Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 29.5.2012 16:33:55
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: sunce27
Evo i nas stomo sa 20+3
Lijepa nasa trudnjaca :)
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
RE: Fotografije nasih stomacica II 31.5.2012 12:54:49
Bubisa
Mashalah kako su vam lijepe pupe.. ...ja sam tek na pocetku, mada imam osjecaj da je poceo rasti, doduse inace sam punacka...pa sam uvijek imala stomacic.. Vi koje ste odmakle...kad pocinje ono bas da raste? ja samu 14 nedelji.
RE: Fotografije nasih stomacica II 31.5.2012 14:37:48
Teddy Bear
sunce27 , posto super izgledas, moram da te pitam za kilice, ne bih rekla da si ih puno dobila, ja sam u prvoj trudnoci do 20 sedmice vec bila u + 10kg, nadam se da cu sad manje napredovat...
RE: Fotografije nasih stomacica II 3.6.2012 16:40:56
ajla86
mashalal stomaca... da raste jos vise i cura u njemu da bude velika buca heheheeh zeno tebi samo pupo narasto..nisi se udebljala uopste...mislim da se sledza i nevidi da si trudnica...svaka cast...
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.6.2012 14:41:22
Lulu_08
minka86 - prelijep pupo samo malo mala slicica a nesto ne mogu uvecati je nazalost.
Nego - curke gdje su slicice, nesto ste urijedile sa postavljanjem slicica, ima nas jos trudnica, kako XXL tako i novih, pa hajde brzoooo slicice da ste nam postavile hehe...
RE: Fotografije nasih stomacica II 24.6.2012 11:53:32
Dalia_88
Kako ste sve divne pa ste me i rasplakale ionako mi hormoni divljaju placem bezveze Jos malo pa cemo se i mi hvaliti stomacicem mada me vec svi pitaju jel to nesto ima a tek 10 sedmica
RE: Fotografije nasih stomacica II 14.7.2012 15:48:21
Teddy Bear
sunce27 predivan stomo, i prava si zgodnica, ja jedva cekam da moj stomo poraste, i da osjetim leptirice u stomaku, kazu da se u drugoj trudnoci ranije osjeti