|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
20.4.2012 18:02:55   
teacher75
anonimna buduci da ste razgovarali i da nema efekta, da je tvrdoglav i da ne vidi problem u sebi, nista ti drugo ne preostaje nego da poravnis i da furas svoj film, da prihvatis kako jeste i da se ne nerviras. ili da odes, nema druge. i ovaj moj je tvrdoglav, vidim ne pije vode ako sta hocu da promijenim, pa ja oguglalauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1826
20.4.2012 18:06:56   
MAMA MA

IZVORNA PORUKA: teacher75

anonimna buduci da ste razgovarali i da nema efekta, da je tvrdoglav i da ne vidi problem u sebi, nista ti drugo ne preostaje nego da poravnis i da furas svoj film, da prihvatis kako jeste i da se ne nerviras. ili da odes, nema druge. i ovaj moj je tvrdoglav, vidim ne pije vode ako sta hocu da promijenim, pa ja oguglalauser posted image

user posted image user posted image user posted image
Zamisli me ovo....možda ja i nemam problema upravo jer sam "oguglala"...
Metoda user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1827
20.4.2012 18:19:11   
SREĆNA
A problemaaaaaaaaauser posted image
Ama bona ne sikiraj plaho, nego uzvrati istom mjerom paš vid"tuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 1828
20.4.2012 18:25:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

A problemaaaaaaaaauser posted image
Ama bona ne sikiraj plaho, nego uzvrati istom mjerom paš vid"tuser posted image user posted image user posted image

i ja sam to pomislila. To je izgleda njihov kamen u cipeli da ih zulja kad nemaju nikakvih problema...

(odgovor članu SREĆNA)
  Neposredna veza do poruke: 1829
25.4.2012 9:32:30   
Anoniman
A i ovo da vas pitam kad je u pitanju to stajanje da se kolegice povuku. Kako bi se vi osjecale i je li od njega ok da stane i povuce kolegicu koja je ispala zlobna prema vama,njegovoj suprugi? A i vi ste bili u autu kad je njoj stao. A odgovor je da ne treba biti ko ona i takvi i ugledat se na takve pa zato je stao.Jel to od njega ok? Jel tako korektan prema vama?Ne znam, mozda je zaista moje razmisljanje neispravno.

Neposredna veza do poruke: 1830
25.4.2012 9:49:04   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Anoniman

A i ovo da vas pitam kad je u pitanju to stajanje da se kolegice povuku. Kako bi se vi osjecale i je li od njega ok da stane i povuce kolegicu koja je ispala zlobna prema vama,njegovoj suprugi? A i vi ste bili u autu kad je njoj stao. A odgovor je da ne treba biti ko ona i takvi i ugledat se na takve pa zato je stao.Jel to od njega ok? Jel tako korektan prema vama?Ne znam, mozda je zaista moje razmisljanje neispravno.

Pa meni je vrlo upitno sada šta je za tebe zlobno?!
Ti si od njegove pohvale stručnosti kolegice napravila čitav film....
Ali kod nas je ovako: ako je neko bio zloban prema mom bračnom drugu, nema razloga ni meni na ulazu reći DObar dan.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1831
25.4.2012 9:55:29   
veeseelaa
anonimna ne znam u čemu je problem, jel ti nisi sigurna u njegovu ljubav i vjernost?
meni ljubomora u tom obimu znači samo to
ja bi bila prva koja bi mm rekla da stane prijateljici, poznanici s autom i odbaci je gdje treba, to mi je sasvim normalno, kulturno i jaranski
al ja nisam opterećena ljubomorom niti se pribojavam da će biti s nekom, ja se rukovodim onim bit će što biti mora....

džaba ti zvocanje, trčakranje i zabrane, tm ako će biti s drugom bit će... možda će čak i prije poželjeti drugu jer su mi "teška"

< Poruku je uredio veeseelaa -- 25.4.2012 9:56:06 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 1832
25.4.2012 9:59:42   
veeseelaa
a nije da me njegove prijateljice obožavaju user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1833
25.4.2012 10:00:39   
Blue rose RR
Ako je ovo ista anonimna sa početka zadnje "stoRije", onda meni se čini da si ti nanijetila da se razvedeš, pa samo ovdje tražiš "Amin".

Pa valjda znaš šta u tvom braku škripi, i ko škripi, ovo sve ti što si navela do sada, osim ovog posljednjeg ti ne ide u prilog.
A ovo zadnje ?
Jeste li ti i muž fakat mislite da ste u dobrom braku?

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 1834
25.4.2012 10:18:33   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

anonimna ne znam u čemu je problem, jel ti nisi sigurna u njegovu ljubav i vjernost?
ja bi bila prva koja bi mm rekla da stane prijateljici, poznanici s autom i odbaci je gdje treba, to mi je sasvim normalno, kulturno i jaranski
al ja nisam opterećena ljubomorom niti se pribojavam da će biti s nekom, ja se rukovodim onim bit će što biti mora....

džaba ti zvocanje, trčakranje i zabrane, tm ako će biti s drugom bit će... možda će čak i prije poželjeti drugu jer su mi "teška"

user posted image , ti si moj coek.
Mos ga vezati,ako je naumio da te prevari,prevarice te i zavezan.

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 1835
25.4.2012 10:41:26   
chuci
draga anonimna prvo moram sam potpisati hanubananu u

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Pa meni je vrlo upitno sada šta je za tebe zlobno?!
Ti si od njegove pohvale stručnosti kolegice napravila čitav film....

a drugo čudim se da ti nije palo na pamet da te možda vara i sa tom kolegicom pa je zato poveze

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 1836
25.4.2012 10:49:00   
henna ze
kao da si udata za zdravka čolića..pa sve hoće tvog muža

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1837
25.4.2012 11:01:20   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

kada je o prijalteljicama , kolegama rijec ja smatram da je sta htjelo biti bilo bi , nema tu razloga za brigu , i da sa tim zvocanjem mozes smao natjerati ga da ode drugoj

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1838
25.4.2012 11:05:22   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: henna ze

kao da si udata za zdravka čolića..pa sve hoće tvog muža

user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1839
25.4.2012 11:09:58   
chuci

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ako je ovo ista anonimna sa početka zadnje "stoRije", onda meni se čini da si ti nanijetila da se razvedeš, pa samo ovdje tražiš "Amin".

Pa valjda znaš šta u tvom braku škripi, i ko škripi, ovo sve ti što si navela do sada, osim ovog posljednjeg ti ne ide u prilog.
A ovo zadnje ?
Jeste li ti i muž fakat mislite da ste u dobrom braku?

meni nije jasno došla žena prije nekoliko dana i par stranica da traži savjet kako da obuzda sebe u ljubomori. dobila savjete i nije poslušala pa se uvalila. nakon par stranica HOP sad odjednom muž ovakav muž onakav, a ona cvijeće.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1840
25.4.2012 11:19:27   
Anoniman
Ja se ne zelim razvest.Volim ga vise od svega,ali mi je tesko naci sebe u njegovom zivotu,sve mu je bitnije.Roditelji,kolege,svi imaju prednost u odnosu na mene.Ono sto zelim je naci nacin da nas brak bude dobar jer ovako, u nezadovoljstvu,nije dobar ni njemu ni meni. Samo zelim naci nacin da uspijemo na iskrenoj osnovi.

Neposredna veza do poruke: 1841
25.4.2012 11:22:17   
Blue rose RR
Ako fakat ima problema u odnosu sebe i muža, onda mora potražiti stručnu pomoć i ona i on. I to nikakav nije zabremedet poblem - samo treba htjeti, i ja im u tom slučaju držim fige.
Međutim, ako ona ili on nisu na čistac sa svojim odnosima, onda (nažalost) imaju ogroman problem u komunikaciji.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1842
25.4.2012 11:32:02   
veeseelaa
možda je on samo takav tip, voli biti svima na usluzi, kad bi bilo stani pani ti bi mu garant bila NO1
ako te to toliko nervira ja bi se okrenula sebi, pa bi njega metnula na šesto mjesto u svom životu, sve fino a sve po svom....
mislim čini mi se da si ispucala sve sem ovog gore mog prijedloga, probaj, nemoj da ti se sve vrti oko tm, meni se ne vrti, ja imam i posao, i majku, i brata, i prijatelje, i izlaske itd
ne sjedim sama doma i ne čupam si kosu jer je on negdje na ručku s prijateljima, nego navedeno vrijeme iskoristim i ja da se vidim sa nekim, obavim kupovinu i sl

Nije Bogom dano da svi parovi budu ko Ada i Buda, i ja mm volim beskrajno al imam brate aktivnosti i bez njega kao i on beze mene, brak nam je odličan hB, kad smo zajedno lijepo nam je a lijepo nam je i kad nismo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1843
25.4.2012 11:35:28   
veeseelaa
i da ja sam svog kolegu s posla više puta odbacila do njegovog stana, mm sam to rekla onako usput, digao je obrvu kao znak upitnika al smo se tome nasmijali oboje

debilizam je da ne mogu odbaciti nekog muškarca negdje jer će me muž ružiti i obrnuto.... ja bi ga odbacila pa makar se razveli, vozdra ba, neće mi ustrojiti i napraviti od mene ono što nisam i ne mogu biti
tako i tm, vjerovatno je i prije braka ima isto ponašanje

Bitno je da se ti sojećaš voljenom, poželjnom itd i sve drugo će ti biti smiješno, sve te žene oko njega bit će ti razlog za smijeh

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1844
25.4.2012 11:40:07   
chuci
u tome i jeste poenta veeseelaa
možda njem muž želi brak kao što je vaš, a ona želi ada i buda brak.
jedini način da se sve razriješi je da to anonimna riješi s mužem. nema savjeta koji joj mi možemo dati da joj može pomoći.
drugo je bilo kad je pitala da li da pita muža je li zaljubljen u tamo neku kolegicu zato jer je iskazao da ima lijepo mišljenje o njoj, tu samo davali savjete.
a sada ne zna ni ona šta bi da pita.
i to je u redu
forum se može koristiti i da se čovjek ispuca.

i ja i druge žene smo već nekoliko puta davale savjet da se posveti sebi, ili zabavi o sebi, a malo popusti razmišljati o njemu. ali anonimna nikada nije iskomentarisala te postove. niti odgovorila na pitanje da li je zaposlena i koliko.
nezgodno je imati mnogo slobodnog vremena.
ova današnja televizija začas raspiri maštu, a dosada to pretvori u posao kojim se treba baviti (razmišljanje o tome što je on rekao neku rečenicu i slično).

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

Neposredna veza do poruke: 1845
25.4.2012 11:42:17   
Alma_27
ako vara, vjerovatno ce se truditi da to sakrije pa takvu osobu nece vozati po autu. mislim, ako je imalo normalan.
jedino ako to malo duze traje pa se i on opustio ali to bi zena vec primjetila.

ovaj moj se vozi s kolegicama sluzbenim autom pa neke poveze i svojim autom kuci kad krene s posla. sta sad da mu zabranim da radi? user posted image

Neposredna veza do poruke: 1846
25.4.2012 11:42:26   
veeseelaa
u tome i jeste poenta veeseelaa
možda njem muž želi brak kao što je vaš, a ona želi ada i buda brak.

ljudi se mijenjaju, želi li ga zadržati morat će se promijeniti.... il on il ona.... vidim da on neće, stoga savjetujem da odustane od ideje ada-buda, to svakako nije iNuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1847
25.4.2012 11:42:59   
veeseelaa
ovaj moj se vozi s kolegicama sluzbenim autom pa neke poveze i svojim autom kuci kad krene s posla. sta sad da mu zabranim da radi?

ni slučajno user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1848
25.4.2012 11:45:24   
veeseelaa
nezgodno je imati mnogo slobodnog vremena.

mada ovdje se radi i o nesamouvjerenosti, očito se osjeća nevoljenom ali poredak stvari je nidje veze... on vozi kolegice ne voli mene dovoljno, on hvali kolegice ne voli mene dovoljno itd
glupost čista!

ako u njegovim očima ne vidiš sebe, ne vidiš ljubav, onda možeš reći da te ne voli dovoljno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1849
25.4.2012 11:46:41   
bellla
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja se ne zelim razvest.Volim ga vise od svega,ali mi je tesko naci sebe u njegovom zivotu,sve mu je bitnije.Roditelji,kolege,svi imaju prednost u odnosu na mene.Ono sto zelim je naci nacin da nas brak bude dobar jer ovako, u nezadovoljstvu,nije dobar ni njemu ni meni. Samo zelim naci nacin da uspijemo na iskrenoj osnovi.

mislim da vi imate malo veci problem od toga da on nekog poveze autom,ovo je samo nekako prelilo casu i kulminiralo ovakvim odnosom kojeg imate sada,mozda bi trebali sjesti i sjetiti se razloga zbog kojih ste se vjencali,i skontati kako ste dosli do toga gdje ste sada.
ovo naravno pisem pod pretpotstavkom da ste nekada imali odnos pun ljubavi,povjerenja i medjusobnog postovanja.

< Poruku je uredio bellla -- 25.4.2012 11:47:29 >

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *