Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dva prethodna dana sam imala mnogo nekih ranih jutarnjih obaveza, pa sam se rano budila, a malena je prehlađena pa i oko nje smo deverali po cijelu noć. Kad legnem popodne da odspavam sa njom, ona se samo vrti, pjeva, priča... neće da zaspe, a meni glava puca i samo je molim da me pusti da malo odspavam, al' ništa. Ne znam otkud joj tolika energija kad je pravo slabo jela ovih dana.
Jutros, budimo se zajedno, a ona će: "Ja sam te pustila da spavaš"! : ))
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Pita mene H..mama a šta ti sada radiš kao sekretarica..ma zovem ljude koji trebaju šefu..javljam se na telefon, šaljem faksove..unosim kafe kad mu dodju gosti i dajem njemu da jede..pripremim mu doručak i šta će da pije.a ona gleda i kaže jesi li ti to sad i njemu mama? dalje govorim da radim u sobotu..i pita pa šta ćeš..ma reko nosim šefu togu i rektorski lanac..pa mu pomažem oko toga..ona kaže...pa jesil ti to njegov rob?
F juce nakon dolaska iz vrtica ( ne zeli da spava ) izmislja : Mama, necu danas spavati, imali smo sastanak u vrticu i donjeli odluku da djeca koja imaju 4 godine ne treba da spavaju svaki dan, moraju malo gledati crtace
Faruk vec 10 put gleda isti crtani "Macak u cizmama" od dreamworksa...i meni cudno...pitam ja njega "Fare,hoces ti meni reci o cemu se radi u tom crtanom?"kaze on "paaaaaaaaaa...ima macak...i cura.....i jaje" ....i ja kazem "pa dobro to su likovi,a sta se radi u crtanom?",a on ce "pusti me na miru,haj ti za svojim poslom"
kako sam ovih dana promukla, ni rijeci ne mogu progovorit, posli na spavanje obukla im pidzame a dz ode u kupatilo da ponovo opere ruke..ja tamo a on se sav pokvasio, moram ga raspremit..kaze meni hajd sad zagalami na mene ako mozes
kako sam ovih dana promukla, ni rijeci ne mogu progovorit, posli na spavanje obukla im pidzame a dz ode u kupatilo da ponovo opere ruke..ja tamo a on se sav pokvasio, moram ga raspremit..kaze meni hajd sad zagalami na mene ako mozes
Ja tako jednom promukla i ne mogu glasno pricati a F kaze : Sto sapuces, pa nista te ne cujem
Kaze djecak:mama molim te pitaj me sta ima? A.. sta ima? nema nista..evo jedem,pijem pivu(a pivu stalno pije sa djecakom u vrticu )i spremam se na poso mama...znas mama ja ti radim kod Bosmala
Izlazim ja iz auta jutros a meni moja malena: Mama, budi dobra, slusaj na poslu!
hahahhaha,ja njega odvezla neki dan....parkirala se ispred vrtica...okrenu se on i kaze:idi odmah vrati taji auto da brzo dodje po mene..jesil cula mama??
moji momci šutali loptu pred ulazom i stariji pogodi komšijinu ogradu od balkona(slučajno)komšije stare i nervozne odmah na balkon.on se lijepo izvine i kaže da nije namjerno,ali oni i dalje galame.kaže mlađi-eto šta da radimo ,ja ću vam proučiti fatihu
moji momci šutali loptu pred ulazom i stariji pogodi komšijinu ogradu od balkona(slučajno)komšije stare i nervozne odmah na balkon.on se lijepo izvine i kaže da nije namjerno,ali oni i dalje galame.kaže mlađi-eto šta da radimo ,ja ću vam proučiti fatihu
Ja svojoj curici od 2 godine govorim i pricam kako ne valjaju pelene, kako je sad velika,bla,bla,.... a ona govori kako nece ni u solju ni u tutu da piski - i ja vise kao ljuta reko - ma dobro,ko te sisa,ne moras.....A ona: mama ti me sisas!
Ja svojoj curici od 2 godine govorim i pricam kako ne valjaju pelene, kako je sad velika,bla,bla,.... a ona govori kako nece ni u solju ni u tutu da piski - i ja vise kao ljuta reko - ma dobro,ko te sisa,ne moras.....A ona: mama ti me sisas!