli smo da je ovo kornjaca
ti baš imaš pametnicu kako mama kaže...joj ja bih se rastopila
Pa kad skontas u pravu si Doduse mi se jesmo smijali u autu, ali mislim da smo se ipak MENI smijali a ne Lani
joj premedna je skroz...čuj u smeće... jadni tata
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
IZVORNA PORUKA: Vinetu Došli majstori da postave krevet i jedan od njih pokušava animirati moju kćerkicu proizvodeći razne zvuke. Prvo se oglašavao kao cuko, pa kao maca... a ona ga je samo začuđeno gledala. Kad je počeo kokodakati, ona ga upita: "Are you OK???"
Već sam pisala o kćerkinim provalama na engleskom jeziku, ali ne znam kako zaboravih na ovu: Sjedi ona na WC šolji i "obavlja posao". Kad je zavšila zove me da je operem, a ja se našla u nekom poslu pa nisam mogla odmah doći. Zove ona: "Mamaaaaa... mamaaaaa... mamaaaaa... GET ME OUT OF HERE!!!" (VADI ME ODAVDE)
Svako jutro pitam Lanciku jel se naspavala, i jutros nisam.... Ustaje iz kreveta, ja nosim tutu da piski, kaze : ja sam ti se mama naspavala, samo da znas...sto me nisi pitala, hajde pitaj me ? Ja pitam jesi li se Lana naspavala, kaze jesam, hvala ti mama
Igram se sa sinom, on napravi neku kerefeku, ja napravi strašno iznenađeno lice i onda on crkava od šege. I tako neki treći četvrti put kroz smjeh jedva govori, ali skroz ozbiljno: "Mama izgledaš ko majmun"
Kaže sin mm-u "Hvala" za nešto, a onda ga čujem kako govori: reci "Nema na čemu" ko mama!
Svako jutro pitam Lanciku jel se naspavala, i jutros nisam.... Ustaje iz kreveta, ja nosim tutu da piski, kaze : ja sam ti se mama naspavala, samo da znas...sto me nisi pitala, hajde pitaj me ? Ja pitam jesi li se Lana naspavala, kaze jesam, hvala ti mama
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Igram se sa sinom, on napravi neku kerefeku, ja napravi strašno iznenađeno lice i onda on crkava od šege. I tako neki treći četvrti put kroz smjeh jedva govori, ali skroz ozbiljno: "Mama izgledaš ko majmun"
Kaže sin mm-u "Hvala" za nešto, a onda ga čujem kako govori: reci "Nema na čemu" ko mama!
E ovo i mi parkticiramo...ja volim kad se on smije....samo sto mi svaki put kaze da licim na drugu zivotinju-zadnji put sam bila soJa(sova)
Mala od moje priajteljice slabo jede i ona joj kaze hajd Z,jedi pa ce vas mama voditi na sladoled,pita je V jel mama stvarno kaze ona,ma šatro i tako par puta,jedno jutro joj opet Dada govori hajd jedi pa idemo kad ce ti njoj Z,jel mama stvarno idemo ili je šator
najbolja tema na rr definitivno evo mi iskipi mlijeko dok j acitam provale
mi nedavno u gostima imali djevojcicu kojoj su poceli nicati zubici a nisu joj ispali mlijecni,medjutim ona ne dozvoljava da joj diraju i izvade. i pocnem joj ja pricati da ce kada joj ispadne zubic doci zubic vila i donijeti puuuno poklona. kad moj A kaze: mama hocu da i meni ispadne zubic
ja uvjek kad ruzim svog djecaka po hercegovacki mu kazem zavrist ces u PM,neki dan se vozimo kad on pita MM babo akd cemo ja i ti vise zavrsiti u PM ja plakala od smjeha
Mama hoces mi kupiti Hajibo medvjedice? Znas da necu,jer nesmijemo to jest Aha mama...jel zato sto ima svinja? Jeste sine zato..a hocel svinja pojest medvjedice? Dobo mama ja cu samo degat
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
pitanje za sve.... amaniamanic
Trazim posao vec dugo(fakultet zavrsen)...Pogledam oglas trazi se sobarica na moru 4 mjeseca.Primamljivo i dobro placeno.Da li da i dalje budem u kuci ili da tu sansu uhvatim.
STA BISTE VI URADILI?Obrazlozenje uz odgovor vas molim:):)
da otisla bih (75%)
ne (25%)
Broj svih glasova: 103
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!