|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
11.5.2012 13:45:31   
Lady26
Joj pametnice user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1451
11.5.2012 13:47:47   
Nedi

IZVORNA PORUKA: Lady26

Reko pWicat ne znas ali prevariti znasuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1452
11.5.2012 13:48:45   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: Lady26

Reko pWicat ne znas ali prevariti znasuser posted image

Hahahahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1453
11.5.2012 14:12:46   
Daj daj
Kaze meni A koja ima 3,5 godine - Znam ja da sam bila u tvom stomaku i da je ciko uzeo noz i otvorio tvoj stomak, mene izvadio i opet ga ZALIJEPIO user posted image , ali nikada ti meni nisi rekla KAKO SAM JA USLA U TVOJ STOMAK user posted image user posted image

Danas dosla iz vrtica i kaze da je jela pitu sa PRLJAVIM SIROM (zeljanicu) user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1454
11.5.2012 14:14:19   
ziki
IZVORNA PORUKA: Nedi

N: Mamaaaaaaaa mogu li dobiti sVadoVed? Odkad ja nisam jeo sVadoVed.Mamaaa hajdmo kupiti, DUGOOOOO nisam jeo....
(Skantam pa i nije ove godine jeo sladoled nikako)
Mama: Kad si jeo sladoled?
N: Davno pVije 100 godina
Mama:Ok, idemo kupiti i kupimo. Ali reko pazi sad: To treba ostati nasa tajna jer smo kupili smo tebi sladoled a nismo ni mami, ni tati ni D. i T. (djeca u blizini)
N: DobVo mama to je nasa tajna al imam ja istu takvu tajnu sa nenom, jutVos kad smo isli napolje, nena mi kupila sVadoVed i to je isto tajna, moja i nenina.

Prevari me dok si rek'o keksuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1455
11.5.2012 14:15:27   
henna ze
i mene je Hena pitala..de ti meni objasni kako sam ja došla u tvoj stomak..
a nedavno na rtl njemačkom gledala ljudsko tijelo...i u cijelom filmu bila oplodnja...kaže ona kakve joj ono žabice plivaju unutra pa nastane beba

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 1456
11.5.2012 14:31:09   
Eraldi
Odvela sveki N u posjetu prijateljima u Fojnicu. Izmedju ostalog, odveli su ga da mu pokazu okolinu. Dok su prolazili pored jedne livade, kaze njemu prijatelj:E ovdje je rastao krompir, u ovoj zemlji", a na to ce N:A jel s piletinom???

Dijete voli kropmir sa piletinom.....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1457
12.5.2012 21:16:29   
Ella_H
Moj H. u zadnje vrijeme ima neka pitanja o smrti.
H: Mama majka je sad stara kad ce ona umrijeti?
Ja: Neznam sine kad Allah odredi nemoj se ti sekirati.
H;Pocinje vec plakati polako, Mama ti kad ostaris ja cu biti veliki i moja zena, i ti ces umrijeti
Ja: Nesekiraj se sine nego idi zavrsi ono sto si jeo i nemlati mi mozak
H: Mama molim te mogu li ja ici majki?
Ja: Aha sad kontam dobro nazvat cemo dedu pa idi ziv biouser posted image user posted image user posted image .
H; Sav sretan kaze nemogu da jedem moram se spremiti sad ce deda doci pozuri pozuri mama.

(odgovor članu Eraldi)
Neposredna veza do poruke: 1458
   RE: Provale naše djece :)
13.5.2012 22:24:50   
reallove
Kazem ja svom malom,Ameen,hajde u sobu na spavanje,a on mi odgovara : Necu mama,ja sam ljut na svoju sobuuser posted image

< Poruku je uredio maja78 RR -- 24.5.2012 14:00:09 >

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1459
25.5.2012 15:11:26   
magbi
muz stalno gleda vjesto od 18 do 20 i djecak vis ezna ko je dodik ko je tihic ko je covic kaze neku noc Hamza MM A IMA LI TI DODIKA HAHAH JA OPLAKALA

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1460
25.5.2012 15:32:06   
DM
Stavim ja malog u krevet za spavanje i ide on iz sobe(trebam li napominjati da hod u vreći za spavanje, ma šta hoda trči)i kaže ne mogu pajati u som kevetu, hoću e vejki(bračni) ima ko mene pauk. Vratim ga ja u nj krevet, objasnim da nema pauka, da se ne treba bojati bla,bla, kad on ponovo ide i kaže-imaju sad dva paukauser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 1461
25.5.2012 17:06:57   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: doublemum

Stavim ja malog u krevet za spavanje i ide on iz sobe(trebam li napominjati da hod u vreći za spavanje, ma šta hoda trči)i kaže ne mogu pajati u som kevetu, hoću e vejki(bračni) ima ko mene pauk. Vratim ga ja u nj krevet, objasnim da nema pauka, da se ne treba bojati bla,bla, kad on ponovo ide i kaže-imaju sad dva paukauser posted image

snalazi se user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1462
25.5.2012 17:08:27   
Alma_27
sad citam onu drugu temu i sjetih se scene jutros

muz se sprema na posao a ja jos spavam i sad on kaze sinu. "idi i poljubi mamu" a mali ce: "poljubit ce nju ciko" user posted image user posted image

kaze mm:"aaaaa sad je meni jasno, zeno, sto ti mene raspolozena docekas kad dodjem s posla" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1463
25.5.2012 17:12:53   
nanika
Pita doktor mog A, imas li ti curu? Kaze A nemam curu, imam sestruuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1464
25.5.2012 17:13:30   
nanika

IZVORNA PORUKA: Alma_27

sad citam onu drugu temu i sjetih se scene jutros

muz se sprema na posao a ja jos spavam i sad on kaze sinu. "idi i poljubi mamu" a mali ce: "poljubit ce nju ciko" user posted image user posted image

kaze mm:"aaaaa sad je meni jasno, zeno, sto ti mene raspolozena docekas kad dodjem s posla" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1465
25.5.2012 17:15:59   
Selminja

IZVORNA PORUKA: nanika

Pita doktor mog A, imas li ti curu? Kaze A nemam curu, imam sestruuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1466
25.5.2012 18:43:01   
tekja
Vedadove skorasnje:
Namjesti mi ovaj rukav na nogavici,
pa onda: Boli me noktarica (zanoktica),
svekrvi: Ne volim te sada, samo cu da te volim kad nema mame i babija,
piskio, pa ce: Boze, Boze, ova moja cuna piskila, a jos velikauser posted image (nekoliko dana ranije na pitanje sta mu je cuni, ja objasnila da je "velika" jer mora piskitiuser posted image )

nastavice se...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1467
25.5.2012 18:59:39   
bebacha
user posted image user posted image user posted image ja dosla ovde da se malo oraspolozim

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1468
8.6.2012 22:40:23   
Anoniman
rekoh "hallo lezi dole da promenimo pelenu"
kaze " nisam ja telefon da mi kazes hallo"
user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1469
8.6.2012 22:45:19   
Lulu_08
"Pliva" L. po parketu...Pitam je sta to radi? Ona odgovara : "Pa vidis da sam sirena!!!" ooo sorry tako ocigledno hehehe...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1470
9.6.2012 15:01:47   
Alma_27
oblacim se ja jutros u sobi kad ulazi sin i vidi da sam bez grudnjaka i pita sta je to. rekoh: sike. a on ce: a mogu li ih malo maziti?

ja ostala user posted image

vidite da im je to u genima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1471
9.6.2012 21:41:20   
Medić*
Pred spavanje F veli : Mama pozelio sam drugaLe iz vrtica....pa malo suti....neka mama, nema veze sutra je viNkend sta me briga user posted image user posted image Ide mu se i ne ide pa da osigura na cemu je, da li je viNkend ili ne user posted image user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1472
10.6.2012 21:28:12   
d.dita
Vozimo se mi danas autom i mom D. već dosadno i počinje nabrajati: Betmen je nastao od šišmiša, Spajdermena je ujeo pauk, Supermen je jeo puno supe pa je postao Supermen! hahaha

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1473
10.6.2012 21:50:59   
nanika

IZVORNA PORUKA: Alma_27

oblacim se ja jutros u sobi kad ulazi sin i vidi da sam bez grudnjaka i pita sta je to. rekoh: sike. a on ce: a mogu li ih malo maziti?

ja ostala user posted image

vidite da im je to u genima user posted image user posted image user posted image

user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1474
12.6.2012 9:04:40   
Funky
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
"Pliva" L. po parketu...Pitam je sta to radi? Ona odgovara : "Pa vidis da sam sirena!!!" ooo sorry tako ocigledno hehehe...

user posted image user posted image user posted image

Funky Fun Club

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ad mlijeka
lamkovici

vidim na trzistu ima mnogooo opcija za AD mlijeka i svako mi daje drugaciji savjet. kojim ad mlijekom hranite bebicu?? ja sam probala topfer i za sad je ok ali me interesuju vasa iskustva :) hvala!

Aptamila (55%)

Hipp (23%)

Topfer (2%)

Bebimil (7%)

Babylove (3%)

Nestle (10%)

Broj svih glasova: 144

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *