Skvo RR -> RE: Bolovi u stomaku (19.1.2010 23:19:58)
|
IZVORNA PORUKA: ja_mama drage moje, ja sam nova, a stara. davno sam se uclanila i citam vas ali se rijetko kada javim jer nisam bila neka s vremenom, do sada. :) mama sam blizanaca od 2 i po godine. trudna sam 32+3. u cetvrtak sam bila na pregledu i dr mi je rekla da sam otvorena "deblji prst", da mi je grlic razmeksan ali da nije skracen i da mi je beba visoko, ali ipak (posto sam imala prijevremeni porod,36NG) dala mi je gynipral 3x1, isoptin 3x1. nisam nikada imala neke jace bolove, jedino one BH kontrakcije i eto povremeno sam osjecala pritisak dolje, inace imam one glupe prosirene vene od tereta (dolje ) pa me to i boljelo, inace nista posebno. sada me ona staila u krevet na mirovanje, pa me bole ledja (ono gdje su bubrezi) i trtica i povremeno stomak, ali onako cijeli stomak nista odredjeno. ja prosetam bude mi lakse , kad legnem boli jos kratko pa pusti... sorry ja se vama napisa, ali zanima me jel nek imao slicno iskustvo, bojim se da necu imati prijevremeni porod pa da zaglavim u bolnici a bolujem za mojim malcima, nikad se nisam odvajala od njih. eto zahvalna sam svakom ko kaze bilo kakvu, i izvinite zbog duzine, inace sve moram da dobro razjasnim.
|
|
|
|