Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo da obradujem ove zenice sto cekaju od gradske uprave. ja sam se porodila prije 9 mjeseci i danas sam prvi put dobila 240 KM. nije bilo naknade i doplatka danas,al valjda ce i to ubrzo :) pozz
a molim te kako to ide od gradske uprave... i ko ima pravo na taj dodatak... ja sam se porodila prije 6 mj opstina NG....
evo da obradujem ove zenice sto cekaju od gradske uprave. ja sam se porodila prije 9 mjeseci i danas sam prvi put dobila 240 KM. nije bilo naknade i doplatka danas,al valjda ce i to ubrzo :) pozz
a molim te kako to ide od gradske uprave... i ko ima pravo na taj dodatak... ja sam se porodila prije 6 mj opstina NG....
porodilja koja punih 12 mjeseci porvede na porodiljkom odsustvu dobije do grada 13 nakandu po isteku tih 12... ako si zapolena dobiješ kao trinaetsu 260 KM, a ako si nezaposlana dobiješ 360 KM... pod uslovom da si sa gradske opštine a ti jesi jer je NG u pitanju... to ide automatizmom...kada dođe 12 posljednja nakanada podatak o tome opština šalje u gradsku upravu i dođe poštarom i ta 13-ta
ja znam par zena koje su 5-6 puta dobile od gradske uprave po 240,i ne znam kako to ide. kaze postar ako si na birou to dobivas,al ja nisam do sad,a porodila sam se u oktobru. e sad ne znam hocu li jos koji put dobit,al i ovo je dobro doslo
ja znam par zena koje su 5-6 puta dobile od gradske uprave po 240,i ne znam kako to ide. kaze postar ako si na birou to dobivas,al ja nisam do sad,a porodila sam se u oktobru. e sad ne znam hocu li jos koji put dobit,al i ovo je dobro doslo
Zvala sam opstinu N.S. kazu da je naknada bila Ali postara nema Aj+ko je neko iz N.S. dobio nek javi, mozda su me opet zaboravili na spisak staviti, pa da znam :)
Novi Grad malo prije sam greskom nazvala tu postu umjesto zeljeznicke, i rece mi ciko da bi do sutra trebalo stici A za N.S. ne javljaju se na telefon u posti, a u opstini rekli da je naknada bila pa gdje je zapelo ne znam
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.