|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
8.10.2012 18:38:56   
reallove

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Kaze Uma juce..."od satarasa me boli glava i malo mi se manta"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1576
16.10.2012 23:37:30   
jasmin
Evo sad mi mm prica da je Rukaja rekla muzevom ocu:Dabogda otisao na Kolun (selo odakle je muzev otac) i nikad se vise ne vratio!

Najgore je sto smo svi sokirani odakle joj to,najvise svekar...Bog zna sta covjek misli i na koga sumnja user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1577
16.10.2012 23:58:33   
Hannan

IZVORNA PORUKA: jasmin

Evo sad mi mm prica da je Rukaja rekla muzevom ocu:Dabogda otisao na Kolun (selo odakle je muzev otac) i nikad se vise ne vratio!

Najgore je sto smo svi sokirani odakle joj to,najvise svekar...Bog zna sta covjek misli i na koga sumnja user posted image .

Nadam se da se djedica nece naljutiti...a cuju oni masu stvari koje i ne razumiju pa ih pokusavaju upotrijebiti.

Meni M. neki dan kaze "de mama ako Boga znas" ...reko odakle ti to , kaze cuo od drugarice.Def. to nije u kuci ni od koga cuo, samo od nekog vani.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1578
17.10.2012 7:28:14   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Kaze Uma juce..."od satarasa me boli glava i malo mi se manta"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

joj carice

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1579
17.10.2012 8:40:13   
Vinetu
Dva prethodna dana sam imala mnogo nekih ranih jutarnjih obaveza, pa sam se rano budila, a malena je prehlađena pa i oko nje smo deverali po cijelu noć. Kad legnem popodne da odspavam sa njom, ona se samo vrti, pjeva, priča... neće da zaspe, a meni glava puca i samo je molim da me pusti da malo odspavam, al' ništa. Ne znam otkud joj tolika energija kad je pravo slabo jela ovih dana.

Jutros, budimo se zajedno, a ona će: "Ja sam te pustila da spavaš"! : ))

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1580
17.10.2012 8:50:27   
ziki
Najbolja tema definitivnouser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1581
17.10.2012 9:26:08   
henna ze
Pita mene H..mama a šta ti sada radiš kao sekretarica..ma zovem ljude koji trebaju šefu..javljam se na telefon, šaljem faksove..unosim kafe kad mu dodju gosti i dajem njemu da jede..pripremim mu doručak i šta će da pije.a ona gleda i kaže jesi li ti to sad i njemu mama?
dalje govorim da radim u sobotu..i pita pa šta ćeš..ma reko nosim šefu togu i rektorski lanac..pa mu pomažem oko toga..ona kaže...pa jesil ti to njegov rob?user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1582
17.10.2012 9:38:19   
Medić*

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1583
17.10.2012 9:39:59   
Medić*
F juce nakon dolaska iz vrtica ( ne zeli da spava ) izmislja : Mama, necu danas spavati, imali smo sastanak u vrticu i donjeli odluku da djeca koja imaju 4 godine ne treba da spavaju svaki dan, moraju malo gledati crtace user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1584
17.10.2012 9:41:07   
MAMA MA
Faruk vec 10 put gleda isti crtani "Macak u cizmama" od dreamworksa...i meni cudno...pitam ja njega "Fare,hoces ti meni reci o cemu se radi u tom crtanom?"kaze on "paaaaaaaaaa...ima macak...i cura.....i jaje"user posted image user posted image user posted image ....i ja kazem "pa dobro to su likovi,a sta se radi u crtanom?",a on ce "pusti me na miru,haj ti za svojim poslom"user posted image user posted image user posted image user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1585
17.10.2012 9:48:29   
Vinetu
Male legende user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 1586
17.10.2012 9:55:26   
damma
kako sam ovih dana promukla, ni rijeci ne mogu progovorit, posli na spavanje obukla im pidzame a dz ode u kupatilo da ponovo opere ruke..ja tamo a on se sav pokvasio, moram ga raspremit..kaze meni hajd sad zagalami na mene ako mozes user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1587
17.10.2012 9:57:56   
Medić*

IZVORNA PORUKA: damma

kako sam ovih dana promukla, ni rijeci ne mogu progovorit, posli na spavanje obukla im pidzame a dz ode u kupatilo da ponovo opere ruke..ja tamo a on se sav pokvasio, moram ga raspremit..kaze meni hajd sad zagalami na mene ako mozes user posted image

user posted image user posted image

Ja tako jednom promukla i ne mogu glasno pricati a F kaze : Sto sapuces, pa nista te ne cujem user posted image

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1588
17.10.2012 10:03:24   
damma
mene dz stalno pita a jesil propricala user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1589
17.10.2012 10:49:59   
salmy
Kaze djecak:mama molim te pitaj me sta ima?
A.. sta ima?
nema nista..evo jedem,pijem pivu(a pivu stalno pije sa djecakom u vrticuuser posted image )i spremam se na poso mama...znas mama ja ti radim kod Bosmalauser posted image  

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1590
17.10.2012 11:14:07   
mama75
Izlazim ja iz auta jutros a meni moja malena: Mama, budi dobra, slusaj na poslu! user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1591
17.10.2012 13:09:24   
salmy
IZVORNA PORUKA: mama75

Izlazim ja iz auta jutros a meni moja malena: Mama, budi dobra, slusaj na poslu! user posted image
hahahhaha,ja njega odvezla neki dan....parkirala se ispred vrtica...okrenu se on i kaze:idi odmah vrati taji auto da brzo dodje po mene..jesil cula mama??

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1592
17.10.2012 13:27:40   
EEDITH
moji momci šutali loptu pred ulazom i stariji pogodi komšijinu ogradu od balkona(slučajno)komšije stare i nervozne odmah na balkon.on se lijepo izvine i kaže da nije namjerno,ali oni i dalje galame.kaže mlađi-eto šta da radimo ,ja ću vam proučiti fatihu

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1593
17.10.2012 13:29:55   
EEDITH
ja juče kritikujem dječake kako da se ponašaju za stolom,a moja Ela kaže meni-mama dodi ti svojoj Eli(za 10 dana 2 godine)

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 1594
17.10.2012 21:09:55   
klemzi

IZVORNA PORUKA: eldinky

moji momci šutali loptu pred ulazom i stariji pogodi komšijinu ogradu od balkona(slučajno)komšije stare i nervozne odmah na balkon.on se lijepo izvine i kaže da nije namjerno,ali oni i dalje galame.kaže mlađi-eto šta da radimo ,ja ću vam proučiti fatihu

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 1595
17.10.2012 21:27:43   
Mrgica

user posted image user posted image user posted image user posted image oplakah.

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 1596
17.10.2012 22:52:18   
Alma_27

user posted image

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 1597
17.10.2012 22:54:20   
Alma_27
nepune tri godine i prica, prica, melje, melje, prica i kaze: mama, pitaj me kako to znam? rekoh: kako to znas? a on ko s poslom: ja sve znam.

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1598
18.10.2012 22:12:59   
vila_7
Ja svojoj curici od 2 godine govorim i pricam kako ne valjaju pelene, kako je sad velika,bla,bla,.... a ona govori kako nece ni u solju ni u tutu da piski - i ja vise kao ljuta reko - ma dobro,ko te sisa,ne moras.....A ona: mama ti me sisas! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1599
18.10.2012 22:16:34   
nanika

IZVORNA PORUKA: vila_7

Ja svojoj curici od 2 godine govorim i pricam kako ne valjaju pelene, kako je sad velika,bla,bla,.... a ona govori kako nece ni u solju ni u tutu da piski - i ja vise kao ljuta reko - ma dobro,ko te sisa,ne moras.....A ona: mama ti me sisas! user posted image

user posted image pa ja , dijete ti fino reklo ko je sisauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

papir za razvod braka
sweet baby2008

znate li mozda gdje se uzimaju papiri za razvod braka i koja je procedura oko toga.

0 (95%)

0 (5%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *