Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
IZVORNA PORUKA: draguljče Fanky, sad sam gledala na njihovom sajtu i cijene su im ok. Ali je li svejedno ko ti radi. Mislim da u svakom salonu ima nekjo ko bolje ili lošije radi od drugih. Je li treba izričito da tražima da me Kenan šiša?
Da, hajd mi napiši na PP ko si, šta si... ja ću ti dogovoriti
i kako vidim fazon je u naravno u dužini kose odnosno stepenovanju iste a i u načinu feniranja, od unutra prema van.... vidi mene stručnjaka meni ovaj friz ne djeluje zahtjevan, no bitno je ocijeniti kvalitet kose, dal istu treba stanjiti il ne, kakva je dlaka itd
Tocno . Ja sam nosila prethodnih godina ovu Evinu frizuru i fazon je samo kako feniras. Sisanje na stepenasto,odaberes duzinu nesto duzu od pocetka `stepenica`,siske skoro s pola glave a da su duge negdje do nosa i to je sve. Poslije feniras nesto van,nesto unutra.
i meni je srednja duzina i bas ovolika cijena, u Madonni....sada mi je frizer iy Madonne presao u drugi salon pa su cijene malo drugacije, povoljnije , al da momak ima ylatne ruke, stvarno ima, ja bih ga svima preporucila
Evo draguče ja ti nudim mog suada chanel No 1...majstor u šišanju... cijene oko petobanke + feniranje i pranje na to oko 25-30 ....
Draguljce ako je tebi kosa blago kovdzava samo da znas da ces ovu frizuru morati stalno fenirati,mene niko nikad nije osisao kako se meni svidja,najvise bih voljela da mogu skinuti svoju glasu da je osisam po svom,i niko mi nikad nije uradio pramenove kako ja hocu
Super bi bilo da imamo prave majstore za male pare, ali moze im se, kreiraju cijene jer imaju musterije koje su pridobili dobrim radom, barem ja to tako shvatam, meni je zao dati i 5 KM ako cu se iznervirati kad izadjem i trcati da perem kosu, a tek ako me ubije supljom pricom , uostalom ovo su samo prijedlozi pa ko voli nek izvoli
Imam pregustu, tešku kosu koja "vodi svoju politiku". Mene frizer dok ošiša i isfenira može 2-3 žene završiti. Tako da i ako dobro platm , nije mi žao, jer se stvarno napate oko mene. A ja obožavam muškarce-frizere, uvijek me najbolje ošišaju, ai ne dave šupljom pričom.
ja idem kod nermina bešića, šišanje mi je i tako bezeze, samo skratim kosu 5 cenata, a kod njega uzmem kupon 4 feniranja 22 KM, ma vala ne bi oprala kosi za 5 KM, a kamoli da je sama feniram, uglavnom fino me isfenira, počasti kafom i ne gnjavi pričom, osim kad mu je bebac morao na inhalacije, pa sma ga savjetovala
Oni se trude i najbolje operu kosu,godi im kad se pohvale
meni peru kosu, feniraju me i farbaju...al pramenove da izvlače i da me šišaju učenici to ne mogu starno dozvoliti. Zna se zašto je učenik...da nauči...samo ja baš nisma voljna da na meni uči učenik kako se šiša i koristi blanš
ja se farbam i sisam svaka od prilike 2,5-3 mjeseca jer cesce nemam potrebu s obzirom da mi je farba ista kao i moja prirodna boja kose samo se farbam iz razloga sto imam malo sijedih pa da prekrije a to se nista ne vidi prije tri mejseca, inace mi je duga ravna kosa tako da se u medjuvremenu samo odem isfenirati i oprati kosu to je 15-20 KM, a ja bih bas voljela da mogu manje da trosim na sebe meni nekako sve treba, sve moram uraditi i bas ono lijepo izgleda kada se srede nokti, frizura, pedikir + kozmetika,ali iskreno nekada mi bude i zao toliko novca pa sama sebe reduciram
bananica je li ti frizer u Madoni bio možda Stefan