|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
29.6.2012 1:07:17   
ivana91
tu sam,super napreduje user posted image
i ja sam u srijedu dobila i teče normalno...
od subote tri boceuser posted image

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 1401
29.6.2012 7:04:01   
bosss
e cure posto su se neke raspitivale za milenu brkic gdje radi samo da obavjestim da je na mejdanu otvorila u vojvode stepe stepanovica 161 , tj izmedju studentskog doma i rebrovacke crkve telefon 051 925159
pa kome treba sredjivanje stitne i hormona za vto nek se slobodno javi
ordinacija se zove talmma medic

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1402
30.6.2012 13:30:54   
ivanai
cure samo da prijavim dala sebi tri boce i ostala ziva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 1403
30.6.2012 13:43:22   
smarija
evo i mene konacno da se javim ja sam poslije embriotransfera otisla u bolnicu gdje se jos uvijek nalazim jer imam hiperstimulaciju ali ono sto je najbitnije cure moje trudna sam.
na uz se vide dva ploda jedan cak ima i otkucaje srca dok drugo jos nema ali je rano u svakom slucaju jer je trudnoca stara 4-5 nedelja.
do sad nisam imala mogucnost da vam se javim pa mi nemojte zamjeriti

sve vas user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1404
30.6.2012 14:44:50   
ini89
smarija,cestitam ti od srca.....nek ti trudnoca prodje u najboljem redu,a i porod naravo...sretno i cuvaj se....

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1405
30.6.2012 14:47:55   
ivanai
smarija pa to je divnoooo cestitke od srca user posted image user posted image user posted image uljepsala si mi dan i sad jos vise vjerujem da bi sve ovo sto radim moglo da se uspjesno zavrsi. koliko sam skontala iz tvoih prijasnjih postova kod nas je ista situacija PCO. divno draga sad uzivaj i cuvaj male mrvice user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1406
30.6.2012 15:00:31   
smarija
hvala cure user posted image
jeste kod mene je pcos i naravno da ima nade samo vjeruj u uspjeh

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1407
30.6.2012 15:19:03   
Ines80
smarija pa to su extra vijesti!user posted image user posted image user posted image da siuser posted image Zelim ti brz oporavak i skolsku trudnocu!

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1408
1.7.2012 0:33:00   
ivana91
smarija,čestitam ti od srcauser posted image user posted image
sada uživaj u svojimuser posted image user posted image

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1409
1.7.2012 0:36:56   
ivana91
ivanai,i ja sam sebi dala tri boceuser posted image user posted image
samo sam se malo spetljala tako da sam malo prosula gonala i strašno se nasekiralauser posted image ali se nadam da mi to neće nešto zeznuti...ipak nisam nikada pripremala inekcije,sutra će nadam se biti boljeuser posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1410
1.7.2012 23:27:05   
ivanai
hej cure moje kako smo danas user posted image ? tresu li vas hormoni ko mene meni sve zivo smeta i sve mi ide na zivce user posted image user posted image .

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1411
2.7.2012 8:43:17   
zeks
Cao cure evo i mene ponovo,od sutra treba da pocnem da pijem myckroginon,znam da treba da ga pijem svaki dan u isto vrijeme al neznam jel bolje ujutru ili na vece kako ste vi pile?Trebala bi VTO raditi u septembru,pozdrav za sve!

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1412
2.7.2012 12:51:11   
ivana1979
smarija cestitke i od meneuser posted image user posted image user posted image Kod mene cure sve isto,ja ne osjecam nikakve promjene od boca.Zeks ja sam pocela sa tabletama u dva sata a tako sam poslije nastavila i sa bocama,ali nema pravila neko to radi ujutru a neko uvece.Bitno je u isto vrijeme.Pozzz mojim Ivanama,blizi nam se subotauser posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1413
2.7.2012 13:31:36   
ivanai
zeks ja mislim daje bolje uvece ja sam prvi mjesec pila u 1 sat al meni je bilo muka od njih pa po cjeli dan se mucila drugi mjesec pila u 7 uvece i super proslo.

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 1414
2.7.2012 17:30:36   
ivana91
Da,eto nam i suboteuser posted image ,vrijeme ipak brzo prolaziuser posted image
Što se tiče boca ni ja ne osjećam nikakve promjene
Zeks,što se tiče mikroginona piješ ga kada tebi odgovara,ja sam ga pila u 09 i 30h i bitno je da ga piješ u isto vrijeme.
Pozdrav za moje Ivaneuser posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1415
4.7.2012 7:46:47   
zeks
Pocela sam ga piti u deset ujutru,prvi dan sam se osjecala katastrofa lose jedva sam izdrzala na poslu mada nisam sigurna jel od tablete ili od vrucine,juce nije bilo lose malo me kiselina mucila pa cu da vidim sta je danas,kad budem pravila pauzu jel opet pijem kako sam i pila il mogu mjenjati vrijeme?cure sretno navijam da uspijete!

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1416
4.7.2012 11:42:18   
ivanai
mozes promjeniti vrijeme kad sledeci ciklus krenes da pijes ja sam mjenjala.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1417
5.7.2012 20:08:30   
matei
Cao drage forumašice!!!Pratim stalno forum al se nisam javljala baš često...bila sam u postupku VTO u junu kod Dr.Sanje Sibinčić.Prvi put sam radila VTO i juče je beta potvrdila trudnoću...Sledeće sedmice idem na ultrazvuk...
Svima Vama zelim puno sreće u postupku i da što prije budete user posted image ...

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1418
5.7.2012 22:43:41   
ivanai
matei cestitke od srca da znas da si mi juce pala na pamet razmisljam onako reko kako joj je prosao postupak. srecno i sad uzivaj u user posted image . ivane moje gdje ste blizi nam se subota pa cemo imati novih informacija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matei)
Neposredna veza do poruke: 1419
6.7.2012 7:58:44   
matei
Hvala puno ivanai i sretno u postupku...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1420
6.7.2012 8:27:02   
ivana91
matei čestitam ti od srcauser posted image user posted image ,sada uživaj u user posted image
da ivanai,bliži se subota i ja jedva čekamuser posted image
samo neznam kako ću vas obavještavati kako je sve prošlo jer sam našla stan u B.Luci i biću tamo dok sve ne završimuser posted image tako da nemam odakle.
ustvari,ima internet klub tako da ćemo biti u kontaktuuser posted image

(odgovor članu matei)
Neposredna veza do poruke: 1421
6.7.2012 14:06:15   
matei
Hvala ivana91...takođe i tebi sretno u postupku...pozzz

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1422
7.7.2012 14:11:32   
ivanai
evo mene sa ultrazvuka folikula ko u prici 8 na jednom 8 na drugom jajniku i jos puno sitnih nadam se da necu dobiti hiperstimulaciju al velike su sanse u ponedeljak ponovo na uz. ivane ,oje sretno i jedva cekam da se javite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matei)
Neposredna veza do poruke: 1423
7.7.2012 15:49:46   
rebeka777
Smariji i matei čestitam na trudnoći, divne vijesti user posted image , a svim curama koje su u postupku puno sreće želim!

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1424
8.7.2012 10:55:17   
Nova 86

IZVORNA PORUKA: Rijada

Haj cure moje da vas pitam imali koja da je u postupku u oktobru.Ja predala pa pire za drugi pokusaj pa sta bog da a ja sam nesto sigurna da bih trebalo drugi put biti bolje ali ope sta dragi bog da.A ljeto cu iskoristiti da se dobro pripremi za oktobar.A veli mi dr.Brankica da je kod mene sigurno nije uspijelo zato sto mi se sluznica nije zadebljala skoro nista ostala je 5,8mm.A jela sam ananas skoro dva mijeseca i ope nista.Znali neko od vas slucajno sta bih mi pomoglo za to.Lijep pozdrav za sve.

Rijada i ja idem u oktobru.Ovo mi je prvi put,pa sta bude.Ne znam koji je kod tebe problem,ali kod mene je muz tako da kod nas je malo komplikovaniji slucaj kako dr. kazu,jer moraju direktno tj.iglom oploditi jajnu celiju.SRETNO nam.user posted image
DR.Djukic mi je napisala da uradim pre postupka ponovo prolaktin i THS.Moze li mi samo neko reci da li trebam izvaditi pre priprema za IVF ili mogu i kad pijem tablete?
Cestiteke svima koje su ostale trudne,user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Cokolada
maglaj_mum

Koliko cesto po vama djeca treba da jedu cokoladu?

Svaki dan (51%)

Svaki drugi dan (10%)

Jednom sedmicno (21%)

Po volji djeteta (18%)

Broj svih glasova: 123

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *