Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moguće je da je to i navika. Jednostavno ludi žele da imaju obavezu nekoga zivkati, ili biti zivkani... Mene telefon smori, i u suštini mi služi samo da se dogovorim.
Doduše ovo ne važi za telefonske razgovore sa mamom :)
potpisujem a sto se tice povjerenja i ja se pitam nekada da li je ok toliko vjerovati muzu, ali hvala Bogu imam srecu pa i on meni vjeruje u isto tolikoj mjeri, ja imam obicaj da kazem da ako jedan od partnera pa makar samo jednom i na tren posumnja u ovog drugoga da je to pocetak jednog loseg braka ili kraja istoga
ja se pitam nekada da li je ok toliko vjerovati muzu,
šta god ko radi sebi radi, za sebe i na sebi..... sve se sazna, a kad se sazna da li ću moći nastaviti živjeti s njim ....o tome tada treba dumati u medjuvremenu uživajmo
Eh da se i ja javim na ovu temu :) MM i ja radimo u istoj firmi, stim sto sam ja duze tu. Sad ima jedna kolegica sa kojom je bas blizak,nekako su se nasli. Oni se vidjaju na poslu skoro svaki dan i kad dodje kuci pocne se sa njom dopisivati preko mobitela (ne uvijek ali cesto), nisu tu neki razgovori...radi se nekad o poslovnim stvarim, nekad tracevi, malo zezanja i tako. To zna nekad potrajati i po 2h, znaci on tipka ceka odgovor smijeska se pa opet tipka. A samnom recimo za to vrijeme ne progovori ni dvije rijeci. Kad smo bili na godisnjem isto joj se javljao i slao joj slike od mjesta gdje boravimo. Nisam nista govorila da ne ispadnem ljubomorna ludaca :) Moram priznati da je to neka ne definisana ljubomora, znam da nema nista izmedju njih dvoje ali me opet ta paznja nervira, previse su mi raja! Ne prodje skoro ni jedan dan a da on nju ne spomene, a ja opet kljucam u sebi :) Zena je malo starija od nas, super izgleda, mlada je postala udovica ima odrastlog sina i sad uziva u zivotu.Nema obaveza, putuje, zeza se,voli musko drustvo, luda je, simpaticna je. Ona doduse uvijek za mene pita, a ja se opet nerviram sta ima njega da pita za mene ima moj broj pa ako je zanimam neka mi se javi. Trenutno sam trudna pa me mozda i neki hormoni pucaju, ne znam... Kako da mu provucem kroz usi da meni to druzenje smeta da ne ispadnem ljubomorna? Dali bi vama to smetalo??
ja mislim da su oni samo raja, i da nemaš razloga da brineš očito je ona njemu interesantna osoba, pa voli s njom biti u kontaktu do duše moram priznati da je pravo smjeo ,obzirom da većina muškaraca ne bi se usudila imati ženu za dobrog havera a da su pri tom u braku
ja ne bi ništa poduzela i ja bi bila lujka pa bi joj i ja poslala koju sliku s mora i sl ili bi jednostavno zanemarila kao da se dopisuje sa nekim muškim jaranom
bojim se da ćeš ukoliko reagiraš samo dovesti tm u situaciju da druženje s njom krije od tebe
ti si svjesna da izmedju njih nema ništa i onda nema razloga za paniku
Meni bi smetalo.Vjeruj te starije su opasne,a još udovica,neznam kako bi tvoj muž reagirao kad bi ti kao on???Nemora biti ništa,ali te uopće ne krivim zbog ljubomore.
slažem se sa veeseelom i ako ti to nije prije smetalo onda je sigurno do trudničkih hormona. no jednom pročitah ovdje na forumu pa mi to ostalo. poenta je da bez obzira što situacija nije krizna, i očito nema ništa između njih to tebi ipak smeta. čak i ako je samo do trudničkih hormona tebi ipak smeta hajmo reći ton njihovog druženja i imaš pravo kao njegova supruga da mu to kažeš. eh sad kako ćeš reći? ja bi mm rekal nešto u šali (u šali pa privali), ono jel to ti opet s njom, de ba vidi vamo gola žena (ja) ili vidim ja da ti meni privlačiš pažnju pa se sve nešto s njom dopisuješ i šuruješ, evo imaš moju pažnju ostavi mobitel ili tako nešto slično. mom bi upalilo eh sad ne znam za tm.
mm ima dvije konobarice, jedna mislim mladja od mene a jedna starija, haman ko moja sveki al meni nikad nije palo na pamet one i on, iako zaglave u radnji, sjednu, čuju se i bla bla
ja sam baš neki lud tip, bit će što biti mora, ha ya
i da kažem da ovu stariju nikada nisam ni upoznala, a radi par godina kod mm, nekako se ne potrefi kad ja u rijetke petke naletim u radnju, dok sam mladju upoznala
< Poruku je uredio veeseelaa -- 15.8.2012 10:18:01 >
Ma on se usudio zato sto inace ne postoji neka ljubomora izmedju nas. Vjerujem mu a i on meni. Ni sad nisam ljubomorna nesto ekstremno. Eto volila bih vise da sam ja ta koja mu taj slatki smijesak stavi na lice. Samo sto se u kuci ne porukam sa njim da znam kako reaguje na moje poruke :D Bas se vidi da su jedno drugom dragi a ja se jos nisam susretala sa tim da on ima drugaricu. Kad budu poceli razmjenjivati recepte onda cu se bas zabrinuti Mislim da si upravu, da bi mozda poceo kriti da se druze kada bih reagovala , a to bi onda tek izazvalo svadju.
Ja se ne bih libila reci bilo kome ako mi nesto smeta, s razlogom vise sto se radi o mom muzu. Ne smeta ti bez razloga, to je ocito. Kakvi god da su ti razlozi, oni su samo tvoji i tebe to tišti. Prema onome sto si navela, mislim da tvoj muz pretjeruje, ne zamjeri mi sto nastojim biti direktna i iskrena. Danas ne treba nikome vjerovati, i laze svak ko kaze da njemu takvo nesto ne bi smetalo. Takvi ljudi su ili previse popustljivi ili previse samouvjereni i samodopadni, ili pak zamaskirani onim kakvim bi oni htjeli da budu, a to je u svakom slucaju vlastita obmana, a nijedno ni drugo nije dobro u pretjeranoj mjeri. 2 h porukanja, musko-zenski odnos, šeranje slika s odmora, full time kolege. Ukratko, meni bi smetalo i ja bi mu dala do znanja to, naravno, ukoliko me njegovo ponasanje pogadja. A ako i to ne uspije, definitivno bi mu vratila istom mjerom kad se najmanje nada.
Meni bi smetalo.Vjeruj te starije su opasne,a još udovica,neznam kako bi tvoj muž reagirao kad bi ti kao on???Nemora biti ništa,ali te uopće ne krivim zbog ljubomore.
nije da volimo generalizirati...
al ako je ovo ono što brine anonimnu nek ne brine beze ... i najanpucanije udovice starije od nas imaju više etike i morala od polovine udatih mlađih od nje
Anonimna opusti se.... što manje razmišljaš lakše je... što manje znaš bolje je...
to sad ne bi znala reći al svugdje svega ima
ja znam šta pišem uglavnom... ako treba ženi na PP imenom i prezimenom da joj lakše ova trudboća prođe...
nego inače smatram da će "pametan" muškarac varati svoju ženu sa udatom ženom iz razloga što je onda oboma u interesu da sačuvaju tajnovitost njihovog odnosa e sad bitno je procijeniti koliko su nam muževi pametni
Slažem se sa lajlac.Znam iz iskustva kuda vode te poruke.Prvo zezancija,a poslije opsesija,pa problemi.A ko kaže da mu to nebi smetalo nezna jer nije bio u toj situaciji situaciji.Ja bih ti svakako preporučila da porazgovaraš s njime i kažeš šta ti smeta.
kažem da se aninimna bezveze brine... udovice starije od nas nisu ničim nemoralne u odnosu na udate mlađe kao mi ili od nas mlađe...
znači generaloziacija bilo kojega tipa nikome ne donosi dobro ... neće ni anonimnoj... žena je trudna, hormoni je ''pucaju'' i sad treva generlizirati žene koje nemaju muževe a dobro se drže... nema potrebe... bezopasne su, znam iz iskustva
na stranu što mi je grozna ta generalizacija kako su starije udovice opasne, ali šta znači "opasna" žena? ako je mm dovoljno slab da ga zavede "opasna" žena i da ga moram čuavti od takvih ( ane moram od "bezazlenih") hebo onda takvog muža i takav brak, ako se sam ne zna čuvati i sebe i brak a štose tiče pitanja anonimne - možda je do hormona, a možda nije ja bih za početak porazgovarala sa mm i rekla mu otvoreno šta mi smeta
na stranu što mi je grozna ta generalizacija kako su starije udovice opasne, ali šta znači "opasna" žena? ako je mm dovoljno slab da ga zavede "opasna" žena i da ga moram čuavti od takvih ( ane moram od "bezazlenih") hebo onda takvog muža i takav brak, ako se sam ne zna čuvati i sebe i brak a štose tiče pitanja anonimne - možda je do hormona, a možda nije ja bih za početak porazgovarala sa mm i rekla mu otvoreno šta mi smeta