Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.4.2012 13:18:21
M kao Mama
kad budete birale najveći pupolino, ja sam pobjednica bez konkurencije, nego vidim žene pohrlile na temu Mršajmo zajedno, ja ću da otvorim debljajmo zajedno, hahahahaha
RE: Fotografije nasih stomacica II 18.4.2012 15:26:05
hatepsut
Nuteli,pepi pupo i pepa mamica (koliko se vidi) Alma ne benavi,super si ti zeno.Divne ste mi sve i mi cemo se slikat kad nadjemo fotografa Ja ne mogu sama u sobi imam malo prostora od ormara do kreveta.
RE: Fotografije nasih stomacica II 19.4.2012 14:08:22
ajla86
da vas neureknemo nosite nesto naopako koliko ste lijepe.....mashalla mislim da je zena najljepsa i najnjeznija u trudnoci.... sve ste mi slatke ko bonbon....
RE: Fotografije nasih stomacica II 27.4.2012 11:54:59
ajla86
mashalla diso pupe...ja bih mozda i postavila slike ali ovdje ste sve nekako u liniji i zgodne trudnice samo vam se stomacic istice... ja sam ogromnaaaaaaaaaaaaaaaa ma nek smo zive i zdrave i mi i nase bebare.... koke vas kakile....nista nevaljate nijedna....fujj bas ste ruzne
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.5.2012 8:03:13
Mirkica
IZVORNA PORUKA: LuckyStar
punih 28 sedmica :)
divnoooo
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.5.2012 8:04:23
Mirkica
IZVORNA PORUKA: diyanna
kada je slikano 33 tjedna bila sada je vec 36 :-) jos malo i nasa Nina ide van :-)
lijepa trudnica ma predivnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.5.2012 8:06:59
Mirkica
maja ds ti kao da nisi ni trudna mama alma ja i ti smo nekako najslicnije u struku hahahahhahahah masalah divan pupo nek je bebi fino :)))
RE: Fotografije nasih stomacica II 8.5.2012 14:33:16
ajla86
IZVORNA PORUKA: sunce27
Divne pupe masAllah. ajla nisi ti jedina debelica ovdje vidjet ces kada ja stavim moju sliku kolika sam, nemoj da se zalis.
ja bih se davno slikala i pokazala svoje sexy body ali kad vidim ove zene trudne a u liniji....zgodne sve i jedna nekako nebih da vam kvarim dan i da se ja prikazujem...morale biste stravu saljevati...malo vode preko masica ja kad nisam bila trudna imala sam stomacinu ...a sad me u 19-toj nedelji pitaju...uskoro je termin zar ne??? al sam kabasta brate dragi