Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.7.2012 12:42:46
ivana1979
Ja nemam policisticne jajnike ali sam tako odreagovala i rekla mi je puno tecnosti i lubenice,od tecnosti vodu i bistre sokove.Mene je juce toliko pritiskalo da sam jedva mokrila i bolili me jajnici adanas vec lakse mokrim i ne boli me stomak ali sam naduvana.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.7.2012 13:58:18
ivanai
meni je danas malo bolje nocas sam cjelu noc bila na vc cini mi se dasam se malo izduvala i zeludac me danas neboli. sutra je transfer pa cu vidjeti sta kaze doktorica i ja sam i dalje naduvana juce me kolegica vidjela pita me otkad sam trudna sto se nefalim zena vidjela stomak . ivana1979 nadam se dace krenuti na bolje da necemo morati na lezanje i ako bog da dace nam se sva ova muka i trud isplatiti. javljaj i dalje kakvo je stanje.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.7.2012 9:27:31
ivana1979
draga Mia hvala sto pitas meni se cini da ima promjene,i juce je bilo malo bolje a danas mi je za razliku od juce jos malo bolje,vidjecemo ja jos nisam odlucila da li da se javim doktorici mojoj il da jos malo pricekam?Ne bole me jajnici vise i ne pritisce me kad mokrim samo sam jos malo naduvana?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.7.2012 14:18:55
ivanai
cao cure evo mene stigla transfer prosao dobro i ja sam vratila dva enbriona nisam smjela vise. situacija se dobro smirila nemam puno vode al su jajnici i dalje uvecani sad me nista neboli samo sam i dalje naduvana al mnogo manje nego prije dva dana. primila sam albumine i danas pa sad cekam stace biti rekla mi je ako podje beta rasti vjerovatno ce i hiperstimulacija poceti rasti u tom slucaju vjerovatno moracu na lezanje al to nije ni problem toliki samo da beta krene rasti pa neka ja i lezim . ivana91 se meni9 neko vece javila na pp ja mislim dace danas kuci jos je u banja luci. od danas brojim dana za jedanest dana radim betu . ivana1979 kad je tebi rekla da radis betu?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.7.2012 18:34:06
ivana1979
meni rekla za 15 dana da radim betu,neznam sto tako dugo znaci 30 jula.ja cu ostati jos koji dan ovako naduvana kuci a ako mi bude losije i ja cu doktoru,zasada me ne boli nista samo nadutost ne spada.javljaj mi svoje stanje Ivanai
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.7.2012 19:43:47
Mia
ivana1979 ja se spremam za prvu VTO kod dr. Balica i znam da se i kod njih ceka 15 dana pa se onda radi prvi nalaz bete. Naravno, ti ako si nestpljiva mozes uraditi ikoji dan ranije samo sto ce tada beta biti niza (ukoliko postoji a ja svim srcem navijam da postoji) Tako da ne mislis da je dugo tih 15 dana sto ti je dr. rekla.
Mozes li mi molim te napisati koje lijekove si koristila u postupku i koliko boca si primila? Hvala na odgovoru
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.7.2012 23:05:56
ivana1979
draga mia dobila sam semu od njih i do odredjenog datuma pila mikroginon tablete,onda je krenulo bocanje sa dekapeptilomi posle u kombinaciji sa gonalom do stop inekcije tj blokade ali neznam kako se zove a nemogu ni daprocitam.SRETNO U POSTUPKU!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.7.2012 20:03:46
gami
Pozdrav svim forumašicama, a Ivanama i ostalim curama puno sreće i da konačno ugledaju svoje . Da li mi neka od vas može reći koje je radno vrijeme u Medico s-u? Trebala bih otići kod njih po Gonal f, pa me zanima mogu li otići poslije podne.pusa
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.7.2012 21:29:48
Mia
IZVORNA PORUKA: ivana1979
draga mia dobila sam semu od njih i do odredjenog datuma pila mikroginon tablete,onda je krenulo bocanje sa dekapeptilomi posle u kombinaciji sa gonalom do stop inekcije tj blokade ali neznam kako se zove a nemogu ni daprocitam.SRETNO U POSTUPKU!!!
I kod mene je tako nekako. Microgynon 2 mjeseca, onda Decapeptyl 28 kom, pa onda Merional 35 kom. Hvala ti!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.7.2012 9:45:32
ivana91
E drage moje evo i mene,konačno stigla kući. Ja se super osjećam,ustvari kao da nisam ništa ni radila.Povremeno me žignu jajnici,leđa me bole od ležanja i sjedenja.Inače ništa ne radim,uživam . Kako su moje Ivane ? Što se tiče moje bete i ja je radim 30.jula...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.7.2012 13:37:23
ivanai
ivana91 drago mi sto si stigla kuci i sto se dobro osjecas,ja sam hvala bogu sve bolje i bolje izduvala sam se skoro skroz nista me neboli nadam se dace tako i ostati. ivana1979 draga javi se kako si ja stalno gledam imali te . gami sretno na inseminaciji samo opustedno ja sam ih radila tri i sto je najbitnije nije nista bolno. ivane moje sporo prolaze dani al sad brojimo konacno .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.7.2012 14:09:31
ivana91
ivanai,drago mi je da ti je bolje .biće to draga moja sve dobro,moramo biti optimisti da,dani sporo prolaze ali moramo biti opuštene i vjerovati da ćemo ugledati ivana1979,javi se da znamo kako si