|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
14.6.2012 15:05:52   
ogica
Draga,

cestitam od srca !user posted image user posted image user posted image

Ja sam radila inseminaciju i nadam se da ce i mene obradovati pozitivan test user posted image
Do 19.06 bih trebala dobitiuser posted image ili zatrudniti user posted image .
Napeta sam pravo,danas mi je malo muka,ali ne znam da li to vise umisljam ili ...

6 godina braka,dva spontana,nalazi uredni i kod mene i muza.
Krenuli sa detaljnom i intenzivnom borbom za bebolino!!!

(odgovor članu mistery1)
Neposredna veza do poruke: 3526
   RE: dali sam trudna ?
14.6.2012 15:12:45   
ogica
Almasa,

i ja bih trebala imati rezultate ili o trudnoci ili dobiti mengu do 20-og,ustvari do 19.06.
Drzim nam fige,da bude onako kako mi zelimo...
user posted image user posted image user posted image user posted image

6 godina braka,dva spontana,nalazi uredni i kod mene i muza.
Krenuli sa detaljnom i intenzivnom borbom za bebolino!!!

(odgovor članu almassa)
Neposredna veza do poruke: 3527
14.6.2012 16:34:13   
MalaBarbie
Hvala user posted image !
Nadam se da je sve u redu. Ako se dogodilo implatacijsko krvarenje, onda je sve u redu. Znam da je samo implatacijsko bezopasno za bebu ( ako se ne varam ) .

< Poruku je uredio MalaBarbie -- 14.6.2012 16:35:44 >

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 3528
19.6.2012 11:36:12   
almassa

IZVORNA PORUKA: ogica

Almasa,

i ja bih trebala imati rezultate ili o trudnoci ili dobiti mengu do 20-og,ustvari do 19.06.
Drzim nam fige,da bude onako kako mi zelimo...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Heeeee supper kod mene je moja vjestica toliko neredovna tako da nemam pojma da li da radim sutra test ili da ipak pricekam jos koji dan user posted image ja sam toliko u posljednje vrijeme sretna user posted image ali me ubija neizvjesnost za ovo sta ce d abude pitam se da li cu dobiti jer me toliko muci stomak bas kao bolovi pred menustraciju a idem svako malo u wc nikada s enisam budila navecer da idem u wc a sada idem i po 4 puta user posted image tako da nemam pojma grudi su mi toliko osjetljive i puno su narasle jojjjjj nadam se ljudi da to nece biti sve simptomi nahlade neke ili simptomi pred menustraciju hmmmm drzim nam i ja fige i svima koje su u velikoj neizvjesnoti kao ja hehehe user posted image

(odgovor članu ogica)
Neposredna veza do poruke: 3529
19.6.2012 11:40:29   
almassa

IZVORNA PORUKA: ljiljo

Ništa strpi se još malo,pripremi test ili ako ne možeš isčekati možeš betu vaditi 2 dana prije neočekivane user posted image Iskreno se nadam da će biti jedan veeliikkiiuser posted image user posted image

Hjojjjj draga moja hvala ti jos jednom na podrski user posted image test mi stoji u pripravnosti sutra bih ko fol trebala dobiti ali uvijek mi kasni neredovna je jako tako da nemam pojma da li da radim sutra ujutro ili da ipak pricekam jos koji dan savjest pleaseeuser posted image

(odgovor članu ljiljo)
Neposredna veza do poruke: 3530
19.6.2012 14:02:56   
almassa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljudiiiiiiiiiiiiiiiiii isla sada u wc i ugledala malo krvi a sada da li je to menustracija s obzirom da bih trebala dobiti sutra ili je to implatacijsko krvarenje nemam pojma onako prbada me stomak hjojjjjj nije zar da sam nakon ovoliko strpljivosti i cekanja na kraju dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu almassa)
Neposredna veza do poruke: 3531
20.6.2012 14:57:36   
almassa
ewo drage moje da vam javim da od moje trudnoce ovaj mjesec nista nema jucer sam dobila user posted image user posted image user posted image vise srece drugi put user posted image

(odgovor članu almassa)
Neposredna veza do poruke: 3532
20.6.2012 15:01:53   
veeseelaa
almassa žao mi je, biće aBd sljedeći mjesec, držim fige da uspije
što ne kupite ovulacijske trakice i pomoću istim skontate kad vam je ovulacija

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu almassa)
Neposredna veza do poruke: 3533
21.6.2012 10:14:52   
ljiljo
almassa mila zao mi je, znam kako se osjecas tako je meni svaki mjesec, i jos kad setam gradom nekako gdje god pogledam oko mene trudnice ne mogu da vjerujem i da stvar bude jos gora zadnja 2-3 puta odlaska svojoj dr potrefi mi se da svaki put neka zena ili djevojka radi test za trudnoću tamo u ambulanti i da je pozitivan i kontam da je i meni ugledati vise te user posted image crtice mislim da sam vec pukla a jos se desi da sam dobila neki vazan posao i zbog toga moram malo pauzirati s tim da budem trudilica a i mozda je bolje psihički za mene malo da se rasteretim jer sam vidis vec počela na svakom koraku viđati trudniceuser posted image nije nam stvarno lahko,ali nada zadnja umire.

P.S A što se tiče onog kalendara za određivanje ovulacije on vazi samo ako su ti ciklusi redovni,znači da ako ti je user posted image ne redovna onda ti moze pogresno izracunati plodne dane mozda su ti najbolje one trakice

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3534
23.6.2012 9:25:49   
Anoniman
Cao svima juce sam kao dobila mengu medjutim na ulosku nije bilo nista osim 2-3 kapi na toalet papiru danas vec nema nista.
Da li je u pitanju trudnoca ili bi moglo biti nesto drugo? Inace sve me boli kao pred m.

(odgovor članu majalena)
  Neposredna veza do poruke: 3535
23.6.2012 10:43:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Cao svima juce sam kao dobila mengu medjutim na ulosku nije bilo nista osim 2-3 kapi na toalet papiru danas vec nema nista.
Da li je u pitanju trudnoca ili bi moglo biti nesto drugo? Inace sve me boli kao pred m.

Bas nikog da mi odgovori??!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3536
23.6.2012 10:54:28   
chuci
pa kad si trebala dobiti?
jesi li radila test?
jesi li imala nezaštićene odnose?
ne znam šta bih ti odgovorila. možda jesi možda i nisi trudna.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3537
23.6.2012 11:10:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: chuci

pa kad si trebala dobiti?
jesi li radila test?
jesi li imala nezaštićene odnose?
ne znam šta bih ti odgovorila. možda jesi možda i nisi trudna.

test nisam radila to mi se desava od jutros kao dobila sam a nista, samo malo na toalet papiru ima to me zbunjuje , nezasticene odnose smo imali test idem kasnije kupit ...

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 3538
23.6.2012 11:16:26   
chuci
sretno s testom ako je planirana trudnoća

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3539
23.6.2012 11:18:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: chuci

sretno s testom ako je planirana trudnoća

Hvala, planirana jest, al me tek sad neki strah hvata user posted image
Tebi hvala puno!user posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 3540
23.6.2012 11:34:50   
chuci
samo polahko. ako bude dobro jest, ako i ne bude biće aBd sljedeći mjesec.
sretno

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3541
26.6.2012 0:41:14   
kornjaca123
drage forumašice,ovdje sam nova pa neznam jel ima već nešto o tome da čitam i kako pa bih vas uopće pitala ali ako mi možete odgovoritii bila bih vam jako zahvalna...ovako, ja i dečko bili na krstarenju i nije nam u planu bio spolni odnos,no eto poceli smo ali prije seksa(znaci dok smo imali neku predigru) on je izbacio bijelu tekucinu(kako se to zove?).... nakon cega smo imali spolni odnos bez zastite a bas taj dan su mi poceli plodni dani...mozete li mi reci kolika je vjerovatnost da cemo dobiti user posted image Nismo informirani puno jer nismo jos planirali bebu ali ako je tako drago nam je :)) unaprijed hvala

< Poruku je uredio malena27 RR -- 26.6.2012 15:16:09 >

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 3542
26.6.2012 15:14:47   
malena27 RR
Tema je ''Da li sam trudna''. Svi OT postovi ce biti obrisani. Imate temu za catanje na podforumu Zajednica RR.

LP, RR Tim user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu almassa)
Neposredna veza do poruke: 3543
27.6.2012 12:23:14   
Katarina3
Veliki pozdrav drrage moje svima vama evo mene nakon nekog vremena opet sa pitanjima i potpitanjima hehe ,ovako imala sam sponatni u martu imala sam zadnje dve menge ovaj mesec sam trebala dobiti pre 2 dana tj 26.ali zasada nista ,primetila sam nakon spontanog da imam manje osetljive grudi pred menstruaciju dok sam pre imala bas osetljive sada me znaju boljeti na intervale bolne su na dodir,ledja me malo bole stalno mi se spava,a juce sam imala neki malo jace bolove u desnoim jajniku mislila sam da cu dobiti ali nista,zanima me da li bi mogla biti trudnoca jer u prosloj trudnoci su me grudi ubijale od bolova a sada su mali bolovi jer kazu da je svaka trudnoca za sebe sta vi mislite lep pozdrav svima

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 3544
27.6.2012 12:25:39   
vila_7
Katarina bas kao sto i sama kazes i svaka trudnoca je razlicita - i ja sam imala neke drugacije simptome prosli i ovaj put. Ako ti je vec prosao dan kad si trebala dobiti , uradi test

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Katarina3)
Neposredna veza do poruke: 3545
27.6.2012 12:39:42   
Teddy Bear
Katarina i kod mene je nesto slicno, u prvoj trudnoci sam imala sve simptome, a u ovoj drugoj nemam jos nijedan znak trudnoce, a 11-ta sam sedmica, nego uzmi jedan test pa ces znat, iskreno se nadam da je user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 3546
27.6.2012 12:55:09   
Katarina3
Nadam se i ja da jeste ali bojim se razocarenja i da mozda nije prerano za test ..?. :)

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 3547
27.6.2012 12:59:51   
Teddy Bear
U prvoj trudnoci sam radila jedan test 4 dana prije ocekivane, i bila je jaaako blijeda crtica i to sa nekom popodnevnom mokracom,i jedan na dan ocekivane kad je bila jasna linija sa jutarnjom mokracom, a u ovoj kad je proslo 10 dana sa nekim popodnevnim i plus k'o kuca...

Neposredna veza do poruke: 3548
27.6.2012 13:00:39   
Pingvina
Katarina-trci po test..Drzim fige!!user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

Neposredna veza do poruke: 3549
29.6.2012 13:08:30   
Antuntun
Drage moje da vam se i ja pridružim, veliki pozdrav za sve!
Imam jednu dilemu, jako želim bebu i radim na tome nezaštićene odnose sam imala nekoliko puta u toku plodnih dana, obzirom da mi je menstruacija redovna, na svakih 28 dana, ovulacija je bila oko 20-21 juna. U poslednjih par dana imam blage bolove u donjem dijelu stomaka, pospana sam, imam pojacan iscjedak, ali sam danas radila test Baby rapid i pokazao mi je negativno, a menstruacija mi dolazi 04.07. Da li je moguće da sam ipak prerano uradila test? user posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 3550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *