|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
2.6.2012 16:03:43   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: majalena

kada je najbolje uraditi test?

rano ujutro s prvim urinom

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu majalena)
Neposredna veza do poruke: 3451
2.6.2012 17:55:42   
niki83
Ima li ijedna od vas ciklus preko 32 dana? Ja trebala dobiti a nikakvih simptoma..pa mi cudno. Inace ciklus mi traje oko 30 dana.

N&N

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3452
2.6.2012 18:14:58   
Teddy Bear
niki 83, i meni su ciklusi oko 30 dana, kasnilo mi 10 dana, ja mislila zbog dojenja, kupim test kad ono + k'o kuca... ja kontala da iskljucim mogucnost trudnoce, kad ono trudnoca, a nikakvih simptoma nemam, i to mi je najcudnije. nego kupi jedan testic pa ces znatuser posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3453
2.6.2012 19:25:52   
niki83
A joj..ne bih se ja nadala trudnoci..user posted image
Nego mi bas cudno, ama bas nikakvih simptoma ni ciklusa, a ni trudnoce eto..
Ako ne bude jos dan-dva nista, morat cu po testuser posted image

N&N

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 3454
2.6.2012 19:45:50   
marinčii
niki meni je prije trudnoće bio tako nepravilan ciklus znao je i preko 35 dana trajat al kako rodi to se ustabililo sad je svako 28 dana a evo zadnja dva mjeseca i ranije,tako da je moguće da se to i kod tebe promjenilo,ne mora bit poseban razlog a ni trudnoća,al eto nikad se nezna ti akjo sumnjaš uradi test i eto ga

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3455
2.6.2012 20:09:45   
niki83
Ma znas kod mene nikad ciklusi nisu bili redovni nesto, ni prije ni poslije trudnoce..ali nikad ovako dugo preko 32 dana..pa mi to nejasno..
Ma ja se sve nadam dobit cu svaki minut user posted image

N&N

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3456
3.6.2012 20:33:52   
majalena
evo mene opet imam jeno pitanje pa ako mi moze netko odgovoriti,e ovako imam bolove u stomaku i s osjecaj kao da me neke iglice bockaju po stom.vec tjedan i duze imam mucnine i povracanje ,posto sam imala odnos 22.5 mene zanima ima li ovo ista s trudnocom??pozzz

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3457
3.6.2012 22:15:28   
malen@89
Pa moze biti,mislim da je to individualno,ja sam imala iste simptome kao i kad trebam dobiti,samo su me vise bolile grudiuser posted image
nadam se da ce izostati ovaj i narednih devetuser posted image user posted image

(odgovor članu majalena)
Neposredna veza do poruke: 3458
4.6.2012 9:58:56   
hibiskus
Drage moje ženice koje pokušavate zatrudniti, vi koje ste trudne i koje već imate user posted image , zanima me da li je ijedna od vas kao prvi simptom imala pojavu čudnih bubuljica sa bijelim vrhom po vratu i dekolteu, nakon kojih ostaje flekica-mrlja. Meni je ostala fleka na vratu i dekolteu, inače nemam nekih velikih problema sa time, a nikad nisam imala na vratu... Negdje sam na nekom forumu pročitala da je to nekome bio prvi simptom. Osim toga imam osjećaj mučnine kada god sam puno gladna, i moram hitno da ubacim makar zalogaj nečega u usta. Ne znam je li rano za te simptome 6-7 dana nakon ovulacije? Unaprijed hvala svima na odgovoru. Pozdrav

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 3459
4.6.2012 14:55:18   
irisss
Kod mene je bilo baš tako, puno sitnih bijelih bubuljica po prsima, što inače nemam. Ali se meni to pojavilo, dan-dva prije očekivane user posted image pa sam mislila da je neki novi pms simptom. Hvala Bogu da nije ni došla

(odgovor članu hibiskus)
Neposredna veza do poruke: 3460
4.6.2012 15:30:27   
hibiskus
Irisss, hvala ti što si mi dala nadu... mada me više strah nadati se, strah me ponovnog razočarenja. Biće, aBd. Pozdrav

(odgovor članu irisss)
Neposredna veza do poruke: 3461
5.6.2012 20:59:53   
majalena
kada je bolje uraditi test dan prije menge ili kad zakasni???

(odgovor članu hibiskus)
Neposredna veza do poruke: 3462
5.6.2012 23:25:56   
mala_sa
2-3 dan nakon kasnjenja user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu majalena)
Neposredna veza do poruke: 3463
6.6.2012 11:30:44   
anidla
ja sam sinoc sanjala da sam trudna, i nasekirala se u snu, ne zato sto sam kao trudna, nego sto sam trudna kao 4 mjeseca a isla sam na aerobik user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3464
   RE: Da li sam trudna ?
6.6.2012 12:24:41   
almassa
Zdravo drage moje nova sam ovdje i da budem iskrena o zatrudnjivanju i neznam bas mnogo ali kod mene je osjecam se nekako poseban slucaj.Bas citam vase postove,i pokusajem da se pronadjem u bilo kojem ali neide mi bas user posted image
Znaci inace imam neredovnu user posted image zna nekada da mi kasni i po 2 mjeseca isla sam kod ginekologa vise puta tako kada mi kasni uvijek se ponadam da je upitanju user posted image ali i nije doktor kaze da je to kao sasvim normalno radila sam papa test i sve moguce nalaze i kaze kao da je normal da tako imam cikluse iako to mene malo zbunjuje.Posljednju user posted image sam imala 20.05 i nisam sigurna tacno kada mi pocinju plodni dani tako da odmah od zavrsetka vjestice smo krenuli u akciju.pa od zadnjeg dana vjestice do 4.6 smo radili user posted image malo je mozda to smijesno ali kada neznam i nikako nemogu da uganjam te plodne dane jednostavno nisam sigurna kada su mi ti dani.Uglavnom vec osjecam veliku napetost u stomaku i grudi su mi jako porasle i jako me bole imam ujutro mucnine nekoliko puta sam dosada i povratila i u posljednje vrijeme osjecam veliku gadljivost prema nekoj hrani :=/ test sam uzela ali mise nikako neda jos da radim osjecam da je jakooo prerano zato ali se dvoumim da odem vaditi krv paa sta mi vi na sve ovo sto ja napisah kazete??? Hvala vam svima user posted image user posted image

(odgovor članu sanja27)
Neposredna veza do poruke: 3465
6.6.2012 12:44:52   
Lejla Ka
Uradi test, ako je negativan ponovi za 3-5 dana. Ako se simptomi nastave, nema mjesečnice, testovi negativni, izvadi krv.

Test može biti lažno negativan.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu almassa)
Neposredna veza do poruke: 3466
6.6.2012 14:15:32   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: almassa

Zdravo drage moje nova sam ovdje i da budem iskrena o zatrudnjivanju i neznam bas mnogo ali kod mene je osjecam se nekako poseban slucaj.Bas citam vase postove,i pokusajem da se pronadjem u bilo kojem ali neide mi bas user posted image
Znaci inace imam neredovnu user posted image zna nekada da mi kasni i po 2 mjeseca isla sam kod ginekologa vise puta tako kada mi kasni uvijek se ponadam da je upitanju user posted image ali i nije doktor kaze da je to kao sasvim normalno radila sam papa test i sve moguce nalaze i kaze kao da je normal da tako imam cikluse iako to mene malo zbunjuje.Posljednju user posted image sam imala 20.05 i nisam sigurna tacno kada mi pocinju plodni dani tako da odmah od zavrsetka vjestice smo krenuli u akciju.pa od zadnjeg dana vjestice do 4.6 smo radili user posted image malo je mozda to smijesno ali kada neznam i nikako nemogu da uganjam te plodne dane jednostavno nisam sigurna kada su mi ti dani.Uglavnom vec osjecam veliku napetost u stomaku i grudi su mi jako porasle i jako me bole imam ujutro mucnine nekoliko puta sam dosada i povratila i u posljednje vrijeme osjecam veliku gadljivost prema nekoj hrani :=/ test sam uzela ali mise nikako neda jos da radim osjecam da je jakooo prerano zato ali se dvoumim da odem vaditi krv paa sta mi vi na sve ovo sto ja napisah kazete??? Hvala vam svima user posted image user posted image

rano ti je za test, sacekaj bar 15.-16.6. pa uradi

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu almassa)
Neposredna veza do poruke: 3467
6.6.2012 17:41:35   
niki83

IZVORNA PORUKA: anidla

ja sam sinoc sanjala da sam trudna, i nasekirala se u snu, ne zato sto sam kao trudna, nego sto sam trudna kao 4 mjeseca a isla sam na aerobik user posted image

user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3468
7.6.2012 10:37:58   
gaga2807
Dobar dan ,
novi sam član i trebao bi mi savjet nekog iskusnijeg !user posted image Ciklus mi je kasnio 7 dana, i dobila sam nakon toga, ali je ( za mene jako neuobičajeno ) trajao 1,5 dan, i to prvi dan malo jače jer sam putovala, pa vjerovatno od dugog sjedenja. Drugi dan je odmah prestalo i od tada je već 7 dana prošlo a meni stomak kao lopta. Uradila sam pregled gin. i UZ i rečeno mi je da su vjerovatno polipi vel 7x7 i 7x5 mm, ali ja imam neipisive muke, žgaravice, vrtoglavice.... Jutros sam na svoju ruku uradila beta HCG hormon i sa nestrpljenjem čekam nalaz. Imam 35 godina, i do sada nisam rađala. Ima li neko slično iskustvo ???user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3469
7.6.2012 10:43:32   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gaga2807

Dobar dan ,
novi sam član i trebao bi mi savjet nekog iskusnijeg !user posted image Ciklus mi je kasnio 7 dana, i dobila sam nakon toga, ali je ( za mene jako neuobičajeno ) trajao 1,5 dan, i to prvi dan malo jače jer sam putovala, pa vjerovatno od dugog sjedenja. Drugi dan je odmah prestalo i od tada je već 7 dana prošlo a meni stomak kao lopta. Uradila sam pregled gin. i UZ i rečeno mi je da su vjerovatno polipi vel 7x7 i 7x5 mm, ali ja imam neipisive muke, žgaravice, vrtoglavice.... Jutros sam na svoju ruku uradila beta HCG hormon i sa nestrpljenjem čekam nalaz. Imam 35 godina, i do sada nisam rađala. Ima li neko slično iskustvo ???user posted image

ja sam sa svojom curicom imala tako menzes 1,5dan a bila sam trudna, meni to lici nauser posted image

javi nam rezultat beteuser posted image ako bude preko 5 trudna siuser posted image

(odgovor članu gaga2807)
Neposredna veza do poruke: 3470
7.6.2012 10:46:12   
gaga2807
Hvala veliko, i ja ga jedva čekam, a razmišljam sama za sebe , dva su " polipa " a ja sam bliznakinja, unazad 4 generacije ženske linije, niko nije preskočio blizanačke trudnoće .....user posted image user posted image ... samo da dođe beta user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3471
7.6.2012 10:47:40   
pepika
gaga navijamo za user posted image user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu gaga2807)
Neposredna veza do poruke: 3472
7.6.2012 10:49:02   
Pingvina
IZVORNA PORUKA: pepika

gaga navijamo za user posted image user posted image

Pridrzujem se navijanju!!!I drzim fige za user posted image user posted image !!

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 3473
7.6.2012 10:54:36   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gaga2807

Hvala veliko, i ja ga jedva čekam, a razmišljam sama za sebe , dva su " polipa " a ja sam bliznakinja, unazad 4 generacije ženske linije, niko nije preskočio blizanačke trudnoće .....user posted image user posted image ... samo da dođe beta user posted image

kod kojeg si dr

vrlo je moguce da su dvije bebiceuser posted image

(odgovor članu gaga2807)
Neposredna veza do poruke: 3474
7.6.2012 11:06:36   
gaga2807
Hvala veliko na podršci user posted image . Išla sam svojoj doktorki , porodični ginekolog.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *