Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2012 12:37:21
palachinken
IZVORNA PORUKA: selebriti
Je li neko skoro u Neumu bio?
Evo ja gledam ove apartmane ... nisu skupi, imaju varijantu i punog pansiona..... sto bi mi bas odgovaralo.
Bila moja zaova, prekjuče došla. Kaže, citiram, "kao kad odeš na koridu, pa ljudi uokolo na dekama sjede, sve po dvadesetero." Ona bila u hotelu zenit, 5 danapolupansion, 300km.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2012 12:40:52
selebriti
IZVORNA PORUKA: palachinken
Evo ja gledam ove apartmane ... nisu skupi, imaju varijantu i punog pansiona..... sto bi mi bas odgovaralo.
Bila moja zaova, prekjuče došla. Kaže, citiram, "kao kad odeš na koridu, pa ljudi uokolo na dekama sjede, sve po dvadesetero." Ona bila u hotelu zenit, 5 danapolupansion, 300km.
Nemoj zezati
JA sam bila prije 2 godine i bas sam se sokirala koliko je grozno. Ali kontam da je ovo bolja varijanta, ... apartman .. ispod privatna plaza.... i nije skupo....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2012 13:27:02
Honey3
mi bili u Neumu kod hotela Zenit,guzva je uzas,nemas gdje peskir spustiti,ako hoces normalno mjesto ides u 6h na plazu Mislim da je u tim kucama sa privatnom plazom lijepo,mi smo tako bili dva puta,i super nam bilo,nema guzve,malo izolovano,ugodno pravo Mada mislim sad uz Ramazan da i nece biti neke guzve,na bilo kojoj plazi...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2012 13:46:19
selebriti
IZVORNA PORUKA: henna ze
koliko je to u neumu i nije skupo.. ove godine sam bježala od neuma...ono samo da baš baš nisam ništa našla u hr...
Ima vila ova koju sam ja nasla i slala upit, apartman je 50KM od 15.-og augusta + možeš imati kod njih puni pansion za 30KM po osobi. Da ostanemo 3 noći, nama je to 330KM, a da ništa odavde ne nosimo, što mi je skroz OK.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2012 13:53:35
henna ze
to ti je ok..naravno 30 KM ....po osobi
nas troje smo u vodicama za hranu potrošili 150 KM..ja kuhala...za 5 dana( doduše ja sam sve ponijela iz bih..sve rasporedjeno u obroke i smišljeno) čak sam i pizze pravila..palačinke...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2012 13:55:38
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
vrijeme danas nikakvo, vjetar, valovi ogromni, doduse ima kupaca koji uzivaju na valovima, vriste po plazi Kazu do cetvrtka ovako, onda suncano
kod mene suncan dan (Brela) ...ima vjetra ali nam prija ...valove nema ...uobicvajeno kad ima vjetrica... pobjegli smo s plaze jer przi a ne mozemo suncobran postaviti zbog vjetra...vrijeme za zzzzz :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.7.2012 9:39:35
henna ze
cijene su ti ok..u prodavnicama imaš iste artikle čak i jeftinije nego kod nas...tako da je drina koju mm puši jeftinija...nego u bih..nemaš potrebe da bilo šta nosiiš...mi nismo ništa kuhali jer su cijene u retoranima i pizzerijama iste..tako velika pizza je 4. 5 ili 6 eura kako gdje...teletina sa prilogom oko 7 eura....i tako...kukuruz na plaži je 1 euro.. uglavnom možeš naći jako lijep smještaj puno povoljnije nego u hr..samo imaj na umu da uzmeš smještaj blizu velike plaže..ako uzmeš kod male moraćeš svaki dan autom idći na plažu..a to su ti kolone i gužve...kupanje na maloj plaži je ravno brčkanju u blatu...
ležaljke dvije i suncobran, ti je 6 eura dnevno i bez toga nema šanse da budeš na plaži...kafa je 1,5 eur do 2..
ono što mi se nije svidjelo..more...plitko tako da nema šanse da zaplivaš i da se umroiš..plitko..za djecu je ok...boja mora...sivo , muljavo..nema onog plavetnila..nerijetko se od pijeska zamulja..prljavo..na plažama je čisto... mi smo do plaže prelazili most preko bojane..to je najgori smrad ikad..udahneš duboko i držiš dah što duže možeš.često mi se desilo da dobijem nagon za povraćanje..a oni tu love ribu...uz cestu je iskopan veliki kao jarak i unutra bacaju sve moguće..od papira, boca , suncobrana, voća povrća..jooooj užas...
ja sam bila, vidjela..i nikad više...zaista..a imam besplatan smještaj...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.7.2012 9:51:04
vjestica
ja ne ljetujem u Ulcinju, ali ljetujem u jednom malom mjestu pored već godinama u Ulcinj se idem prijaviti i u kupovinu mi ništa ne nosimo is sa, sve kupimo tamo, jer su cijene iste ni ja ne volim onaj plićak, gdje ne možešp zaplivati kako treba,a li ko ima malo dijete, tu je raj mi smo neki dan bili na velikoj plaži sa curom (ali pazi da odeš na neku od onih sređenih tipa kopakabana, mcm i sl, jer je tu jedino čisto, mala plaža i početka velike je fuj kako je prljavo ) cura je uživala, skakala po plićaku, igrala se satima sa pijeskom, pa smo i mi fino odmorili (inače je sva izrazbijana ovamo na kamenju) obični set (2 ležalje i suncobran) je 7 €,a vip set (ako vas je više , to je bolje, mi smo to uzeli, ejr su mi tu brat i djevojka) je 15 € sobe i apartmani se mogu jeftino naći, ne znam tačne cijene, ali evo hena reče bolje uzetoi kod plaže teta koja ima luksuzne apartmane na kopakabani ih izdaje za 50 € (ali mogu komotno 2 porodice stati, satelit, wireles, itd),a ako su 2 osobe, kaže može za 30 € (ali to je sve inače vrhunac skupoće za Ulcinj, inače su cijene puno niže, ali puno dalje od plaže)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.7.2012 10:05:05
vjestica
hena a gdje si ti bila smještena i gdje si išla na plažu? jesi li išla možda na onaj dio velike plaže kod bojane? ne mislim naravno s one strane gdje je odmaralište, nego s druge starne, gde se ulijeva bojana u more? mi smo nekad davno tu išli i bila je divlja plaža, slabo koga bilo, pa smo mislili i sad otići sa cukom, ali nemam nikoga da pitam jeli to još uvijek divlja plaža ili su je sredili a ne ide mi, pa da se vratimo, nije nam to baš blizu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.7.2012 10:14:28
henna ze
mi smo bili smješteni odmah preko puta onog luna parka..prije nego što predješ most na bojani..odmah na početku v.plaže..tu mi drugarica ima kuću....moja prijateljica ide isto u ulcinj ali ide isto na tu neku divlju plažu..gdje je bilo neko vojno odmaralište nešto sa V..vidi se piše na ulazu u ulcinj..to je ipak skroz nesredjeno..i nema baš ništa..
mislim što se tiče smještaja u apartmanima daleko luksuznije dobiješ nego za iste pare u hr...smještaj u sobama je po 6 e uglavnom..apartmana imaš i po 20 i 30 eura...sve je to fino..ali more mi se ne svidja..
na bračnom smo bili u budvi..tamo je već drugačije...iako je generlano..prljavo..prljavo..prljavo..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.7.2012 10:19:48
vjestica
e to, na samom kraju velike plaže kod onog nudističkog odmarališta znači da je vjerovatno to još uvijek divlja plaža ali mi je daleko, pa bih nasigurno išla (mi vodimo i cuku na more, pa moramo paziti na koju plažu smijemo s njim a i četveronožna ljubimica voli da se kupa mi ovdje inače idemo na kamenu plažu, koja je poluprazna, ali sad s malom curom nije nam zgodno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.7.2012 12:28:00
bambi7
E cure hvala puno, mi cemo na kopakabani biti, na maloj plazi ne bih ni da mi plate. A znam ima dooosta plicaka sto nama odgovara jer ce biti sestoro djece. isli smo i prije 3 god, i najljepse mi je ustanemo u 6 i na plazu, sve mirno, poneeko seta sa cukom, galebovi, bas prelijepo! Samo se nadam da ce nas vrijeme posluziti i da nece biti onih ogroooomnih talasa, ali haj zabavice se djeca u pjesku....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.7.2012 9:48:05
Medić*
IZVORNA PORUKA: škorpija
prvi put idem s malcem na more bez djetetovog oca (inače mm ) zna li neko treba li mi neka punomoć ili nešot
Ja kada idem sa malenim na put uvijek vadim punomoc, neki put ni ne traze, ali eto bolje da imas za svaki slucaj. Ne znam kako je prema hrvatskoj a vala preko granicnog prelaza Bih sa Srbijom mogla bih nekada svasta prenjeti
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.7.2012 12:41:02
bambi7
IZVORNA PORUKA: medic slatki
prvi put idem s malcem na more bez djetetovog oca (inače mm ) zna li neko treba li mi neka punomoć ili nešot
Ja kada idem sa malenim na put uvijek vadim punomoc, neki put ni ne traze, ali eto bolje da imas za svaki slucaj. Ne znam kako je prema hrvatskoj a vala preko granicnog prelaza Bih sa Srbijom mogla bih nekada svasta prenjeti
A tek sa CG, ih njima je lijepo mrsko ustajati da nas pregledaju
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.7.2012 12:51:12
bananica
bili i mi, hotel zenit, plaza extra, ima hladovine, meni se taj dio neuma svidja, iskljucivo mislim zbog plaze.....nocni zivot, sta reci, nisam obracala paznju , mi smo isli u dubrovnik
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.7.2012 15:23:18
Medić*
IZVORNA PORUKA: bambi7
IZVORNA PORUKA: medic slatki
A tek sa CG, ih njima je lijepo mrsko ustajati da nas pregledaju
prosle godine mi stanemo u 10h u Podgorici da popijemo kafu i da maleni nesto jede, udjemo u trzni centar nista ne radi prije 10 h a sve tek otvoreno, radnici i sefovi se razgibavaju ispred, mi se valjali od smijeha rekoh valjda se do 12 odmore od spavanja
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.7.2012 19:07:08
niki83
Nemoj zezati
JA sam bila prije 2 godine i bas sam se sokirala koliko je grozno. Ali kontam da je ovo bolja varijanta, ... apartman .. ispod privatna plaza.... i nije skupo....
Selebriti, moze na pp taj link? Moji roditelji traze nesto..mislim da bi im ovako i odgovaralo..