|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
19.9.2012 12:24:40   
Leva
Brak je zajednica u kojoj se partneri moraju uzajamno postovati i vjerovati jedno drugom bez obzira koliko to ponekad tesko bilo. Nikada ne bih mogla zivjeti s nekim ko ne postuje to sto jesam te me pokusava promijeniti i kontrolisati. Taman da si radila u striptiz baru prije nego sto ste se upoznali to mu ne daje pravo da te vrijedja i drzi kao kuce na lancu. Ako hoces iskreno misljenje prekidaj to dok te nije izbio iz pameti, niti jedan muskarac ma koliko dobar u krevetu bio nije vrijedan takvog zivota. Na kraju krajeva postoje vibratori koji ne da su dobri nego su fantasticni i mnogo su jeftiniji.

< Poruku je uredio Leva -- 19.9.2012 12:26:47 >

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 951
19.9.2012 12:26:33   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Slazem se sa Jasmin.

Mislim da te zene ili muskarci ne ostaju radi dobrog sexa vec jednostavno sto nemaju petlje da odu vec se agonija produzava iz dana u dan, trpe i sl. U takvim brakovima gdje stalno dolazi do vredjanja, pravog intimnog odnosa ni nema, a ako ga ima onda se to radi reda obavlja ili ne obavlja uopste, vec svako svoju politiku vodi. Sto Jasmin rece taman da je umjetnik umjetnika, nema od toga braka i ljubavi nista.

Pa, jednostavno je teško povući crtu! A razvod braka je po stresu druga najteza stvar koja se moze covjeku desiti. Prva je naravno gubitak bliske osobe.

Sad više nego ikad razumijem onu - nikad ne reci nikad! Jer zaista ne znaš kako i šta ćeš uraditi dok se stvarno ne nadjes u nekoj situaciji.

Treba samo dati vremena vremenu. Uostalom, svaka promjena donese i nesto dobro user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 952
19.9.2012 12:27:22   
veeseelaa
Na kraju krajeva postoje vibratori koji ne da su dobri nego su fantasticni

žena nije ni rekla da je dobar u krevetu
a za vibratore se slažem, samo ipak....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 953
19.9.2012 12:27:28   
jasmin

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pa ko može da trpi, valjda taj, nisam ja ni rekla da to može neko ko je samosvjestan i ko reda drugačije stvari u životu
ja vas

Bitno je napomenuti da je to vrsta bolesti,jer takve zene su izgubile vjeru u sebe,njima vise nista nije bitno osim da prividno par minuta `uzivaju`,i opet poslije par minuta zjapi praznina i ostaje teska bol. Vecinom tragicno zavrse. To nema veze s ovom temom,jer takve zene se ovdje ne bi ni javljale.
Ovdje se javljaju zene koje su bitne sebi i kojima je jos uvijek bitno da sacuvaju sebe.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 954
19.9.2012 12:30:52   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: jasmin

pa ko može da trpi, valjda taj, nisam ja ni rekla da to može neko ko je samosvjestan i ko reda drugačije stvari u životu
ja vas

Bitno je napomenuti da je to vrsta bolesti,jer takve zene su izgubile vjeru u sebe,njima vise nista nije bitno osim da prividno par minuta `uzivaju`,i opet poslije par minuta zjapi praznina i ostaje teska bol. Vecinom tragicno zavrse. To nema veze s ovom temom,jer takve zene se ovdje ne bi ni javljale.
Ovdje se javljaju zene koje su bitne sebi i kojima je jos uvijek bitno da sacuvaju sebe.

dobro

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 955
19.9.2012 12:31:46   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Slazem se sa Jasmin.

Mislim da te zene ili muskarci ne ostaju radi dobrog sexa vec jednostavno sto nemaju petlje da odu vec se agonija produzava iz dana u dan, trpe i sl. U takvim brakovima gdje stalno dolazi do vredjanja, pravog intimnog odnosa ni nema, a ako ga ima onda se to radi reda obavlja ili ne obavlja uopste, vec svako svoju politiku vodi. Sto Jasmin rece taman da je umjetnik umjetnika, nema od toga braka i ljubavi nista.

Pa, jednostavno je teško povući crtu! A razvod braka je po stresu druga najteza stvar koja se moze covjeku desiti. Prva je naravno gubitak bliske osobe.

Sad više nego ikad razumijem onu - nikad ne reci nikad! Jer zaista ne znaš kako i šta ćeš uraditi dok se stvarno ne nadjes u nekoj situaciji.

Treba samo dati vremena vremenu. Uostalom, svaka promjena donese i nesto dobro user posted image

Naravno. Itekako stresna situacija. Ja sam se nadovezala za ovo sto Vesela rece da neko ostaje zbog dobrog sex cina. Nema tu ostajanja radi toga.

Onako opcenito govorim da jednostavno ljudi ne mogu da povuku tu crtu i da okrenu novo poglavlje. Imam dosta situacija oko sebe pa vidim. Ali dok se covjek ne nadje u istoj tesko da zna kako ce ragirati.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 956
19.9.2012 12:35:36   
veeseelaa
Onako opcenito govorim da jednostavno ljudi ne mogu da povuku tu crtu i da okrenu novo poglavlje.

mora da postoji razlog, zašto to ne bi u nekim slučajevima bio sex kao što je u nekim materijalna situacija, ne spremnost za novi početak i sl?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 957
19.9.2012 12:47:43   
leona81
znas li bilo koga ko je u braku ostao zbog dobrog sexa, a da sve ostalo ode nizbrdo...daj molim te?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 958
19.9.2012 12:51:20   
veeseelaa
nikad sve ne ode niz brdo, uvijek ima nešto za šta se davljenik može uhvatiti i reći pa dobro nije loše
da nije tako, dobar broj sa ove teme bi već bio razveden
ne sjećam se da se često ženice javiljaju na ovu temu da kažu kako su se razvele, ipak prevagne nešto pa ostanu u braku..... valjda neki gest, ovo il ono

da se razumijemo te žene su aktivne članice kao i mi , samo se javljaju pod anoniman, pa ko je to od nas razveden?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 959
19.9.2012 12:54:57   
veeseelaa
i da ne možeš nikad sa sigurnošću znati zašto je neko ostao u lošem braku, nagadjam i ja i vi, vi kažete nema petlje, od kuda to da znamo.... tek tako....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 960
19.9.2012 12:57:14   
veeseelaa
a u krevetu se lako ljudi izmire user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 961
19.9.2012 13:02:23   
malena sharena
Ma ja vesela, nakon k..., dro..a i slicnih epiteta, izmire se u krevetu. Nije problem, ali samo ako je uzajamno, to jest da i ona njemu kaze da je mlakonja, kreten, stoka od covjeka, nezreli balavac. E onda takav sado-mazo odnos moze funkcionisati, nemam protiv.

U suprotnom, radi se o zlostavljanju jednog ljudskog bica.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

Neposredna veza do poruke: 962
19.9.2012 13:02:47   
jasmin

`Svaka cast` ko moze da ponizi sebe pa tako rijesi situVaciju.
U pravoj ljubavi razgovor sve rijesi,a krevet dodje kao egzoticni slijed divnih trenutaka nakon uspjesnog rjesenja.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Neposredna veza do poruke: 963
19.9.2012 13:04:26   
veeseelaa
pade mi na pamet onaj vic kad žena traži mužu da joj nešto kupi, a on kaže ma boli me k...., a ona jel? da ljubim bolu user posted image

ma život je šaren, sad nakon tako poremećenih odnosa u braku teško da išta pomaže
al kad su možda manje nesuglasice u pitanju ajd znaj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 964
19.9.2012 13:05:52   
veeseelaa

U pravoj ljubavi razgovor sve rijesi,a krevet dodje kao egzoticni slijed divnih trenutaka nakon uspjesnog rjesenja.

e pa ti to baš gledaš sirovo
on je namlati a ona ga i dalje želi user posted image
mislila sam tipa posvadjaju se oko npr neke gluposti, pa se dure danima jedno na drugo pa onda jedno popusti i zagrli svog dragog i hm.... i sve zaborave

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 965
19.9.2012 13:07:22   
jasmin

e pa ti to baš gledaš sirovo
on je namlati a ona ga i dalje želi user posted image
mislila sam tipa posvadjaju se oko npr neke gluposti, pa se dure danima jedno na drugo pa onda jedno popusti i zagrli svog dragog i hm.... i sve zaborave

I ja sam mislila na to...kod mene prvo ide izvini,necu vise user posted image ,pa onda ide zagrljaj i ostalo...

Neposredna veza do poruke: 966
19.9.2012 13:10:03   
veeseelaa
I ja sam mislila na to...kod mene prvo ide izvini,necu vise user posted image ,pa onda ide zagrljaj i ostalo...

pa dobro, ne kažemo svi izvini na isti način....
ja npr to izvini kažem ovako kako napisah, s poljupcima, zagrljajima i maženjem.....
i eto, ne mislim da mi je odnos sa mm ne zdrav, naprotiv....

a kao i svaki insan i ja nekad zglajzam, budem drska, da ne kažem bezobrazna user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 967
19.9.2012 13:17:45   
minja_
Meni je tako tuzno koliko nesigurnih muskaraca ima, koji su u stanju zenu pretvoriti u roba zato sto drugacije ne znaju postici vlastiti osjecaj sigurnosti, vrijednosti I osjecaj da imaju kontrolu nad svojim zivotom. U takvom braku nikad ne moze biti bolje, samo se vise komplikuju njegovi zahtjevi prema njoj I mind games u koje je uvlaci.
Anonimna, bjezi dok je vakat. Ja licno ne bih ostala u takvom braku, pa da je zadnji muskarac kojeg cu vidjeti u zivotu.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 968
19.9.2012 13:18:37   
Bihter

Ma pomirbeni s_x je najbolji s_x user posted image user posted image user posted image Ali to nije tema.. Ja sam misljenja da ne bih nikad,ali bas nikad mogla s mm leci a da znam da mi je rekao dro__a ili ku__va.. Stalno bi mi to odzvanjalo u glavi,..ali eto nismo svi isti. Nakon nekih manjih trzavica naravno,..pa to je onda najsladjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 969
19.9.2012 13:20:10   
Bihter
Izvini Vesela..ja u tvom citatu nastavila odgovor pisati,..sorry mila..Danas sva nesto zbunjena user posted image

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 970
19.9.2012 13:23:12   
ena23
anonimna, jako jako me je rastuzila tvoja situacija. ali meni se cini da si ti vec donijela odluku a samo ti daje da cujes jos od nekoga da si u pravu?
da sam ja na tvom mjestu ja bi jos jednom pokusala pricati sa mm. jos jednom otvoreno staviti sve karte na sto, reci kakva je situacija, dati mu ultimatum, sljedeci put kad cujem rjec "kurva" iz tvojih usta pakujem se i odlazim, a ti budi mangup pa vidi da li to mislim ozbiljno.

jako, jako me rastuzila ova prica. zelim ti sve najbolje.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 971
19.9.2012 13:27:51   
minja_
IZVORNA PORUKA: Bihter

Ma pomirbeni s_x je najbolji s_x user posted image user posted image user posted image Ali to nije tema.. Ja sam misljenja da ne bih nikad,ali bas nikad mogla s mm leci a da znam da mi je rekao dro__a ili ku__va.. Stalno bi mi to odzvanjalo u glavi,..ali eto nismo svi isti.

Ili nakon sto mi majku nazove materestina user posted image

< Poruku je uredio minja_ -- 19.9.2012 13:29:16 >

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 972
19.9.2012 13:29:28   
Bihter

IZVORNA PORUKA: ena23

anonimna, jako jako me je rastuzila tvoja situacija. ali meni se cini da si ti vec donijela odluku a samo ti daje da cujes jos od nekoga da si u pravu?
da sam ja na tvom mjestu ja bi jos jednom pokusala pricati sa mm. jos jednom otvoreno staviti sve karte na sto, reci kakva je situacija, dati mu ultimatum, sljedeci put kad cujem rjec "kurva" iz tvojih usta pakujem se i odlazim, a ti budi mangup pa vidi da li to mislim ozbiljno.

jako, jako me rastuzila ova prica. zelim ti sve najbolje.

Potpisujem.. I ja takodjer mislim da bi trebala jos jednom otvoreno sa muzem porazgovarati..na kraju krajeva razvod je uvijek zadnja opcija ako se ne slozite. Upitaj ga zasto te zove takvim nazivima,.Neki ljudi se jednostavno ne znaju "ispravno" ni svadjati pa posezu za nekom grubom rijeci samo da bi sagovornika sto vise povrijedili.. Kazi mu otvoreno sta ti kod njega smeta ali upitaj i sto je to sto njemu se ne svidja kod tebe. Nadam se stvarno da ces ubrzo naci najbolje rjesenja za svoj zivot jer u tvojim postovima vidim da dalje na taj nacin ne ide. Neku prekretnicu morate obadvoje uraditi,ili zajedno ili svatko na svoju stranu.. Sretno ti zelim od srca..Drzi se..

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 973
19.9.2012 13:44:48   
Galicia
Ko se razvodi i zasto?

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 974
19.9.2012 13:46:34   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Čuvam brak koji je u očima drugih savršen user posted image

Onda se ovo pod tačkom 5 odnosi na tebe. Jer očito je tebi bitno šta mahala priča.
Moja mahala bi pričala: A rospije, šta mu uradi!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ustedjevina
lejla_r

Ponukana jednom nedavnom raspravom, moram da pitam: Imate li ustedjevinu za koju ne zna vas muz?

a. Imam (43%)

b. Nemam (57%)

Broj svih glasova: 123

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *