Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma bice tu razgovor prije ili kasnije. Necete vjerovati ali sad je meni pisala ta muzeva drugarica. Hoce da izadjemo na kafu ja i ona pa kao da povedem i djecicu. Do sad nisam bila sa njom na kafi van radnog vremena. Sta je sad to?
izadji, ne izađaš li ispašćeš blesava šta znam možda ti s ežena pravooo dopadne
Ma bice tu razgovor prije ili kasnije. Necete vjerovati ali sad je meni pisala ta muzeva drugarica. Hoce da izadjemo na kafu ja i ona pa kao da povedem i djecicu. Do sad nisam bila sa njom na kafi van radnog vremena. Sta je sad to?
Ja bih se lijepo zahvalila i rekla da nemam vremena il slicno.... Milsim nidje veze, meni to sve "smrdi" da izivines....
joj žene jeste neke jel vam smeta kad vaš muž igra fudbal dva sata, il je na netu 2 sata il je tenisu il plivanju dva sata neko ovo gore a neko poruke, jbg meni bi smetalo kad bi samo gledao u mene no meni nekako nije muški da se bavi porukama , mada mi i net u nekim velikim količinama ne ide uz muškarca mojih snova al zato mm pola dana nešto trenira vazda sportska torba u pripravnosti
Mojne mijesat' babe i zabe...plivanje, fudbal, tenis je jedno.....utakmica gdje ostane po par sati, aliiiiiiiii.........porukanje sa osmijehom na licu svaki dan po par sati...ma zahebi stvar....taman da je ona operisana od muskog roda skroz, nema toga i tacka.
mozda je lezba
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Ja bih se lijepo zahvalila i rekla da nemam vremena il slicno.... Milsim nidje veze, meni to sve "smrdi" da izivines....
da, ispašće ljubomorna i isfrustrirana ja ne bi, ja bi izašla
ja bih izasla, neprijatelje treba drzati na oku
Itekkao to mogu zabraniti....i to da mu ne padne na pamet vise nikad.... A ti si bas savrsena zena....da te nema trebalo bi te izmisliti...tebi je sve ok, sve ti je super, divno i krasno....
Slazem se sa Lady...
< Poruku je uredio zvončica -- 15.8.2012 14:45:36 >
Ma ja nju poznajem duze nego on, i nikad nisam izasla na kafu sa njom. Nisam bile toliko bliske, zdravo za zdravo. Zato je moj dragi blizak :) Vesela stobom se slazem kad kazes da nema 10 godina, ja bih naj iskrenije od njega ocekivala da sam skonta da to ne ide, zapravo da je pretjerano pa sta god da je u pitanju. Ali on ili nije svjestan ili se pravi englez. Ona je mozda skontala da bi mi moglo smetati njihovo druzenje pa sad malo i samnom da bude dobra.
Eh da se i ja javim na ovu temu :) MM i ja radimo u istoj firmi, stim sto sam ja duze tu. Sad ima jedna kolegica sa kojom je bas blizak,nekako su se nasli. Oni se vidjaju na poslu skoro svaki dan i kad dodje kuci pocne se sa njom dopisivati preko mobitela (ne uvijek ali cesto), nisu tu neki razgovori...radi se nekad o poslovnim stvarim, nekad tracevi, malo zezanja i tako. To zna nekad potrajati i po 2h, znaci on tipka ceka odgovor smijeska se pa opet tipka. A samnom recimo za to vrijeme ne progovori ni dvije rijeci. Kad smo bili na godisnjem isto joj se javljao i slao joj slike od mjesta gdje boravimo. Nisam nista govorila da ne ispadnem ljubomorna ludaca :) Moram priznati da je to neka ne definisana ljubomora, znam da nema nista izmedju njih dvoje ali me opet ta paznja nervira, previse su mi raja! Ne prodje skoro ni jedan dan a da on nju ne spomene, a ja opet kljucam u sebi :) Zena je malo starija od nas, super izgleda, mlada je postala udovica ima odrastlog sina i sad uziva u zivotu.Nema obaveza, putuje, zeza se,voli musko drustvo, luda je, simpaticna je. Ona doduse uvijek za mene pita, a ja se opet nerviram sta ima njega da pita za mene ima moj broj pa ako je zanimam neka mi se javi. Trenutno sam trudna pa me mozda i neki hormoni pucaju, ne znam... Kako da mu provucem kroz usi da meni to druzenje smeta da ne ispadnem ljubomorna? Dali bi vama to smetalo??
mm ovako ne bi smejo postupiti ni u najvecem ludilu mislim da bi i telefon i njega kroz prozor , i mani suplje oni prijatelji pusti pa ces vidjeti dokle ce otici, mene bi vise zabolilo sto ON s NJOM ima vise za pricat nego samnom . Jedno je imati dobar odnos s kolegicama (ja ne znam ni koga sve mm ima na poslu niti me zanima ) ali ovo sto ti pises meni bi smetalo i ko god kaze da ne bi (bas ova tvoja scena ) laze ili ga muz ne zanima .
samo kez i sve je za pet
porukaj se, izadji, dodji ujutru, ma radi srce šta ti duša želi a neće čim si mrtav ladan
Anonimna neće tri kruna s glave past ako popije kafu, budi vesela, opuštena i raja, no ne izvještačena jer to svi skuže šta ti fali ko zna do koje ćeš spoznaje doći možd ati sve ovo bude smiješno
prosto ne vjerujem da bi se neka koja namjera tucati nečijeg muža usudila zvati njegovu suprugu na kafu a ako opet bi, zaslužila je zbog hrabrosti da je s tobom popije
prosto ne vjerujem da bi se neka koja namjera tucati nečijeg muža usudila zvati njegovu suprugu na kafu a ako opet bi, zaslužila je zbog hrabrosti da je s tobom popije
E ja bas vjerujem da bi, tako bi prikrila namjere.... Gledas li ti filmove Mada, uopste ne kazem da se ovdje o tome radi, Anonimna nemoj citati ovaj post
mora da je pročitala na RR u čemu je stvar
Ma ja znam sta ce tu biti ako mu nesto budem rekla. Bice sav sretan sto mu je zena ljubomorna to ce mu ego popraviti. Smijat ce mi se, zagrlit ce me, reci ce mi da me voli da me nebi dao nizasta bla bla bla, ja cu se raspekmeziti, zaplakati. I onda ako ona bude pisala, pitat ce me, smijem li odgovoriti (to da me malo zeza) A ja to zelim drugacije napraviti, da se on sam trzne i kaze, ipak sam pretjerao.Nemora meni nista reci niti priznavati, samo da se povuce sam.
Ma ja nju poznajem duze nego on, i nikad nisam izasla na kafu sa njom. Nisam bile toliko bliske, zdravo za zdravo. Zato je moj dragi blizak :) Vesela stobom se slazem kad kazes da nema 10 godina, ja bih naj iskrenije od njega ocekivala da sam skonta da to ne ide, zapravo da je pretjerano pa sta god da je u pitanju. Ali on ili nije svjestan ili se pravi englez. Ona je mozda skontala da bi mi moglo smetati njihovo druzenje pa sad malo i samnom da bude dobra.
Vidis da sve znas, a tebi bi to njihovo NARAVNO moglo smetati jer nije pristojno najblaze receno!
E ja bas vjerujem da bi, tako bi prikrila namjere.... Gledas li ti filmove Mada, uopste ne kazem da se ovdje o tome radi, Anonimna nemoj citati ovaj post
eh vala lady u pravu si.ja sam imala momka kojem se otvoreno upucavala jedna cura.slala poruke kao ono sta ima ovo ono.bas kad kod anonimne.i zamisli sama se dosjetila da bi meni to mozda smetalo(a nije ) i da ona meni kao objasni da moja veza nije u opasnosti..mislim nidje veze.rekoh ja njemu ovako:reci joj bogati da mi ne vrijedja inteligenciju..mislim momak i nije imao nista s njom i ta epizoda se brzo zavrsila ,al da ona meni objasni??? ma vozdra
joj žene jeste neke jel vam smeta kad vaš muž igra fudbal dva sata, il je na netu 2 sata il je tenisu il plivanju dva sata neko ovo gore a neko poruke, jbg meni bi smetalo kad bi samo gledao u mene no meni nekako nije muški da se bavi porukama , mada mi i net u nekim velikim količinama ne ide uz muškarca mojih snova al zato mm pola dana nešto trenira vazda sportska torba u pripravnosti
Mojne mijesat' babe i zabe...plivanje, fudbal, tenis je jedno.....utakmica gdje ostane po par sati, aliiiiiiiii.........porukanje sa osmijehom na licu svaki dan po par sati...ma zahebi stvar....taman da je ona operisana od muskog roda skroz, nema toga i tacka.
mozda je lezba
ma covjek asikuje, pa zar niste i vi nikad asikovale s nekim...ono, niste jos nista konkretno, ali se porukate, zovete... klasicno asikovanje a na termine obicno muskarci s muskarcima, ne sa starijim kolegicama? meni ne bi smetalo da mm cesce nadje vremena za svoje drugove, bilo da izadju onako ili se bave sportom, ali opet to je do njega... a da se dopisuje s kolegicom eh to ne bi prezivio kao ozenjen covjek