Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja sam na C.Vili, nije ni meni dolazio, ali cekat cemo ga u jutro, opet isti scenario Ali kazu da jako puno djecijih doplataka imaju, preko 2000, pa ne stignu sve Strpljen spasen, tako nam je...
Drage mame, ja sam se porodila krajem maja i dobila sam naknadu ovaj mjesec za juni koja iznosi 456KM, a sve ostale mame vidim da su dobile 474KM. Da li je moja naknada manja zato sto je prva? Da li je neko imao slicno iskustvo?
grejp i ja sam dobila manje. Moja nakanada je 468, a prosli mjesec sam dobila prvu naknadu za par dana aprila i za maj pa tada nisam mogla znati kolika je jer na ceku nisu naznacili sta se odnosi za maj a sta za april Jesi li porodiljski otvorila od dana poroda ili? Mozda nisi na porodiljskom od pocetka juna (ako si koristila godisnj odmor?). Ako saznas sto je tebi manja, molim te javi mi i mene bas interesuje :).
Drage mame, ja sam se porodila krajem maja i dobila sam naknadu ovaj mjesec za juni koja iznosi 456KM, a sve ostale mame vidim da su dobile 474KM. Da li je moja naknada manja zato sto je prva? Da li je neko imao slicno iskustvo?
kojeg maja si se porodila i ja sam krajem maja al mi rece jutros postar da cemo dobiti tek slijedeci mjesec za maj juni i juli,ja sam od 1 maja na porodiljskom a porodila se 30 maja,rjesenje dobila 14 juna opstina ng
ja sam se porodila 29 maja i od tog datuma sam otvorila bolovanje. rjesenje sam dobila 18.06 i sad sam dobila prvu naknadu, ali ne kontam zasto je manja u odnosu na ostale mame koje su na porodiljskom?
ja sam se porodila 29 maja i od tog datuma sam otvorila bolovanje. rjesenje sam dobila 18.06 i sad sam dobila prvu naknadu, ali ne kontam zasto je manja u odnosu na ostale mame koje su na porodiljskom?
koja je opstina,ovdje vidim da je razlicito po opstinama,kao zavisi koliko koja opstina ima novca
pa kad sam preuzela novac u posti, jer nisam bila kuci kad je postar dolazio gospodja koja mi isplatila rece kao prva je nesta manja naknada ali poslije se to kao izjednaci, ali nesto ono nabrzinu bi tako da je nisam dobro ni cula
kako ste zaposlene na neodređeno ili na određeno. pitam ringe ringe i grejp. ja sam pitala svoje u financijskoj službi nešto za jednu kolegicu koja je zaposlena na određeno kod nas pa mi one rekoše da je njoj bilo različito rješenje u odnosu na moje.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.