|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bolovi u stomaku na pocetku trudnoce
3.5.2012 14:23:43   
veeseelaa
ja sam u prvih 4-5 mjeseci imala bolove u dnu stomaka i jako sam se plašila al dr je rekao da je to ok i da se maternica širi... znala sam se umotati u jorgan i tako hodati po sobi, sve sam kontala da sam se nahladila
A muž nije smio upaliti klimu kad smo bili u Turskoj na moru koliko sam kukala da će mi ista ubiti bebu u stomaku

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu novo lice)
Neposredna veza do poruke: 551
3.5.2012 16:15:20   
ajla86
sve je to individualno...neko ima bolove u stomaku a oept je sve ok kao sto je slucaj sa veselom...ja nisam te srece...meni su poceli bolovi negdje oko 14-15 sedmice i odmah mi je ukljucena terapija....jao prijeteci spontani i da strogo mirujem.uglavnom kakvi god bolovi bili treba se javiti dr da on prekontrolise....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 552
3.5.2012 16:20:42   
ivana29
Ja sam u 5 tjednu..i povremeno imam grceve slicne menstruacijskim...istog trena kad mi se pojave..ja hop...na kauc...znam da je to normalno u prvim mjesecima zbog rastezanja matrenice...ali ja isto prilegnem...user posted image

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 553
3.5.2012 16:23:04   
ajla86
uzmi magnezijum bioelektra nemoj sumeci....nego kesice imaju pa istresec direkt na jezik...i lezi na ljevi bok....
da materica odradi svoje...raste bebi u njoj pravi sebi mjesta....

(odgovor članu ivana29)
Neposredna veza do poruke: 554
3.5.2012 18:26:49   
novo lice
Ja sam usla u 15 sedmicu i svaki dan imam te bolove.Od pocetka pijem dabrosto i apaurin.

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 555
4.5.2012 17:02:32   
ajla86
magneziji je meni dooooosta pomogo...fakat opusta matericu...probaj

Neposredna veza do poruke: 556
4.5.2012 21:16:38   
novo lice
To je onaj u prahu, koji direktno sipaš u usta...znam imam ga kući ali ga eto ne pijem.Hvala ti puno!!user posted image

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 557
5.5.2012 21:06:57   
novo lice
Pozdrav user posted image drage
Danas sam od dr.kaže da je sve u redu (beba se dobro razvija) ali prepisala mi prenatal.
Jeli to ok?? Razmišljam da odem privatno kod dr.Vernesa, znate li kakav je??Neka preporuka..

Neposredna veza do poruke: 558
5.5.2012 21:12:38   
Skvo RR
Vitamincici...sve smo ih pile...polako i sretno.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 559
7.5.2012 19:37:16   
medaaaa
E draga trudnice ja sam se bogami kretala i setala normalno,
juce sam osjetila bebu kako mi se krece u stomaku i jako sam sretna i sada mi je
jos lakse.

Neposredna veza do poruke: 560
7.5.2012 21:15:17   
novo lice
Super meda..sigurno je neobicaan osjecaj kada si osjetila svoju user posted image .
Ja ne mogu puno da se krecem jer imam te neke stalne zigove.
Dr.kaze da na ultrazvuku nema nista odnosno da je sve u redu.Ma ja odoh u petak kod privatnika.
Da sebi olaksam dusu.
Pozz

(odgovor članu medaaaa)
Neposredna veza do poruke: 561
11.5.2012 15:39:30   
medaaaa
Ma da tako ti je najbolje otidzi ti kod privatnika da se ti ne sekiras
zbog sebe.

Neposredna veza do poruke: 562
5.6.2012 12:10:21   
ljubicica5
Pozdrav svima... bas mi je drago da imamo i ovu temu...
Ja sam u 23. sedmici user posted image , i vec cetvrti dan imam bolove u donjem dijelu stomaka i leđa. Bol je potpuno isti kao menstruacijski bol. A imam zavaljenu maternicu... Pa sad, prosle sedmice sam bila na kontroli, rekao mi je dok. da je sve uredu, ali je beba okrenuta naopako. Sad sam ga zvala, kaze da pritrpim bol, jer mi ne smije raditi ultrazvuk tako cesto. A ja se zaista bojim...

(odgovor članu medaaaa)
Neposredna veza do poruke: 563
5.6.2012 12:20:55   
vila_7
ljubicice ako ne zeli da radi opet UZV otidji kod drugog - nece ti nista biti od ponovnog pregleda a ti se djaba sekiras. A sto se tice maternice mozda ti je prije bila zavaljena - sad vise garant nije jer se ona ja mislim vec pocetkom 2-og tromjesecja okrene kako treba - tako su bar meni rekli jer i ja imam zavaljenu.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ljubicica5)
Neposredna veza do poruke: 564
5.6.2012 12:27:31   
ljubicica5
Ma mislim otici privatno nekome... ali znate kako su neljubazni ginekolozi, kad vam jedan vodi trudnocu a odete drugom.... ali sta me briga, moja bebica mi je najvaznija :)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 565
5.6.2012 12:30:56   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: ljubicica5

Ja sam u 23. sedmici user posted image , i vec cetvrti dan imam bolove u donjem dijelu stomaka i leđa. Bol je potpuno isti kao menstruacijski bol. A imam zavaljenu maternicu... Pa sad, prosle sedmice sam bila na kontroli, rekao mi je dok. da je sve uredu, ali je beba okrenuta naopako. Sad sam ga zvala, kaze da pritrpim bol, jer mi ne smije raditi ultrazvuk tako cesto. A ja se zaista bojim...

šta znači ne smije ti raditi UZ prečesto, ja sam znala sedmično ići jer sam imala kontrakcije od 4 do 27 nedjelje, ovo kako ti opisuješ kod mene su to bile kontrakcije, do 27 nedjelje ležala haman 20 dana iz dva puta u bolnici,

ipak, da potražiš još jedno mišljenje, sretno

Neposredna veza do poruke: 566
5.6.2012 12:38:00   
vila_7

Ma mislim otici privatno nekome... ali znate kako su neljubazni ginekolozi, kad vam jedan vodi trudnocu a odete drugom.... ali sta me briga, moja bebica mi je najvaznija :)

pa ne mora ovaj prvi ni znati da si otisla ako neces

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 567
5.6.2012 13:06:34   
ljubicica5
Ma da, definitivno moram otici ginekologu, sad sam se bas zabrinula...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 568
5.6.2012 15:13:54   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

šta znači ne smije ti raditi UZ prečesto, ja sam znala sedmično ići jer sam imala kontrakcije od 4 do 27 nedjelje, ovo kako ti opisuješ kod mene su to bile kontrakcije, do 27 nedjelje ležala haman 20 dana iz dva puta u bolnici,

ipak, da potražiš još jedno mišljenje, sretno

I ja bih obavezno trazila drugo misljenje.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 569
5.6.2012 15:26:38   
mima111
Pozdrav!!! Ne znam da li sam na pravom mjestu ali vjerujem da će mi jedna od vas dati savjet, imam jedno djete staro dvije godine...prije poroda su mi menge bile ne redovite tj. kasnile uvijek pet do deset dana nakon poroda sve se stabiliziralo i točno u dan dobijem. Prije mj. dana sam imala upalu mjehura, pila antibiotike i kad je prošla upala počelo me dolje svrbiti pa sam kupila canesten vaginalete i treći dan nakon što sam stavila vaginaletu menga je odmah došla, kao i obično točno u dan. Mokrenje nije bilo bolno ali sam i dalje često mokrila, da napomenem taj mj menga je bila jako slaba nego inače. Nako dva tj. od menge bilo mi je sumnjivo što i dalje često mokrim pa sam išla vadit nalaze urinokulture i krvi i sve je bilo uredno. Napravila test trudnoće i bio je negativan. Par dana prije druge menge,opet sam radila test i opet bio negativan ali i dalje sam često mokrila. I sad je druga menga trebala doći ali je nema kasni 6 dana, prije pet dana sam opet radila test i opet negativan haha rećete da sam luda alisad više ne znam jel mi kasni od toga što previše mislim na to. Sinoć sam imala jake bolove u donjem djelu stomaka kao da ću dobit samo puno jače je bolilo i nisam se mogla pomaći pola sata. Cice me nisu bolile do jutros inače pred mengu bole jako, imam osjećaj ujutro kad se probudim da ću dobit ali nikako. Sad razmišljam da li da opet kupim test i da pričekam još koji dan pa kod ginićauser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 570
6.6.2012 10:33:34   
ljubicica5
dRAGE MOJE, danas imam pregled kod ginekologa u 12h, uzasno se bojim. Pozelite mi srecu....

(odgovor članu mima111)
Neposredna veza do poruke: 571
6.6.2012 10:34:29   
M kao Mama

dRAGE MOJE, danas imam pregled kod ginekologa u 12h, uzasno se bojim. Pozelite mi srecu....

sretno i javi se

Neposredna veza do poruke: 572
6.6.2012 15:05:55   
ljubicica5
Evo vratila sam se s pregleda, neka upala je upitanju, ali nije nista ozbiljno, na svu srecu :)

Neposredna veza do poruke: 573
6.6.2012 16:21:39   
M kao Mama

Evo vratila sam se s pregleda, neka upala je upitanju, ali nije nista ozbiljno, na svu srecu :)

hvala Bogu, jesu li ti urin uzimali ili kako znaju da je upala, šta si dobila od terapije

Neposredna veza do poruke: 574
6.6.2012 17:23:05   
ljubicica5
Jesu, uradili mi hitan nalaz urina... i dao mi je neke vaginalne kapsule macmiror trebam ih koristiti 7 dana, pa na kontrolu. Radio mi je i UZ i ginekoloski pregled tako da je sve ostalo uredu. A ta upala je zbog neke bakterije koju sam pokupila...

Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *