|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
25.6.2012 18:40:36   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja jučer se vratila iz Vodica, bila s malenom i pored nas bio par roma s dvoje djece....curica se kupala s mojom Iman, preslatko stvorenje.
I govore meni drugarice na plaži: pazi dobro stvari, imamo cigane u blizini...a ono ljudi normalni skroz, sunčali se, kupali se i otišli kad su htjeli.

Samo što smo mi puni predrasuda, pa nam niko ne paše.

Eh, da....ili se meni čini ili su cijene ove godine poludile u Hrvatskoj...miša mu, kukuruz 12 kn(zašto toliko košta nikako mi nije kasno), palačinka 15 kn(pa u restoranima je jeftinijauser posted image ), ležaljke 20 kn... voda Jana 0,5 l košta 5 kn...a kod nas 63 pfuser posted image ....user posted image

eeeeee, to su Vodice... prelijepe i preskupe... bila sa mm jedne godine 1o dana, bilo nam predobro...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2876
25.6.2012 18:45:08   
Lady26

Eh, da....ili se meni čini ili su cijene ove godine poludile u Hrvatskoj...miša mu, kukuruz 12 kn(zašto toliko košta nikako mi nije kasno), palačinka 15 kn(pa u restoranima je jeftinijauser posted image ), ležaljke 20 kn... voda Jana 0,5 l košta 5 kn...a kod nas 63 pfuser posted image ....user posted image

Cini ti se, to su Vodice user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2877
   [Obrisana poruka]
25.6.2012 18:45:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Hurma)
  Neposredna veza do poruke: 2878
25.6.2012 19:11:49   
Hurma
meni je pijesak bio najbitniji u odabiru, pa onda blizina plaze... pa onda i smjestaj i cistoca...
tacno ne znam sta bi mi sin radio po kamenju i prošle i ove godine, valjda gađao ljude u vodi user posted image a ovako je ipak mu bilo zanimljivije igranje u pijesku http://i50.tinypic.com/acyct0.jpg

Neposredna veza do poruke: 2879
25.6.2012 19:15:33   
ena007
znate li neki apartman tucepi-kamena... ili eventualno neko drugo fino mjesto na makarskoj rivijeri. za 4 osobe, ako moze pp

Neposredna veza do poruke: 2880
   [Obrisana poruka]
25.6.2012 19:20:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hurma)
  Neposredna veza do poruke: 2881
25.6.2012 19:21:54   
Anoniman
a da li je neko od vas bio u Crikvenica i kako je bilo , kakva su iskustva pozitivna/ negativna

< Poruku je uredio triputmama -- 25.6.2012 19:22:22 >

Neposredna veza do poruke: 2882
   [Obrisana poruka]
25.6.2012 19:35:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2883
25.6.2012 19:46:42   
Hurma
za moj morski vijek ja sam bila u Trogiru, živjela kratko vrijeme prije rata, pa Vodice, pa Trpanj, Tucepi, Makarska, Igrane, Jadrija, Omiš (Duće)... u tim mjestima sam bila ono po najmanje 7 dana... ostale posjete ne racunam Split, otoke, Dubrovnik, Šibenik itd... i Neum po nekoliko puta godišnje, sto sa prijateljima, kolegama, sa djecom itd... rezime:
za malo vecu djecu zeljnu zabave = Vodice (to cemo ponavljati za koju godinu)
za malu djecu, pijesak = Duće...

a kad budemo u prosvjeti imali vece plate onda avion... zZzZzZ.... user posted image

Neposredna veza do poruke: 2884
   [Obrisana poruka]
25.6.2012 19:50:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hurma)
  Neposredna veza do poruke: 2885
25.6.2012 19:54:08   
milenium

IZVORNA PORUKA: Lady26

Cini ti se, to su Vodice user posted image user posted image user posted image

Ovo je jeftino kako je na pojedinim mjestima.lani je kukuruz bio 15 kuna au dubrovniku je voda 20 kuna,jana od pola litra. eto samo primjer.ali zato kupiš jane u konzumu po regularnoj cijeniuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2886
25.6.2012 19:54:38   
Hurma
ma i Duce nisu jeftine... ali eto malo mjesto nema luxuza... nema tih sto nosaju i mame kao u Vodicama... tamo mi je vrhunac bio kad parkirase frizider iznad glave i pocese prodavati vocnu salatu, jarane moj... bas bilo poskupo... ali dobroooo.. a u Dućama toga nema... ima Split i Omiš... ali ako imas odes, ako nemas cvrcis na suncu i sutis user posted image

Neposredna veza do poruke: 2887
25.6.2012 19:59:17   
milenium

IZVORNA PORUKA: Hurma

ali ako imas odes, ako nemas cvrcis na suncu i sutis user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2888
25.6.2012 21:22:31   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku user posted image
mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori

zato sto je blize i napucanije

šta je napucanije?? od čega?? pa Budva, Herceg novi je za Hr Las Vegas

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2889
25.6.2012 22:07:10   
teacher75

meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku user posted image
mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori

meni je makarska puno cisca i napucanija od budve a da ne govorim o splitu i dubrovniku i ostalim ljepsim mjestima

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2890
25.6.2012 22:08:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: animagical

ma dajem al cetvrtina tablete koliko se preporucuje u ovom uzrastu djeluje 3-4 sata tako da ne smijem dalje

ja sam vidjela u apoteci neki fol za djecu, lizalo protiv mucnine... vjerovatno moze za Lanu? pitaj u apoteci, meni je djelovalo zanimljivo... ima i za grlobolju

ali koliko puta ga treba liznuti da bi djelovalo? ova moja lizalo lizne 3-4 puta i nece vise

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2891
25.6.2012 22:10:10   
Lady26

user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2892
25.6.2012 22:13:59   
teacher75

meni je pijesak bio najbitniji u odabiru, pa onda blizina plaze... pa onda i smjestaj i cistoca...
tacno ne znam sta bi mi sin radio po kamenju i prošle i ove godine, valjda gađao ljude u vodi user posted image a ovako je ipak mu bilo zanimljivije igranje u pijesku http://i50.tinypic.com/acyct0.jpg

Eh, ova plaža meni treba.
I da, udaljenost smještaja od plaže isto...sad nismo imali tu sreću, ali učimo na greškama user posted image

ovakva plaza je i u zuljani na peljescu, lana je bas uzivala maximalnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 2893
25.6.2012 22:29:38   
Amyla
animagical, mila, molim te mozes li mi napisati (posto vidim da si bila) koliko treba sati do ulcinja, odnosno crne gore inace, sutomora, bara...mozda si i napisala ali ne mogu sve da citamuser posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2894
25.6.2012 22:31:09   
teacher75

za moj morski vijek ja sam bila u Trogiru, živjela kratko vrijeme prije rata, pa Vodice, pa Trpanj, Tucepi, Makarska, Igrane, Jadrija, Omiš (Duće)... u tim mjestima sam bila ono po najmanje 7 dana... ostale posjete ne racunam Split, otoke, Dubrovnik, Šibenik itd... i Neum po nekoliko puta godišnje, sto sa prijateljima, kolegama, sa djecom itd... rezime:
za malo vecu djecu zeljnu zabave = Vodice (to cemo ponavljati za koju godinu)
za malu djecu, pijesak = Duće...

a kad budemo u prosvjeti imali vece plate onda avion... zZzZzZ.... user posted image

sto se tice jadrana ja sam do sad ljetovala u makarskoj, hvaru, u tucepima, igranima, dubrovniku, splitu, gradcu, podgori, zuljani na peljescu, komarnoj, neumu, korculi, kao dijete u h.novom i bijeloj, a posjetila sam bol-brac, trogir, zadar, drvenik, zivogosce, brela,primosten, vodice, orebic, budvu. od daljih destinacija ljetovala u turskoj- alanja, bodrum i marmaris, grckoj-rodos i van sezone bila u tunisu, loret de maru i jordanu. najludje se provodila u turskoj i na hvaru, za djecu preporucujem zuljanu zbog pijeska i mirauser posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2895
25.6.2012 22:35:45   
bambi7
IZVORNA PORUKA: Amyla

animagical, mila, molim te mozes li mi napisati (posto vidim da si bila) koliko treba sati do ulcinja, odnosno crne gore inace, sutomora, bara...mozda si i napisala ali ne mogu sve da citamuser posted image

Mi smo isli obalom (neum, Dubrovnik....) za nekih 7h naravno odmarali smo par puta, a mozes preko Foce za 4h, mada je put katastrofišen, nikad vise tim putem necemo ici.

Ulcinj ti je skroooooz na dnu Crne Gore, do granice sa Albanijom, Bar je super, i taaaaako je cist, al mi nekako nije vise za odmor sa djecom . Da idemo u CG sad bi isli u Sutomore, bas mi se svidjelo.
Helem mi smo bili za vikend u Neumu, nama je bilo extra, samo mi nije jasno kako onu plazu malo ne dovedu u red, pa onakva je bila i ko cura kad sam isla. Ipak je plaza prva od stavki koja i privlaci turiste!

< Poruku je uredio bambi7 -- 25.6.2012 22:40:10 >

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 2896
25.6.2012 22:41:09   
Skvo RR
Mi se vratili..uglavnom za moj ukus prevruce..ali sve u svemu nam je bilo tradicionalno odlicno. Bili smo u Brelama..i da cijene su kao i proslih godina.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2897
25.6.2012 23:21:17   
teacher75

ma i Duce nisu jeftine... ali eto malo mjesto nema luxuza... nema tih sto nosaju i mame kao u Vodicama... tamo mi je vrhunac bio kad parkirase frizider iznad glave i pocese prodavati vocnu salatu, jarane moj... bas bilo poskupo... ali dobroooo.. a u Dućama toga nema... ima Split i Omiš... ali ako imas odes, ako nemas cvrcis na suncu i sutis user posted image

a da vidis tek cijena na hvaru i u dubrovnikuuser posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2898
25.6.2012 23:23:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Anica1

ma tucepi su super u ovom periodu, nije guzva ko u julu i avgustu, lijepo ce vam biti sigurno, meni su tucepi najljepsi u makarskoj rivijeri, ali uz brela nazalost i najskuplji

Mi idemo u Tucepe za 3 dana, nasli smo super apartman, dvije spavace sobe, svaka soba ima svoju terasu, 60 EUR. Samo se nadam da nece biti guzva kao inace sto bude u Tucepima . Brela su za mene broj 1 dole, plae predivne , hladovine koliko zelis, ljepota, ali su cijene kriza.

p.s. teacher75 - I Lanica i Alan su medici, ona prava damica slatka, a on momak, ljepotan, buduci sarmer izgleda user posted image Bas mi je drago da sam vas vidjela danas i prepoznala user posted image

hvala, i tvoja curica je premedenauser posted image mislim da ti nece sad biti guzva u tucepima jer smo mi ljetovali tamo prije 2 godine bas u ovom periodu i bilo je taman ljudiuser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2899
25.6.2012 23:24:46   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Amyla

6-7 sati, oko 350 kilometara

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 2900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Samostalno kupanje/tuširanje djece
DM

Kada su vaša djeca počela samostalno da se kupaju/tuširaju?

prije 7.godine (54%)

sa 7 godina (3%)

nakon 7.godine(kada) (43%)

Broj svih glasova: 67

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *