Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma zanimalo me i malo je zbunjujuce ,,,,ali ste mi pomoglu ...Hvala...cekam rjesenje i cudi me sta ce biti....mene samo zanima da li odluka i visini pomoci ovisiti od toga sta moj muz radi ,kolika promanja ima i sta posjeduje ili je svejedno ?
ja sam studentica i muz takodje radi, primam 120km svaki mjesec, pravo na doplatak, pakete, jednokratnu pomoc nisam imala, jer muz ima vecu platu od prosjecne...svejedno je dali muz radi i koliku platu ima, a ako plata ne prelati 120km po clanu (dakle nije veca od prosjecne), da bi ostvarili pravo na ove dodatne "benificije" ne smijete posjedovati automobil na sebi...eh, sad ja sam u bracnoj zajednici, nisam sigurna dali je ista stvar za izvanbračnu zajednicu, ali pretpostavljam da jeste...mada najbolje vam je da nazovete opcinu i pitate...sretno
e vidim da je ova tema aktivna i neka je hvala Bogu, moze li mi neko reci na sta zena koja se porodi ima pravo, na birou je... mislim onih 120 km mjesecno 12 mjeseci, jel ima jos nesto??? Sta je sa onim sto opstina daje, koji su uslovi za to? Hvala
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.