Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draga Chuci, niko se ne javlja da je dobio naknadu:( Nema nam onih aktivnih članica i njihovih informacija od poštara...žene gdje ste imate li kakvih info, da li ćemo prije Bajrmama imati naknadu ili ne?
joj izgleda da će naknada biti baš kad ja budem na moru, pa još ako mi prođe onih 5 dana roka da podignem u pošti onda ću vjerovatno morati u općinu po te pare i nešto ganjati. ja bi rado da dođe prije 23.
mamaalma nije bio poštar početkom mjeseca nego krajem prošlog, evo pogledaj na temi par stranica unazad, bio je čini mi se 23-24 u mjesecu. možda je kona zato pomješala. ili je dobila nešto drugo a ne porodiljsku.
mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
evo ja predviđam da će sljedeće sedmice početi isplate. ponedjeljak - utorak. evo i mami almi su rekli iza 15og, a ne vjerujem da će oni to početi dijeliti u petak. od ponedjeljaka tamam bajramluk
Mustuluk meni juce rece postar petak i subota isplate na NG jer puno njih u utorak ide na odmor pa da to sto prije zavrse .Valjda su trazili postari tako
evo ja predviđam da će sljedeće sedmice početi isplate. ponedjeljak - utorak. evo i mami almi su rekli iza 15og, a ne vjerujem da će oni to početi dijeliti u petak. od ponedjeljaka tamam bajramluk
Mustuluk meni juce rece postar petak i subota isplate na NG jer puno njih u utorak ide na odmor pa da to sto prije zavrse .Valjda su trazili postari tako
joj da hoce i novo sarajevo tako, iduca sedmica mi nikako ne odgovara, jedino da bude krajem iduce pa da podignem kad se vratim s mora, ako bude u pon ili uto vratice se pare u opcinu
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.