|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
19.9.2012 11:22:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Već sam napisala, nije on uvijek takav. Jako je brižan kada se ja pokoravam, kada ne dovodim u pitanje neku njegovu odluku, kada ne spominjem roditelje, kada sjedim kući, kada ga nasmijana dočekam kada se vrati s kafe ili izlaska, kada vidi da sam za vikend umjesto da odmorim digla cijelu kuću naopkao i pripremila ručak i još sam nasmijana od uha do uha... nepamtim kada sam za vikend otišla na kafu s kolegicama, ili u kupovinu sama... radim 5 dana u sedmici i onda vikend provedem u kući dok on ide na kafe svaki Božiji dan bez izuzetka i jesam li ja blesava da pitam kako je moguće da uzastopno 20 dana, svaki dan piješ kafu sa "jaranim" ja sebe nemogu da gledam svaki dan, a kamoli nekog drugog. Više ne razgovaramo jer on sve što ima ispriča jaranima i vjerovatno tamo dobije i savjet, ja kada ga pitam kaže neće da me opterećuje, ja kada pričam o svom poslu kaže da ga to ne zanima, kada spomenem trudnoću kaže nije do mene idi i sebe pregledaj, kada spomenem izlazak umoran je, kada spomenem izlet kaže odkud pare ili ti bi samo hodala... eto neznam je li to zloća ili sam ja razmažena kako kaže moj suprug.

e baš mu hvala što je tada brižanuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 926
19.9.2012 11:23:49   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne slažem se, dobrih ljubavnika nema koliko hoćeš
znaš i sama da neki muškarci kao i žene dozvoljavaju da ih muževe tlače a sve zbog dobrog seksa
Seks je čudo , dobar seks

Onda je to mazohizam...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 927
19.9.2012 11:27:02   
Hanady RR

znaš i sama da neki muškarci kao i žene dozvoljavaju da ih muževe tlače a sve zbog dobrog seksa

daj molim te....

radi sexa da trpi sve što trpi...

strašno...
da je život samo sex a ne i bolest i sve ...nemoj me namijsavati....

hebe me se kako me tuca dole kad me hebe u mozak da izludim...user posted image
ja mu ne bih dala da mi priđe da mi je brižan smao kad je sve po njegovom i kad sma mu rob a ne žena koju je iz ljubavi svojom nazvao...user posted image

U krajnjoj liniji...zar je moguće da uživam sa takvim ljubavnikomuser posted image
da mi dani s anjim liče na zarobljeništvo au noćima mi prižaorgazam...
pa ja od boli u glavi i razmišljanja o ovakvome odnosu u braku i njegovog ponašanja nedoličnoga, nedostjnog niti jedne žene na ovome svjetu ne bih s emogla opustiti sa njim sekunde jedne...ma ubio bi želju u meni da mu se damuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 928
19.9.2012 11:28:25   
zvončica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Onda je to mazohizam...

Dodala bih jos i beskrajna glupost....pa nije sve u k.... ili onoj stvari....kako god user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 929
19.9.2012 11:32:12   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR
hebe me se kako me tuca dole kad me hebe u mozak da izludim...user posted image

user posted image
user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 930
19.9.2012 11:33:05   
*pcelica*

daj molim te....

radi sexa da trpi sve što trpi...

strašno...
da je život samo sex a ne i bolest i sve ...nemoj me namijsavati....

hebe me se ad mkako me tuca dole ke hebe u mozak da izludim...user posted image
ja mu ne bih dala da mi priđe da mi je brižan smao kad je sve po njegovom i kad sma mu rob a ne žena koju je iz ljubavi svojom nazvao...user posted image

U krajnjoj liniji...zar je moguće da uživam sa takvim ljubavnikomuser posted image
da mi dani s anjim liče na zarobljeništvo au noćima mi prižaorgazam...
pa ja od boli u glavi i razmišljanja o ovakvome odnosu u braku i njegovog ponašanja nedoličnoga, nedostjnog niti jedne žene na ovome svjetu ne bih s emogla opustiti sa njim sekunde jedne...ma ubio bi želju u meni da mu se damuser posted image

Iz prilozenog se vidi da ovo drugo bolje radi user posted image Halalite morala sam, upale me ovi "maco" muskarci i "glave kuce", koji svoje frustracije lijece na zeni user posted image user posted image

Draga moja ti nisi ni bezobrazna ni razmazena kao sto tm kaze. Ti imas potrebe kao i svaki drugi normalan insan. Pa nisi zarobljenik da te drzi samo u kuci. To njega izgleda sramota da ga vide s tobom. Pa i treba da ga bude sramota, kreten da seta s takvom zenom. Da je srece ne bi ti u oci smjeo pogledati od stida user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 931
19.9.2012 11:36:32   
Anoniman
Iskreno ne vidim ni jedan razlog da ostanes sa njim..ama bas ni jedan...

možda je izvanredan ljubavnik , e to je onda zaHebano

Samo sam čekala ovakav komentar, ma nije ni to i to je lezi i čekaj da ja sve obavim...

Neposredna veza do poruke: 932
19.9.2012 11:39:05   
veeseelaa

Onda je to mazohizam...

zovi ga kako hoćeš al toga ima...
sad to tlačenje ne mora da bude puno izražajno, može da bude da je muž poslušan, da kao i ona prestane voljeti sve što njegova žena ne voli i obrnuto....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 933
19.9.2012 11:39:26   
veeseelaa

Iskreno ne vidim ni jedan razlog da ostanes sa njim..ama bas ni jedan...

možda je izvanredan ljubavnik , e to je onda zaHebano

Samo sam čekala ovakav komentar, ma nije ni to i to je lezi i čekaj da ja sve obavim...

e ko ga onda jebe

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 934
19.9.2012 11:42:11   
Skvo RR

Onda je to mazohizam...

zovi ga kako hoćeš al toga ima...
sad to tlačenje ne mora da bude puno izražajno,

može da bude da je muž poslušan, da kao i ona prestane voljeti sve što njegova žena ne voli i obrnuto....

Sta si htjela da kazes sa ovim? Tako ti je misao zbrkana, da se vjerovatno i sama sa sobom nerazumijes.....user posted image

Neposredna veza do poruke: 935
19.9.2012 11:44:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
To njega izgleda sramota da ga vide s tobom. Pa i treba da ga bude sramota, kreten da seta s takvom zenom. Da je srece ne bi ti u oci smjeo pogledati od stida user posted image user posted image

Mene njegovi cijene i poštuju (zaista tu nemam šta reći) i kućni prijatelji, stariji ljudi, imaju samo hvale i lijepih riječi za mene. On kaže da oni zapravo ne vide moja pravo lice, da sam ja u duši *urva i da ću to uvijek ostati i da to vidi samo on jer živi samnom.

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 936
19.9.2012 11:44:50   
veeseelaa
Sta si htjela da kazes sa ovim? Tako ti je misao zbrkana, da se vjerovatno i sama sa sobom nerazumijes.....user posted image

šta sad hoćeš? objašnjenje?
evo npr, suprug se oženi i odjednom ga više nema nikako na kafici u omiljenom kafiću, na pozove drugarana za fudbalski termin on više nema vremena, a bio je zaludjen i to mu je bio stil života.... i opravdanje je "ma star sam ja više za to" i sl a pozadina je žena mu to rekla...

eto nešto tako,kapiš?user posted image

zaključak: mindža mu udarila u glavu

< Poruku je uredio veeseelaa -- 19.9.2012 11:45:47 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 937
19.9.2012 11:46:11   
Hanady RR

To njega izgleda sramota da ga vide s tobom. Pa i treba da ga bude sramota, kreten da seta s takvom zenom. Da je srece ne bi ti u oci smjeo pogledati od stida user posted image user posted image

Mene njegovi cijene i poštuju (zaista tu nemam šta reći) i kućni prijatelji, stariji ljudi, imaju samo hvale i lijepih riječi za mene. On kaže da oni zapravo ne vide moja pravo lice, da sam ja u duši *urva i da ću to uvijek ostati i da to vidi samo on jer živi samnom.

Lutka draga...
ostavi ga , otvori im oči....
user posted image

što mene naljute ovi muževi od naonimnih malo je reć...
ja tek sada vidim koliko je moj potamana...a zanm dnevno po 10 zamjerki da mu nađem ...dabogda mi svi porblemi bili ovi čarape kraj kućnoga cvijeća skinuteuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 938
19.9.2012 11:48:46   
veeseelaa
da sam ja u duši *urva i da ću to uvijek ostati i da to vidi samo on jer živi samnom.

Bože budaletine

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 939
19.9.2012 11:57:02   
jasmin

Šta uraditi... kada suprug:

1. Ženu naziva *urvom (ona radi i nakon posla pravac kuća, nema prijateljice jer njemu ne odgovaraju, svaki korak gdje je - šta je mora njemu javiti jer se on "brine za nju")
2. Svaki put kada ona želi otići roditeljima u posjetu mora tražiti dozvolu (jer je jednom mjesečno otići roditeljima savim dovoljno-bar po njemu)
3. On ide na rekreacije, kafe svaki dan, povremeno izlazi dok ona sjedi kući s njegovim roditeljima
4. Život se vrti oko novca koji mora da se štedi i samo mora da se gradi i ulaže (on joj daje džeparac od njene plaće)
5. Uvijek je bitno šta "mahala" priča
6. Kreće se u istim krugovima kao i bivša vjerenica
7. Nikada nema niti jedan sms u telefonu
8. Na sms-ove supruge ne odgovara
9. Uloga žene je da pere, pegla, kuha, a ostatak dana šuti

Razvod? Razgovor ne pomaže jer se isti svodi na stavku 1...

Imas dvije opcije:
1. Da odrzavas `fasadu` kako bi se drugi divili ljepoti i stabilnosti,ali da nakon odredjenog vremena kod manjeg `zemljotresa` sve postane prasina.
2. Da sebi budes najpreca! Skvo RR je imala divan potpis,nesto kao :"Onaj ko uvijek gleda da drugima ugodi ili je lud ili ce to postati" (Skvo ispravi me ). Zasto je bitno da drugi misle da je meni lijepo,a nije mi lijepo? Ko su mi oni,i gdje ce ikada oni biti ?
U prvom slucaju mucis sebe citavo vrijeme,patis,venes,trpis...dok ne obolis.
U drugom slucaju ces sve ovo zivjeti samo kratak period i proci ce,ali ti ces biti sretna i zadovoljna,preporodices se.

Koliko si znala tm prije nego si usla u brak? Je li vam bas uvijek bilo tako ili se `odjednom` pocelo desavati? Da li bas nema nacina da se razgovorom sve rijesi? Vjerovatno imas neke samo tebi svojstvene `cake` kojim prilazis srcu tvog muza,jesi li ih iskoristila?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 940
19.9.2012 11:59:30   
*pcelica*

.dabogda mi svi porblemi bili ovi čarape kraj kućnoga cvijeća skinute

Zar i tvoj?user posted image Mm skine carape, ostavi ih pored kauca, ustane i ode u kupatilo. To kad vidim sistim ko pretis lonac. Ako se kojim slucajem desi da carape skineu kupatilu i baci ih u korpu, meni dan krene naopako user posted image Fale mi te carape sve kontam odakle ce se pojaviti user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 941
19.9.2012 12:06:19   
Skvo RR
Jasmin lijepo si zapamtila moj prethodni potpis..da to je to.user posted image

Neposredna veza do poruke: 942
19.9.2012 12:10:18   
jasmin

Ma daj...pa ko moze uopce imati intimni odnos sa covjekom koji te ubija u psihu 24 sata dnevno???
Valjda je intimni odnos spoj jakog unutrasnjeg osjecaja ljubavi i tjelesne zudnje za nekim,jedno bez drugog mi ne ide...tamam da je najzgodniji i umjetnik umjetnika!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 943
19.9.2012 12:11:00   
Blue rose RR

Zar i tvoj?user posted image Mm skine carape, ostavi ih pored kauca, ustane i ode u kupatilo. To kad vidim sistim ko pretis lonac. Ako se kojim slucajem desi da carape skineu kupatilu i baci ih u korpu, meni dan krene naopako user posted image Fale mi te carape sve kontam odakle ce se pojaviti user posted image user posted image

Ja jednom prljave čarape koje je bacio iza vrata odnijela na tastaturu, a drugi put (valjda nije skontao poAntu prvi put) ostavila mu na jastuku u krevetu.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 944
19.9.2012 12:11:08   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ma daj...pa ko moze uopce imati intimni odnos sa covjekom koji te ubija u psihu 24 sata dnevno???
Valjda je intimni odnos spoj jakog unutrasnjeg osjecaja ljubavi i tjelesne zudnje za nekim,jedno bez drugog mi ne ide...tamam da je najzgodniji i umjetnik umjetnika!

user posted image user posted image user posted image

samo si ti to naravno ljepše napisalauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 945
19.9.2012 12:12:47   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ja jednom prljave čarape koje je bacio iza vrata odnijela na tastaturu, a drugi put (valjda nije skontao poAntu prvi put) ostavila mu na jastuku u krevetu.

ma Br dosta sam ja toga aulisala...tipa naše stolice njegove kobile...od 6 stolica na 4 njegove stavri...
al te čarape nikakoooooooooo da mu izbijem...i to uvijek na istom mjestu...imama palmu kućnu u jednom ćišku kkraj ugla...on tu sjede skine ih i frljakne u taj ćošakuser posted image
sad sam oslučila neću ni izbijat...savršen jeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 946
19.9.2012 12:13:25   
minie
Draga moja, kako kazu stari, batali ti to dok jos ima imalo zivota u tebi. Nisi vjencana ni sa njegovim roditeljima ni sa svojim, nego sa njim i nemoj ici onom starom poslovicom: "Svima na volju, sebi na nevolju".
Nije jedini na svijetu, a uvijek je bolje biti sam, nego sa idiotom.

Boljece  jedno vrijeme i to jako, pa i sama promjena zivota, ali naviknuces se, samo glavu gore.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 947
19.9.2012 12:19:04   
Medić*

Slazem se sa Jasmin.

Mislim da te zene ili muskarci ne ostaju radi dobrog sexa vec jednostavno sto nemaju petlje da odu vec se agonija produzava iz dana u dan, trpe i sl. U takvim brakovima gdje stalno dolazi do vredjanja, pravog intimnog odnosa ni nema, a ako ga ima onda se to radi reda obavlja ili ne obavlja uopste, vec svako svoju politiku vodi. Sto Jasmin rece taman da je umjetnik umjetnika, nema od toga braka i ljubavi nista.

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 948
19.9.2012 12:21:21   
gvendolina
Draga anonimna tako mi je zaouser posted image bjezi od njga draga moja dok psihicko nije preslo u fizicko nasilje.ne vidim razlog da ostanes s njim,niti da ga mozes promijeniti,moze samo postati goreuser posted image razgovaraj sa roditeljima,oni ce ti sigurno najbolji savjet dati.nemoj.kriti u sebi,nisi ti ni za sta kriva,on treba da se stidi svojih postupakauser posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 949
19.9.2012 12:23:34   
veeseelaa

pa ko može da trpi, valjda taj, nisam ja ni rekla da to može neko ko je samosvjestan i ko reda drugačije stvari u životu
ja vas

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

COOMBSOV TEST
milkicc

Prvi put sam trudna ,RH-,Zatim su me uputili da uradim Coombsov test.Zanima me da li je neko od vas radio taj tast i da li zna nešto više o njemu....

DA (37%)

NE (63%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *