teacher75
|
IZVORNA PORUKA: Hurma za moj morski vijek ja sam bila u Trogiru, živjela kratko vrijeme prije rata, pa Vodice, pa Trpanj, Tucepi, Makarska, Igrane, Jadrija, Omiš (Duće)... u tim mjestima sam bila ono po najmanje 7 dana... ostale posjete ne racunam Split, otoke, Dubrovnik, Šibenik itd... i Neum po nekoliko puta godišnje, sto sa prijateljima, kolegama, sa djecom itd... rezime: za malo vecu djecu zeljnu zabave = Vodice (to cemo ponavljati za koju godinu) za malu djecu, pijesak = Duće... a kad budemo u prosvjeti imali vece plate onda avion... zZzZzZ.... sto se tice jadrana ja sam do sad ljetovala u makarskoj, hvaru, u tucepima, igranima, dubrovniku, splitu, gradcu, podgori, zuljani na peljescu, komarnoj, neumu, korculi, kao dijete u h.novom i bijeloj, a posjetila sam bol-brac, trogir, zadar, drvenik, zivogosce, brela,primosten, vodice, orebic, budvu. od daljih destinacija ljetovala u turskoj- alanja, bodrum i marmaris, grckoj-rodos i van sezone bila u tunisu, loret de maru i jordanu. najludje se provodila u turskoj i na hvaru, za djecu preporucujem zuljanu zbog pijeska i mira