|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
17.9.2012 22:55:14   
Amyla

IZVORNA PORUKA: teacher75

odlucila sam se za lokalnu anesteziju kod dr. zvizdica. planiramo iduce sedmice pa nek nam je bog na pomociuser posted image muka mi kad samo pomislim na to sveuser posted image

imamo termin zakazan ujutro pa nek nam je s hajrom ja citav dan evo razmisljam i brinem se kako ce prociuser posted image

sretno, da sve prodje hairli, ne brini se, nasi decki su veliki muskarci i oni to i tako podnose, u sustini smo mi puno slabije od njih samih user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2351
17.9.2012 23:02:10   
salmy
Tiki sretno i hairli....sve ce to proletiti za tren....Alan ce biti velikiii momak masallah

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 2352
17.9.2012 23:26:50   
malena sharena
Tiki, nek je hairl. Pripremi se da ce malkice plakati, al ce zato dobiti novu cunu user posted image .

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2353
18.9.2012 0:01:55   
dzenyA
mi smo se osunetili prije 6 dana pod lokalnom,ne sikirajj se ticerko ,ja nisam spavala 2 noci pred sunet,a evo ga kao da se nije osunetio user posted image

e sad jedno pitanje, kozicu mu navlacimo da ne sraste,tako nam rekli,samo ne vidim dole u donjem dijelu gdje su koncici pa me strah da se ne uhvati takozica..
kako ste vi navlacile cunu?

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 2354
18.9.2012 0:03:56   
dzenyA

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Ima li neko iz Tuzle da prenese svoja iskustva u vezi sa sunetom,gdje,sta,kako???

polikinika Mediscan na Stupinama,mi smo tu radili prije 6 dana

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2355
18.9.2012 8:59:39   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: dzenyA

mi smo se osunetili prije 6 dana pod lokalnom,ne sikirajj se ticerko ,ja nisam spavala 2 noci pred sunet,a evo ga kao da se nije osunetio user posted image

e sad jedno pitanje, kozicu mu navlacimo da ne sraste,tako nam rekli,samo ne vidim dole u donjem dijelu gdje su koncici pa me strah da se ne uhvati takozica..

ne sjecam se da smo mi to svlacili. samo malo povucemo prema dole i namazemo bivacinom. koncici nisu u dodnjem dijelu gdje je to gdje bi moglo strasti. jesamli dobro objasnila? user posted image koncici su gore. mozda je samo vrh konca dole pa tio se cini da je i dole svezano.

i mi smo oba puta radili u mediscan-u i zadovoljni smo kako je sve proslo.

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 2356
18.9.2012 9:10:48   
teacher75
kako cu ga obuci, mislim na povratak iz bolnice, smije li bodi ili ne?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 2357
18.9.2012 9:18:41   
DM

kako cu ga obuci, mislim na povratak iz bolnice, smije li bodi ili ne?

Mislim da će ga oni obući nakon "operacije", a na kraju krajeva-bodi mu neće ni zakopčati, ako n ebi smjelo.
MOžda je najbolje da ide u geicama koje će mu na kraju svući preko nogicauser posted image
Sretno!!!

< Poruku je uredio doublemum -- 18.9.2012 9:19:00 >

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 2358
18.9.2012 9:19:54   
teacher75
a ja kontama da je nesto bolje u 2 dijela- npr. trenerka a onda ispod da obucem bodi pa nek ga ne zakopcavajuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 2359
18.9.2012 9:22:54   
DM
Moji su bili mali kad se to dešavalo, pa su bile gegice, ali u ostalom, naglasili bi da treba "posebno" da ga obučeš!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 2360
18.9.2012 9:29:45   
Amyla

a ja kontama da je nesto bolje u 2 dijela- npr. trenerka a onda ispod da obucem bodi pa nek ga ne zakopcavajuuser posted image

mi smo bili isto u trenerci, ali jako sirokoj, mislim da mu je dva broja veca, je njega boli kad sastavi nogice, pa pazio da nije ona guma gore jaka, treba mu se sto lakse navuci u predjelu guze, tj.cune, a odozgo mozes sta god hoces i mi smo imali nezakopcani bodi. sretno jos jednom

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

Neposredna veza do poruke: 2361
18.9.2012 9:40:57   
chuci
koliko košta sunećenje u sanasi. lokalna anestezija je u pitanju. na njihovoij stranici piše 200, pa me interesuje je li to sve ili se još nešto plaća. je li urade i nalaze one prije ili to moramo sami voditi računa.

joj jest dobro kad ima neko ko to sve odradi malo prije nas, a moe mu vjerovati. teacher sretno, nek'' prođe dobro i alan to fino podnese. pa javi kad stignete kako prođe.

< Poruku je uredio chuci -- 18.9.2012 9:43:46 >

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 2362
18.9.2012 9:51:00   
Amyla

IZVORNA PORUKA: chuci

koliko košta sunećenje u sanasi. lokalna anestezija je u pitanju. na njihovoij stranici piše 200, pa me interesuje je li to sve ili se još nešto plaća. je li urade i nalaze one prije ili to moramo sami voditi računa.

joj jest dobro kad ima neko ko to sve odradi malo prije nas, a moe mu vjerovati. teacher sretno, nek'' prođe dobro i alan to fino podnese. pa javi kad stignete kako prođe.

u cijenu od 200km ukljuceni su nalazi, pregled pedijatra i sunet u lokalnoj anesteziji.

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2363
18.9.2012 9:54:57   
chuci
hvala Amyla
jel ovaj dr zvizdic neko poseban ili to slučajno svi kod njega idu

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 2364
18.9.2012 22:07:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

hvala Amyla
jel ovaj dr zvizdic neko poseban ili to slučajno svi kod njega idu

kazu da je najboljiuser posted image evo mene sa izvjestajem, alan je popodne bio puno veseliji, ne toliko nervozan, najvise ga je nerviralo sto mu nisam dala da se okrece na stomak. evo sad spava a i ja kontam, jer sam bas iscrpljena i psihicki i fizicki. sutra valja skinuti zavoj pa me malo strah kako cu

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2365
18.9.2012 22:10:17   
teacher75
ne napisah da je onih 10-15 minuta dok su mu to radili vristao sve vrijeme, srecom nisam morala biti s njim tamo jer bih sigurno poludjela, dosta mi je bilo sto sam ga slusala kako vristi. poslije je par sati kod kuce io malo nervozan, kakio je 2-3 puta, valjda od voltarena cepica kojeg su mu dali prije operacije il od lokalne pa ga protjeralo. popodne je bio superuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2366
18.9.2012 22:11:46   
madam x
Super Teacher da ste to riješili, biće bebač brzo dobro user posted image

Neposredna veza do poruke: 2367
18.9.2012 22:29:10   
malena sharena
Super. Bas mi je drago da je fino proslo, bice to OK ako Bog da.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

Neposredna veza do poruke: 2368
18.9.2012 22:33:35   
teacher75
hvala svima na cestitkama i lijepim zeljama, jedva cekam iducu sedmicu, da sve ovo prodjeuser posted image

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 2369
18.9.2012 23:18:02   
dzenyA

IZVORNA PORUKA: Alma_27

ne sjecam se da smo mi to svlacili. samo malo povucemo prema dole i namazemo bivacinom. koncici nisu u dodnjem dijelu gdje je to gdje bi moglo strasti. jesamli dobro objasnila? user posted image koncici su gore. mozda je samo vrh konca dole pa tio se cini da je i dole svezano.

ma da,dole taj vrh konca pa se nesto spetljao, ja se odma zabrinula user posted image
i ja lagano povlacim tu kozicu prema dole,tako mi rekli...

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 2370
18.9.2012 23:19:46   
dzenyA

ne napisah da je onih 10-15 minuta dok su mu to radili vristao sve vrijeme, srecom nisam morala biti s njim tamo jer bih sigurno poludjela, dosta mi je bilo sto sam ga slusala kako vristi. poslije je par sati kod kuce io malo nervozan, kakio je 2-3 puta, valjda od voltarena cepica kojeg su mu dali prije operacije il od lokalne pa ga protjeralo. popodne je bio superuser posted image

moj nije kakio 3 dana poslije,valjda ga bilo strah,sta ja znam ...a nikad nam se to nije desilo,jer redovno ima stolicu,svaki dan..
uh neka je proslo

Neposredna veza do poruke: 2371
19.9.2012 1:16:06   
teacher75
maloprije se u snu prevrnuo na stomak i sad place, ne mogu ga nikako smiriti, nije htio ni da doji ni da ga nosamuser posted image evo mu pustila malo uspavanke na youtube, pa ko malo manje place

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 2372
19.9.2012 9:46:10   
teacher75
alan se vrti potrbuske i nista mu ne smeta, jedino tako je miran, a mene strah da se ne uvrijedi i da dole sta ne zezneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2373
19.9.2012 9:49:26   
djoisa
ako mu ne smeta pusti ga, neka lezi kako voli..nece se nista dole poremetiti user posted image

Neposredna veza do poruke: 2374
19.9.2012 9:54:01   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Alma_27

ma da,dole taj vrh konca pa se nesto spetljao, ja se odma zabrinula user posted image
i ja lagano povlacim tu kozicu prema dole,tako mi rekli...

Meni nije jasno zašto se radi ta parcijalna cirkumcizija i ostavlja se kožica. Kad nas je cirkumcizija odrađena potpuno, nema više nikakve kožice, cijeli je glavić slobodan. Jel to neki običaj, da li roditelji tako traže?

Pitam zato što u krugu porodice (odakle imam informacije user posted image ) nema tih slučajeva parcijalne cirkumcizije, i za to sam čula tek naknadno kad sam se raspitivala prije sinovog zahvata.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *