|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
17.7.2012 11:48:51   
Visnja RR
jooooj sto bombardujete tim prognozama .... tacna prognoza je uvjek ovdje

http://www.weather.com/weather/tenday/Split+HRXX0004:1:HR

a ta gore stranica je fulila zadnje dvije odkad znam za nju....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 3301
17.7.2012 11:51:27   
Visnja RR
ja cu u tom periodu biti na moru ...nema sanse da bude sve kisa user posted image ja rastjerujem oblake .....user posted image nikad ih nije bilo kad sam ja na moru ...eto ...utjesih vas/se user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3302
17.7.2012 12:14:50   
Dzenana_G
Mi se u petak vratili iz Zaostroga. Bilo nam je super. Kuca je skroz udaljena od centra gdje su sve one guzve, 2 minute od malene palaze na kojoj je bilo samo par ljudi. Ma milina. jedini nedostatak je bio sto nije blo hlada, ali nama svakako nije ni trebao jer cura nije izlazila iz vode. jedino kad bi izasla je vrijeme kada bi smorena sama krenula pravac kuce po cucu i na spavanje user posted image
Uglavnom iznenada smo otisli, uzivali i bas odmorili.
Ako Bog da u septembru idemo u Zadar.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3303
19.7.2012 8:19:04   
azra I ADI
Ja se sinoć vratila iz Makarske,odlično je bilo, voda pretopla prvih 10 dana,zadnja 2 dana bila bura pa i more malo rashladila.Gužva je velika, ali mi to i volimo, hladovine ima koliko hoćeš. Uvečer dijete najviše uživa u gradu-trampolina, ljulje, park sa svim onim džidžama za djecu, šetnja kraj brodova, ribarsko veče.....Ma milina! Smještaj prelijep-soba 30 eura, jeftino jer je dalje od mora, ali imala sam svoju kuhinju, kupatilo, 2 balkona .........

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 3304
19.7.2012 12:34:43   
niki83
Mi smo se vratili iz Promajne, pa da dam kratak osvrt user posted image
Lijepo je kao i inace, s tim da je posljednja dva dana bas bila guzva i to nam je onako malo pokvarilo utisak.
To, i kvalitet usluge koju su nam ove godine ponudili, iako su sve poskupili.user posted image
Mm kaze da ce se morati dosta preispitati do sljedece godine kada budu u EU user posted image
No dobro, lijepo more, toplo, svih 6 dana grijalo sunce, moja N konacno uzivala u vodi i svemu ostalom, pa smo ipak zadovoljni dosli kuci user posted image

N&N

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 3305
19.7.2012 12:39:37   
palachinken
niki, kakve su cijene hrane po supermarketima u odnosu na ovdje?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3306
19.7.2012 12:47:23   
henna ze
evo ja žu ti odgovoriti
iste..prije je to bila velika razlika..ali smo ih bogme stigli..mi smo imali konzum i merkator blizu..pa smo kupovali breskve po6 kn, banane isto..lubenica 3 kn..voda jana 5 l 12- 15 kn...hljeb ogromni 8 kn..onaj obični 4 kn..jedino u prodavnicama na plaži je haos..mali kroasani 20 kn..nigdje veze...uglavnom cijene su tu negdje...baš sam se iznenadila..na pijaci u vodicama koja radi noću sve je po 15 kn..grožde 30 kn..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3307
19.7.2012 12:53:19   
henna ze
evo i moj osvrt na vodice..predivno..more čisto..kristalno..mi smo se kupali na plavoj plaži..za djecu idealno jer ne ide dubina odmah nego nakon nekih 20 m..hena ronila, plivala , uživala i nije se uopste suncala...dok se skrzo ne pogužva ne izlazi..
bosanaca skoro da i nema..jedina se hena drečila baboooo..kažem mm prvog bosanca kojeg sretnem častim ga..kad moja niki naž rodjak..ima valjda apartmane dole...naravno da ga nisam častila...
smječtaj nam je bio ekstra studio apartman..sa pravom pravcatom kuhinjom...palačinkka mi pade na pamet sa vivax stednjakom..mala rerna..ali pizze su se ispekle dobro...klima, sat tv..terasa..sve za 30 e...nije blizu plaže ali nije ni daleko 5 minuta od centra i od plaže..odmah pored i konzum i merkator...mi smo se zaista odmorili pravo ..i još nešto..ja za 5 dana niti jednog papirića ni na plaži ni na cesti nisam vidjela...

da hlada ima..gužve ne..u koje god doba dana dodješ moglo se naći mjesta u dubokoj hladovini..valjda je daleko našoj raji da dolazi na vikend..ipak je 5 sati vožnje..oko 450 km...a inače moj utisak je da nema previše gostiju

< Poruku je uredio henna ze -- 19.7.2012 12:55:10 >

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 3308
19.7.2012 21:01:46   
niki83

IZVORNA PORUKA: henna ze

evo i moj osvrt na vodice..predivno..more čisto..kristalno..mi smo se kupali na plavoj plaži..za djecu idealno jer ne ide dubina odmah nego nakon nekih 20 m..hena ronila, plivala , uživala i nije se uopste suncala...dok se skrzo ne pogužva ne izlazi..
bosanaca skoro da i nema..jedina se hena drečila baboooo..kažem mm prvog bosanca kojeg sretnem častim ga..kad moja niki naž rodjak..ima valjda apartmane dole...naravno da ga nisam častila...
smječtaj nam je bio ekstra studio apartman..sa pravom pravcatom kuhinjom...palačinkka mi pade na pamet sa vivax stednjakom..mala rerna..ali pizze su se ispekle dobro...klima, sat tv..terasa..sve za 30 e...nije blizu plaže ali nije ni daleko 5 minuta od centra i od plaže..odmah pored i konzum i merkator...mi smo se zaista odmorili pravo ..i još nešto..ja za 5 dana niti jednog papirića ni na plaži ni na cesti nisam vidjela...

da hlada ima..gužve ne..u koje god doba dana dodješ moglo se naći mjesta u dubokoj hladovini..valjda je daleko našoj raji da dolazi na vikend..ipak je 5 sati vožnje..oko 450 km...a inače moj utisak je da nema previše gostiju

user posted image user posted image user posted image
Sto ga bona ne pocasti?! user posted image user posted image
Znam da ima kucu dole, kuca je na suprugino ime user posted image

N&N

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 3309
20.7.2012 11:10:10   
piknica
Pozdrav mamama,citam stalno vase postove al rijetko i ja nesto napisem...user posted image user posted image ...mi ove godine idemo na Murter,bili smo i prosle godine kad je una imla godinu dana i odusevili smo se,idealno je za malu decu more cisto,toplo,sitni pijesak tako da je una stalno bila bosa u vodi a na plazi ima i hlada.Cijene su malo vece u odnosu na proslu godinu.MI placamo apartman 40 eura/dan.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3310
20.7.2012 12:34:52   
tajcika
znam da sam Vam svima dosadna i da volimo apartmane ali evo ako neko bude zainteresovan ko u ovom periodu tj do 18.08.2012 ide na more imate ponudu u hotelu Punta Igrane usluga all light inc. cijenu 525 KM za sedam dana jedno dijete do 12 godina gratis...reklamauser posted image

(odgovor članu piknica)
Neposredna veza do poruke: 3311
20.7.2012 18:43:23   
mama75
Evo i mi se vratili s mora. Bilo je sve super: smjestaj, vrijeme, cisto more, borovi, nema guzve... Tople preporuke za Malu Dubu (kod Zivogosca). Malo mirno mjesto, ima 2 kafica, ima i granap, setaliste u borovima pa se moze i preko dana setati, nema onih dzidza sto se prodaju po cesti, Makarska udaljena 20km, kao i Gradac. Da li zbog lijepog vremena, cinjenice da su me djeca slusala i bila zdrava ili zbog ljepote mjesta, meni je ovo jedan od boljih GO u zadnje vrijeme.

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 3312
20.7.2012 18:46:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

Evo i mi se vratili s mora. Bilo je sve super: smjestaj, vrijeme, cisto more, borovi, nema guzve... Tople preporuke za Malu Dubu (kod Zivogosca). Malo mirno mjesto, ima 2 kafica, ima i granap, setaliste u borovima pa se moze i preko dana setati, nema onih dzidza sto se prodaju po cesti, Makarska udaljena 20km, kao i Gradac. Da li zbog lijepog vremena, cinjenice da su me djeca slusala i bila zdrava ili zbog ljepote mjesta, meni je ovo jedan od boljih GO u zadnje vrijeme.

user posted image user posted image
il je do naše djece il do Živogošća...
al i ja ovogodišnje ljetovanje pišem pod najbolje do sadauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 3313
20.7.2012 18:55:15   
mama75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

user posted image user posted image
il je do naše djece il do Živogošća...
al i ja ovogodišnje ljetovanje pišem pod najbolje do sadauser posted image

user posted image Da mi je neko rekao da postoji mjesto na Makarskoj rivieri u kome nema guzve u julu mislila bi da laze. Ovo je bilo ljetovanje iz snova. Mada je moja starija kcerka rekla ovoj gazdarici kako joj nece ponovo doci jer vise voli u hotel da se mama ne umara user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3314
20.7.2012 19:00:09   
Hanady RR
user posted image
medena je...
ja se nisma umarala iskreno...
mi smo zadužili električni roštilj...user posted image
a ručak na plaži u rstoranu...doručak mazalice...
a roštilj suprug i zet naravnouser posted image

da se i to organizirati...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 3315
20.7.2012 19:06:39   
mama75
Ma ja sve zaledjeno ponijela i samo podgrijavala. Nije tema, ali evo da pohvalim mm koji je sve oko djece radio: hranjenje, kupanje, tusiranje, spavanje user posted image Max sam se odmorila i posvetila sebi i mm. Njoj se svidjelo za 1. maj, hotel all incl. pa bilo sladoleda u neogranicenim kolicinama user posted image

Neposredna veza do poruke: 3316
20.7.2012 19:07:25   
Hanady RR
za MMuser posted image user posted image user posted image
a bome ja moram dodati i moga zeta...
ja i seka smao baš uživale...user posted image user posted image user posted image i domroile se zaslužnouser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 3317
20.7.2012 21:55:16   
selebriti
Mama75, koliko ste plaćali smještaj u Dubi?

Life begins at the end of your comfort zone

Neposredna veza do poruke: 3318
21.7.2012 14:03:46   
mama75

IZVORNA PORUKA: selebriti

Mama75, koliko ste plaćali smještaj u Dubi?

45Eur soba sa upotrebom kuhinje; malo su skuplji u odnosu na ostala mjesta u blizini ali vrijedi platiti malo vise za onaj mir i cisto more ( mali apartmani su im 65Eura)

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 3319
21.7.2012 18:26:48   
MicoTico
Mi smo rezervisali smještaj za 06.08. i sve divno, krasno, i meni iskrsne nešto na poslu i ne mogu na godišnji. Mm će na kraju morati sam sa djecom, doduše biće i moji sa njima, a ja ću se pržiti na asfaltu i hladiti klimom u kancelariji, umjesto pod borovinom na plažiuser posted image
Pitanje: znam da treba neka saglasnost zbog granice jer mm vodi djecu bez mene? Gdje se obratiti i šta tačno treba, zna li ko?

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 3320
22.7.2012 0:04:25   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Mi smo rezervisali smještaj za 06.08. i sve divno, krasno, i meni iskrsne nešto na poslu i ne mogu na godišnji. Mm će na kraju morati sam sa djecom, doduše biće i moji sa njima, a ja ću se pržiti na asfaltu i hladiti klimom u kancelariji, umjesto pod borovinom na plažiuser posted image
Pitanje: znam da treba neka saglasnost zbog granice jer mm vodi djecu bez mene? Gdje se obratiti i šta tačno treba, zna li ko?

za svki slučaj u opštini izvadi punomoć...
zakonski je potreban a ne traže je uvijek...oko 4 Km takse ista košta

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3321
22.7.2012 0:06:44   
MicoTico
Hvala Hanady na info.Ne bi htjela rizikovati, pa da mi se vrate sa granice.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 3322
22.7.2012 0:36:19   
sporty mamaa
Ja sam jos na moru. Na otoku Bracu, muza smo ostavili na asvaltu, a ja i djeca pobjegliuser posted image user posted image user posted image Vidim govorite o vremenu, ako kome treba prognoza ja cu vam reci, mi ostajemo skoro do polovine osmog a mozda i duze sudeci po mojoj djevojcici kojoj se ne ide kuciuser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 3323
22.7.2012 22:25:08   
anidla
Vratili smo se s mora prije 10 dana pa smo bili u Krajini...

ja sam odusevljena morem,cistocom,smjestajem, definitivno,moj do sada najbolji godisnji odmor....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 3324
22.7.2012 22:30:49   
vila_7

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Ja sam jos na moru. Na otoku Bracu, muza smo ostavili na asvaltu, a ja i djeca pobjegliuser posted image user posted image user posted image Vidim govorite o vremenu, ako kome treba prognoza ja cu vam reci, mi ostajemo skoro do polovine osmog a mozda i duze sudeci po mojoj djevojcici kojoj se ne ide kuciuser posted image

uh blago vama!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 3325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

čuvanje ili vrtić
marijica

Počinjem raditi kad beba napuni godinu dana.U velikoj sam dilemi,da li da platim tetu čuvalicu,ili vrtić.Šta vi mislite?Novac nebitan.

Teta čuvalica (57%)

Vrtić (43%)

Broj svih glasova: 97

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *