|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
19.9.2012 13:49:32   
Anoniman
Drage moje, postavljala sam ultimatume ako mi još jednom kažeš *urva ja idem, njegov odgovor - *urva si i idi...
Nije ovo prvi put, a ni zadnji, s tim čovjekom nema ultimatuma.
Jednom sam spremila stvari i otvorio mi je vrata da idem, mislio je da nemam hrabrosti otići, kada sam krenula bilo je kao zar ćeš stvarno otići? Neću više nikad, ali ti moraš da se promjeniš i td. a ja neznam šta više da mijenjam i opet se pokorim, opet se vartim i sada sve ponovo i još gore. Neopisivo boli da čovjek kojeg voliš umjesto s tobom vrijeme više voli provoditi s društvom, van kuće...

(odgovor članu Bihter)
  Neposredna veza do poruke: 976
19.9.2012 13:53:34   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne slažem se, dobrih ljubavnika nema koliko hoćeš
znaš i sama da neki muškarci kao i žene dozvoljavaju da ih muževe tlače a sve zbog dobrog seksa
Seks je čudo , dobar seks

Onda je to mazohizam...

Mene vala niko ne bi tlačio ni zbog čega, a ne zbog seksa.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 977
19.9.2012 13:56:02   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Drage moje, postavljala sam ultimatume ako mi još jednom kažeš *urva ja idem, njegov odgovor - *urva si i idi...
Jednom sam spremila stvari i otvorio mi je vrata da idem, mislio je da nemam hrabrosti otići, kada sam krenula bilo je kao zar ćeš stvarno otići? Neću više nikad, ali ti moraš da se promjeniš i td. a ja neznam šta više da mijenjam i opet se pokorim, opet se vartim i sada sve ponovo i još gore. Neopisivo boli da čovjek kojeg voliš umjesto s tobom vrijeme više voli provoditi s društvom, van kuće...

Anonimna, izvini ako ću te uvrijediti, ali nije mi jasno kako možeš voljeti nekoga ko ti se obraća sa " kurvo "?
I ti bi sutra s njim još i djecu imala, pa da ti se tako obraća i pred tvojom djecom?
JOš jednom izvini, ali ja za glupost i ludost nemam suosjećanja.
A tvoji postupci su takvi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 978
19.9.2012 14:16:33   
Mjeseceva Pratilja

IZVORNA PORUKA: *pcelica*
To njega izgleda sramota da ga vide s tobom. Pa i treba da ga bude sramota, kreten da seta s takvom zenom. Da je srece ne bi ti u oci smjeo pogledati od stida user posted image user posted image

Mene njegovi cijene i poštuju (zaista tu nemam šta reći) i kućni prijatelji, stariji ljudi, imaju samo hvale i lijepih riječi za mene. On kaže da oni zapravo ne vide moja pravo lice, da sam ja u duši *urva i da ću to uvijek ostati i da to vidi samo on jer živi samnom.

Kazes mu: A cuj, stari, ti si me birao. :)

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 979
19.9.2012 14:20:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

ah pa rekla sam: ti si *urvu oženio, šta ti sad nije jasno.

Ali je stvar u tome da to nagriza sve ostalo.

Hvala vam na komentarima, mišljenjima, kako jedna forumašica reče ovo samo potvrđuje ono što se meni danima mota po glavi. I ovo je rezultat tlačenja, znaš da si upravu ali nisi siguran jer su te na silu naučili na nesigurnost user posted image  jah

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
  Neposredna veza do poruke: 980
19.9.2012 14:30:12   
Mjeseceva Pratilja

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

ah pa rekla sam: ti si *urvu oženio, šta ti sad nije jasno.

Ali je stvar u tome da to nagriza sve ostalo.

Hvala vam na komentarima, mišljenjima, kako jedna forumašica reče ovo samo potvrđuje ono što se meni danima mota po glavi. I ovo je rezultat tlačenja, znaš da si upravu ali nisi siguran jer su te na silu naučili na nesigurnost user posted image  jah

Da..
Dobro.
Dobro je da si se javila da porazgovaras sa forumasicama, da ispricas svoju pricu jer puno je lakse neke stvari napisati nego reci i puno zdravije reci nego cutiti.
Napravila si prvi korak. Otvorila si nam se. I sve ovdje dijelimo isto misljenje, zar ne? Ne nagovaram te na razvod niti te savjetujem da to uradis. Pomogli smo ti da dodes do pravog rjesenja.
Izuzetno mi je drago sto si zaposlena, sto imas svoj dinar. Ako se odlucis da ga ostavis, bice ti lakse. Izici ces iz kuce, biti u kontaktu sa dr ljudima, sama ces moci organizovati svoje vrijeme, sagledat ces sebe iz jednog drugog ugla i vidjeti ustvari koliko covjek moze biti siguran, jak kada je to zaista potrebno..Kada stvarno gori pod nogama..A ti odluci je li jos uvijek mozes podnijeti tu vatru koju ugasiti ne mozes, a nisi sigurna da ce ti muz pomoci..Ili odmoci? Na tebi je odluka jer ti si sada ona razumna strana price, zar ne?

Dijete je blagodat, dar od Boga. Nemoj da budes tuzna sto ga nemas. Tako je vjerovatno bolje za tebe.

Ako zelis, pokusaj predloziti muzu da odete do strucnog, bracnog savjetnika. Brak se spasava kada se ima sta spasiti. U ovom slucaju ti znas je li vrijedno spasa. Tvoj muz se ocito izjasnio.

Pokusaj predloziti strucnu pomoc. Pa bil hajr..Da bude onako kako je najbolje za oboje.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 981
19.9.2012 14:33:23   
Galicia
Jeli vrijedno boriti se za brak ako se samo jedno bori a drugom nije stalo? Mislim, kakav je to uopste brak ako je samo jedna strana zadovoljna a druga nije? Ustvari nije ni jedna, cim nije ni druga.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 982
19.9.2012 14:43:44   
veeseelaa
Mene vala niko ne bi tlačio ni zbog čega, a ne zbog seksa.

ma naravno, i sama sam takva
al eto.... ima svakakvih

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 983
19.9.2012 15:08:09   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nikad sve ne ode niz brdo, uvijek ima nešto za šta se davljenik može uhvatiti i reći pa dobro nije loše
da nije tako, dobar broj sa ove teme bi već bio razveden
ne sjećam se da se često ženice javiljaju na ovu temu da kažu kako su se razvele, ipak prevagne nešto pa ostanu u braku..... valjda neki gest, ovo il ono

da se razumijemo te žene su aktivne članice kao i mi , samo se javljaju pod anoniman, pa ko je to od nas razveden?

e jbg ako se neka uhvati za sex i zbog toga ostane u braku. pa da mu zlatan

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 984
19.9.2012 15:10:32   
veeseelaa
bolje i to, kad tad će zgajzat user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 985
19.9.2012 15:13:30   
Alma_27

D Neću više nikad, ali ti moraš da se promjeniš i td. a ja neznam šta više da mijenjam i opet se pokorim, opet se vartim i sada sve ponovo i još gore.

pitaj sebe zasto se vracas. sta je to sto te vuce nazad? u dusi znas da se nece promijeniti, dakle nije to. kad nadjes odgovor na to pitanje, dobro razmisli vrijedi li to vise od onih devet stavki koje si nabrojala na pocetku i sve ce ti biti jasno.

i pitaj sebe da li navece legnes u krevet sretna i smirena i da li se budis sretna ili barem da li legnes u krevet a da si rahat i bez brige i tuge. to treba da ti bude cilj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 986
19.9.2012 15:22:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alma_27
i pitaj sebe da li navece legnes u krevet sretna i smirena i da li se budis sretna ili barem da li legnes u krevet a da si rahat i bez brige i tuge. to treba da ti bude cilj

Legnem u krevet oplačem taj dan i osluškujem kad će doći kući, kada dođe onda na stranu pa motaj po glavi šta i kako, nemam više šta da se pitam sve je kristalno jasno!

(odgovor članu Alma_27)
  Neposredna veza do poruke: 987
19.9.2012 15:40:29   
RICI
Sve je kristalno jasno anonimna rješi se ti njega dok je vrijeme dok djete nije došlo, onda je tebi kompikovanija situacija oko razvoda. Moja sestra evo nakon 30 godina braka ostavlja jednog istog takvog "zeno ni jedne sta ti znas glupačo" i slično, dok mu je titrala bila je dobra kad je prestala titrati odnosno voljeti ga nema više se tu šta pričati, zato dok je vrijeme rješi se budale.

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 988
19.9.2012 16:19:31   
mama75
Nemam ti nista pametno reci sto vec nisi cula. Jedino mi nije jasno zasto si jos u tom braku? Inace mi nije jasno kako neke zene mogu trpiti u bracnoj zajednici svasta. Nije bitno uopste o cemu se radi, bitno je da je to nesto sto njoj smeta, da ona njemu stalno govori da joj to smeta a on i dalje radi te stvari. U uzem krugu prijatelja imam jedna slican primjer tvome, Anonimna. I zaista se cesto zapitam zasto je ona jos uvijek u braku sa tim covjekom.

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 989
19.9.2012 17:27:02   
rerica

Draga moja,tu zivota nema,ne zavaravaj se vise ni secundu jednu,idi od njega,imas posao,i mozes negdje pod kiriju,idi dok jos si normalna....

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 990
20.9.2012 2:35:08   
aida80
Vjerujem da mnogim zenama nije lako donijeti i drzati se odluke da se razvede. Posebno kod zena koje su u braku izgubile samopostovanje, samopouzdanje, osmjeh na licu i vjeru u sebe. Da je takvim zenama jednostavno izaci iz jakoloseg braka, anonimna bi to jos davno uradila, jer kako veli ona odavno vec nije zadovoljna svojim brakom.Dobro je biti svjestan da je brak los i da vise ne zelis biti u takvom braku, ali mislim da to nije i dovoljno za i zavrsiti definitivno s tim (govorim o zenama koje imaju poljuljano samopouzdanje i samopostovanje). Mislim da bi trebala pored odluke imati i neki jak motiv ili podrsku da i istrajes u tome - podrska roditelja, sestre ili nekog jer doci ce trenutak kada neces biti sigurna da li si uradila pravu stvar, kada ces pomisliti da si mozda pogrijesila, a vjerovatno ce i on pokusati da te vrati jer ti njemu odgovras u zivotu, s tobom je slobodan da izlazi, da radi sta hoce, ima sve pospremljeno i oprano, zenu koja radi i zradjuje itd. Anonimna, dobro razmisli, skontaj sta zelis. Kad doneses odluku drzi se nje i idi do kraja. Ako odlucis da se razvedes, znaj da nije kraj svijeta, a da ce biti tesko - bit ce. A to sto ce drugi pricati, molim te ne zamaraj se tim glupostima - ne zivis svoj zivot radi drugih nego radi sebe.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 991
20.9.2012 12:26:30   
koka i po

ja bih mu jezik iscupala radi ovoga.
svi mi prolazimo kroz nekakve tamne faze u braku ali ...uvrede,psovke i udarci su ono sto nikada jedna zena ne treba oprostiti.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 992
20.9.2012 13:04:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

svi mi prolazimo kroz nekakve tamne faze u braku ali ...uvrede,psovke i udarci su ono sto nikada jedna zena ne treba oprostiti.

To sam zato što ostanem duže na poslu kada imamo puno posla (javim se sa fiksnog) ili što me neko nazove poslije radnog vremena da provjeri neku informaciju (ne krijem se po sobama nego sjednem pred njega i pričam). A kada se donese plata koja je skoro pa duplo veća od njegove onda je sve OK, ljubav cvjeta na sve strane.

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 993
20.9.2012 13:07:08   
animagical
i ti jos s njim? idi se umij i makni se konacno od budale...mislim, stvarno..sta cekas ti?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 994
20.9.2012 13:13:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: animagical
i ti jos s njim? idi se umij i makni se konacno od budale...mislim, stvarno..sta cekas ti?

U svoj ovoj muci si me nasmijala. Hvala.
Da se ne pitam isto ne bih s vama podijelila ovu bruku i sramotu.

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 995
20.9.2012 14:10:19   
hanabanana
Postoje osobe koje uživaju biti žrtve...ja takve ne razumijem!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 996
20.9.2012 21:18:04   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: koka i po

To sam zato što ostanem duže na poslu kada imamo puno posla (javim se sa fiksnog) ili što me neko nazove poslije radnog vremena da provjeri neku informaciju (ne krijem se po sobama nego sjednem pred njega i pričam). A kada se donese plata koja je skoro pa duplo veća od njegove onda je sve OK, ljubav cvjeta na sve strane.

ja shvatam zenu koja nema svoj dinar , nema pomoc roditelja, koja je prinudjena ostat kraj idiota jer nije u stanju brinut o sebi i djetetu , ali tebe koja imas mogucnost da odes ne, nikako.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 997
20.9.2012 21:24:08   
Mirkica
Razvod braka pocinje u glavi , bez rijeci izrecene , ne ovdje na forumu, cemu nasi savjeti posle ovakvog ponasanja ??
Ako si sama odlucila ti ces se razici od njega a ako nisi mozemo mi tebi pisat more postova ali ti ces ostat ko ostati.

JA bih se za puno manje stvari davno razisla a da ne bi ni mm znao da sam pomislila na razvod a kamo li neko drugi.
Droljo, kurvo i sve ostalo su teske rijeci ali da on mene tjera i kaze mi IDI a ja kao jadnica da ostanem ne bi kada bi prosila na ulici , jednom bi mi mogao reci IDI i da me istjera pa bolan kud ce ti vece ponizenje NE DOZVOLI TO SEBI pa da je poslednji.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 998
20.9.2012 22:41:13   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Postoje osobe koje uživaju biti žrtve...ja takve ne razumijem!

ne uzivaju ali mozda im nekad bude lakse (na neki nacin) jer misle da ne snose odgovornost za desavanja a neke i nisu svjesne da su u mnogim situacijama gdje su bile "zrtve" zapravo imale konce u svojim rukama i da su uvijek mogle donijeti drugaciju odluku.

samo prave zrtve nemaju izbora.

kad shvatis da imas izbor, prestajes se ponasati kao zrtva

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 999
21.9.2012 0:01:30   
saritaa
Sad bih ja svasta nesto rekla user posted image user posted image ,ali necu, reci cu samo ovo, ja ne vidim apsolutni ni jedan razlog za ostajanje u braku sa muskarcem koji te naziva kurvom pa taman da je u svemu drugom evlija...a ne jedan najobicniji lutor user posted image .

Anonimna jos ti imas vremena da budes sretna, makni se od budale koja te ocito ne zasluzujeuser posted image .

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Regionalno RR druženje
ladyblue RR

Molim forumačice koje bi išle na regionalno da se izjasne o mjestu druženja. Oko datuma ćemo se dogovoriti. Mjesec-maj.

Mostar (25%)

Vlašić (29%)

Zenica (7%)

Konjic (20%)

Sarajevo (19%)

Broj svih glasova: 588

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *