teacher75 -> RE: Najbolji frizerski saloni (19.1.2014 15:58:39)
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: idana1812 U Sarajevu sam se sisala na vise mjesta, ali u zadnje 4 godine sam musterija kod Esmire u En style na Grbavici. Zena je sposobna, nece da radi ako nije sigurna da ce ti stajati, odmah ti kaze ako ti neka frizura ne odgovara, a ti tako zamislio, slusa sto je najbitnije i uvijek sam izisla prezadovoljna s tretmanom. Osim toga moju vrtirepku od 2.5 godine sisa i dijete na kratko, tip top osisano u max 15 minuta. Imaju i salon na Dobrinji, gdje im sefica super radi ako mozete istrpiti sat-dva "ja, ja i samo ja.." :). hahahahahahaha, oplakah, ermira je baš super, jedno vrijeme sam se fenirala kod nje, jer mi je blila preko puta kancelarije i zaista je super imajući u vidu moju neukrotivu kosu Ja sam isla kod njih godinama,sisala se, farbala, pramenove izvlacila, grdne im pare ostavila i dovukla nekoliko stalnih musterija dok me jednom nisu ostavile da cekam citava 3 sata a imala sam ugovoren termin, taj put sam se htjela samo osisati i one su primale zene na farbanje i pramenove prije mene[sm=hudicek1.gif]to je bio zadnji put da sam im otisla,ima nekih 5 godina od tada
|
|
|
|