|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
16.7.2012 12:42:46   
ivana1979
Ja nemam policisticne jajnike ali sam tako odreagovala i rekla mi je puno tecnosti i lubenice,od tecnosti vodu i bistre sokove.Mene je juce toliko pritiskalo da sam jedva mokrila i bolili me jajnici adanas vec lakse mokrim i ne boli me stomak ali sam naduvana.

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1451
16.7.2012 12:53:30   
ivana1979
i da i mene muci zeludac strasno,uzimam caj od kamilice laganu hranu valjdace prociuser posted image

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 1452
16.7.2012 13:58:18   
ivanai
meni je danas malo bolje nocas sam cjelu noc bila na vc cini mi se dasam se malo izduvala i zeludac me danas neboli. sutra je transfer pa cu vidjeti sta kaze doktorica i ja sam i dalje naduvana juce me kolegica vidjela pita me otkad sam trudna sto se nefalim zena vidjela stomakuser posted image . ivana1979 nadam se dace krenuti na bolje da necemo morati na lezanje i ako bog da dace nam se sva ova muka i trud isplatiti. javljaj i dalje kakvo je stanje.

Neposredna veza do poruke: 1453
16.7.2012 14:06:07   
choirgirl
ivanai, sjecam te se s teme o inseminaciji, samo da ti pozelim puuuno srece na transferu!
Ostalim curama u postupku isto sve naj naj, da sve ugledate user posted image

ivanai, je l tebi ovo prva VTO?

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1454
16.7.2012 16:34:29   
ivanai

choirgirl hvala ti od srca draga,jeste prva vto mi je.

(odgovor članu choirgirl)
Neposredna veza do poruke: 1455
17.7.2012 7:48:49   
Mia
Djevojcice, jesu li prosli simptomi hiperstimulacije? Nadam ste da ste danas bolje i da su se vase mrvice user posted image lijepo zakacile za vas user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1456
17.7.2012 9:23:12   
ivana1979
Ivanai javi se cekam da vidim kako si prosla na transveru?Jeli se smirila situacija oko hiperstimulacije ili si morala opet primati infuziju?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1457
17.7.2012 9:27:31   
ivana1979
draga Mia hvala sto pitas meni se cini da ima promjene,i juce je bilo malo bolje a danas mi je za razliku od juce jos malo bolje,vidjecemo ja jos nisam odlucila da li da se javim doktorici mojoj il da jos malo pricekam?Ne bole me jajnici vise i ne pritisce me kad mokrim samo sam jos malo naduvana?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1458
17.7.2012 9:30:26   
ivana1979
Ivana91 gdje si nam?Javi nam se da znamo kako si?user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1459
17.7.2012 14:18:55   
ivanai
cao cure evo mene stigla transfer prosao dobro i ja sam vratila dva enbriona nisam smjela vise. situacija se dobro smirila nemam puno vode al su jajnici i dalje uvecani sad me nista neboli samo sam i dalje naduvana al mnogo manje nego prije dva dana. primila sam albumine i danas pa sad cekam stace biti rekla mi je ako podje beta rasti vjerovatno ce i hiperstimulacija poceti rasti u tom slucaju vjerovatno moracu na lezanje al to nije ni problem toliki samo da beta krene rasti pa neka ja i lezim user posted image . ivana91 se meni9 neko vece javila na pp ja mislim dace danas kuci jos je u banja luci. od danas brojim dana za jedanest dana radim betu user posted image user posted image user posted image . ivana1979 kad je tebi rekla da radis betu?

Neposredna veza do poruke: 1460
17.7.2012 18:34:06   
ivana1979
meni rekla za 15 dana da radim betu,neznam sto tako dugo znaci 30 jula.ja cu ostati jos koji dan ovako naduvana kuci a ako mi bude losije i ja cu doktoru,zasada me ne boli nista samo nadutost ne spada.javljaj mi svoje stanje Ivanai user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1461
17.7.2012 19:43:47   
Mia
ivana1979 ja se spremam za prvu VTO kod dr. Balica i znam da se i kod njih ceka 15 dana pa se onda radi prvi nalaz bete. Naravno, ti ako si nestpljiva mozes uraditi ikoji dan ranije samo sto ce tada beta biti niza (ukoliko postoji user posted image a ja svim srcem navijam da postoji)user posted image user posted image Tako da ne mislis da je dugo tih 15 dana sto ti je dr. rekla.

Mozes li mi molim te napisati koje lijekove si koristila u postupku i koliko boca si primila? Hvala na odgovoruuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1462
17.7.2012 23:05:56   
ivana1979
draga mia dobila sam semu od njih i do odredjenog datuma pila mikroginon tablete,onda je krenulo bocanje sa dekapeptilomi posle u kombinaciji sa gonalom do stop inekcije tj blokade ali neznam kako se zove a nemogu ni daprocitam.SRETNO U POSTUPKU!!!

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1463
18.7.2012 19:54:49   
ivanai
ivana1979 kako si danas? meni je puno bolje stomak mi je skoro skroz spao.

Neposredna veza do poruke: 1464
18.7.2012 20:03:46   
gami
Pozdrav svim forumašicama, a Ivanama i ostalim curama puno sreće i da konačno ugledaju svoje user posted image . Da li mi neka od vas može reći koje je radno vrijeme u Medico s-u? Trebala bih otići kod njih po Gonal f, pa me zanima mogu li otići poslije podne.pusa

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1465
18.7.2012 21:28:12   
Mia

IZVORNA PORUKA: ivanai

ivana1979 kako si danas? meni je puno bolje stomak mi je skoro skroz spao.

user posted image user posted image Super ivana1979! Na kraju ce od hipestimulacije ostati samo jedna posljedica, a to je user posted image ili mozda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1466
18.7.2012 21:29:48   
Mia

IZVORNA PORUKA: ivana1979

draga mia dobila sam semu od njih i do odredjenog datuma pila mikroginon tablete,onda je krenulo bocanje sa dekapeptilomi posle u kombinaciji sa gonalom do stop inekcije tj blokade ali neznam kako se zove a nemogu ni daprocitam.SRETNO U POSTUPKU!!!

I kod mene je tako nekako. Microgynon 2 mjeseca, onda Decapeptyl 28 kom, pa onda Merional 35 kom. Hvala ti!

Neposredna veza do poruke: 1467
19.7.2012 9:45:32   
ivana91
E drage moje evo i mene,konačno stigla kući.user posted image
Ja se super osjećam,ustvari kao da nisam ništa ni radila.Povremeno me žignu jajnici,leđa me bole od ležanja i sjedenja.Inače ništa ne radim,uživamuser posted image .
Kako su moje Ivane ?user posted image
Što se tiče moje bete i ja je radim 30.jula...

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1468
19.7.2012 10:49:12   
gami
Ivana91, zelim ti svu srecu ovoga svijetauser posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1469
19.7.2012 11:22:07   
ivana91
gami,hvala puno user posted image

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 1470
19.7.2012 11:33:50   
ivana91
gami
pa ja tek sada vidjela da i ti primaš neku terapiju.jel za vto ili inseminaciju?
i ja tebi želim svu sreću i samo opušteno,sve će biti okuser posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1471
19.7.2012 12:49:44   
gami
Pa da, u ponedeljak ili utorak treba mi stici user posted image , pa kre'em sa klomifenom i Gonalom, pa inseminacija. pusa

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1472
19.7.2012 13:37:23   
ivanai
ivana91 drago mi sto si stigla kuci i sto se dobro osjecas,ja sam hvala bogu sve bolje i bolje izduvala sam se skoro skroz nista me neboli nadam se dace tako i ostati. ivana1979 draga javi se kako si ja stalno gledam imali te user posted image . gami sretno na inseminaciji samo opustedno ja sam ih radila tri i sto je najbitnije nije nista bolno. ivane moje sporo prolaze dani al sad brojimo konacno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 1473
19.7.2012 14:09:31   
ivana91
ivanai,drago mi je da ti je boljeuser posted image .biće to draga moja sve dobro,moramo biti optimistiuser posted image
da,dani sporo prolaze ali moramo biti opuštene i vjerovati da ćemo ugledati user posted image
ivana1979,javi se da znamo kako siuser posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1474
19.7.2012 14:14:39   
dipl.defektolog
Dr. Balic, Tuzla...potrazite, necete se pokajati

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ginekolog
layly

najbolji ginekolog u Mostaru:

Dr.Sarić (74%)

Dr.Ademović (4%)

Dr.Tanović (22%)

Broj svih glasova: 27

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *