Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 9:12:24
SailorMoon
skoro je na jednim njemackim kanalu bas bila reportaza o ljetovanju u albani. I bas i njemci kazu kako su super plaze, cisto i jeftinije od hrvatcko. Dok sam isla u hrvatcku na more isla sam prije rata u kupare, posle rata u podgoru. I meni u hrvatckoj najvaznije apartman porer plaze, znaci pogled na more, da u blizini imaju radnje tako da Auto parkiram kad dodjem i upalim ga kad podjem. Ali meni se u HR nesvidja sto su plaze uske, guzva i svi ko sardine poredani haha
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 9:13:52
azra I ADI
Mi smo prošle godine bili kod super tipa u Makarskoj, neki muzičar, baš je super bio prema svim gostima-jedini nedostatak je higijena, baš se i ne trudi oko toga. Ali on van sezone bude u Parizu i Beogradu, ove godine otvara kuću tek 15.7. , a nama je to kasno.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 9:28:44
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: SailorMoon Ali meni se u HR nesvidja sto su plaze uske, guzva i svi ko sardine poredani haha
Ovisi kad ideš i gdje ideš. U svakoj zemlji imaš špice kad je najviše ljudi. Mi smo sad bili na Rabu gdje u 8 mjesecu bude krcato, kao i na većini mjesta, ali je sad bili idealno za djecu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 9:32:10
niki83
Ja cu evo da se citiram od prije neki dan.. Kad tako lijepo govorite o Crnoj Gori, a ja bas imam zelju i dolje ljetovati..samo dajte mi neki konkretan link. Sve sto sam po netu trazila nije konkretno, znam sta trazim, i nikad ne bih otisla naslijepo, narocito ne tako daleko.. Evo vec trecu godinu cemo s malom ljetovati kod istog covjeka u Hrvatskoj, gdje je bas onako domacinska atmosfera, oni su uljudni, kulturni, hrana im je odlicna, a i povoljni su. Eh ja bih nesto slicno sad da probam i u CG
IZVORNA PORUKA: niki83
Nego, zna li neko kakvu finu ponudu u Crnoj Gori, tipa polupansion..neka vila, motel i sl.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 11:44:14
pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori
zato sto je blize i napucanije
šta je napucanije?? od čega?? pa Budva, Herceg novi je za Hr Las Vegas
mene nikako ta CG ne privlači za ljetovanje.nema mi onaj šmek i miris jadran kao u HR...džaba ti sve..meni je more = dalmacija a isla sam kao mala u herceg novi i u ulcinju smo kucu imali ali opet ja se samo sjećam HR i zaostroga i drvenika i dubrovnika...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 13:35:26
dinaa
IZVORNA PORUKA: azra I ADI
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Je li se ko kad usudio i krenuo u Lijepu Njihovu i sam sebi našao smiještaj bez prethodnog ugovaranja? Meni ovih dana baš frka za smiještaj u Makarskoj, kako nam jedan otkaza...
Mi smo uvijek ovako isli na more. Odemo tamo i trazimo smjestai i uvijek bez problem nadjemo. Cak i prije 2 godine kad je N bila beba.
Bojim se da ću platiti preskupo, da neću imati puno izbora itd....jer nikad nismo tako išli, a još je vrh sezone...Krenuli bi oko 8.7., bojim se da ne zavale cijenu, a ja s malim pozadi u autu neću moći cijeli dan tražiti.........
Mi smo prosle godine otisli ovako bez rezervacije i dok smo ja i djecica sjeli da popijemo kafu i sok muz je vec nasao smjestaj i to povoljnije nego sto smo bilo gdje zvali da rezervisemo,hehe eto sreca pa sve bilo zauzeto kad smo zvali
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 13:37:47
teacher75
IZVORNA PORUKA: dinaa
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Je li se ko kad usudio i krenuo u Lijepu Njihovu i sam sebi našao smiještaj bez prethodnog ugovaranja? Meni ovih dana baš frka za smiještaj u Makarskoj, kako nam jedan otkaza...
Mi smo uvijek ovako isli na more. Odemo tamo i trazimo smjestai i uvijek bez problem nadjemo. Cak i prije 2 godine kad je N bila beba.
Bojim se da ću platiti preskupo, da neću imati puno izbora itd....jer nikad nismo tako išli, a još je vrh sezone...Krenuli bi oko 8.7., bojim se da ne zavale cijenu, a ja s malim pozadi u autu neću moći cijeli dan tražiti.........
Mi smo prosle godine otisli ovako bez rezervacije i dok smo ja i djecica sjeli da popijemo kafu i sok muz je vec nasao smjestaj i to povoljnije nego sto smo bilo gdje zvali da rezervisemo,hehe eto sreca pa sve bilo zauzeto kad smo zvali
sve zavisi koliko ti je muz nagodan, moj ni mrtav ne bi hodao po vrucini i trazio smjestaj satima
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 14:01:10
balasgirl
Ne znam da li bih se sad (s djetetom) smjela tako uputiti na ljetovanje (bez prethodnog "plana"), ali sam prije dok sam bila djevojka i kasnije u braku (dok nije došao mali debeloguzi) uvijek tako išla na more, ono na ho-ruuuk . Sjećam se jedne prilike zove me tadašnji frajer kao hajde spremi peškire ikakvih sendviča dolazim po tebe da idemo na Boračko j. I u Konjicu kaže on meni."ma mogli smo i u Makarsku" i tako odemo mi u Makarsku na 5 dana bez ičega (sreća da smo imali love, negdje oko 300 KM), spavali u autu, za lovu kupili samo veš i hranu e kad se sjetim... A sad.... ko prava penzija isplaniram sve u bobu, pa tek onda put pod noge
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 14:04:25
teacher75
IZVORNA PORUKA: dinaa
Nije bila vrucina ujutru u 8 sati i nije hodao uopste satima nego u vrh glave pola sata
ma zavisi koliko srece imas, u sezoni je ipak tesko brzo naci nesto sto ti odgovarao. moj bivsi momak je imao kucu na moru pa sam znala bit kod njega citavo ljeto pa bi nas raja cesto zvala kad stignu da im traazimo smjestaj. njemu je bilo zlo, jos zna sve domace tamo, znao je najmanje sat vremena hodati i traziti
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 14:11:10
teacher75
turska je super, al ja moram na vikend bar do dalmacije svratit il se ne pika da sam bila na moru meni je turska bila za provoda zakon, a more i plaza u dalmaciji mi je bolja 10 puta
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 14:34:23
veeseelaa
eh pa nemojte sad zaHebavati, i tamo ko i svugdje, ima svega ja nisam nikad čula u kafićima na plažama Seku i sl kad ste bile zadnji put i gdje u C.gori?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2012 14:34:44
bookah
Bila sam u Budvi prosle god, rekla sam nikad vise. Nije po mom cejfu (nigdje hlada od Budve pa do Rafailovica). Herceg Novi mi se ucinio jos gori, nesto kao Rajlovac u Sarajevu. I dole su guzve, Rusi na sve strane, pa i cijene rastu u skladu sa lovatorima iz Rusije. Cijelo vrijeme sam imala osjecaj da sam negdje na jezeru. Volim naci malo mirno mjesto i uzivati u svojoj tisini, cistoci i mirisu mora/plaze. Pa znate li vi da Budva cijeli Juni nema vode? Neznam kad ce im 'odvrnuti pipu', stede za sezone. Zavrnuli i Cetinju da ustede za Becica, neznam kako je dole juznije u CG. A da odgovorim na temu, idem u Trpanj po ko zna koji put, svidja mi se samo zato sto nije guzva. Ne trazimo svi istu stvar.