|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
7.6.2012 14:50:41   
niki83

IZVORNA PORUKA: Pingvina

IZVORNA PORUKA: pepika

gaga navijamo za user posted image user posted image

Pridrzujem se navijanju!!!I drzim fige za user posted image user posted image !!

Takodjer user posted image

N&N

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 3476
7.6.2012 22:45:54   
majalena
danas sam trebala dobiti meng,al nista opet se pojavila mucnina stomak me boli al ne onako kao kad trebam dobiti neznam dal da uradim test sta vi mislite?

(odgovor članu gaga2807)
Neposredna veza do poruke: 3477
7.6.2012 22:49:34   
Teddy Bear
majalena uradi test, cuvam ti fige user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majalena)
Neposredna veza do poruke: 3478
7.6.2012 22:55:43   
majalena
hvala puno nadam user posted image se

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 3479
7.6.2012 23:33:08   
gaga2807
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaga2807)
Neposredna veza do poruke: 3480
8.6.2012 7:48:04   
Pingvina
IZVORNA PORUKA: gaga2807

user posted image user posted image user posted image

Beta???user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu gaga2807)
Neposredna veza do poruke: 3481
8.6.2012 13:31:46   
Teddy Bear
gaga2807 user posted image zao mi je, majalena jesi li radila test, javi nam rezultat user posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 3482
8.6.2012 14:44:47   
majalena
nisam jos sacekat cu jos par dana pa onda mozda je jos rano za test ,javim ja rezultate kad uradim test :-D

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3483
   RE: dali sam trudna ?
8.6.2012 16:12:28   
Crnka7
Pozdrav drage moje! Slucajno sam dospjela na ovu stranicu i moram vam priznati da mi se jako dopada...user posted image Imam jedno pitanje molim vas pomoziteuser posted image Zadnju Mjesečnicu sam imala 13.o5. a odnos 21.05. pa nadalje, imam blage vrtoglavice, grčeve u stomaku kao svaki cas da cu dobiti, grudi me bole i otekle su jako, roskasti iscjedaki izražene vene na grudima i po tijelu..kupila sam danas test clearblue i pokazao mi je negativan rezultat (nisam mogla dočekati) zanima me da li je prerano urađen? I da li postoji šansa da sam ipak trudna? A moram napomenuti da sam prije 2 godine imala spontani pobačaj i sad me strah da nemogu imati djece...user posted image puno vam hvala

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 3484
8.6.2012 16:27:16   
animagical
ako ti ciklusi traju 28 dana, test trebas uraditi 11-og, tj na dan ocekivane menstruacije najranije... u svakom slucaju, svi parovi koji rade na bebi duze od godinu dana a rezeultata nema, trebaju skupa otici doktoru da vide je li slucajno ili ima neki razlog... sretno s testom

(odgovor članu Crnka7)
Neposredna veza do poruke: 3485
8.6.2012 16:37:13   
Crnka7
Hvala na odgovoru..user posted image Poslje sponatanog nismo ni pokušavali ovo je prvi put i sad sam tako napeta a bila sam kod doktora i sve je u redu al opet postoji neki strahuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3486
8.6.2012 17:08:06   
Crnka7

IZVORNA PORUKA: Crnka7

Pozdrav drage moje! Slucajno sam dospjela na ovu stranicu i moram vam priznati da mi se jako dopada...user posted image Imam jedno pitanje molim vas pomoziteuser posted image Zadnju Mjesečnicu sam imala 13.o5. a odnos 21.05. pa nadalje, imam blage vrtoglavice, grčeve u stomaku kao svaki cas da cu dobiti, grudi me bole i otekle su jako, roskasti iscjedaki izražene vene na grudima i po tijelu..kupila sam danas test clearblue i pokazao mi je negativan rezultat (nisam mogla dočekati) zanima me da li je prerano urađen? I da li postoji šansa da sam ipak trudna? A moram napomenuti da sam prije 2 godine imala spontani pobačaj i sad me strah da nemogu imati djece...user posted image puno vam hvala

(odgovor članu Crnka7)
Neposredna veza do poruke: 3487
8.6.2012 19:34:06   
adna 83
dobro nam dosla crnka7, mislim da si ipak prerano uradila test, sacekaj jos 7 dana pa ponovi, meni se isto tako desilo da sam prerano uradila test, kada sam poslije 7 dana ponovila bila je jedva vidljiva druga ctrica da sam ja mislila da je u misljam, a sada sam u 6 mjesecu i definitivno je nisam umislilauser posted image a tebi od srca zelim da drugi put ugledasuser posted image

(odgovor članu Crnka7)
Neposredna veza do poruke: 3488
8.6.2012 20:09:20   
Crnka7
Hvala ti, sad si me razveselilauser posted image a tebi čestitam od srcauser posted image

(odgovor članu adna 83)
Neposredna veza do poruke: 3489
8.6.2012 20:57:03   
bananica

mislim da si prerano uradila test, ponovi ga, u slucaju da ne dobijes, za nekih 7 dana

drzim fige da bude pozitivanuser posted image

(odgovor članu Crnka7)
Neposredna veza do poruke: 3490
8.6.2012 23:02:50   
Dalia_88
Crnka duso ti si vec bila trudna i nema potrebe da mislis da ne mozes imati djece. I ja sam imala spontani prosle godine u junu a eto ove godine u maju sam ostala trudna i hvala Bogu sve je uredu. Ja sam poslije spontanog bila cak i mirnija jer sam znala da mogu imati djece i da ako ima neki problem nije nista strasno jer sam na prirodan nacin ostala trudna sto je najvaznije. Tek ste poceli ponovo i nemoj da se opterecujes i da mislis negativno, cak i ako nisi uspjela ovaj mjesec mozda ces sledeci ili za 2-3 mjeseca. Vjeruj mi toliku zelju imam da rodim dijete da te potrpuno razumijem i sve ostale zene ali opet sam sve prihvatala kao da je tako moralo da bude i sve sto se desava je sa razlogom.
Zelim vam svima puno srece i drzim vam fige da sto prije ugledate svoje user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3491
8.6.2012 23:03:58   
Crnka7
Hvala ti bananice na odgovoruuser posted image i na pozitivnoj željiuser posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3492
8.6.2012 23:09:40   
Crnka7
Hvala ti Dalia na lijepim riječima i željamauser posted image dosta su me smirile tvoje riječi, sad sam tako ne strpljiva jedva čekam da vidim što će biti, a iskreno se nadam jednoj maloj slatkojuser posted image

(odgovor članu Dalia_88)
Neposredna veza do poruke: 3493
8.6.2012 23:10:49   
Crnka7
...i naravno čestitam ti od srcauser posted image

(odgovor članu Dalia_88)
Neposredna veza do poruke: 3494
8.6.2012 23:14:21   
Dalia_88
Hvala crnka i nadam se lijepim vijestima uskoro. Vjeruj da ce biti sve ok jer ja cini mi se da ne znam zenu koja nije imala bar jedan spontani pogotovo u ovo danasnje vrijeme tako da ne brini nista..

(odgovor članu Crnka7)
Neposredna veza do poruke: 3495
9.6.2012 12:03:32   
ljiljo
Htjela bih pitati da li je imala neka od vas sličnu situaciju i da li je moguće vidjeti 2 dana prije očekivane user posted image na ginekološkom pregledu trudnoću odnosno te neke simptome (zadebljan zid mat. i sl.), jer sam bila tada na pregledu običnom i evo nema je još user posted image doduše tek 1 dan ali eto i nemam simptoma osim što mi se manta kad ustanem?Javi te isčekivanje me muči...

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu Dalia_88)
Neposredna veza do poruke: 3496
9.6.2012 13:46:30   
gaga2807
Evo i mene, beta je niska, 0,100, ali ja i dalje imam vrtoglavice, mučninu....možda je ipak najsigurnije da sačekam sledeći siklus pa da vidimo šta i kako....user posted image

(odgovor članu ljiljo)
Neposredna veza do poruke: 3497
9.6.2012 13:55:42   
ljiljo
imali koga user posted image ,

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu gaga2807)
Neposredna veza do poruke: 3498
9.6.2012 14:49:46   
majalena
evo mene,jucer sam dobila mengu al samo par kapi bolje receno kao nesto smedje nema krvi danas vec normalno al jako bolno,da napomenem da me nikad ne boli kad dobijem nego dva dana prije menge a danas je uzas toliko je bolilo da sam morala piti tablete,znaci nikad me nije bolilo za vrijeme men.sad ne znam u cemu je problem

(odgovor članu ljiljo)
Neposredna veza do poruke: 3499
9.6.2012 15:02:19   
gaga2807
pokušaj se suzdržati koliko možeš., nemoj odmah da piješ tbl.....

(odgovor članu majalena)
Neposredna veza do poruke: 3500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *