Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Najbolji frizerski salon i frizer definitivno je Edo - Eldin Nuhić frizerski salon EN na Breci, ja kod njega idem već 7-8 godina i ne bih ga sigurno mijenjala
Kod ovog sto spomenuh, na tu duzinu sigurno neces proci bez 50 KM, meni je nesto izmedju kratke i duge naplatio 40 KM, jbg moze mu se, a iskreno stvarno zna sta radi, ko voli nek izvoli
Ovako, što se tiče frizure koja će odgovarati obliku lica i koja će biti OK za održavanje najbolji je Kenan. Nije ni jeftin, a ni skup, pristojne su cijene... Ono što mi se sviđa kod njega je što te nikada neće ošišati stepenasto ako to tvoja kosa vlumenom nemože podnjeti npr. kod mene je gusta kosa ali tanka i bilo kakva stepenasta frizura ne dolazi u obzir jer kosa puca i mrsi se... Tako da toplo preporučujem da odeš
IZVORNA PORUKA: sarisari Imam jako dugu kosu, farbanje,šišanje,feniranje i pranje između 60-80 KM, zavisi od dodatnih tretmana kose i nijansiranja preko farbe
Madonna: Ovo što ja imam trenutno na glavi vodi se kao "srednja dužina"... sve gore navedeno 70KM Na dugu 120KM + pramenovi 80KM svakih 6 mjeseci
Ma hajde makar za kosu nikad nisam pare žalila... zato sam se šišnula kao da uštedim ali sad se moram ćešće farbati Ma belaj živi Da je u glavi ko na glavi bilo bi super
IZVORNA PORUKA: draguljče Funky, ko je taj Kenan i gdje radi, telefon? Full moon, gdje radi Edo, daj broj telefona? Evo već imam tri opcije.
Saloni Ken's (imaš njihov site ima salon u Avaz Twist Tower-u i u blizini caffea Barzil)... Iskreno ako nemaš baš novaca svaka 3 mjeseca za frizuru onda ti je on super da "udari temelj" pa da negdje održavaš po jeftinijoj cijeni...
IZVORNA PORUKA: veeseelaa joj ja kad vidim koliko se troši na nokte, kosu, šminku i sl ja ostanem paf ja na uredjivanje ne dajem haman pa ništa, baš sam zla prema sebi
Ja baš uživam dati novac na te stvari (ne na nokte njih grickam i fuj, fuj, fuj nemilosrdna sam, čak i gel odkinem ) ali otići na masažu ili na bazen ili čak otići da te neko našminka (40KM) za neku večeru to mi nije žao jer se osjećam nekako baš ko žensko, a ne ko kabadahija kako inače znam biti...
Ja stalno mijenjam frizerske salone jer nigdje jos nisam bila 100% zadovoljna....farbam se u "kavu zlatnog sjaja" -to odrađujem sama a ne podnosim da mi je kosa pustena...pa tako da mi je nebitno kako sam ošišana ...u trudnoći sam nosila asimetrični paž i super mi je stajalo al brate dragi-tesko za odrzavat...svako mjesec dana frizeru na korekciju da bi na frizuru licilo ...to me izludjivalo jer mrzim sjedit u salonu....sad imam kosu negdje do pola leđa...i od frizura nosim riblju kost,ili visoki rep ili onaj najjednostavniji konjski...nekad i napravim nisku punđu(onu skroz na potiljku)-to mi je bas elegantno... ..uglavnom za mene su sati provedeni u frizeskim salonima čisto bacanje para i trosenje vremena
IZVORNA PORUKA: MAMA MA i od frizura nosim riblju kost,ili visoki rep ili onaj najjednostavniji konjski...nekad i napravim nisku punđu(onu skroz na potiljku)-to mi je bas elegantno...
pobroja ti najljepše frizure koje žena može imati na glavi!
Ja volim moju kosu....mogu svasta s njom...
Fanky, sad sam gledala na njihovom sajtu i cijene su im ok. Ali je li svejedno ko ti radi. Mislim da u svakom salonu ima nekjo ko bolje ili lošije radi od drugih. Je li treba izričito da tražima da me Kenan šiša?