|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
12.6.2012 23:26:11   
emy24
joj i moj E ima bisera idemo ja i on neki dan do Konzuma pjesice kad on ti meni:
mama zna li dedo voziti fokusa
ja:zna zasti pitas
on.pa kad ti i babo umrete da me on voza

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu Funky)
Neposredna veza do poruke: 1476
12.6.2012 23:27:54   
emy24
i jos jedna od sinoc
pitam ga hajde ti meni reci sta daju koke- kaze on jaje
eh sad moj kupili kravu i pitam ga ja sta daje kravica ,kaze on meni sav sretan pa Tele,ja legla

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 1477
13.6.2012 9:03:58   
henna ze
zove H juče (išla na eskurziju) mama mogu li i ja pojesti ćevape ko i ostala djeca...O bože..ja sam umirala od smijeha..

< Poruku je uredio henna ze -- 13.6.2012 9:04:23 >

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 1478
13.6.2012 9:06:25   
Lulu_08
Hahaha slatka djecica, legende majke mi....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1479
13.6.2012 9:11:02   
InLove
Kaze moja Dz. : mama sto nam ti ne rodis jos jednu bebu, da je drzim, nosam ,sad sam ja velika.
Ja : a sta bi ti volila da bude?
Dz. : Seka.

Ja: A sta fali braci?

Dz. : Necu bracu,ja se bojim djecaka ,oni ce da me tuku , a seku mogu ja da tucem! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1480
13.6.2012 9:14:25   
Lulu_08
Hahaha na tu temu rodjenja bebe....Kada sam ostala trudna, pa nije se jos znalo sta nosim i tako L. pita sta cu joj roditi, i ja kazem da jos ne znam da ce mi to doktorica kasnije reci. Kaze ona: "pa dobro, ako beba bude imala dugu kosu kada se rodi onda ce biti seka a ako bude imala kratku kosu onda ce biti bato!".

Blago meni ako se sekica rodi bez kose hahahahaha...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1481
13.6.2012 9:29:35   
pocahontas
JA: R. u kazni si sad jer nisi slušao i ne mogu ti otvoriti prozor (od auta, jer voli malo kada mu je otvoren pa me stalno munta)
R: (plačeee), maaaamaaa, ovo nije kazna, ovo je autosjedalica user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1482
13.6.2012 9:37:31   
d.dita
zove H juče (išla na eskurziju) mama mogu li i ja pojesti ćevape ko i ostala djeca...O bože..ja sam umirala od smijeha..

Ovo me posjeti na rodicinu kćerku. Kada je počela ostajati sama kod kuće sve je mamu zivkala na posao, (Kancelarija velika, puno kolega, puno posla a tu je i veoma rigorozan šef). Elem zove njena kćerka 1x i kaže:Mama ja sam ustala! 2x Mama ja sam bila u kupatilu i sada odo jesti! 3x Mama ja ne mogu više!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1483
13.6.2012 10:31:18   
emi7908
Jao djece genijalni su user posted image naša provala od prošlog vikenda;

Muž i ja dogovaramo se da idemo negdje na ručak, i maleni naravno prekine razgovor sa svojom izjavom ; Tata,tata ja bi da me vodite na koketinu...user posted image ( mislio je na piletinu) user posted image

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 1484
31.7.2012 13:38:05   
ziki
Pravila za ručak špagete sa plodovima mora, na Tarikov zahtjev, i nisu mu se svidjele mada plodove mora voli. Melja on po tanjiru i sav ozbiljan: "Mama od sad ih pravi samo sa mesom te ti tajbolje ispadnu"user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1485
4.8.2012 13:08:58   
mamine oci
pita F.mama jesam li ja sendvic, reko nisi ,zasto me ove mufe jeduuser posted image (misli na komarce) ali njemu su svi nsekti mufeuser posted image

ja u kuuhnju kad nesto lupi ja kontam F.udjem u sobu da ga ruzim reko sta radis to! kad udjem djete sjedi ne radii nista gleda crtani,kaze on meni sad mi se izvini nisam kriv a ti se ljutisuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1486
4.8.2012 14:04:53   
nanika

IZVORNA PORUKA: InLove

Kaze moja Dz. : mama sto nam ti ne rodis jos jednu bebu, da je drzim, nosam ,sad sam ja velika.
Ja : a sta bi ti volila da bude?
Dz. : Seka.

Ja: A sta fali braci?

Dz. : Necu bracu,ja se bojim djecaka ,oni ce da me tuku , a seku mogu ja da tucem! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1487
21.8.2012 18:07:24   
Leena
Svaki dan nesto provali, ali danas su me suze oblile. Bolesna mi je, ima temperaturu, zovem ja mm, a kako mi je pojacan mob., ona slusa.
Ja:39, sta cemo?
Mm: ako ne spadne, moramo na Jezero.
(misleci na bolnicu)
Ona se otrgnu od mene, pobjeze mojoj mami, vristeci: nano, tata kaze mami da me baci u jezero!!!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1488
21.8.2012 19:36:32   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Leena

Svaki dan nesto provali, ali danas su me suze oblile. Bolesna mi je, ima temperaturu, zovem ja mm, a kako mi je pojacan mob., ona slusa.
Ja:39, sta cemo?
Mm: ako ne spadne, moramo na Jezero.
(misleci na bolnicu)
Ona se otrgnu od mene, pobjeze mojoj mami, vristeci: nano, tata kaze mami da me baci u jezero!!!

hehehehehe dusa mala.
Mm gledao automobile na netu i ja ga zezam:Sta to trazis,neki dobar auto za zence?!Kaze moja kci:Ma nece tebi,nemas ti polozeno!
Mm kida od smijeha,a ja no comment.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1489
21.8.2012 19:42:03   
MicoTico
Vraćamo se sa mora. Na zadnjem sjedištu moji pilići u sjedalicama. M. bi legla, malo se ispružila, ali ne može od batine sjedalice, pa će meni: Slušaj mama, nemoj više da rađaš djece, vidiš da i mi jedva u auto stanemo!user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1490
21.8.2012 22:55:27   
reallove

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Vraćamo se sa mora. Na zadnjem sjedištu moji pilići u sjedalicama. M. bi legla, malo se ispružila, ali ne može od batine sjedalice, pa će meni: Slušaj mama, nemoj više da rađaš djece, vidiš da i mi jedva u auto stanemo!user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1491
21.8.2012 23:10:02   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: emy24

joj i moj E ima bisera idemo ja i on neki dan do Konzuma pjesice kad on ti meni:
mama zna li dedo voziti fokusa
ja:zna zasti pitas
on.pa kad ti i babo umrete da me on voza

user posted image user posted image user posted image user posted image Bitno je da dedo zna vozit fokusauser posted image

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 1492
21.8.2012 23:14:58   
sporty mamaa
Ja od svoje N vise ne mogu ni popamtiti koliko ih ima. Uglavnom bili mi na moru i sad ona jedno vece uletila mojoj tetki u sobu, i vidjela tetku kako nema zube. To je njoj bilo nepojmljivo, cudom se cudila, sutra svima po plazi pricala kako tetka drzi zube u jednoj casi i da su joj ispali jer je dudala dudu(mi joj to rekli, jer krade sestrinu dudu)user posted image I tako ona jedno vece igrala se s djevojcicom od susjeda i sad je ja zovem da dode u sobu spavat. Pitaju je tamo susjedi(a bilo ih je desetak na terasi), pa jel to moras ic, neka te jos malo. A ona ce njima sva ozbiljna : "Pa ja vam moram ic da vidim ima li tetka zube"... Ljudi doslovno legli od smijehauser posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1493
21.8.2012 23:40:47   
minie
Moj maleni jos uvijek nema provala, ima 10 mjeseci, ali cu napisati par njih od mog bratica.

Isao je on tad u vrtic, mislim da je tad imao malo manje od 4 godine. Piskio je on kuci i sad mu govori snaha, hajde A da operes malo pisu. I on tako pere i krece razgovor:
A: Mama peru li i curice pisu
V: Peru, pa svi peru pisu
A: A mama ja znam kakva je kod curica pisa
V: user posted image
A: Ista kao guza, samo malo manja

Ja legla od smijeha user posted image

Ili jos jedna

Pita teta u vrticu ko ima bracu, ko seku i sad dosla do njega. Pita ona njega, A imas li ti seku ili bracu? A on ce njoj, nemam ali moji mama i tata svaki dan rade na tome user posted image

Ili ga ja pitam, A kako se on pravo zove (misleci na MM jer ga svi zovu nadimkom) kaze on pa TETAK user posted image

Ili jos jedna meni najbolja:
Moj otac isao da izvadi papire za penziju (tad A imao oko 5 godina) i pita on moju mamu. Nano gdje je to dedo. Kze ona njemu otisao da izvadi papire za penziju, a on ce ti njoj. Sta ce njemu penzija kad nije celav user posted image user posted image (drugi mu dedo celav i odavno u penziji)

Eh eto, dosta od mene, heheh

< Poruku je uredio minie -- 21.8.2012 23:41:20 >

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1494
22.8.2012 23:06:28   
reallove
Moj Ameen hoce mlijeko i dok sam ja ugrijala,on pobjegao kod sveki u sobu.Bio tamo dugo,poslije dolazi meni i kaze "Ima kod njih puno cokolade,kupili oni u prodavnici,znas",kazem ok,presvlacim ga,a on opet "Nana je moja patka,ona je moja slatka patka"user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1495
22.8.2012 23:23:59   
kaktuscic
Neki dan mi mm kupio buket cvijeca. Ide M prema meni i pita: mama jel to tata mislio da si ti umrla?user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1496
22.8.2012 23:25:53   
klemzi

IZVORNA PORUKA: kaktuscic

Neki dan mi mm kupio buket cvijeca. Ide M prema meni i pita: mama jel to tata mislio da si ti umrla?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aj, ovo je najzanimljivija tema na RR user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 1497
22.8.2012 23:29:08   
reallove

IZVORNA PORUKA: kaktuscic

user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 1498
4.9.2012 9:03:30   
Vinetu
Došli majstori da postave krevet i jedan od njih pokušava animirati moju kćerkicu proizvodeći razne zvuke. Prvo se oglašavao kao cuko, pa kao maca... a ona ga je samo začuđeno gledala. Kad je počeo kokodakati, ona ga upita: "Are you OK???"

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1499
4.9.2012 9:05:15   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Vinetu

Došli majstori da postave krevet i jedan od njih pokušava animirati moju kćerkicu proizvodeći razne zvuke. Prvo se oglašavao kao cuko, pa kao maca... a ona ga je samo začuđeno gledala. Kad je počeo kokodakati, ona ga upita: "Are you OK???"

hahahaha,uljepsala mi je jutro.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Novi naziv za chat room
bananica

Vrijeme je za promjene!

Mahaluse (24%)

Zeza - bon (1%)

Sex i grad (31%)

Mahalajmo zajedno (4%)

Blablaonica (5%)

Bez cenzure (36%)

Broj svih glasova: 390

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *