Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 15.7.2012 14:27:17
ajla86
emy ti zeno zgodnica prava a samo sto nisi rodila... kako volim vidjeti finu trudnicu pred termin a da niej otecena da se nije razvalila...nadam se da cu i ja takva biti... sincina isti otac nadam se da ces ovo drugo "baciti" da lici na tebe hahahha da majka ima svoju kopiju... divna slika lijepo vas brate vijdjeti... a sunce27 tvoj stomak i moj ko nebo i zemlja....ti nosis visoko bas a kod mene ispod sisa nema stomaka tek od pupka mi pocinje i tako nisko zavrsava da vec 3 mjeseca nemogu sjediti ko zena sva se raskoracim zavalim ma fujj zans kako me ruzno vidjeti hahahha ma lijepe ste mi sve ko lutke.......
RE: Fotografije nasih stomacica II 18.7.2012 12:34:45
emy24
ooo Ajlic hvala zenska ma ima mene bona samo,haljina pa se ne vidi toliko,ali sve u svemu zadovoljna sam...ovo smo se malo sredili imali svadbu a malac je kopija svoga babe...
RE: Fotografije nasih stomacica II 31.7.2012 19:42:32
Trubica23
Evo i moje...tek 7.tjedan. Odlučila sam je slikati svaki tjedan, tako da moja Trubica kad bude velika ima uspomenu Samo, ne znam točno kako se dodaje slika, pa ako ne upali, molila bih koju dobru dušicu da me uputi u tu "misteriju"...
< Poruku je uredio Trubica23 -- 31.7.2012 19:43:27 >
RE: Fotografije nasih stomacica II 31.7.2012 23:10:40
milenium
trubica,odeš u imageshack(to je program za slike i videa,ukucaj u google)i onda ćeš vidjeti opciju dodaj ili naloži,ili browse,pisat će nešto od to troje.onda klikneš na to i odabereš sliku s ekrana svog kompjutera i uploaduješ je.
znaci imageswhack,browse,upload.kad zavrsis prikaze ti se slika i kod kraj nje.taj kod za forume kopiras i zalijepis ovdje u poruku na rr.to uradis sa copi-paste ,desnim klikom misa.
< Poruku je uredio milenium -- 31.7.2012 23:12:32 >
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
RE: Fotografije nasih stomacica II 30.9.2012 16:49:04
Dalia_88
Hvala vam
Grozđe da nisu dvojke
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
RE: Fotografije nasih stomacica II 30.9.2012 16:54:19
Dalia_88
Morena ti si prava zgodnica, pa moj je malo manji
Prelijep stomacic