Pilka -> RE: Bolovi u stomaku na pocetku trudnoce (4.7.2008 9:24:52)
|
IZVORNA PORUKA: mudrost i ja isto imam bolove u stomaku,ono kao pred menstruaciju..citala sam na internetu da je to normalno jer se maternica siri... u devetoj sedmici trudnoce sam... ono sto mene zabrinjava je da osjecam malaksalost stalno, ono kao pred gripu... sve me boli i muka mi, ali ne povracam... sta god pojedem ne odgovara mi... kad lezim onda je sve uredu, ali dosadi i to...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] cekam na pregled, vjerovatno ce me nazvati ove ili iduce sedmice,,, ovdje je to malo komplikovano... prvi UZV se radi u desetoj sedmici trudnoce... bila sam kod doc,dala mi je da pijem tablete prva tri mjeseca... molim vas ako mi malo mozete pomoci, ovo mi je prva trudnoca, pa me malo strah... jel to uredu sto se ovako osjecam...bojim se da mi nedostaju neki vitamini ili nesto drugo.. unaprijed hvala.... Moja draga ja sam ti u 10-11 sedmici trudnoce i od pocetka imam bolove svakodnevno ... vec sam isla na 3 UZV i sve je zasad OK, pijem dobroston i nakon jedne kutije mi se malo smirilo (prosle sedmice) ali evo ove je opet pocelo i to svakodnevno. Stomak me boli i nisko (ondje gdje bi trbali biti jajnici) i visoko oko pupka i svuda ali sta cu. Doktorica mi je rekla da me ne bi trbalo boliti oko pupka ali eto mene boli. Ma vec sam se navikla na to i draga moja i meni je stalno muka i nemam apetita uopste, i sta god da pojedem moram da legnem da bi mi bilo lakse ali sta cu valjda je to to drugo stanje...no sikiriki draga moja bice to nama ok... Ja cu u ponedeljak na UZV pa cu vidjeti sta ce mi doktorica reci... POZDRAV
|
|
|
|