Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.7.2012 14:39:01
ivana91
Evo i mene ... Bila sam jutros na pregledu,na lijevom jajniku 6 folikula ,a na desnom 2 . Veceras stop inekcija,nervoza me hvata Aspiracija u cetvrtak u 9 i 30.... Nadam se da cemo se cuti sa lijepim vijestima
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.7.2012 15:24:28
ivanai
evo i mene cure i meni veceras stop inekcija u cetvrtak u 8 i 30 aspiracija jesmo se uredale sve jedna za drugom. kod mene 7 folikula na jednom jajniku 8 na drugom. vidimo se cure sretno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.7.2012 21:04:23
ivanai
hej cure evo i mene i kod mene sve dobro proslo isto mi nisu rekli koliko jajnih celija je izvadjeno samo su mi rekli da ih ima dosta isto rekli javiti prekosutra za transfer. ivana1979 i ja smo zajedno lezale dok smo se budile a tebe ivana91 su tad radili. ivana1979 nadam se dasi i ti dobro i da se odmaras kuci. pozdrav
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.7.2012 13:10:45
ivana1979
evo mene i ja neznam koliko folikula su mi izvadili ali znam da je dosta tako su rekli i meni ce javiti u subotu za dalje.Mene malo boli stomak kad se krecem al nije strasno.Drago mi je sto sam vas vidjela obe mada sam ja bila sva isprepadana.Cucemo se za dalje kad saznam sta?puno pooozzzz za sve!!!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.7.2012 14:47:35
ivana91
Konacno su nazvali!!! Sutra u 12h embriotransfer. 3 embriona,mislim da cemo vratiti 2,ali vidjecemo jos . Ivaneeeee,sta je sa vama? Jesu li vam javili??? Cujemo se :D
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.7.2012 16:43:25
ivana1979
evo me i ja sam sutra na transveru u 12:30 i ja imam 3 embriona.Ivana91 bicemo opet zajedno.BOZE POMOZI NAM!!! Veliki pozzz za sve i puno srece svim djevojkama u proceduri!!!!!!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.7.2012 16:37:26
bakterija
Drage moje sretno u postupku a onima koje su trudne porucujem da samo uzivaju. emmy ova zena je radila vto kod dr Radulovica u Beogradu a ne kod dr Sanje. To znam sigurno zato sto je moja sestra sa njom u isto vrijeme radila i cuju se stalno. Stvarno ne znam kako im se mogla desiti ovakva greska!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.7.2012 23:16:01
ivana1979
evo mene sve proteklo ok vratila sam samo 2 embriona nisam smjela 3 ali imam hiperstimulaciju dali su mi infuziju albumine i ako ne bude promjene za 3 do 4 dana moram na odjeljenje,naduvana sam kao zaba a hodam ko patka sta da vam kazem bice valjda sve ok.Ivanu 91 nisam vidjela ona je odmarala dok sam ja imala transver ali je otisla pre nego sam izasla.Pozzz za sve valjda se neko javi sa sl situacijom pa mi malo pomogne sta dalje ciniti?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.7.2012 23:19:23
ivanai
jao ivana1979 i ja imam hiperstimulaciju meni su neki dan dali jednu infuziju sad cekam transfer pa da vidim ako nebude bolje i ja moram na lezanje. reci mi jesi li se ugojila joj ovo je muka ziva i ja sam ko balon a samo 1kg sam dobila a stomak ko trudnica.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.7.2012 23:35:16
Mia
Sve koje ste imale ET, od sveg srca zelim da za dvije sedmice ugledate trocifrene bete i da vam se cvrsto zakace za pupe
A sto se tice te hipestimulacije ja vam nazalost nemam nikakav konkretan savjet, ali zelim da to hiper stanje sto prije prodje. Ja koliko znam tj. koliko sam se informisala, da bi se smanjio rizik od hiperstimulacije, u toku stimulacije teba piti puuuuuuno tecnosti, e sad ne znam jesu li vama tako rekli doktori a evo citam i da je kod zena sa policisticnm jajnicima veca mogucnost pojave hiperstim. Uglavnom obavezno pratite sve promjene koje vam se dese, a ja se nadam da ce to proci za koji dan.
Puno vas pozdravljam i o srca zelim da uspijete u borbi za
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.7.2012 23:58:37
ivanai
mia hvala ti draga na podrsci ja imam pco. ivana1979 meni je doktorica rekla da pijem puno tecnosti i da pratim izmokravam li dosta jel valjda dok izmokravas dobro je isto mi je rekla da jedem laganu hranu mene uz ovu naduvanost ubi i zeludac i da mjerim obim struka 2 puta dnevno. na drugim forumima sam procitala da se treba paziti da se neprave nagli pokreti i naglo saginjanje jel se navodno jajnik moze zavrnuti.