Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.7.2012 11:51:27
Visnja RR
ja cu u tom periodu biti na moru ...nema sanse da bude sve kisa ja rastjerujem oblake ..... nikad ih nije bilo kad sam ja na moru ...eto ...utjesih vas/se
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.7.2012 12:14:50
Dzenana_G
Mi se u petak vratili iz Zaostroga. Bilo nam je super. Kuca je skroz udaljena od centra gdje su sve one guzve, 2 minute od malene palaze na kojoj je bilo samo par ljudi. Ma milina. jedini nedostatak je bio sto nije blo hlada, ali nama svakako nije ni trebao jer cura nije izlazila iz vode. jedino kad bi izasla je vrijeme kada bi smorena sama krenula pravac kuce po cucu i na spavanje Uglavnom iznenada smo otisli, uzivali i bas odmorili. Ako Bog da u septembru idemo u Zadar.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.7.2012 8:19:04
azra I ADI
Ja se sinoć vratila iz Makarske,odlično je bilo, voda pretopla prvih 10 dana,zadnja 2 dana bila bura pa i more malo rashladila.Gužva je velika, ali mi to i volimo, hladovine ima koliko hoćeš. Uvečer dijete najviše uživa u gradu-trampolina, ljulje, park sa svim onim džidžama za djecu, šetnja kraj brodova, ribarsko veče.....Ma milina! Smještaj prelijep-soba 30 eura, jeftino jer je dalje od mora, ali imala sam svoju kuhinju, kupatilo, 2 balkona .........
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.7.2012 12:34:43
niki83
Mi smo se vratili iz Promajne, pa da dam kratak osvrt Lijepo je kao i inace, s tim da je posljednja dva dana bas bila guzva i to nam je onako malo pokvarilo utisak. To, i kvalitet usluge koju su nam ove godine ponudili, iako su sve poskupili. Mm kaze da ce se morati dosta preispitati do sljedece godine kada budu u EU No dobro, lijepo more, toplo, svih 6 dana grijalo sunce, moja N konacno uzivala u vodi i svemu ostalom, pa smo ipak zadovoljni dosli kuci
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.7.2012 12:47:23
henna ze
evo ja žu ti odgovoriti iste..prije je to bila velika razlika..ali smo ih bogme stigli..mi smo imali konzum i merkator blizu..pa smo kupovali breskve po6 kn, banane isto..lubenica 3 kn..voda jana 5 l 12- 15 kn...hljeb ogromni 8 kn..onaj obični 4 kn..jedino u prodavnicama na plaži je haos..mali kroasani 20 kn..nigdje veze...uglavnom cijene su tu negdje...baš sam se iznenadila..na pijaci u vodicama koja radi noću sve je po 15 kn..grožde 30 kn..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.7.2012 12:53:19
henna ze
evo i moj osvrt na vodice..predivno..more čisto..kristalno..mi smo se kupali na plavoj plaži..za djecu idealno jer ne ide dubina odmah nego nakon nekih 20 m..hena ronila, plivala , uživala i nije se uopste suncala...dok se skrzo ne pogužva ne izlazi.. bosanaca skoro da i nema..jedina se hena drečila baboooo..kažem mm prvog bosanca kojeg sretnem častim ga..kad moja niki naž rodjak..ima valjda apartmane dole...naravno da ga nisam častila... smječtaj nam je bio ekstra studio apartman..sa pravom pravcatom kuhinjom...palačinkka mi pade na pamet sa vivax stednjakom..mala rerna..ali pizze su se ispekle dobro...klima, sat tv..terasa..sve za 30 e...nije blizu plaže ali nije ni daleko 5 minuta od centra i od plaže..odmah pored i konzum i merkator...mi smo se zaista odmorili pravo ..i još nešto..ja za 5 dana niti jednog papirića ni na plaži ni na cesti nisam vidjela...
da hlada ima..gužve ne..u koje god doba dana dodješ moglo se naći mjesta u dubokoj hladovini..valjda je daleko našoj raji da dolazi na vikend..ipak je 5 sati vožnje..oko 450 km...a inače moj utisak je da nema previše gostiju
< Poruku je uredio henna ze -- 19.7.2012 12:55:10 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.7.2012 21:01:46
niki83
IZVORNA PORUKA: henna ze
evo i moj osvrt na vodice..predivno..more čisto..kristalno..mi smo se kupali na plavoj plaži..za djecu idealno jer ne ide dubina odmah nego nakon nekih 20 m..hena ronila, plivala , uživala i nije se uopste suncala...dok se skrzo ne pogužva ne izlazi.. bosanaca skoro da i nema..jedina se hena drečila baboooo..kažem mm prvog bosanca kojeg sretnem častim ga..kad moja niki naž rodjak..ima valjda apartmane dole...naravno da ga nisam častila... smječtaj nam je bio ekstra studio apartman..sa pravom pravcatom kuhinjom...palačinkka mi pade na pamet sa vivax stednjakom..mala rerna..ali pizze su se ispekle dobro...klima, sat tv..terasa..sve za 30 e...nije blizu plaže ali nije ni daleko 5 minuta od centra i od plaže..odmah pored i konzum i merkator...mi smo se zaista odmorili pravo ..i još nešto..ja za 5 dana niti jednog papirića ni na plaži ni na cesti nisam vidjela...
da hlada ima..gužve ne..u koje god doba dana dodješ moglo se naći mjesta u dubokoj hladovini..valjda je daleko našoj raji da dolazi na vikend..ipak je 5 sati vožnje..oko 450 km...a inače moj utisak je da nema previše gostiju
Sto ga bona ne pocasti?! Znam da ima kucu dole, kuca je na suprugino ime
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2012 11:10:10
piknica
Pozdrav mamama,citam stalno vase postove al rijetko i ja nesto napisem... ...mi ove godine idemo na Murter,bili smo i prosle godine kad je una imla godinu dana i odusevili smo se,idealno je za malu decu more cisto,toplo,sitni pijesak tako da je una stalno bila bosa u vodi a na plazi ima i hlada.Cijene su malo vece u odnosu na proslu godinu.MI placamo apartman 40 eura/dan.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2012 12:34:52
tajcika
znam da sam Vam svima dosadna i da volimo apartmane ali evo ako neko bude zainteresovan ko u ovom periodu tj do 18.08.2012 ide na more imate ponudu u hotelu Punta Igrane usluga all light inc. cijenu 525 KM za sedam dana jedno dijete do 12 godina gratis...reklama
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2012 18:43:23
mama75
Evo i mi se vratili s mora. Bilo je sve super: smjestaj, vrijeme, cisto more, borovi, nema guzve... Tople preporuke za Malu Dubu (kod Zivogosca). Malo mirno mjesto, ima 2 kafica, ima i granap, setaliste u borovima pa se moze i preko dana setati, nema onih dzidza sto se prodaju po cesti, Makarska udaljena 20km, kao i Gradac. Da li zbog lijepog vremena, cinjenice da su me djeca slusala i bila zdrava ili zbog ljepote mjesta, meni je ovo jedan od boljih GO u zadnje vrijeme.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2012 18:46:10
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama75
Evo i mi se vratili s mora. Bilo je sve super: smjestaj, vrijeme, cisto more, borovi, nema guzve... Tople preporuke za Malu Dubu (kod Zivogosca). Malo mirno mjesto, ima 2 kafica, ima i granap, setaliste u borovima pa se moze i preko dana setati, nema onih dzidza sto se prodaju po cesti, Makarska udaljena 20km, kao i Gradac. Da li zbog lijepog vremena, cinjenice da su me djeca slusala i bila zdrava ili zbog ljepote mjesta, meni je ovo jedan od boljih GO u zadnje vrijeme.
il je do naše djece il do Živogošća... al i ja ovogodišnje ljetovanje pišem pod najbolje do sada
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2012 18:55:15
mama75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama75
il je do naše djece il do Živogošća... al i ja ovogodišnje ljetovanje pišem pod najbolje do sada
Da mi je neko rekao da postoji mjesto na Makarskoj rivieri u kome nema guzve u julu mislila bi da laze. Ovo je bilo ljetovanje iz snova. Mada je moja starija kcerka rekla ovoj gazdarici kako joj nece ponovo doci jer vise voli u hotel da se mama ne umara
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2012 19:00:09
Hanady RR
medena je... ja se nisma umarala iskreno... mi smo zadužili električni roštilj... a ručak na plaži u rstoranu...doručak mazalice... a roštilj suprug i zet naravno
da se i to organizirati...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2012 19:06:39
mama75
Ma ja sve zaledjeno ponijela i samo podgrijavala. Nije tema, ali evo da pohvalim mm koji je sve oko djece radio: hranjenje, kupanje, tusiranje, spavanje Max sam se odmorila i posvetila sebi i mm. Njoj se svidjelo za 1. maj, hotel all incl. pa bilo sladoleda u neogranicenim kolicinama
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2012 19:07:25
Hanady RR
za MM a bome ja moram dodati i moga zeta... ja i seka smao baš uživale... i domroile se zaslužno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.7.2012 14:03:46
mama75
IZVORNA PORUKA: selebriti
Mama75, koliko ste plaćali smještaj u Dubi?
45Eur soba sa upotrebom kuhinje; malo su skuplji u odnosu na ostala mjesta u blizini ali vrijedi platiti malo vise za onaj mir i cisto more ( mali apartmani su im 65Eura)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.7.2012 18:26:48
MicoTico
Mi smo rezervisali smještaj za 06.08. i sve divno, krasno, i meni iskrsne nešto na poslu i ne mogu na godišnji. Mm će na kraju morati sam sa djecom, doduše biće i moji sa njima, a ja ću se pržiti na asfaltu i hladiti klimom u kancelariji, umjesto pod borovinom na plaži Pitanje: znam da treba neka saglasnost zbog granice jer mm vodi djecu bez mene? Gdje se obratiti i šta tačno treba, zna li ko?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2012 0:04:25
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Mi smo rezervisali smještaj za 06.08. i sve divno, krasno, i meni iskrsne nešto na poslu i ne mogu na godišnji. Mm će na kraju morati sam sa djecom, doduše biće i moji sa njima, a ja ću se pržiti na asfaltu i hladiti klimom u kancelariji, umjesto pod borovinom na plaži Pitanje: znam da treba neka saglasnost zbog granice jer mm vodi djecu bez mene? Gdje se obratiti i šta tačno treba, zna li ko?
za svki slučaj u opštini izvadi punomoć... zakonski je potreban a ne traže je uvijek...oko 4 Km takse ista košta
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2012 0:36:19
sporty mamaa
Ja sam jos na moru. Na otoku Bracu, muza smo ostavili na asvaltu, a ja i djeca pobjegli Vidim govorite o vremenu, ako kome treba prognoza ja cu vam reci, mi ostajemo skoro do polovine osmog a mozda i duze sudeci po mojoj djevojcici kojoj se ne ide kuci
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2012 22:30:49
vila_7
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Ja sam jos na moru. Na otoku Bracu, muza smo ostavili na asvaltu, a ja i djeca pobjegli Vidim govorite o vremenu, ako kome treba prognoza ja cu vam reci, mi ostajemo skoro do polovine osmog a mozda i duze sudeci po mojoj djevojcici kojoj se ne ide kuci
uh blago vama!