Hanady RR -> RE: Najbolji frizerski saloni (23.9.2012 22:22:32)
|
IZVORNA PORUKA: draguljče IZVORNA PORUKA: Full Moon Meni je bitno sisanje, a feniranje i ta sranja me nerviraju, zato mi se zasad jedino svidja kako sisa Edo, on je radio u Hrasnom kod Robota, sad je u gradu, ako kome treba info gdje radi ili broj tel. nema frke, moze preko pp, samo cijene su mu [sm=smiley29.gif] Ma joooj, ja bih platila i skupo samo da mi neko uradi nešto što mogu sama kasnije održavati. Svi me srede, isfeniraju i dobro je dok traje frizura iz salona, ali kad operem kosu nastaje haos, uopšte ne znam šta da radim, a frizure nigdje ni na vidiku. Hanady (lažo jedna [sm=smiley1.gif]), ja nekako mislim da je sve reklama, i koje pelene se koriste, i preparati za kosu,....[sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley36.gif] ne mješam se ja u te reklame... nego ja imama kosu koja je fakat teška..komlikovana i slabo koji firzer mi se raduje kad mu dođem[sm=smiley36.gif] al moj duggodišnji je chanel no 1, suad me šiša...ja glavu nedam da mi svako dira[sm=smiley36.gif] e kad me on ošiša briga me ko će da me fenira...pa čak i sama mogu da se malo ispeglam uz koirštenje kristala ili silikonskoga ulja... uglavnom...ne mislim ga mjenjat...ptovalio mi je i dušu...kad vidi da ko sosoa pusštam duge kose a ono ofucano on me lijepo ošiša bez da me pita išta[sm=smiley36.gif] prije sma se ljutila al sam skontala spašacva me čovjek...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|