|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
25.7.2012 10:30:23   
chuci
koja je ovo sad nadoknada. ja sam mislila da je ovo nadoknada za 7 mjesec. jel se to isplaćuje naprijed za mjesec? interesuje me da znam koliko da očekujem.
izgleda tek sljedeći mjesec a ne ovaj. to kod njih ide od slučaja do slučaja. a meni neko reče da se dobije sljedeći mjesec u odnosu na onaj kada stigne rješenje.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4326
25.7.2012 10:41:31   
smjeskica
evo postar bio na c.vili....user posted image

moje januarsko sunce...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4327
25.7.2012 10:42:01   
mminche
zenice, ako je neka na c.vili dobila pare neka javi, da znam da li da ocekujem .

Mamin princ 18.09.2011.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4328
25.7.2012 10:52:37   
bebaa
drage moje molim vas pomoc...kao mahnita guglam trazim a nigdje konkretnog odgovora...interesuje me koja dokumentacija i odakle da pocnemo uopste sa skupljanjem papira za regulisanje isplate plata kad otvorim porodiljsko,kome nositi i ostalo...molim pomozite...hvala unaprijed...PS...RADIM KOD PRIVATNIKA

(odgovor članu mminche)
Neposredna veza do poruke: 4329
25.7.2012 11:00:05   
mminche
http://www.novosarajevo.ba/stream/servis/index.php?pid=167 draga, evo ovdje recimo imas ya opcinu Novo Sarajevo sta ti je od dokumentacije potrebno, ne ynam da li se razlikuje kod ostalih opcina >(

Mamin princ 18.09.2011.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 4330
25.7.2012 11:01:52   
mojamalabeba1
Eto bio postar i na C.Vili user posted image

sunasce mamino 09.07.2011.g

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4331
25.7.2012 11:02:24   
hapymum

IZVORNA PORUKA: chuci

koja je ovo sad nadoknada. ja sam mislila da je ovo nadoknada za 7 mjesec. jel se to isplaćuje naprijed za mjesec? interesuje me da znam koliko da očekujem.
izgleda tek sljedeći mjesec a ne ovaj. to kod njih ide od slučaja do slučaja. a meni neko reče da se dobije sljedeći mjesec u odnosu na onaj kada stigne rješenje.

i ja sam se porodila 30.5 i rece juce postar tek iduci mjesec

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4332
25.7.2012 11:03:03   
mminche
jeeeeeeeeee konacno user posted image ynaci da ga cekam na vratima user posted image

Mamin princ 18.09.2011.

(odgovor članu mojamalabeba1)
Neposredna veza do poruke: 4333
25.7.2012 11:05:28   
hapymum

IZVORNA PORUKA: bebaa

drage moje molim vas pomoc...kao mahnita guglam trazim a nigdje konkretnog odgovora...interesuje me koja dokumentacija i odakle da pocnemo uopste sa skupljanjem papira za regulisanje isplate plata kad otvorim porodiljsko,kome nositi i ostalo...molim pomozite...hvala unaprijed...PS...RADIM KOD PRIVATNIKA

i ja sam kod privatnika,neznam koja si opstina,ja sam otisla u opstinu i uzela obrazac na kojem pise sta ti sve treba.bolovanje otvorila 1 maja a porodila se 30

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 4334
25.7.2012 11:10:28   
bebaa
jeli to znaci da krecem od opstine i da nemam nikakve veze sa socijalnim...vidjela sam negdje taj obrazac sto popunjavaju zaposlene zene...samo mi potvrdite da jedino idem u opstinu NOVI GRAD i da ne moram lutat dalje...naravno podrazumijeva se da cu papire povadit odakle i treba...hvala puno...pusa

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 4335
25.7.2012 11:22:28   
mminche
da, odes u opstinu uymes obrzac, prikupis papire i na kraju ih predas u opstinu i nakon izvjesnog vremena dobijes rjesenje . sretnoouser posted image

Mamin princ 18.09.2011.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 4336
25.7.2012 14:29:09   
bebaa
hvala najljepsa...pozdrav

(odgovor članu mminche)
Neposredna veza do poruke: 4337
26.7.2012 22:29:58   
sunid
E kod mene je izgleda sad postar zakazao,vidim da se u N.Gradu vec nekoliko dana dijeli naknada a mog nigdjeuser posted image

< Poruku je uredio sunid -- 26.7.2012 22:30:20 >

9.12.2011. mamino sunce malo

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 4338
27.7.2012 10:44:18   
sunid
Ima li neko broj pošte za N.Grad gdje mogu dobit info zašto još nisam dobila naknadu?

9.12.2011. mamino sunce malo

(odgovor članu sunid)
Neposredna veza do poruke: 4339
27.7.2012 17:51:46   
chuci
kojii je princip podizanja nadoknade ako ne budem tu kad poštar bude dolazio i nema me ni idućih 5 dana. ja trebam na more poslije bajrama aBd, a kontam mogla bi tada biti nadoknada.
mogu li nekome ostaviti ličnu kartu pa da ode podignuti kad poštar ostavi papirić.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu sunid)
Neposredna veza do poruke: 4340
1.8.2012 13:29:31   
Mirela_sa

kojii je princip podizanja nadoknade ako ne budem tu kad poštar bude dolazio i nema me ni idućih 5 dana. ja trebam na more poslije bajrama aBd, a kontam mogla bi tada biti nadoknada.
mogu li nekome ostaviti ličnu kartu pa da ode podignuti kad poštar ostavi papirić.

Ostavi ti postr ceduljicu i u roku 5 dana u posti moras podici, ili neka postar pare ostavi kod kominice....jA MIslim da moras lino podici u posti ali ti provjeri......jer se meni desilo to prosli put, ali u posti sam vidjela da djecije doplatke i invALIDNINE DIZU DRUGE OSOBE....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4341
1.8.2012 13:51:07   
chuci
znam ja to, interesuje me gdje bi otišle te pare ako me nema 5 dana nakon cedulje

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Mirela_sa)
Neposredna veza do poruke: 4342
1.8.2012 16:12:09   
teacher75

znam ja to, interesuje me gdje bi otišle te pare ako me nema 5 dana nakon cedulje

i mene ovo zanima jer i mi idemo na more odmah iza bajrama

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4343
1.8.2012 22:14:14   
Mirela_sa
predpostavljam da se vrati u sluzbu koja daje pare u opcini....provjerim sutra pa vam javim

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4344
1.8.2012 23:29:39   
chuci

IZVORNA PORUKA: teacher75

gdje ćete. mi idemo u tučepe aBd. 23.8.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4345
1.8.2012 23:32:36   
teacher75

klek, 20.08.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4346
2.8.2012 8:47:15   
Mirela_sa

koliko placas smjestaj i jeli daleko od plaze=??

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4347
2.8.2012 9:22:22   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mirela_sa

40 eura studio apartman, odmah blizu plaze

Neposredna veza do poruke: 4348
2.8.2012 9:29:50   
chuci

IZVORNA PORUKA: Mirela_sa

85 eura za apartman za 5 odraslih i 2 djece. ima dvije spavaće i odvojenu dnevnu sa terpezarijom, sa dva kupatila (jedno komplet i još u dvije prostorije odvojen wc u jednoj a u drugoj tuš). nalazi se na ćošku tučepa i odmah je iznad magistrale a ispod magistrale je jedan red kuća. oko 50 m udaljenost do plaže.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

Neposredna veza do poruke: 4349
4.8.2012 13:43:17   
Gabicca
Veliki pozdrav,
nova sam na forumu, a i trudna sam po prvi put, tako da je sve novina za mene :) Pa se, s toga, i nadam vasoj nesebicnoj pomoci :))))

Trebala bih se poroditi u Januaru, aBd, znam da ima vremena do tada, ali bih se htjela pripremiti oko ove papirologije jer je to kod nas Sizifov posao user posted image
Moja situacija je sljedeca:

Pripadam Opcini Centar, na birou smo i suprug i ja, pa me interesuje, ako mozete da mi odgovorite, na koju naknadu ja imam pravo i koliko ona iznosi, kada trebam predati dokumentaciju (u toku trudnoce ili poslije porodjaja) i koju, gdje je trebam predati u Opcini? Na djeciji doplatak nemam pravo jer oboje imamo imovinu na svom imenu?

Unaprijed vam zahvaljujemuser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *