Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Došli majstori da postave krevet i jedan od njih pokušava animirati moju kćerkicu proizvodeći razne zvuke. Prvo se oglašavao kao cuko, pa kao maca... a ona ga je samo začuđeno gledala. Kad je počeo kokodakati, ona ga upita: "Are you OK???"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Moj Fatih nedavno prvi put vidio kravu uzivo i veli
Mama ova kLava ima dosta cuna
Allahu dragi. Ameen je kralj,koji sam ja onda majmun .
i ja sam..Mm jucer uzeo bananu i jede,a on gleda u njega,nece nista da kaze,a ja ga pitam,Ameen,ko jede bananu? kaze on monkey i gleda u mm,postidio se i pobjeze
Seta moja 4,5-godisnja curka sa nenom na selu, po velikoj livadi na brdu koja granici sa susom. Nensi joj govori kako je to sve djedova zemlja, i pokazuje sta sve. Na to ce moja pametnica reci "pa nena ako je to djedova zemlja onda je i moja!". Dusa mamina slatka hihi.
U Mercatoru juce bila neka priredba i sad moj F dobio kao nagradu za ples neke karte(nesto kečeri )i to jos mu nagradu urucio licno i personalno Ben 10 ...i jutros ustao i bari mene i babija da mu kupimo nekog đipa sto je vidio takođe u Mercatoru...ja mu kazem "Ne mogu da ti kupim jer nemam para", kaže on "Pa mi kupi bic za o kate to mi da be ten"-prevod-"Pa kupicemo đip za ove karte sto mi je dao ben ten".....(On konta te su karte aman zaman vrijedne jer mu ih je dao Ben 10..)
U Mercatoru juce bila neka priredba i sad moj F dobio kao nagradu za ples neke karte(nesto kečeri )i to jos mu nagradu urucio licno i personalno Ben 10 ...i jutros ustao i bari mene i babija da mu kupimo nekog đipa sto je vidio takođe u Mercatoru...ja mu kazem "Ne mogu da ti kupim jer nemam para", kaže on "Pa mi kupi bic za o kate to mi da be ten"-prevod-"Pa kupicemo đip za ove karte sto mi je dao ben ten".....(On konta te su karte aman zaman vrijedne jer mu ih je dao Ben 10..)
dusa draga
ja stvarno nemogu izvdojit nijednu provalu kao najbolju.sve su mi extra neki dan bila Ajla s mojom tetkom u carsij i dolazi ona i sve mini prica sta je i kako bil i kaze "Mama bile smo zaboravile ruksak u penzij" ja nisam skontala i nazovem tetku.cure su isle u banku po penziju i tu zaboravile
Udarila L. svog drugara, kojeg inace jaaako puno voli, iz sve snage po ledjima, djetetu otekla koza na ledjima i modro ostalo. I sada ja njoj drzim predavanje i sankciju uvodim (nema crtica bla bla) jer je on mladji godinu dana i ako je nju on prvi udario da je trebala reci nama a njegova mama bi njega kaznila, jer je njena ruka prejaka da njega udara eto vidis ima modricu sada. A ona ce ti na to kroz plac "pa nisam ja kriva sto treniram i dobro jedem pa sam jaka!!". Pametnica hahaha...
Pametnica evo jedne jutrošnje. Pričale su moje sestre TTariku da je meni nardene hefte rođendan i on jutros sav ozbiljan:" Mama, kad ti bude rođendan ne možeš da ideš na posao i nosiš tortu, to se tako ne radi. Ostani kući a i ja ću ostat da vas(mene i tortu) čuvam"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Nije provala ali mi smijesno zvuci...kada doji i "spava" a L. dodje i kaze "de bona spusti je vidis da ti je pljunula sisu!" hahahahaha kao neka zenturaca stara hahahahahaha...
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
pitanje za sve.... amaniamanic
Trazim posao vec dugo(fakultet zavrsen)...Pogledam oglas trazi se sobarica na moru 4 mjeseca.Primamljivo i dobro placeno.Da li da i dalje budem u kuci ili da tu sansu uhvatim.
STA BISTE VI URADILI?Obrazlozenje uz odgovor vas molim:):)
da otisla bih (75%)
ne (25%)
Broj svih glasova: 103
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!